2020. február 2. vasárnap

febr. 2
23:06
La Liga: Fati duplájával nyert odahaza a Barcelona (She)
Ansu Fati duplájával az FC Barcelona 2–1-re legyőzte odahaza a több helyzetet is kihagyó Levantét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 22. fordulójának záró mérkőzésén.
febr. 2
23:24
Ligue 1: két kiállítás, Dolberg-dupla – nyert a Nice a Lyon ellen (She)
Két piros lapot, és három gólt hozott a Nice–Lyon összecsapás a francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 22. fordulójában, a meccsből a hazaiak jöttek ki jobban (2–1). Az egyre inkább magára találó Metz magabiztosan győzött a Saint-Étienne ellen, míg a Bordeaux és a Marseille gól nélküli döntetlenre végzett.
febr. 2
23:45
Sós Csaba: Teljes csapat indul, a legjobbaknak jó olimpiai felkészülés az Eb (Azenpenzem)
Teljes lesz a magyar csapat a 100 nap múlva kezdődő budapesti úszó Európa-bajnokságon – mondta a szövetségi kapitány.
febr. 2
23:48
Amikor a hús is bab – Bodnár Zalán jegyzete (She)
Aki, mondjuk, a hetvenes években volt az újpesti futballcsapat szurkolója, azt gondolhatta, a bab is hús. Akkoriban szinte minden sikerült, n...
febr. 2
23:50
Hétfői sportműsor: olasz foci, kézilabda Mk, Aips-gála (She)
Olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzést, férfi kézilabda Magyar Kupa-meccset, jégkorongot és sznúkert nézhetünk hétfőn a magyarországi sportcsatornákon, és a Sport1 jóvoltából élőben tekinthetjük meg a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) budapesti gáláját, amelyen átadják a szervezet médiadíjait.
febr. 2
23:52
Rózsák háborúja – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Az vesse rám az első követ, aki még nem húzta föl magát azon, hogy az üzletek pénztárainál az előtte állók némelyike elkezdi hosszasan bogarászn...
febr. 2
23:54
Utolsó negyedes fordítás, 50 év után újra bajnok a Chiefs! (She)
A Kansas City Chiefs ült fel az NFL trónjára, miután izgalmas, fordulatos találkozón 31–20-ra legyőzte a San Francisco 49erst. A kaliforniaiak a negyedik negyedre még tízpontos előnnyel fordultak, ám a Főnökök megrázták magukat, és 21 pontot szereztek egyetlen játékrész alatt. A Chiefs 50 évnyi várakozás után másodszor bajnok.

Keresés