2019. szeptember 9. hétfő

szept. 9
12:11
F1: Leclerc a 11.! A monacói, aki nyudíjba küldte Vettelt – sajtóvisszhangok (She)
Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a vasárnapi Formula–1-es Olasz Nagydíjat, ezzel 2010 után először diadalmaskodott a maranellói istálló autója Monzában. A nemzetközi sajtó a következőképpen kommentálta a 21 éves versenyző pályafutásának második futamgyőzelmét.
szept. 9
12:12
Nagy a tét a magyar–szlovák selejtezőn, Eb-t érhet a bravúr (Behaviour)
Végleg nem dől el semmi, de meghatározza a további irányt mindkét válogatott számára a ma esti magyar-szlovák labdarúgó Európa-bajnoki selejtező.
szept. 9
12:15
Magyar-szlovák - Esernyőt ne, személyazonosító igazolványt viszont vigyenek a nézők (HírTV)
Kiemelt kockázatú az esti magyar-szlovák Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés, ezért fokozott rendőri jelenlét lesz a Groupama Aréna közelében.
szept. 9
12:27
Kajak-kenu: Wichmann Tamás rákbetegséggel harcol (She)
A kilencszeres világbajnok kenus legenda, Wichmann Tamás a Borsnak őszinte nyíltsággal beszélt arról, hogy két esztendeje harcol a rákkal.
szept. 9
12:29
a barátnőjét találta volna el a labda, jött az év mentése (She)
Az angol ötödosztályban szereplő Maidenhead United futballcsapatáról nem sűrűn lehet olvasni a nemzetközi sportsajtóban, elvégre a klub legnagyobb sikere, hogy legutóbb 1875-ben eljutott az FA-kupa negyeddöntőjébe. Most azonban egy videó miatt mégis rengeteg szurkoló beszél az együttesről a közösségi oldalakon.
szept. 9
12:30
Búfelejtőnek megfelelő volt (Azenpenzem)
Multisportrendezvényre emlékeztetett a hétvégén a Kincsem Park. Párhuzamosan az öttusa vb-vel nemzetközi lóverseny is zajlott az ügetőn, de több program közül válogathattak a nézők.
szept. 9
12:33
Már elverték a szlovákokat Budapesten (Infostart)
Városnéző sétával hangolt a hétfő esti, Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre a szlovák labdarúgó-válogatott.
szept. 9
12:39
Tenisz: Arn Gréta simán kikapott a nancsangi torna főtábláján (She)
Arn Gréta két játszmában (6:2, 6:1) kikapott az ukrán Katerina Kozlovától a nancsangi kemény pályás WTA-tenisztorna főtáblájának első fordulójában.
szept. 9
12:45
Újpest: Nem tudnám megmondani, futballozom-e még külföldön – Feczesin (She)
Feczesin Róbert tisztában van vele, pályafutása nagy része már a háta mögött van, Olaszországban, Dél-Koreában és Törökországban is izgalmas élete volt, most Újpesten élvezi, hogy a fiatalok hallgatnak rá.
szept. 9
12:47
Magyar–szlovák: élő felvezetés az esti mérkőzés előtt! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott nagyon fontos mérkőzést játszik hétfő este a Groupama Arénában. Marco Rossi csapatának ellenfele Szlovákia lesz a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatának hatodik fordulójában. A Nemzeti Sport tudósítói kora délutántól a helyszín közelében tartózkodnak, s friss, exkluzív tartalmakkal látják el olvasóinkat. Kövesse
szept. 9
12:57
Magyar–szlovák meccs: esernyőt ne, személyazonosító igazolványt viszont vigyenek a nézők (Blikk)
Kiemelt kockázatú az esti magyar–szlovák Eb-selejtezőmérkőzés, ezért fokozott rendőri jelenlét lesz a Groupama Aréna közelében. A nézők esernyőt ne vigyenek magukkal, viszont a személyazonosító igazolványukat ne felejtsék otthon – mondta Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője az MTI-nek.
szept. 9
13:03
Új néven, emlékmérkőzéssel készül a szezonra a győri kosárcsapat (HírTV)
Hat éve szenvedett súlyos buszbalesetet az együttes, amely Sopronba tartott edzőmeccsre.
szept. 9
13:33
Kiemelt kockázatú az esti magyar-szlovák, ezeket fontos tudnia annak, aki kimegy a meccsre (Infostart)
Fokozott lesz a rendőri jelenlét a Groupama Aréna közelében, a nézők esernyőt ne vigyenek magukkal, viszont a személyazonosító igazolványukat ne felejtsék otthon - hangsúlyozta Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője.
szept. 9
13:51
Megrendítő vallomás, súlyos betegségéről beszélt a világbajnok magyar sportoló (Ripost)
Wichmann Tamás kenus szervezetében két éve diagnosztizálták a gyilkos kórt, azóta még súlyosabb a helyzet.
szept. 9
13:57
F1: Vettel még mindig pörög, Norris és Sainz ledobta a haját (She)
Vasárnap egymás után a második F1-es győzelmét aratta Charles Leclerc, hiszen a Belga Nagydíjat követően a Ferrari hazájában, Olaszországban is győzött. Érdekes vagy éppen vicces jelenetekben most is bővelkedtünk – jöjjenek az F1-legek!
szept. 9
14:03
Sokat érne a szlovákok elleni első győzelem (Infostart)
Marco Rossi eddig minden hazai mérkőzését megnyerte a magyar válogatott élén, s ha a sor ma este a szlovákok ellen folytatódik, csapata nagyot léphet a továbbjutás, s így a 2020-as Eb-részvétel felé. Ugyanakkor a magyar válogatott még soha nem győzte le a szlovákokat.
szept. 9
14:12
Kiemelt kockázatú esemény a magyar-szlovák meccs (Azenpenzem)
A stadion közelében fokozott rendőri jelenlét lesz, a nézők esernyőt ne vigyenek magukkal, viszont a személyazonosító igazolványukat ne felejtsék otthon – kéri az MLSZ szóvivője.
szept. 9
14:21
A bal oldalunkon dőlhet el a meccs – Kádár és Sallai kulcsszerepben? (She)
A 20.45 órakor kezdődő Magyarország–Szlovákia Eb-selejtező előtt rövid statisztikai elemzésünkben azt néztük meg, elsősorban a szlovákok eddigi kvalifikációs meccsei alapján, hogy mik a gyengéik és az erősségeik a vendégeknek, mely posztokon dőlhet el a mérkőzés, kik lehetnek a kulcsemberek.
szept. 9
14:21
Átadták a Révész László Tanuszodát Balassagyarmaton (HírTV)
Négy éve indult útjára a Minden gyerek tanuljon meg úszni! program, és a cél egyre reálisabbá válik.
szept. 9
14:23
A 19 éves lány, aki bátrabb volt Serena Williamsnél (She)
Serena Williams sorozatban negyedszer veszített el Grand Slam-finálét, ugyanakkor most már Kanadának is van bajnoka, a 19 esztendős Bianca Andreescu.
szept. 9
14:57
Darts: Budapest is bekerült a Pdc European Tour naptárába! (She)
Remek hírről számolt be a dartssport első számú szervezete, a PDC a hivatalos oldalán: a European Tour-sorozat 2020-as kiírásában Magyarország, pontosabban Budapest ad otthont az ötödik állomásnak.
szept. 9
14:57
„Leclerc nagyszerű monzai győzelmével nyugdíjba küldte Vettelt” (Behaviour)
A 21 éves monacói pilóta vasárnapi sikerével Alberto Ascari, John Surtees, Michael Schumacher és Fernando Alonso nyomdokába lépett.
szept. 9
15:51
Férfi kosár-vb: a válogatottal marad az édesanyját elveszítő játékos (She)
Édesanyja halálhíre ellenére Vaszilije Micics, a szerb kosárlabda-válogatott játékosa úgy döntött, továbbra is a nemzeti együttessel marad a Kínában zajló világbajnokságon, és megpróbál a társainak segíteni, hogy a csapat bejusson az elődöntőbe. Micics édesanyja hosszú ideje beteg volt, s hétfőn, egy nappal az argentinok elleni negyeddöntő előtt hu
szept. 9
15:57
Leesik az állad, fürdőruhás kép készült a szexi magyar sportolónőről (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, Szilágyi Liliána Olaszországban nyaralt.
szept. 9
16:06
Rossi nem akar kockáztatni (Azenpenzem)
A győzelemmel már-már az Euró­pa-bajnokságon érezhetik magukat Dzsudzsákék, az esetleges vereség viszont nehéz helyzetbe sodorhatja az 55. születésnapját ma ünneplő Marco Rossi együttesét.
szept. 9
16:09
F1: a Haas azonnali hatállyal szakított a főszponzorával – hivatalos (She)
A Formula–1 amerikai csapata, a Haas a közösségi felületein osztotta meg a közleményt, miszerint szakít névadó főszponzorával, a Rich Energyvel.
szept. 9
16:15
Spanyolország: Pintér Ádámot is meghallgatták a vesztegetési ügyben (She)
Ötödik napjához érkezett Valenciában az a bírósági tárgyalás, amely a 2011 tavaszán lejátszott, bundagyanú miatt vizsgált Levante–Zaragoza spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés kapcsán zajlik. Hétfőn a zaragozaiak akkori magyar légiósát, Pintér Ádámot is meghallgatták tanúként.
szept. 9
16:21
Magyar–szlovák: „Megfürdetjük az unokákat, aztán szurkolunk a fiunknak” (She)
A Magyarország–Szlovákia Eb-selejtező előtt Lovrencsics Gergő édesapja, László vállalkozott arra az NSO Tv kamerája előtt, hogy megosztja a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait, és beszélt nagyszülői feladatairól is.
szept. 9
16:23
Válogatott: olvasóinknál Nagy Ádám, Pátkai és Kleinheisler is kezdene (She)
Arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy állítsák össze a magyar labdarúgó-válogatott legerősebbnek vélt kezdőcsapatát a Szlovákia elleni hétfői Európa-bajnoki selejtezőre. A beérkezett több mint 20 ezer szavazat alapján az alábbi tizenegy játékosra számítanának olvasóink.
szept. 9
16:25
Férfi kézi: „Pastor dicsérni is tud ám – csak a hibák mellett nem megy el szó nélkül” (She)
A Komló ellen megszerezte első élvonalbeli gólját új csapata színeiben a nyáron Tatabányáról a Mol-Pick Szegedhez igazoló ifj. Rosta Miklós. Beszélgettünk a becenevéről, posztjáról, Szegedről és persze neves családjáról is.
szept. 9
16:27
Férfi kosár-vb: továbbra is hibátlan az Usa; görög siker (She)
A címvédő Egyesült Államok válogatottja 89–73-ra legyőzte a brazilokat a Kínában zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon, így továbbra is hibátlan a tornán. A görögök a cseheket, az ausztrálok pedig a franciákat verték meg.
szept. 9
16:30
Mint egy falat kenyér: külön kabalafigurája lett a tanuszodáknak (444.hu)
A program többéves csúszásban van, sokkal többe kerül, mint amennyit terveztek rá. De készültek hozzá plüssfigurák.
szept. 9
16:45
Női vízilabda - Bíró Attila több összetartást szeretne (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya ősszel több keretedzést tervez tartani a sikeres januári budapesti Európa-bajnokság érdekében. Bíró Attila szerint közvetlenül a kontinensviadal előtt 4-5 hét felkészülés elég lehet.
szept. 9
16:48
Amikor az ész és a szív ugyanazt diktálja: ez lesz az év meccse (888.hu)
Bárhogyan is nézzük, az év legfontosabb meccse lesz a hétfő esti.
szept. 9
17:03
Férfi kosár-vb: az amerikaiak és a csehek is a nyolc között (She)
A címvédő Egyesült Államok válogatottja 89–73-ra legyőzte a brazilokat a Kínában zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon, így továbbra is hibátlan a tornán. A görögök a cseheket, az ausztrálok pedig a franciákat verték meg – Csehország és Franciaország így is bejutott a nyolc közé!
szept. 9
17:05
Honvéd: Lanzafame kés alá feküdt, egy hónapot kell kihagynia (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tette közzé, hogy Davide Lanzafamét porcsérülés miatt meg kellett műteni. Nagyjából egy hónap kényszerpihenő vár rá.
szept. 9
17:09
Létesítmény: letették az új nyíregyházi atlétikai központ alapkövét (She)
Letették a mintegy 7.1 milliárd forintból, kormányzati támogatás segítségével megépülő új atlétikai központ alapkövét hétfőn Nyíregyházán. A beruházás a tervek szerint 2021 tavaszára készül el.
szept. 9
17:15
Magyar válogatott futballista is érintett a spanyol bundabotrányban (Infostart)
Pintér Ádámot tanúként hallgatta meg hétfőn a bíróság, és azt mondta, nem volt tudomása a vesztegetésről.
szept. 9
17:27
Tenisz: a kolumbiai Osorio Serrano nyerte a leány egyest a Us Openen (She)
Élete legnagyobb sikerét aratta a kolumbiai Osorio Serrano azzal, hogy vasárnap este megnyerte a junior lányok US Openjét. A 17 éves játékos a döntőben elképesztő teniszt mutatott be, tíz egymást követő megnyert játékkal hódította el a Grand Slam-serleget.
szept. 9
17:33
Fifa 20: Oblak a legjobb kapus, Van Dijk csak 7. – értékelések (She)
Az EA Sports hivatalos oldalán hirdette ki a FIFA 20 nevű videojáték 100 legmagasabb értékelést kapó játékosát. Ahogy azt már sejteni lehetett, a ranglistát Lionel Messi vezeti, mögötte Cristiano Ronaldo és Neymar áll.
szept. 9
17:45
Tenisz: a ranglistán 18. Anderson idén már nem játszik (She)
Kevin Anderson teniszező sérülés miatt ebben az évben már nem lép pályára.
szept. 9
17:48
Gubík László: srácok, nyerjétek meg ezt a meccset a felvidéki magyarokért is! (888.hu)
Gubík Lászlót, a Felvidéki Labdarúgó Bajnokság (FLB) alapítóját, a Via Nova – Új Út elnökét kérdeztük a hétfő esti magyar-szlovák Eb-selejtezőről.
szept. 9
18:03
Túl lazák voltak a horvátok, pontokat vesztettek Azerbajdzsánban (She)
Megszerezte első pontját Azerbajdzsán labdarúgó-válogatottja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában, mivel a baki Bakcell Arénában 1–1-es döntetlent ért el a világbajnoki ezüstérmes Horvátország ellen. A horvátok hamar vezetést szereztek Luka Modric révén tizenegyesből, ám a második félidőt elkönnyelműsködték, és Tamkin Khalilzade szép gól
szept. 9
18:15
Nfl: remekül mutatkozott be az újonc Kyler Murray (She)
Parádésan mutatkozott be a profi amerikaifutball-ligában (NFL) az idei amatőr játékosbörze, azaz a draft első választottja, Kyler Murray: a fiatal irányító vezetésével az előzetesen szinte esélytelennek tartott Arizona Cardinals hosszabbításban döntetlent játszott a vendég Detroit Lionsszal.
szept. 9
18:30
Megműtötték Lanzafamét, egy hónapig nem játszhat (Azenpenzem)
Porcműtét miatt egy hónapig nem futballozhat Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd olasz csatára.
szept. 9
18:33
Öt kihagyhatatlan gól az Eb-selejtezőkről (Infostart)
Temérdek mérkőzést játszottak a hétvégén a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkben – s a sor folytatódik még kedd estig – született néhány igazán különleges volt. Íme, az öt legemlékezetesebb.
szept. 9
18:33
Vuelta: Fuglsang nyert hétfőn, összetettben nőtt Roglic előnye (She)
A dán Jakob Fuglsang nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 16. szakaszát hétfőn, míg az összetettben éllovas szlovén Primoz Roglic növelte előnyét közvetlen riválisával szemben.
szept. 9
18:35
Nadal nem bírta könnyek nélkül a 19. GS-sikere után (She)
Könnyekig meghatódott Rafael Nadal, miután karrierje 19. Grand Slam-győzelme (Danyiil Medvegyevet parádés meccsen legyőzve nyerte meg a US Opent). A spanyol klasszisnál akkor tört el a mécses, amikor levetítették neki  a 19 diadalát összefoglaló videót.
szept. 9
18:45
Válogatott: piros-fehér-zöldben játszunk Szlovákia ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott piros mezben, fehér nadrágban és zöld sportszárban lép pályára a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőn hétfő este 20.45-től a Groupama Arénában. Kapusunk sárga-szürke felszerelést visel – adta hírül az MLSZ.
szept. 9
18:57
F1: Wolff szerint Bottasnak még fejlődnie kell támadásban (She)
Valtteri Bottas gumielőnnyel támadhatta a győzelemért Charles Leclerc-t az F1-es Olasz Nagydíj hajrájában, ám igazi támadást sem tudott indítani, ami Toto Wolff csapatfőnök szerint rámutatott arra, a finnek még fejlődnie kell támadásban.

Keresés