2019. szeptember 8. vasárnap

szept. 8
15:03
Liga 2: a Csíkszereda 3. meccse is gól és pont nélkül idegenben (She)
Harmadik idegenbeli mérkőzését is szerzett gól nélkül vesztette el az FK Csíkszereda csapata a román Liga 2-ben, mivel vasárnap délben 2–0-ra kikapott Konstancán, a Farul együttesével szemben.
szept. 8
15:09
A férfiaknál kenyai, a nőknél magyar siker a Budapest Félmaratonon (Infostart)
A férfiaknál a kenyai Laban Cheruiyot, a nőknél Kácser Zita nyerte vasárnap a 34. Wizz Air Budapest Félmaratont.
szept. 8
15:45
újabb óriási hiba Vetteltől, kis híján nagy baleseteket okozott (She)
Sebastian Vettel balesetet szenvedett az Olasz Nagydíjon. A Ferrari német pilótája az Ascariban állt keresztbe, és összeütközött Lance Stroll-lal, amikor visszatért a pályára. A Racing Point versenyzője is megcsúszott, és nem sokon múlt, hogy emiatt Gasly nem kötött ki a gumifalban. Hatalmas balesetet kerültek el többen!
szept. 8
15:57
az Mu játékosa megvárta CR-t a szerb–portugál után (She)
Mint ismert, szombat este a portugál labdarúgó-válogatott 4–2-re legyőzte a szerbek legjobbjait az Európa-bajnoki selejtezősorozat B jelű csoportjában. A találkozó után egy különleges jelenetet is megörökítettek a kamerák, melynek főszereplője a portugálok sztárja, Cristiano Ronaldo.
szept. 8
16:24
A nőknél magyar nyert, a férfiaknál három kenyai állt a dobogóra a Budapest Félmaratonon (Behaviour)
Szijjártó Péter és Révész Máriusz is a futók között volt.
szept. 8
16:27
Az U17-es laser run-vb ezüstérmese, Gáll András az évét értékeli (She)
Gáll András a budapesti laser run-világbajnokságon U17-ben egyéniben és vegyes váltóban is ezüstérmet szerzett. A Mol Alapítvány által támogatott 16 éves sportoló elégedett idei teljesítményével, pedig az év utolsó nagy eseménye előtt még úgy gondolta, sikerülhettek volna jobban is világversenyek.
szept. 8
16:30
A budapesti világbajnokság az év öttusa versenye (Azenpenzem)
Magyarország általában tízévente rendez öttusa-világbajnokságot, de a következőt 2027-re tervezi a szövetség, mert akkor lesz száz éve, hogy az első hivatalos öttusaversenyt lebonyolították a Ludovikán.
szept. 8
16:33
F1: Leclerc nyert a két Mercedes előtt Monzában (She)
Charles Leclerc aratott győzelmet az F1-es Olasz Nagydíj versenyén, a Ferrari így 2010 után ünnepelhetett újra hazai pályán. A dobogó második és harmadik fokára a két Mercedes Valtteri Bottas, Lewis Hamilton sorrendben állhatott fel, míg a 4–5. pozícióban Daniel Ricciardo vezérletével a két Renault végzett. A 4. helyről induló Sebastian Vettel hibá
szept. 8
16:42
A világ egyik legmagasabb csúcsára indul Varga Csaba erdélyi hegymászó (SzMo)
Pótlólagos oxigén és a magashegyi teherhordók segítsége nélkül próbálja meg teljesíteni az expedíciót. Ez a magyarok közül eddig csak Erőss Zsoltnak sikerült.
szept. 8
16:44
A második menet végén kiütötte világbajnok ellenfelét a magyar ketrecharcos (SzMo)
A mérkőzésvezető állította meg a küzdelmet.
szept. 8
16:46
A férfiaknál a kenyai Laban Cheruiyot, a nőknél Kácser Zita nyerte a 34. Wizz Air Budapest Félmaratont (SzMo)
Az egyéni versenyre 9798-an neveztek, köztük több mint 2600 külföldi futó, 84 országból.
szept. 8
16:51
Válogatott: Rossi nem túl derűlátó Nagy Ádám és Pátkai játékával kapcsolatban (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este Szlovákia ellen játszik nagyon fontos Európa-bajnoki selejtezőt. Marco Rossi szövetségi kapitány a meccsen nem fog kockáztatni, a sikerhez szerinte maximális taktikai fegyelemre lesz szükség. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a szurkolóknak is üzent.
szept. 8
16:53
Férfi kosár-vb: argentin kiütés és spanyol siker a rangadókon (She)
A férfi kosárlabda-világbajnokság I-csoportjának rangadóján Argentína a 21 pontig jutó Luis Scola vezérletével 91–65-re kiütötte a meccs előtt hozzá hasonlóan veretlen Lengyelországot.
szept. 8
17:03
Leclerc kilenc év után vitte sikerre a Ferrarit Monzában (Infostart)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjat, ezzel 2010 után először diadalmaskodott a maranellói istálló autója Monzában.
szept. 8
17:03
Eb 2020: a bosnyákok kétszer egyenlítettek, mégis kikaptak (She)
Örményország hazai pályán 4–2-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 6. fordulójában.
szept. 8
17:15
Chelsea: megtámadták a kölcsönadott játékost – kép (She)
Megtámadták a Chelsea játékosát, Danny Drinkwatert a múlt hétvégén egy manchesteri szórakozóhelyen. A Burnleynek fél évre kölcsönadott játékos a történtek miatt hétfőn egyeztet a jövőjéről Sean Dyche menedzserrel.
szept. 8
17:18
A férfiaknál kenyai, a nőknél magyar siker a Budapest Félmaratonon (HírTV)
A férfiaknál a kenyai Laban Cheruiyot, a nőknél Kácser Zita nyerte vasárnap a 34. Wizz Air Budapest Félmaratont.
szept. 8
17:27
Leclerc ismét kiállta a próbát a Mercedes ellen – Ferrari-győzelem Monzában (She)
Egy héten belül a második nehéz győzelmét aratta Charles Leclerc, ezzel a Ferrari diadalmaskodott az Olasz Nagydíjon. Másodikként Valtteri Bottas látta meg a kockás zászlót, a harmadik helyen Lewis Hamilton ért célba. A Mercedes brit versenyzője hosszú ideig a győzelemre is igencsak esélyes volt, de a gumijai végül nem bírták ki. Sebastian Vett
szept. 8
17:29
Us Open: királynőként ünneplik Andreescut Kanadában (She)
Bianca Andreescut királynőként ünneplik Kanadában, miután szombaton megnyerte a női egyes döntőjét az Amerikai nemzetközi teniszbajnokságon.
szept. 8
17:33
U23-as evezős Eb: aranyérmes a magyar férfi könnyűsúlyú kettes (She)
A Szabó Bence, Furkó Kálmán egység aranyérmes lett a férfi könnyűsúlyú kettesek között vasárnap az U23-as evezős Európa-bajnokságon a görögországi Joánniában.
szept. 8
17:45
Fft: Hálás vagyok Zidane-nak, segített kikapni a csapatának – Materazzi (She)
Milyen volt Zidane-nal találkozni egy parkolóban? Miért hívják Mátrixnak? Hogyan sírta el magát miatta Mourinho? Tanult bármit is az Evertonnál? A FourFourTwo-olvasók ezen kérdéseire is válaszolt az olasz világbajnok.
szept. 8
17:48
Marco Rossi: nem fogok kockáztatni (ATV)
Marco Rossi szövetségi kapitány nem fog kockáztatni a kezdőcsapat kijelölésekor a magyar labdarúgó-válogatott hétfői, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt.
szept. 8
17:48
Rossi nem fog kockáztatni a szlovákok elleni kezdőben (Azenpenzem)
A szakember a vasárnapi sajtótájékoztatón azt mondta, vannak a keretben olyan játékosok, akiket nem lehet kihagyni a kezdőcsapatból.
szept. 8
17:54
Döbbenetes összeget kaphat Ronaldo az egyik sportszergyártótól (Ripost)
A Juventus és a portugál válogatott világsztárjának, Cristiano Ronaldónak komoly pénzt utal a Nike.
szept. 8
17:57
Női Nb I: nagy visszatérők és kiütéses Mtk-győzelem (She)
Az MTK 5–0-ra kiütötte az Astrát, míg a Haladás Viktória gól nélküli döntetlent játszott a Szent Mihállyal a női labdarúgó NB I vasárnapi mérkőzésén.
szept. 8
17:59
Női kézi Bl: cseh csapattal lett teljes a Győr csoportja (She)
A rendező cseh Baník Most sikerével ért véget a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezője, így a házigazda jutott fel utolsóként a főtáblára, ahol a címvédő Győri ETO-t is a soraiban tudó D-csoport tagja lesz.
szept. 8
18:00
Olasz Nagydíj - Leclerc kilenc év után vitte sikerre a Ferrarit Monzában (HírTV)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjat, ezzel 2010 után először diadalmaskodott a maranellói istálló autója Monzában.
szept. 8
18:01
F1: Vettel három büntetőpontra került az egyfutamos eltiltástól (She)
Nem úszta meg a futamon kapott tíz másodperces stop & go büntetéssel Sebastian Vettel a monzai versenyen bemutatott veszélyes manőverét. A sportfelügyelők három büntetőpontot is kiosztottak a német pilótának, aki így éppen ennyi egységre került attól, hogy egy futamon ne vehessen részt.
szept. 8
18:03
Eb 2020: a vasárnapi meccsek eredménykövetése élőben az Nso-n! (She)
Vasárnap három csoport küzdelmeivel folytatódik az Európa-bajnoki selejtezősorozat. Kövesse a mai meccsek alakulását élő eredménykövetőnk segítségével!
szept. 8
18:05
Ökölvívó-vb: csoda lenne a magyar éremszerzés (She)
Kiemelt tét, azaz olimpiai kvalifikáció nélküli ökölvívó-vb-t rendez Jekatyerinburg, de mégiscsak vb-t, hat magyar indulóval.
szept. 8
18:06
Magyar-szlovák - Rossi: nem fogok kockáztatni (HírTV)
Marco Rossi szövetségi kapitány nem fog kockáztatni a kezdőcsapat kijelölésekor a magyar labdarúgó-válogatott hétfői, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt.
szept. 8
18:09
Magyar-szlovák: megszólalt Marco Rossi (Infostart)
Marco Rossi szövetségi kapitány nem fog kockáztatni a kezdőcsapat kijelölésekor a magyar labdarúgó-válogatott hétfői, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt.
szept. 8
18:15
Női röplabda Eb: a vb-döntősé lett a bronzérem (She)
A záró napjához érkezett Ankarában a magyar-lengyel-szlovák-török közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokság. A bronzérmet a tavalyi vb-döntős Olaszország szerezte meg, míg a döntő 18.30-kor kezdődik a világ- és Európa-bajnoki címvédő Szerbia és a házigazda, a legutóbbi Eb-n bronzérmes Törökország között.
szept. 8
18:17
Válogatott: „Teljesült a felvidéki magyarok álma” – határon túli visszhangok (She)
Az erdélyi és a felvidéki magyarság is élőben láthatja a hétfő esti Magyarország–Szlovákia Eb-selejtezőt, miután az MTVA a technikai feltételeit is teljesítette annak, hogy a kábeltévés szolgáltatók Erdélyben és a Felvidéken is sugározni tudják az M4 Sport adását. Ennek kapcsán megkérdeztük Boros Miklóst és Duducz Tibort, a Nemzeti Sport romániai,
szept. 8
18:19
Eb 2020: a jereváni zakó után lemondott a bosnyákok kapitánya (She)
Az örményországi Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett 4–2-es vereség után Robert Prosinecki lemondott a bosnyák válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
szept. 8
18:24
Olasz Nagydíj - Leclerc szállította a Ferrari diadalát (BorsOnline)
Egy hét alatt második győzelmét aratta a Ferrari pilótája, Charles Leclerc. A vb-pontversenyben továbbra is Hamilton vezet.
szept. 8
18:33
Öttusa-vb: Albert hercegnek tetszett a helyszín és a rendezés (She)
A Budapesten rendezett öttusa-világbajnokság egyik díszvendége II. Albert monacói herceg volt, aki szűk körű sajtóbeszélgetésén kedélyesen mesélt sportpályafutásáról, az idényt pocsékul kezdő Monaco focicsapatáról és a Kincsem park vasárnapi lóversenyeiről is.
szept. 8
18:35
Vb 2022: idegenben szerzett gól és tizenegyespárbaj döntött (She)
Vasárnap négy afrikai csapat számára véget ér a 2022-es világbajnoki selejtezősorozat. Rendkívül szoros párharcokkal indult a nap, Etiópia idegenben szerzett több góljának köszönhetően jutott tovább, Tanzánia pedig tizenegyespárbajban kerekedett ellenfele fölé.
szept. 8
18:36
Ferrari-ünnep Monzában – Leclerc nyerte az Olasz Nagydíjat (Behaviour)
Ezzel 2010 után először diadalmaskodott a maranellói istálló autója „hazai pályán”.
szept. 8
18:36
Leclerc kilenc év után vitte sikerre a Ferrarit a Forma-1-es Olasz Nagydíjon (ATV)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjat, ezzel 2010 után először diadalmaskodott a maranellói istálló autója Monzában.
szept. 8
18:39
Cseh ellenfele lesz a címvédő Győrnek a női kézilabda BL-ben (Infostart)
A cseh DHK Baník Most csapatával vált teljessé a női kézilabda Bajnokok Ligája D csoportjának mezőnye, amelyben a címvédő Győri Audi ETO KC is szerepel.
szept. 8
18:39
Női vízi junior-vb: válogatottunk kiadós felkészülés után rajtol (She)
Hétfőn megkezdi szereplését a női juniorválogatott a portugáliai Funchal városában rendezendő vízilabda-világbajnokságon. A Faragó Tamás és Petőváry Zsolt által irányított együttes a legnehezebb csoportba került, de bízik a jó szereplésben.
szept. 8
18:41
érdekes kifogás, ezért rontott 11-est Griezmann? (She)
Szombaton Franciaország odahaza 4–1-re legyőzte Albániát az Európa-bajnoki selejtezőn, így nem okozott túlságosan nagy galibát a hazaiaknak, hogy Antoine Griezmann a 37. percben tizenegyest hibázott. A Barcelona támadóját a mérkőzés után megkérdezték arról, miért rontotta el a büntetőt, ám a riporter feltehetőleg nem erre a válaszra számított.
szept. 8
19:15
Eb 2020: Ha a hétfői mérkőzés rosszul sül el, lehúzhatjuk a rolót – Hamsík (She)
A magyar labdarúgó-válogatott után a szlovák csapat is megtartotta a hétfői Európa-bajnoki selejtező előtti sajtótájékoztatóját. A vendégek részéről a szövetségi kapitány, Pavel Hapal, valamint a csapatkapitány, Marek Hamsík állt a sajtó rendelkezésére.
szept. 8
19:17
Nb Iii: először botlott a Pécs, kozármislenyi mesternégyes (She)
A listavezető PMFC 2–2-es döntetlent játszott Monoron a labdarúgó NB III Közép-csoportjának 6. fordulójában. Keleten a DEAC és a Cegléd is begyűjtötte a három pontot, Nyugaton az éllovas III. Kerületi TVE kiütéses győzelmet aratott.
szept. 8
19:19
Vuelta: Sepp Kuss első szakaszgyőzelmét aratta (She)
Az amerikai Sepp Kuss nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 15. szakaszát vasárnap, míg az összetettben éllovas szlovén Primoz Roglic megőrizte előnyét riválisaival szemben.
szept. 8
19:33
Asztalitenisz Eb: a németek és a románok is megvédték címüket (She)
A férfiaknál Németország, a nőknél pedig Románia sikerével zárult az asztalitenisz csapat Európa-bajnokság, amelynek végén női válogatottunk is átvehette jól megérdemelt bronzérmét.
szept. 8
19:35
Tenisz: Jani Réka Luca elveszítette a zágrábi döntőt (She)
Jani Réka Luca elveszítette a döntőt a Zágrábban rendezett 60 ezer dollár (18 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
szept. 8
19:39
Torna-vk: Makra és Vecsernyés is aranyérmet nyert (She)
Vecsernyés Dávid nyújtón, Makra Noémi gerendán nyert aranyérmet a tornászok szombathelyi challenge világkupaversenyén, vasárnap.
szept. 8
19:45
Atlétika: Mo Farah sorozatban hatodszor nyerte meg a világ legnagyobb félmaratoniját (She)
A négyszeres olimpiai bajnok brit Mo Farah sorozatban hatodszor nyerte meg a világ legnagyobb félmaratoni futóversenyének tartott nagy-britanniai Great North Runt.

Keresés