2019. szeptember 8. vasárnap

szept. 8
19:48
Leclerc kilenc év után vitte sikerre a Ferrarit a Forma-1-es Olasz Nagydíjon (ATV)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjat, ezzel 2010 után először diadalmaskodott a maranellói istálló autója Monzában.
szept. 8
19:51
Motorsport: Sebestyén 11. Supersportban a portugáliai futamon (She)
Sebestyén Péter a 11. helyen ért célba a gyorsasági motoros Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának vasárnapi futamán, a portugáliai Portimaóban.
szept. 8
19:57
F1: Hamilton odaszúrt a sportfelügyelőknek, Bottast „kizsigerelték” (She)
Belgium után Olaszországban sem talált legyőzőre Charles Leclerc, és megszerezte második győzelmét a királykategóriában. A fiatal monacói pilóta örül, hogy ezt a Ferrari hazai nagydíján érhette el, miközben Lewis Hamiltonnak a sportfelügyelőkhöz volt néhány kemény szava. Valtteri Bottas csalódott, amiért nem tudta a futam végén elkapni Leclerc-t, m
szept. 8
20:03
Eb 2020, D-csoport: Grúzia egy pontot otthon tartott Dánia ellen (She)
A 2020-as Európa-bajnoki selejtezők sorozatában, a D-csoport vasárnapi mérkőzésein Svájc az első félidő végén három gólt szerezve simán győzött Gibraltár ellen, míg Dánia csak döntetlent ért el Grúziában.
szept. 8
20:05
Eb 2020: debütált a fehérvári védő, Puscas gólja döntött (She)
A román labdarúgó-válogatott George Puscas fejes góljával 1–0-ra legyőzte Máltát hazai környezetben az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában.
szept. 8
20:09
Eb 2020: Puscas gólja döntött, a debütáló Rust magyarellenes rigmussal fogadták a románok (She)
A román labdarúgó-válogatott George Puscas fejes góljával 1–0-ra legyőzte Máltát hazai környezetben az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában.
szept. 8
20:15
Kép: mit keres Van Gaal népviseletbe öltözve Ruandában? (She)
Úgy tűnik, új elfoglaltságokat keres magának visszavonulása után Louis van Gaal. A 65 éves holland szakember – aki korábban az Ajaxot, a Barcelonát, az AZ Alkmaart, a Bayern Münchent és a Manchester Unitedet, valamint a holland válogatottat is irányította – egészen váratlan helyen, Ruandában tűnt fel a minap.
szept. 8
20:21
Evezés: magyar aranyérem az U23-as Európa-bajnokságon! (She)
A Szabó Bence, Furkó Kálmán egység aranyérmet nyert a férfi könnyűsúlyú kettesek között vasárnap a görögországi U23-as evezős Európa-bajnokságon. Az kontinensbajnok páros edzője, Molnár Dezső elégedetten értékelt honlapunknak.
szept. 8
20:23
Öttusa-vb: csak felvillanásokra futotta vegyes váltóinktól (She)
Tapasztalatszerzés gyanánt rajtolhatott a fiatal Gulyás Michelle, Kardos Bence páros a záró napi vegyes váltóban a budapesti öttusa-világbajnokságon, és Kovács Saroltáékat is megelőzve a 12. helyen végzett.
szept. 8
20:27
Cselgáncs: Knetig Emőke aranyérmet nyert Pozsonyban (She)
Három magyar érem született a hétvégi, pozsonyi cselgáncs Európa-kupa-viadalon.
szept. 8
20:33
Öttusa-vb – Megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat (She)
.
szept. 8
20:35
Öttusa-vb: megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat (She)
Regős Gergely lovaglásán látszott, hogy valami nincs rendben, s mint később kiderült, Kovács Saroltával – akivel a vegyes váltó versenyében a 15. helyen végeztek a budapesti öttusa-világbajnokságon – végignézték, ahogy a Kincsem park szomszédos pályáján zajló galoppversenyen az egyik ló megbotlott, s eltörte mindkét lábát, a zsokéját pedig mentő vi
szept. 8
20:39
Vért isznak a szlovákok a magyar válogatott elleni Európa-bajnoki selejtező előtt (Infostart)
Marek Hamsik csapatkapitány szerint a szlovák labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnoki részvétel lesz a tét hétfőn a magyarok elleni budapesti selejtezőmérkőzésen.
szept. 8
20:39
Eb 2020, J-csoport: Finnország–Olaszország – élőben az Nso-n! (She)
Finnország és Olaszország rangadót játszik a 2020-as Európa-bajnokságra vezető selejtezősorozat J-csoportjában. Igaz ez, még akkor is, ha a finnek 1977 óta gólt sem lőttek az olaszoknak, s azóta hat meccsen kaptak ki, ötször 2–0-ra. Most viszont itt a hazaiak számára a bomba formában lévő Teemu Pukki... Gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figy
szept. 8
20:51
Us Open: belga, fehérorosz győzelem a női párosoknál (She)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosának döntőjét a 4. helyen kiemelt Elise Mertens, Arina Szabalenka belga, fehérorosz kettős nyerte meg 7:5, 7:5-re a negyeddöntőben Babos Tímeáékat búcsúztató Viktorija Azarenka, Ashleigh Barty fehérorosz, ausztrál duó ellen.
szept. 8
20:57
Rg: Pigniczki labdával vk-8., összetettben 11. Portugáliában (She)
Véget ért a portugáliai Portimao városában a ritmikus gimnasztikázók 2019-es világkupa-sorozata: az utolsó Challenge-világkupaviadalt egyéni összetettben az orosz Alekszandra Szoldatova, kéziszercsapatban az olasz egység nyerte meg. Az olasz tornászok történelmi bravúrt mutattak be, egész idáig sosem nyertek egyéniben világkupa-aranyérmet, most vis
szept. 8
21:03
Rossi aggódhat, még mindig kérdéses két kulcsember játéka (Ripost)
Marco Rossi szövetségi kapitány nem fog kockáztatni a kezdőcsapat kijelölésekor a magyar labdarúgó-válogatott hétfői, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezője előtt.
szept. 8
21:54
US Open: Mertens és Szabalenka nyert női párosban (Behaviour)
Mindkét játékos pályafutása első Grand Slam-trófeáját szerezte meg.
szept. 8
22:03
Us Open: Nadal–Medvegyev, döntő – élőben az Nso-n! (She)
Az idei US Open utolsó mérkőzése a férfiak egyesének fináléja, amelyen a 27. GS-döntőjében szereplő Rafael Nadal és az első Grand Slam-fináléját vívó Danyiil Medvegyev találkozik egymással. Kövesse a mérkőzés eseményeit folyamatosan frissülő cikkünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!
szept. 8
22:15
Labdarúgás: az U19-es csapat hatgólos döntetlenje Szerbiával (She)
Második mérkőzésén döntetlent játszott a Vilotic-tornán az októberi Európa-bajnoki selejtezőre készülő U19-es válogatott. Bene Ferenc csapata 2–1–es félidei vezetést követően végzett 3–3-ra a szerbekkel.
szept. 8
22:27
Ezüstérmes a magyar férficsapat az öttusa-vb-n (Behaviour)
Hétfőn a Barta Luca, Réti Kamilla páros szintén második lett női váltóban.
szept. 8
22:45
Darts: magyar pontszerzések Katalóniában (She)
Székely Pál és Balogh Béla is pontokat szerzett a calellai versenyhétvégén, szám szerint hatot-hatot, amivel előbbre léphetnek a világranglistán.
szept. 8
22:47
Eb 2020, F-csoport: spanyol négyes, Ramos beérte Casillast (She)
Megőrizte hibátlan mérlegét az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a spanyol labdarúgó-válogatott, amely Rodrigo és Paco Alcácer duplájával 4–0-ra legyőzte hazai környezetben Feröert. Svédország nem bírt otthon Norvégiával, Románia minimális különbséggel múlta felül Máltát.
szept. 8
22:49
Eb 2020, J-csoport: 6/6 – Finnországban is győztek az olaszok (She)
Olaszország 2–1-re legyőzte Tamperében Finnországot az Európa-bajnoki selejtezősorozat J-csoportjában, ezzel Roberto Mancini együttese hat mérkőzés után százszázalékos a csoportjában.
szept. 8
22:51
Nfl: mínusz 17-ről nyert az Eagles, sikeres Rams-rajt (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 100. idényének első hétvégi találkozóin a Baltimore Ravens méretes zakót osztott ki a Miami Dolphinsnak. A Kansas City Chiefs legyőzte a Jacksonville Jaguarst, Philadelphia Eagles 17 pontos hátrányból fordítva győzte le a Washington Redskinst, és a legutóbbi nagydöntő egyik résztvevője, a Los Ang
szept. 8
23:21
Hétfői sportműsor: eljött a nagy nap, magyar–szlovák Eb-selejtező! (She)
Eljött a nagy nap, Magyarország–Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező a Groupama Arénában! A csoportunk másik meccsén Azerbajdzsán Horvátországot fogadja. A Magyar Kupában elkészítik a főtábla 1. fordulójának párosítását. Folytatódik a Vuelta és a férfi kosárlabda-világbajnokság. Íme, a hétfői sportműsor!
szept. 8
23:27
Húsz éve – Deák Zsigmond jegyzete (She)
1999. szeptember 8., labdarúgó Eb-selejtező, Üllői út: Magyarország–Azerbajdzsán 3–0, gól: Sebők, Egressy, Sowunmi. Épp húsz éve történt, de ne...
szept. 8
23:29
Rabló-pandúr – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Négy játékvezető, két edző, egy-egy klubelnök és „civil” ellen emeltek vádat, mert – hivatalosan szólva – befolyásolták kézilabda-mérkőzések er...
szept. 8
23:39
Hajrá, győzzetek!; Ünneplő Ferrari (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés