2020. február 3. hétfő

febr. 3
10:51
Fucsovics Márton 14 helyet javított a férfi teniszezők világranglistáján (Azenpenzem)
.
febr. 3
10:54
E-sport: a Real Madrid sztárja saját csapatot indított (She)
A Real Madrid labdarúgója, Gareth Bale társtulajdonosként e-sportcsapatot alapított Ellevens Esports néven – jelentették be hivatalos közleményben. A walesi futballista társa egy korábbi profi labdarúgó, Larry Cohen.
febr. 3
11:06
Lengyelország: nyolcadszor lett az év labdarúgója Robert Lewandowski (She)
Nyolcadik alkalommal választották Robert Lewandowskit, a Bayern München csatárát az év legjobb labdarúgójának Lengyelországban.
febr. 3
11:18
Pl: Ő jó teljesítményt nyújtott, a probléma a Var-ral van – Mourinho (She)
Habár a Tottenham 2–0-ra legyőzte a Manchester Cityt a Premier League 25. fordulójának rangadóján, a londoniak menedzsere, José Mourinho így sem volt teljesen elégedett: a portugál szakember egy elmaradt piros lap miatt háborgott.
febr. 3
11:20
Nb Iii: Nikházi Márkkal szerződést bontott a Iii. Kerület (She)
Nikházi Márk tavaly februárban szerződött az NB I-es Paksi FC-től a III. Kerülethez, az NB III-as klub hétfőn jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a 31 éves középpályással.
febr. 3
11:21
Döntő szettes izgalmak (Azenpenzem)
A női döntőben meglepetés, a férfiaknál papírforma eredmény született a melbourne-i Australian Open teniszversenyen. Sofia Kenin illetve Novak Đoković diadalmaskodott.
febr. 3
11:36
Nfl: Mahomes lehet a liga első 200 milliós játékosa (She)
Sajtóhírek szerint szerződéshosszabbításra készül Patrick Mahomesszel az észak-amerikai amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Kansas City Chiefs. A Super Bowl legértékesebb játékosának (MVP) megválasztott irányító lehet az első 200 millió dolláros összértékű szerződést aláíró sportoló a liga történetében.
febr. 3
11:42
Gyász: Jenei Imrét lesújtotta volt játékosa halálhíre (She)
Szombatra virradóra, életének 62. évében elhunyt a Steaua Bucuresti-tel 1986-ban Bajnokcsapatok Európa Kupáját nyerő korábbi ötszörös román válogatott hátvéd, Ilie Barbulescu – számolt be róla a Prosport című román sportnapilap.
febr. 3
11:45
Döntött a magyar sztárkapus, eddig tervez a válogatottnál (Ripost)
Kirobbanó formában védett Mikler Roland a januári, férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A klasszis kapus tavaly nyár óta apuka, a 2024-es olimpiai ciklust már nem kezdené meg.
febr. 3
11:48
Kobe Bryantre is emlékeztek a Super Bowlon (SzMo)
Több játékos egyénileg is tisztelgett az elhunyt kosárlegenda előtt.
febr. 3
12:00
Tokió 2020: mindent elkövetnek, hogy a koronavírus ne zavarja meg az olimpiát (She)
Abe Sindzó japán miniszterelnök hétfőn közölte: a kormány szoros együttműködésben az illetékes szervezetekkel mindent elkövet azért, hogy a koronavírus-járvány ne veszélyeztesse a nyári, tokiói olimpiát.
febr. 3
12:02
Super Bowl: „Egy állat” – magyar légióst méltatott 2018-ban az Mvp (She)
Érdekes bejegyzésekre lett figyelmes a Jenkifoci nevű észak-amerikai labdarúgással foglalkozó fociblog: a Kansas City Chiefs irányítója, Patrick Mahomes 2018-ban a Sporting Kansas City magyar légiósának, Sallói Dánielnek üzengetett.
febr. 3
12:03
Huszonegy játékost hívott be a Danyi-Elek kapitánypáros első kézikeretébe (Azenpenzem)
A válogatott a hazai, március 20. és 22. között Győrben sorra kerülő olimpiai selejtezőre készül, melyen sorrendben Kína, Szerbia és Oroszország csapatával találkozik.
febr. 3
12:18
Légióskörkép: Bese szépségdíjas győztes gólt szerzett (She)
Ahogy olvasóink megszokhatták, a Nemzeti Sport Online-on összefoglaljuk légiós labdarúgóink előző heti teljesítményét. Tekintse át, mi történt a magyar futballistákkal a múlt héten!
febr. 3
12:24
Super Bowl: „Nyalogatjuk a sebeinket, mindenkinek fáj a vereség” (She)
Kyle Shanahan, a Super Bowlt elveszítő San Francisco 49ers vezetőedzője kissé csalódottan nyilatkozott a Kansas City Chiefs elleni mérkőzést követően, de leszögezte: csapata feláll a vereségből, és a következő szezonban ismét mindent belead.
febr. 3
12:33
A kötelező megvolt, a bravúr elmaradt (Azenpenzem)
Továbbra sincs bombaformában a női kézilabda Bl címvédője, a Győri Audi Eto, de az erejét jelzi, hogy így is le tudta győzni a montenegrói Budućnost Podgorica csapatát.
febr. 3
12:42
Jégkorong: végleges a válogatott olimpiai selejtezős kerete (She)
Csütörtöktől az angliai Nottinghamben szerepel a magyar férfi jégkorong-válogatott olimpiai selejtezőtornán, amelyre kihirdette keretét Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány, s amely keret ma már Angliában tölti az éjszakát. A magyar válogatott 23 fős keretében 3 kapus, 7 hátvéd és 13 csatár szerepel.
febr. 3
12:54
Kaposvár: utánpótlás-válogatott kapus érkezett – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár szerződtette a Puskás Akadémia II-ben futballozó Laky Lászlót – adta hírül a rakoczifc.hu.
febr. 3
13:00
„Nem értem hozzá Varga Rolandhoz, legalábbis nem annyira...” (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Ferencváros Kisvárda elleni, győzelmet érő büntetője, a Fehérvárban az Újpest ellen győztes gólt szerző Ivan Petrjak, de megszólal a forduló öngólját vétő kaposvári Fodor Marcell, illetve az újpesti Zsótér Donát is, aki szerint az újabb vereség ellenére is nagyot fejlődött csapa
febr. 3
13:18
Két régi-új név a kézilabda-válogatott friss keretében (Infostart)
Kihirdette első, 21 fős keretét a magyar női kézilabda-válogatott új kapitánypárosa, Danyi Gábor és Elek Gábor.
febr. 3
13:42
Férfi vízi Eb: rendhagyó közönségtalálkozó a bajnokokkal (She)
A waterpolo.hu tájékoztatása szerint február 9-én, vasárnap 10 órától rendhagyó közönségtalálkozóra kerül sor a Dina Aréna tanácstermében.
febr. 3
13:54
Aus. Open: Még akkor szeretnék GS-t nyerni, amikor Djokovicsék versenyeznek – Thiem (She)
Mint arról beszámoltunk, 2020-ban is Novak Djokovics nyerte meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságot (Australian Open), mivel a vasárnapi döntőben 3 óra 59 perces csatában, öt szettben legyőzte az osztrák Dominic Thiemet. A régi-új világelső a finálé után mentális erejének hátteréről beszélt, osztrák riválisa pedig arról, hogy az első Grand Sla
febr. 3
14:06
Heti program: hétközi forduló az Nb I-ben; rangadók a topligákban (She)
Az előttünk álló héten ismét kupaküzdelmek várnak ránk: az angol FA-kupában megismételt mérkőzéseket, a Német Kupában nyolcaddöntős találkozókat rendeznek. A spanyol Király-kupában már a negyeddöntőre készülhet a Barcelona és a Real Madrid. A labdarúgó NB I-ben hétközi forduló vár ránk: szerdán DVSC–Mol Fehérvár és FTC–Honvéd. Az éllovas Fradi a hé
febr. 3
14:08
A Monaco nyerte a telet a Psg ellen, a Watford megfogta a csodagyereket (She)
A szokásos őrületes jövés-menést, adást-vevést, alkudozást-pletykálást mutatták be a nemzetközi labdarúgó-világ főszereplői, a játékosok, a klubok, az ügynökök, a sajtó és a szurkolók. Téli átigazolási villámsorozatunkat zárjuk az összegzéssel! Az első rész következik.
febr. 3
14:12
40 negyven fokban tapos a gázra Vodel Adri (BorsOnline)
Erre mondják: nem akármi! Minden idők egyik legtapasztaltabb autósrali-bajnokától, a német Armin Schwarztól tanul a versenyszezon kezdete előtt Vogel Adrienn.
febr. 3
14:42
40 negyven fokban tapos a gázra Vogel Adri (BorsOnline)
Erre mondják: nem akármi! Minden idők egyik legtapasztaltabb autósrali-bajnokától, a német Armin Schwarztól tanul a versenyszezon kezdete előtt Vogel Adrienn.
febr. 3
14:45
McLaren készít jelentést Aján birodalmáról (Azenpenzem)
A kanadai ügyvéd arról vált híressé, hogy ő készített jelentést a doppinggyakorlatról, amely az orosz sportolók részleges kizárásához vezetett a riói nyári és a phjongcshangi téli olimpiáról.
febr. 3
14:54
Magyar focistáért rajong a Super Bowl hőse (Ripost)
Áradozott a Twitteren légiós labdarúgónkról az NFL nagydöntőjének sztárja.
febr. 3
15:00
Aips: a Fifa-elnök rengeteg fejlesztésre és változtatásra készül (She)
Számos különleges programja lesz a Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége (AIPS) hétfőn Budapesten kezdődő 83. kongresszusának, amelynek – a sok közül – egyik neves vendége Gianni Infantino, a FIFA elnöke, aki a hétfői díjátadó gála előtt pódiumbeszélgetésen vett részt.
febr. 3
15:06
Tokió 2020: Karakas Hedvignek lökést ad a jó évkezdet (She)
A múlt év gyengébben sikerült zárása után elsősorban lelkileg adhat nagy lökést a tokiói olimpiára készülő Karakas Hedvignek a tel-avivi cselgáncs Grand Prix-n szerzett bronzérem.
febr. 3
15:08
Női kézi Bl: Bíróé a legnagyobb védés, Kovacsicsé a legszebb gól (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló legjeit a női Bajnokok Ligája középdöntőjében: a 2. forduló legnagyobb védését Bíró Blanka mutatta be az EHF szerint, míg az öt legszebb gól közé három magyar találat is bekerült.
febr. 3
15:10
Ftc: hosszabbítottak a magyar válogatott védővel – hivatalos (She)
Szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Botka Endrével, adta hírül a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.
febr. 3
15:12
Újabb Maldini mutatkozott be a Milanban (444.hu)
Daniel nagyapja és apja örökébe lépett, igaz a 18 éves játékos nem védő, hanem csatár.
febr. 3
15:48
Női kézi: Kína helyett Kazahsztán lesz az egyik ellenfél (She)
Kína helyett Kazahsztán szerepel a március 20. és 22. között Győrben megrendezendő női kézilabda olimpiai selejtezőtornán a magyar, az orosz és a szerb válogatott mellett – tudta meg az M4 Sport az olimpiai selejtező marketing jogtulajdonosától, a Lagardere Sportstól. A hírt a Magyar Kézilabda-szövetség megerősítette.
febr. 3
15:50
Férfi kézi: szívproblémái miatt visszavonul a Barca klasszisa (She)
Hétfői sajtótájékoztatóján könnyek között jelentette be visszavonulását Víctor Tomás, az FC Barcelona kézilabdázója. A februárban 35. életévét betöltő klasszis szívproblémákkal bajlódik, így az idény végén befejezi pályafutását.
febr. 3
16:39
Végleges a nottinghami olimpiai selejtezőtornára utazó jégkorong-válogatott kerete (Azenpenzem)
.
febr. 3
17:00
Férfi kézi: Lengyelországba tart a Veszprém légiósa – sajtóhír (She)
Lengyel sajtóhírek szerint a Wisla Plock hamarosan bejelentheti a veszprémi Mirsad Terzic érkezését. A magyar együttes már korábban jelezte, nem hosszabbítanak szerződést a 36 éves játékossal, aki így a nyáron szabadon távozhat.
febr. 3
17:00
Erre vártak a szurkolók, megvan a magyar válogatott kerete (Ripost)
Anyukák is a fedélzeten! Kihirdette első, 21 fős keretét a magyar női kézilabda-válogatott új kapitánypárosa, Danyi Gábor és Elek Gábor.
febr. 3
17:18
Női kézilabda: két kapus is távozik nyáron a Dvsc-től (She)
Az idény végén távozik a Debrecen női kézilabdacsapatától két kapus, Triffa Ágnes és Oguntoye Viktória.
febr. 3
17:24
Pénteki sportműsor (02.07.) (She)
Ahogyan már megszokhattuk, egy-egy mérkőzést láthatunk a topligákból – a Serie A-ban Roma–Bologna, a német Bundesligában Frankfurt–Augsburg. Lesz egy férfi kézi és három kosár NB I-es találkozó. Montpellierben és Córdobában ATP-tenisztornákat rendeznek.
febr. 3
17:26
Csütörtöki sportműsor (02.06.) (She)
Nem vár könnyű feladat csütörtökön a Real Madridra és a Barcelonára a Spanyol Király-kupa negyeddöntőjében – a fővárosiak a Real Sociedadot fogadják, a katalánok pedig az Athletic Bilbaóhoz utaznak. A darts Premier League Aberdeenből jelentkezik, ezt élőben nézhetik a televíziók képernyőin. Éjszaka ezúttal is NBA-alapszakasz vár a kosárlabda szerel
febr. 3
17:28
Szerdai sportműsor (02.05.) (She)
Hétközi forduló az NB I-ben! A Ferencváros a Groupama Arénában fogadja a Budapest Honvédot, a Mol Fehérvár FC Debrecenbe látogat. A Német Kupában a Hoffenheim ellen lép pályára a Bayern München, az olasz Serie A-ban a nagyszerű formában lévő Lazio a SPAL-t fogadja. A Körmend a Zwolléval játszik a férfi kosár Európa Kupában.
febr. 3
17:30
Barca: csak a szokásos – ismét megsérült a támadó (She)
Ismét megsérült Ousmane Dembélé – tudatta az FC Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos honlapján.
febr. 3
17:30
Keddi sportműsor: Ftc–Osc a vízilabda BL-ben, Kövesd–Újpest (She)
Kedd este 20 órától labdarúgó NB I a televíziók képernyőin – a Mezőkövesd az Újpestet látja vendégül. Az angol FA-kupában megismételt meccseket játszanak a 16 közé jutásért, pályán a Liverpool és a Newcastle. Este 18.30-tól az RB Leipziget, 20.45-től a Borussia Dortmundot láthatjuk a Német Kupa nyolcaddöntőjében. Lesz még férfi és női kézi NB I, fé
febr. 3
17:32
Légiósprogram: Hertha–Mainz; Bayern–Rb Leipzig (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
febr. 3
17:34
Serie A: Gasperinit választották az év legjobb edzőjének (She)
Az Atalantát irányító Gian Piero Gasperinit választották hétfőn az év legjobb edzőjének az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában.
febr. 3
17:36
Brutálisan fejberúgta a pályára rohanó szurkolót a játékos, de a saját kapusát is eltalálta (444.hu)
A brazil Bruno Silvából bújt ki az állat, nagy verekedés lett belőle.
febr. 3
17:42
Női kézi Nb I: két kapusától is elköszön a Dvsc (She)
A DVSC élvonalbeli női kézilabdacsapatának két kapusa, Triffa Ágnes és Oguntoye Viktória sem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését – jelentette be a csapat hivatalos honlapja.
febr. 3
17:54
Kína helyett a kazahokkal játszanak a női kézisek (Infostart)
Kína nem vállalja a márciusi győri olimpiai selejtezőn való részvételt, helyette az ázsiai olimpiai selejtező 3. helyezettje, Kazahsztán szerepel – Oroszország és Szerbia mellett – a magyar válogatott csoportjában.
febr. 3
17:54
Szombati sportműsor (02.08.) (She)
A labdarúgó NB I-ben derbit rendeznek – Újpest–Ferencváros, élőben az NSO-n! A spanyol La Ligában az Atlético Madrid hazai pályán játszik a Granadával. Cristiano Ronaldo és a Juventus a Veronához utazik az olasz Serie A-ban. Csupán két meccs vár ránk az angol Premier League-ből – Everton–Crystal Palace és Brighton–Watford. A magyar kézilabdacsapato

Keresés