2020. február 2. vasárnap

febr. 2
16:06
Magyarország nyerte az első qatch-világbajnokságot (MMonline)
Három kontinensről 16 válogatott indult a teqballhoz hasonló, hajlított asztalon játszott, kézilabdás elemeket tartalmazó sportág első seregszemléjén
febr. 2
16:12
Nb Ii: öt gólt rúgott a Soroksár Nyíregyházán, siófoki bravúr Gyirmóton (She)
A vendégcsapatok vitték a prímet a labdarúgó NB II 22. fordulójának kora délutáni mérkőzésein. Idegenben nyert a Siófok, a Soroksár, az ETO és a Budaörs, a hazai együttesek közül pedig egyik sem tudta begyűjteni a három pontot. Döntetlenül zárult a második Budafok és a negyedik Csákvár csatája.
febr. 2
16:24
Bödétől Szucsánszkiig: korosztályos sikerek helyett felnőttkarrier (She)
Számos utánpótlássikerről adunk hírt, ám jól tudjuk: ezek még nem garantálják a fényes felnőttpályafutást. Most az érem másik oldalát vizsgáltuk meg: olyan sportolókkal beszéltünk, akik utánpótláskorúként nem arattak nagy sikereket, de későn érő típusként szép pályafutást építettek.
febr. 2
16:36
Női kézi Bl: 14 gól Neagutól, feltámadt a Csm Bucuresti (She)
A Ferencvárostól elszenvedett kiütéses vereség után magára talált a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, és a Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában hazai pályán a 14 gólig jutó Cristina Neagu vezérletével 32–27-re legyőzte az eddig veretlen francia Metzet.
febr. 2
16:48
A Fradi újabb álomkezdését ezúttal nem követte pontszerzés (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában a remekül kezdő Ferencváros idegenben 29–27-re kikapott a dán Esbjergtől. Az 5–0-val indító magyar csapat a második félidő zömében futott az eredmény után, de a hajrában így is vezetni tudott – egy kiállítás viszont megpecsételte a sorsát.
febr. 2
16:51
1645 nap után történt ilyen a fradisták nagy kedvencével (Ripost)
A brazil Somália a télen tért vissza a Ferencváros labdarúgócsapatához.
febr. 2
17:00
Serie A: 1959 óta nem látott olyat Olaszország, mint most Immobilétől (She)
A Lazio hazai pályán kiütötte a seregható SPAL-t, ezzel nyomás alá helyezte a kora este pályára lépő Intert a 2. helyért folytatott csatában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). Az AC Milan sorozatban az ötödik bajnokiján sem kapott ki, igaz, ezúttal nem is nyert: a Hellas Verona vitt el egy pontot a San Siróból. Az Atalanta–Genoa
febr. 2
17:18
Pl: nem bírt a Burnleyvel, sorozatban negyedik bajnokiján ikszelt az Arsenal (She)
A Premier League 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Burnley otthonában lépett pályára az Arsenal, ám ahogyan az előző hetekben, úgy most sem sikerült nyernie. Sőt, a hazaiak voltak közelebb a győzelem megszerzéséhez, ám maradt a gól nélküli döntetlen.
febr. 2
17:30
Qatch: Magyarország nyerte az első világbajnokságot (She)
A magyar válogatott nyerte az első alkalommal megrendezett qatch-világbajnokságot.
febr. 2
17:32
Pl: Tottenham–Manchester City élőben az Nso-n! (She)
Vasárnap nem akármilyen rangadóval zárul az angol Premier League 25. fordulója: Pep Guardiolát és a Manchester Cityt José Mourinho és a Tottenham fogadja. Kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 2
17:36
Bundesliga: Sallai 26 percet, csapata nagy verést kapott (She)
A Freiburg meglepetésre 4–0-s vereséget szenvedett a fordulót megelőzően hat hellyel mögötte álló 1. FC Köln otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában. A vendégcsapatban csereként lépett pályára a magyar válogatott Sallai Roland.
febr. 2
17:48
Tenisz: Márky Jenő szerint a szövetség főtitkára menekül a felelősség elől (She)
Márky Jenő szerint Richter Attila, a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) főtitkára a felelős azért, hogy meghiúsult a február közepére tervezett magyarországi női torna megrendezése.
febr. 2
17:54
Ajjaj, befutott a Super Bowl helyszínére a BL-döntő bombázója (Ripost)
Garantált a botrány az NFL csúcsmeccsén? Kinsey az ausztriai síbalhé után újabb nagy húzásra készülhet.
febr. 2
18:00
Légiósok: hatalmas gólt lőtt Dzsudzsák csapattársa (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Ittihad Kalba a papírformának megfelelően 3–1-re kikapott az al-Sardzsa vendégeként az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságának vasárnapi játéknapján. A vesztes csapat gólja azért megér egy posztot.
febr. 2
18:06
Magyarország nyerte az első qatch-világbajnokságot (SzMo)
Ez az új játék leginkább a kézilabdához hasonlít, de egy speciális asztal is kell hozzá. Videón magyarázzák el a szabályait.
febr. 2
18:12
Super Bowl: egy képen minden, amit a döntőről tudni kell! (She)
Elérkezett a nap, amelyre egész Amerika, na meg persze picit mi is vártunk. Ma – magyar idő szerint már hétfőn, 0.30-kor – kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019–2020-as idényének nagydöntője, az 54. Super Bowl. A hatodik Super Bowl-győzelmére készülő San Francisco 49ers vagy a másodikra hajtó Kansas City
febr. 2
18:14
La Liga: Baszkföldön nyert a Getafe, ezzel fellépett a tabella 3. helyére (She)
Újabb idegenbeli sikert aratott a Getafe a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában: vasárnap délután az Athletic Bilbao otthonában győzött 2–0-ra. A hosszú hetek óta nyeretlen baszk csapat ugyan mezőnyfölényben futballozott, a gólokat azonban a madridiak szerezték.
febr. 2
18:16
Spanyolország: 4 perc alatt kétszer kiállították, hála a Var-nak (She)
Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le a Fuenlabrada–Girona spanyol másodosztályú összecsapás második félidejében.
febr. 2
18:24
Női kézi Bl: a Ferencváros vereséget szenvedett Dániában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában a Ferencváros 29–27-re kikapott a dán Esbjerg otthonában. Az elején elhúzott a magyar csapat, és a második félidőben is fordítani tudott, de az utolsó öt perc a hazaiaknak sikerült jobban.
febr. 2
18:42
Serie A: 93. perc, a Milan cseréhez készül, aki beáll, Maldini! (She)
Ugyan csapatuk a Verona elleni mérkőzésen 1–1-re végzett, így is sokáig emlékezetes lehet a Milan-drukkerek számára a vasárnapi bajnoki. A találkozó 93. percében ugyanis egy ismerős név, ám még alig-alig ismert arc állt be csereként a hazaiaknál: Maldini. A klubikon Cesare unokája és a szintén klubikon Paolo fia.
febr. 2
18:54
Nb Ii: Prosser góljaival nyert az Mtk, nem bírt a Vasas a Csabával (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójának esti mérkőzésein a listavezető MTK Prosser Dániel duplájával hazai pályán 2–1-re legyőzte a Dorogot, a télen jelentősen megerősített Vasas viszont az Illovszky Stadionban csak egy gól nélküli döntetlenre volt képes a végig jól védekező Békéscsaba ellen.
febr. 2
19:12
Nb Ii: Prosser góljaival nyert az Mtk, nem bírt a Vasas a Csabával (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójának esti mérkőzésein a listavezető MTK Prosser Dániel duplájával hazai pályán 2–1-re legyőzte a Dorogot. A télen jelentősen megerősített Vasas az Illovszky Stadionban csak gól nélküli döntetlenre volt képes a végig jól védekező Békéscsaba ellen.
febr. 2
19:18
Botrányba fulladt tenisztorna: menekülnek az érintettek a felelősség elől (Behaviour)
A szövetség bejelentette, hogy elmarad a február 17. és 23. között Magyarországra tervezett keménypályás női tenisztorna, az ügyben érintettek mossák kezeiket.
febr. 2
19:18
Hollandia: Promes döntött, hazai pályán nyert rangadót az Ajax (She)
Egygólos győzelmet aratott Amszterdamban az Ajax vasárnap este a PSV Eindhoven ellen a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 21. fordulójában (1–0). A végeredményt a holland válogatott támadó, Quincy Promes állította be.
febr. 2
19:30
Férfi röpi Extraliga: a Kecskemétet is legyőzte a Pénzügyőr (She)
Az eddig veretlen Pénzügyőr három játszmában legyőzte vendégét, a Kecskemétet a férfi röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján.
febr. 2
19:32
Tollaslabda ob: Pytel Gergő és Sándorházi Vivien nyert egyesben (She)
A férfiaknál Pytel Gergő nyerte meg a férfiak egyéni versenyét a tollaslabdázók országos bajnokságán, Pécsen, ahol a nőknél Sándorházi Vivien megvédte címét.
febr. 2
19:36
Pl: a Tottenham megverte odahaza a Manchester Cityt (She)
Nem akármilyen rangadóval zárult az angol Premier League 25. fordulója: Pep Guardiola Manchester Cityje egy viharos mérkőzésen kapott ki José Mourinho Tottenhamjétől, kettő nullára.
febr. 2
19:42
Tipsport Liga: a Mac nagy harcban, a Dvtk simán vesztett (She)
A MAC nagyon megszorongatta az éllovas Besztercebányát, de 4–2-re kikapott, és veszített a másik magyar csapat, a DVTK Jegesmedvék is a szlovák jégkorong-bajnokság vasárnapi játéknapján – a miskolciak a Poprád vendégeként maradtak alul (5–1).
febr. 2
19:48
Síugró-vk: ezüst után arany Kraft mérlege Szapporóban (She)
A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt az összetett világkupában is vezető, előző nap második osztrák Stefan Kraft nyerte meg. A férfi alpesi sízők garmischi óriás-műlesiklását a francia Alexis Pinturault, a nők Roza Hutor-i szuper-G futamát az olasz Federica Brignone nyerte meg, míg északi összetettben
febr. 2
20:00
Történelmi siker, Magyarország ebben a sportágban lett világbajnok (Ripost)
A magyar válogatott nyerte az első alkalommal megrendezett qatch-világbajnokságot.
febr. 2
20:06
Férfi kézi Nb I: szűken nyert Csurgón a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged három góllal, 26–23-ra nyert a Csurgó otthonában a férfi kézilabda NB I-ben.
febr. 2
20:06
Két góllal kikapott a dán bajnoktól a Fradi (Infostart)
Az utolsó négy perc az Esbjergnek sikerült jobban, és egy hármas gólsorozattal hazai pályán 29-27-re a maga javára döntötte el a meccset a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában.
febr. 2
20:06
Érdemes fennmaradni, fél 1-kor kezdődik a világ legnézettebb sporteseménye (888.hu)
Természetesen a Super Bowlról van szó.
febr. 2
20:08
Ebel, középszakasz: második meccsén is győzött a Fehérvár (She)
A Fehérvár hazai jégen 3–1-re legyőzte a Linz legénységét az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján.
febr. 2
20:10
Serie A: a kiesés elől menekülő Lecce nagy zakót szabott a Torinóra (She)
Továbbra sem találja önmagát a Torino. Az előző idényben Európa-liga-indulást kicsikaró együttes ezúttal a kiesés elől menekülő Lecce otthonában szenvedett súlyos, 4–0-s vereséget az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
febr. 2
20:30
Kétgólos Tottenham-siker a Manchester City ellen (MMonline)
Pep Guardiola csapata Zinchenko kiállításáig főlényben játszott, emberhátrányban viszont már nem bírt a londoniakkal a címvédő +VIDEÓ
febr. 2
20:36
Fitneszedző, színésznő, modellek – íme, a 2020-as Super Bowl legszebb feleségei és barátnői! (She)
Magyar idő szerint hétfő éjjel rendezik meg az NFL nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt, amelyen a San Francisco 49ers a Kansas City Chiefsszel csap össze. A nagy csata előtt most a finálé főszereplőinek feleségeit és barátnőit mutatjuk be. Olvasóink arról dönthetnek, melyik együttes nyeri meg a „szépségversenyt”.
febr. 2
20:48
La Liga: Alcácer egyből betalált, kétgólos győzelmet aratott a Villarreal (She)
Két góllal nyert a Villarreal az Osasuna vendéglátójaként vasárnap este a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (3–1). A Sevilla marad a negyedik a tabellán, mert nem bírta legyőzni hazai környezetben az Alavést (1–1).
febr. 2
20:54
Légiósok: csúnyán megtaposták Nagy Dominik térdét (She)
Nagy Dominik csapata, a Panathinaikosz hazai pályán 2–0-ra legyőzte a címvédő PAOK-ot a görög labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 2
20:56
Chile: a pályára rohanó szurkolók molinóval üzentek, majd szétrúgták a Var-t (She)
Bár az ünnepek táján csillapodni látszottak, januárban újra fellángoltak a kormányellenes tüntetések Chilében. Az országban az ősz végén a metrójegyek áremelése után tört ki közfelháborodás, s a rendszeres megmozdulások odáig fajultak, hogy a helyi rendőrség már több mint 7000 embert vitt el az utcákról, az összecsapásokban elhunytak száma húsz fel
febr. 2
21:00
La Liga: Barcelona–Levante élőben az Nso-n! (She)
A La Ligában a Barcelona a Levantével játszik a Camp Nouban, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 2
21:06
Légiósok: Kleinheislerék iksszel kezdték a tavaszi szezont (She)
Kleinheisler László csapata, az NK Osijek gól nélküli döntetlenre végzett a Gorica otthonában a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az első tavaszi forduló keretében lejátszott mérkőzésen Kleinheisler László végig a pályán volt.
febr. 2
21:18
Erste Liga: az Újpest már az első harmadban négy gólt ütött (She)
A DEAC hazai jégen 5–4-re legyőzte a brassói csapatot a jégkorong Erste Liga középszakaszának vasárnapi játéknapján. Az alsóházban az Újpest már az első harmadban eldöntötte a Vasas elleni meccset, és magabiztosan győzött a Gyergyó is.
febr. 2
21:30
Légiósok: csúnyán megtaposták Nagy Dominik térdét (She)
Nagy Dominik csapata, a Panathinaikosz hazai pályán 2–0-ra legyőzte a címvédő PAOK-ot a görög labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 2
21:54
Női kézi: Győrből érkezhet játékos Martín csapatához – sajtóhír (She)
Az átigazolási hírekben általában jól értesült északmacedón 24rakomet.mk oldal szerint a nyártól az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását a Győri ETO cseh válogatott jobbszélsője, Jana Knedlíková.
febr. 2
22:18
Csupasport: így tartotta magát formában Chuck Norris (She)
Ha olyan sztárokat látunk a filmvásznon, mint Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone vagy Chuck Norris, feltételezzük, hogy szigorú étrendet követnek. Nézzük, mitől olyan erősek a filmtörténet izmos emberei!
febr. 2
22:18
Mourinho alakított egy óriási Mourinhót (444.hu)
A portugál éppen azt ünnepelte, hogy a kapusa kivédte a Manchester City 11-esét, amikor kibújt belőle a másik Mouriho.
febr. 2
22:30
Női röpi Extraliga: a Nyíregyháza győzelmével zárult az alapszakasz 2. köre (She)
A Nyíregyháza saját közönsége előtt 3:0-ra legyőzte a Békéscsabát a női röplabda Extraliga vasárnapi összecsapásán.
febr. 2
22:48
Serie A: nyert az Inter, Lukaku tovább írja a gólrekordját (She)
Az Inter 2–0-ra győzött az Udinese vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) vasárnap késő esti mérkőzésén, és visszavette a tabella második helyét a Laziótól.
febr. 2
22:54
Kép: ennyi egy hot dog és egy sör – büféárak a Super Bowlon (She)
Hamarosan megkezdődik a várva várt finálé: a San Francisco 49ers összecsap a Kansas City Chiefs együttesével a Super Bowlon! Bár a csapatok még nem futottak ki a pályára, a büfék már kinyitottak a Hard Rock Stadionban, így arra is fényt derült, mi, mennyibe kerül az év egyik legnagyobb eseményén az Egyesült Államokban!

Keresés