2020. február 26. szerda

febr. 26
10:35
Nfl: „Egyyardoson a felek” – az új kollektív szerződés kapujában (She)
Magyar idő szerint kedd este lezajlottak az egyeztetések az NFL játékos-szakszervezete (NFLPA), valamint a tulajdonosok között a a klubtulajdonosok felvázolt kollektív szerződésének (CBA) tervezetéről.
febr. 26
10:39
Eldőlt: nem Szöulban lesz a rövidpályás gyorskorcsolya-vb (Azenpenzem)
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség honlapja azt írja: a járvány miatt a városi hatóságok elrendelték a Mokdong Jégcsarnok bezárását, így ott nem lehet megrendezni a vb-t.
febr. 26
10:45
Dac: Vida Kristopher a lengyel élvonalba igazolt – hivatalos (She)
A lengyel élvonalbeli Piast Gliwice labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a DAC magyar légiósát, Vida Kristophert. A 24 éves szélső 2023 nyaráig írt alá új klubjánál.
febr. 26
10:45
Zácsik, Szikora és Kovács is a bő keretben (Azenpenzem)
.
febr. 26
10:51
450 grammal született, de volt 150 kilós is – a hihetetlen Fury-sztori (She)
A Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury (30–0–1, 21 KO) nem akármilyen utat bejárva foglalta el másodszor is a nehézsúly trónját az amerikai Deontay Wilder legyőzésével. 1988-ban koraszülöttként, 450 gramm súllyal jött a világra, az orvosok nem sok esélyt adtak neki a túlélésre... Ahogy arra sem volt sok esélye a hangzatos sike
febr. 26
10:53
„Ez csak szerencsegól” – Szilágyi a félpályáról ejtett a holland kapuba (She)
.
febr. 26
10:55
Női vízi: „Ez csak szerencsegól” – Szilágyi a félpályáról ejtett a holland kapuba (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 12–7-re legyőzte Hollandiát kedden a két csapat szentesi világliga-mérkőzésén, és ezzel az európai selejtező első helyére ugrott. A találkozó után Bíró Attila szövetségi kapitánnyal és a félpályás csodagólt szerző Szilágyi Dorottyával beszélgetett az NSO Tv stábja.
febr. 26
10:57
óriási hangorkán, zúgott a BL-himnusz Nápolyban (She)
A találkozó előtti pillanatok alapján joggal mondhatjuk, hogy szokásos lelkesedésükkel várták az olasz szurkolók a Napoli–FC Barcelona Bajnokok Ligája-mérkőzés kezdetét. A nyolcaddöntő első meccse előtt felcsendült a BL-himnusz, amelynek utolsó taktusaira a vehemens nápolyiak is beszálltak, nem kis hangorkánt keltve ezzel.
febr. 26
11:00
Őrületet okozott Ronaldo kisfia az Instagramon (Ripost)
Cristiano Ronaldo fia egy nap alatt közel egy millió követőt szerzett.
febr. 26
11:02
Verekedés a BL-meccsen, gumibotokkal tettek rendet (Ripost)
Komoly balhé alakult ki a Chelsea-Bayern München labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtt.
febr. 26
11:03
Ivkovics Sztojan: Az elnökség úgy látta, most ez a döntés jó (She)
Továbbra sem tudni, hogy az elmúlt napokban megnyert két Eb-selejtező volt-e Ivkovics Sztojan utolsó két meccse a magyar férfiválogatott élén, de a szakember nagyon büszke a játékosaira.
febr. 26
11:21
Kosárlabda: elmarad Keller és Vojvoda olasz bajnokija (She)
A koronavírus terjedése miatt elmaradnak az Olaszországban légióskodó, magyar válogatott Vojvoda Dávid és Keller Ákos bajnoki kosárlabda-mérkőzései.
febr. 26
11:27
Lovassport: Fazekas Andrea bronzérmes Floridában (She)
Fazekas Andrea bronzérmet nyert az amatőr hajtók világbajnokságán a floridai Pompano Parkban.
febr. 26
11:33
Tokió 2020: a japán kormány reagált Pound nyilatkozatára (She)
A japán kormány tájékoztatása szerint a koronavírus terjedése ellenére a tokiói nyári játékok előkészületei az eredeti terveknek megfelelően haladnak.
febr. 26
11:45
Bl: Guardiola szerint játékosainak lesz még alkalma BL-t nyerni (She)
Ez lenne az utolsó esély? Az UEFA által a Bajnokok Ligájából két évre kizárt Manchester City a 2010-es években négy BL-t nyerő Real Madrid otthonában kezdi meg szereplését az elitsorozat egyenes kieséses szakaszában. Pep Guardiola, az angolok menedzsere szerint szó sincs erről. Zinédine Zidane úgy véli, a világ legjobb edzője ellen kell bizony
febr. 26
11:47
Kerékpár: Chris Froome még nem akar visszavonulni (She)
Az év végén lejáró szerződése ellenére nem gondolkodik a visszavonuláson Chris Froome, a britek négyszeres Tour de France-győztes kerékpárosa.
febr. 26
11:48
BL: a Manchester City utolsó lehetősége (Behaviour)
Szerdán a Real Madrid a Manchester Cityt, míg az Olympique Lyon a Juventust fogadja a nyolcaddöntő odavágóján.
febr. 26
11:51
Súlyosan megsérült a mélybe zuhanó DVTK-szurkoló (Infostart)
Több helyen is eltört a lába a drukkernek, aki Kisvárdán esett le a lelátóról.
febr. 26
12:03
Elégedett bajorok, a Chelsea-nél kijózanító vereségről beszélnek (Infostart)
A Bayern Münchent irányító Hans-Dieter Flick elégedetten nyilatkozott azok után, hogy csapata 3-0-ra győzött szerda este a Chelsea vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első összecsapásán.
febr. 26
12:03
Furcsa karrier, Budapesten lenne bajnok a világelső (Ripost)
Az ausztrál női teniszválogatott az egyik nagy esélyese az április 14. és 19. között Budapesten sorra kerülő Fed Kupa-döntőjének.
febr. 26
12:09
elege volt a bíróból, a nézőknek panaszkodott (She)
Nagyon elege lehetett már a játékvezetőből Mario Leitgebnek, az osztrák Bundesligában szereplő Wolfsberger AC játékosának a Tirol elleni, múlt heti mérkőzésen a nemrég napvilágot látott videó tanúsága szerint. A 31 éves középpályás egy ítélet után úgy döntött, a kamerába nézve panaszkodik a bíráskodással kapcsolatosan.
febr. 26
12:21
Bl: Guardiola szerint játékosainak lesz még alkalmuk BL-t nyerni (She)
Ez lenne az utolsó esély? Az UEFA által a Bajnokok Ligájából két évre kizárt Manchester City a 2010-es években négy BL-t nyerő Real Madrid otthonában kezdi meg szereplését az elitsorozat egyenes kieséses szakaszában. Pep Guardiola, az angolok menedzsere szerint szó sincs erről. Zinédine Zidane úgy véli, a világ legjobb edzője ellen kell bizony
febr. 26
12:23
Szaúd-Arábia: pénzdíjas női futballbajnokság indul (She)
Pénzdíjas női futball-bajnokság indul Szaúd-Arábiában.
febr. 26
12:27
Bvb: angol, portugál, argentin? A fiatal amerikai 4 válogatott közül választhat (She)
Giovanni Reyna, a Borussia Dortmund 17 éves labdarúgója az elmúlt hetekben hívta fel magára a figyelmet remek teljesítményével. A The Athletic beszámolója szerint a tehetséges középpályás négy felnőttválogatottban is szerepelhet, de még nem döntötte el, melyikben fog: Egyesült Államok, Anglia, Argentína vagy Portugália?
febr. 26
12:33
Otthon is idegenben (Azenpenzem)
Zajlik az élet Újpesten, kicserélték a gyepszőnyeget, de a Szusza Ferenc Stadion továbbra sem alkalmas Nb I-es mérkőzések lebonyolítására.
febr. 26
12:45
Elmaradnak a magyar kosarasok olaszországi meccsei a koronavírus miatt (Azenpenzem)
.
febr. 26
12:51
F1: több futamot is elhalaszthatnak a koronavírus miatt (She)
Német sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a koronavírus miatt a Kínai Nagydíj mellett további futamokat is el kell majd halasztania a Nemzetközi Automobil-szövetségnek (FIA).
febr. 26
12:54
Pályamunkásból lett az NHL hőse (Behaviour)
Az észak-amerikai profi hokiliga új sztárja a 42 éves David Ayres, aki vészkapusként állt be a Carolina Hurricanes csapatába, ráadásul győztes meccsen.
febr. 26
12:57
Man. City: elhappolják a Barca elől az U17-es vb-győztes brazilt? (She)
Sajtóhírek szerint a Manchester City szerződteti Yan Coutót, a Coritiba fiatal brazil labdarúgóját, aki iránt az FC Barcelona is érdeklődött. Az U17-es világbajnok védő június harmadikán tölti be 18. életévét, azt követően aláírhatja profi szerződését Pep Guardiola csapatánál.
febr. 26
13:03
Man. City: a klub fellebbezett a kétéves eltiltás ellen (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) hivatalosan is rögzítette a Manchester City fellebbezését – írja a BBC. Mint ismert, az angol klub az európai kupasorozatokból való kétéves kizárás miatt tiltakozik.
febr. 26
13:06
Koronavírus miatt marad el a magyar bajnoki (Ripost)
A csapat uszodáját már be is zárták.
febr. 26
13:09
Alpesi sí: nem maradnak el a hét végi olaszországi futamok (She)
A szervezők közlése szerint megrendezik a női alpesi sízők világkupájának az olaszországi La Thuilébe tervezett futamait.
febr. 26
13:15
Atlétika: érvényben maradnak a fedett pályás-vb szabadkártyái (She)
A nankingi fedett pályás atlétikai világbajnokság egyéves halasztása ellenére szabadkártyát kapnak rá a nemzetközi szövetség (WA) versenysorozatának idei és tavalyi győztesei.
febr. 26
13:17
El: még az újságírók sem mehetnek be az Inter–Ludogorecre (She)
Csupán az operatőröket engedik be az Internazionale Ludogorec elleni Európa-liga-mérkőzésére – a koronavírus-járvány miatt még az újságírók sem mehetnek be a San Siróba.
febr. 26
13:21
Női kézi: a Fradi százgólos jobbszélsőt igazol – hivatalos (She)
A Ferencváros bejelentette, szerződtette Kovács Anettet, a Békéscsaba 25 esztendős kézilabdázóját.
febr. 26
13:23
Tokió 2020: a Mob elnöke az olimpiai felkészülésről tájékoztatta a kormányt (She)
A tokiói olimpiai felkészülés aktuális helyzetéről tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt és a kormány tagjait Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a szerdai kormányülésen.
febr. 26
13:25
Sportlövészet: Európa-bajnok lett a Pekler, Mészáros kettős (She)
A Pekler Zalán, Mészáros Eszter kettős aranyérmet nyert a junior puskások vegyes páros számában szerdán a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokságon.
febr. 26
13:27
A Manchester City fellebbezett az UEFA döntése ellen (MMonline)
Az Európai Labdarúgó-szövetség másfél hete marasztalta el az angol klubot, mert az megítélésük szerint súlyosan megsértette a szervezet pénzügyi fair play-szabályát
febr. 26
13:33
Az olimpiáról volt szó a kormányülésen (Infostart)
A tokiói olimpiai felkészülés aktuális helyzetéről tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt és a kormány tagjait Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a kormányülésen.
febr. 26
13:33
Benyújtotta fellebbezését a nemzetközi porondról kitiltott Manchester City (HírTV)
Az Uefa azért marasztalta el a klubot, mert az megítélésük szerint súlyosan megsértette a szervezet pénzügyi fair play-szabályát.
febr. 26
13:57
Sportlövészet: junior Európa-bajnok a Mészáros, Pekler vegyes csapat (She)
A második versenynap délelőttjén már a harmadik érmét (a második aranyat) szerezte meg a magyar küldöttség a sportlövők lengyelországi junior Európa-bajnokságán: Mészáros Eszter Pekler Zalánnal párban győzött a vegyes csapatok küzdelmeiben.
febr. 26
13:59
Robog, mint a gyorsvonat: Alphonso Davies! (She)
Hetek óta érlelődik a gondolat, hogy Alphonso Daviesről meg kellene emlékezni egy kicsit bővebb anyag keretein belül. A Bayern München (újabb) londoni gálája után itt is a tökéletes alkalom. Az alábbiakban a ghánai születésű, kanadai-libériai kettős állampolgárságú balhátvéd berobbanásával foglalkozunk.
febr. 26
14:01
Fft: Maradona 10 legnagyobb pillanata (She)
A brit FourFourTwo szerkesztősége időrendi sorrendbe állította minden idők talán legnagyobbjának 10 mágikus momentumát.
febr. 26
14:03
Mindenhol ott voltak a Napoli játékosai (Infostart)
Enrique "Quique" Setién, a Barcelona vezetőedzője a továbbjutást illetően abban bízik, hogy a Napoli elleni hazai visszavágón több helyzetük lesz majd, mint volt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi, 1-1-gyel végződő első felvonásán.
febr. 26
14:09
Bayern München: maradásra bírnák a villámgyors védőt (She)
Német sajtóhírek szerint a Bayern München labdarúgócsapata új, ötéves szerződést kínált Alphonso Daviesnek. A 19 éves kanadai válogatott balhátvéd jelenlegi megállapodása 2023 nyaráig érvényes.
febr. 26
14:09
A koronavírus miatt maradhat el a vb, a magyar sportolókat is érinti (Ripost)
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) bejelentette, a koronavírus terjedése miatt biztosan nem Szöulban rendezik meg március 13. és 15. között a rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságot.
febr. 26
14:15
Tereprali: a szél „hozta a döntéseket” szerdán Katarban (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az eddigi legjobb részeredményét elérve 5. lett a katari világkupafutam szerdai, homokvihar miatt lerövidített szakaszán.
febr. 26
14:18
A japán kormány szerint nincs fennakadás az olimpia előkészületeiben (Azenpenzem)
A japán kormány tájékoztatása szerint a koronavírus terjedése ellenére a tokiói nyári játékok előkészületei az eredeti terveknek megfelelően haladnak.
febr. 26
14:27
Rp. gyorskorcsolya: 19-en utazhatnak a kolomnai Európa-kupára (She)
A két legfiatalabb korosztály (C és D) juniorversenyével lezárult a kvalifikációs időszak a kolomnai Európa-kupára, egyszersmind eldőlt, hogy az oroszországi megméretésen tizenkilenc rövid pályás gyorskorcsolyázó képviseli a piros-fehér-zöld színeket – írja a hunskate.hu.
febr. 26
14:29
Női kosárlabda: a Riga sem utazott el Ljubljanába (She)
A Sopron Basket után a lett TTT Riga csapata sem hajlandó olasz ellenféllel szemben mérkőzést játszani Ljubljanában a női kosárlabda Euroligában a koronavírus-járvány miatt.

Keresés