2020. február 21. péntek

febr. 21
22:36
Bundesliga: a Bayern alaposan megszenvedett a sereghajtóval (She)
Csak nagy nehezen, a vezetést harmadszor megszerezve sikerült legyőznie a Bayern Münchennek a sereghajtó Paderbornt a labdarúgó Bundesliga 23. fordulójának nyitó mérkőzésén. A listavezető mezében Robert Lewandowski a második játékrészben duplázott, míg Serge Gnabry a találata mellett két gólt előkészített a 3–2-re végződő bajnokin.
febr. 21
22:42
Serie A: győzelemmel hangolt a Barcára a Napoli (She)
Az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első, keddi felvonására készülő Napoli 2–1-re legyőzte idegenben Mario Balotelli csapatát, a sereghajtó Bresciát az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén.
febr. 21
22:48
Öttusa: Kína helyett Mexikó ad otthont a világbajnokságnak (She)
A koronavírus-járvány miatt a kínai Hsziamen helyett a mexikói Cancunban kerül sor májusban az olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságra.
febr. 21
22:51
A koronavírus miatt más kontinensre kerül az öttusa-világbajnokság (Ripost)
Idén Kína helyett Mexikóban tartják az olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságot a koronavírus-járvány veszélye miatt.
febr. 21
22:53
Sehol az egész NB I: ennyiért adták el Szoboszlai alól a csapatot (Ripost)
Elképesztő, hogy a szomszédban mennyi pénz folyt be a kasszába egy év alatt. Ezért már megéri meggyengülni?
febr. 21
23:00
Férfi röpi Extraliga: Debrecenben nyert az éllovas Pénzügyőr (She)
A veretlenül listavezető Pénzügyőr győzött a Debrecen vendégeként a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki játéknapján.
febr. 21
23:02
Labdarúgás: Sergio Ramos futballozni szeretne az olimpián (She)
Sergio Ramos a spanyol olimpiai futballcsapat tagjaként szeretne részt venni a tokiói ötkarikás játékokon.
febr. 21
23:12
Nagy Ádám: Bulgáriában dominálnunk kell (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
febr. 21
23:18
A futball élvezete – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
A futballvilág változik: Albert Flórián vagy Nyilasi Tibor talán sohasem játszott tétmérkőzést Mezőkövesden, 2020-ban mégis ez lehet a forduló l...
febr. 21
23:20
Végső kapaszkodó – Csurka Gergely publicisztikája (She)
Matt Biondi az úszósport egyik legendája, nyolcszoros olimpiai bajnok, ami még amerikai prizmával is parádés teljesítmény (arrafelé két-három ar...
febr. 21
23:22
Ligue 1: a Lyon két góllal győzött a kiesőjelölt otthonában (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 26. fordulójában a Nice hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Bresttel, míg a Lyon idegenben 2–0-ra nyert a Metz ellen.
febr. 21
23:36
La Liga: fordulatos meccsen hatgólos iksz a Betis–Mallorcán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a Betis 3–3-as döntetlent játszott a Mallorcával.
febr. 21
23:38
Férfi kosár Euroliga: Hangáék értékes győzelmet arattak (She)
Hanga Ádám csapata, az FC Barcelona 92–81-es győzelmet aratott idegenben a Panathinaikosz felett a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának 25. fordulójában. A magyar játékos 5 ponttal, 3 assziszttal és 5 lepattanóval vette ki a részét a sikerből.
febr. 21
23:48
Szombati sportműsor: rangadók a PL-ben és az Nb I-ben (She)
Szombaton újabb NB I-es fordulót rendeznek – az összes mérkőzést élőben követhetik az NSO-n! Pikáns rangadókat láthatunk az angol Premier League-ben: a Chelsea a Tottenhammel vív londoni derbit, a Manchester City a Leicesterrel játszik. A Serie A-ban pályán a Juventus és a Milan, a La Ligában végignézhetjük az FC Barcelona és a Real Madrid mérkőzés

Keresés