2020. február 5. szerda

febr. 5
20:24
Női kézi Nb I: a Dunaújváros idegenben győzte le az Érdet (She)
Az EHF-kupában is érdekelt Érd hazai pályán némi meglepetésre kikapott a Dunaújvárostól a női kézilabda NB I-ben. A másik mai meccsen is vendégsiker született: a DVSC Fehérvárról hozta el a két pontot.
febr. 5
20:26
Férfi kosár Ek: nagy hajrával széppé tette a búcsút a Körmend (She)
A Körmend nagy hajrával 87–80-ra legyőzte hazai környezetben a holland Zwollét a férfi kosárlabda Európa-kupa második csoportkörének utolsó fordulójában.
febr. 5
20:27
Novotny Zoltán: A korábbi magyar AIPS-tisztségviselők jutalma is ez a díj (Azenpenzem)
Novotny Zoltán, a Magyar Rádió és az Mtva 79 évesen is aktív rádióriportere azt mondta: a korábbi magyar tisztségviselők jutalma is az az életműdíj, amelyet hétfőn este vehetett át a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (Aips) 83., budapesti kongresszusán.
febr. 5
20:30
Férfi vízi Bl: a berlini Spandau megtréfálta Szolnokon a Dózsát (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 8. fordulójában a Szolnoki Dózsa meglepetésre 8–7-re kikapott otthon a berlini Spandautól.
febr. 5
20:33
Kapusgóllal mentett pontot a Puskás Akadémia – NB I-es eredmények (Azenpenzem)
A Puskás Akadémia emberhátrányban, Hegedüs Lajos kapus 91. percben fejelt góljával egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent a vendég Diósgyőrrel szerdán, a labdarúgó Otp Bank Liga 19. fordulójában.
febr. 5
20:51
Nem lesz verseny Marokkóban, a Hungaroringen rajtol a WTCR-szezon (Azenpenzem)
Saját közönsége előtt vághat neki a címvédésnek Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (Wtcr) tavalyi győztese, miután a sorozat szervezői bejelentették, hogy az idén nem rendeznek versenyt Marokkóban, és az idény április végén a Hungaroringen rajtol.
febr. 5
20:54
Négy gólt szerzett odahaza a Bayern München... (She)
A Német Kupában a Bayern München remek mérkőzést vívott a Hoffenheim ellen: hiába rúgtak négy gólt is a bajorok, a végén izgulniuk kellett a győzelemért! A két öngóllal induló mérkőzést végül 4–3-ra megnyerte a hazai csapat, és így továbbjutott a negyeddöntőbe.
febr. 5
21:06
Német Kupa: negyedosztályú csapat a negyeddöntőben (She)
A Bayer Leverkusen bejutott a Német Kupa legjobb nyolc csapata közé, mivel 2–1-re legyőzte a másodosztályban szereplő Stuttgartot.
febr. 5
21:21
Federer és Nadal nézőrekordot dönthet Fokvárosban (Azenpenzem)
.
febr. 5
21:36
Nb I: döntetlent ért el a Honvéd a Ferenváros ellen (She)
Bár a mérkőzés túlnyomó részében a Honvéd térfelén zajlott a játék a labdarúgó NB I 19. fordulójában az Üllői úton mégis sikerült a gól nélküli döntetlent kihúznia a Ferencváros ellen. Mivel a Fehérvár is döntetlent játszott a fordulóban, így megmaradt a két csapat között a hatpontos különbség.
febr. 5
21:39
Gól nélküli döntetlent játszott a Fradi a Honvéddal (HírTV)
A fővárosi rangadón nem bírt egymással a két csapat.
febr. 5
21:42
Nb I: döntetlent ért el a Honvéd a Ferencváros otthonában (She)
Bár a mérkőzés túlnyomó részében a Honvéd térfelén zajlott a játék a labdarúgó NB I 19. fordulójában az Üllői úton, a vendégeknek mégis sikerült a gól nélküli döntetlent kihúzniuk a Ferencváros ellen. Mivel a Fehérvár is döntetlent játszott a fordulóban, így megmaradt a két csapat között a hatpontos különbség.
febr. 5
22:06
Barca: nincs drasztikus lépés, Abidal marad a posztján (She)
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint megszületett a döntés Éric Abidal sportigazgató sorsáról az FC Barcelonánál: a francia elöljáró a nyárig biztosan maradhat a posztján.
febr. 5
22:06
Még mindig kérdéses, hol lesz az Újpest-FTC rangadó (Behaviour)
A Megyeri úti pálya gyepszőnyege jelenleg nem megfelelő a játékra, ezért nem rendezhetnek ott mérkőzést, amíg a hiányosságokat fel nem számolják.
febr. 5
22:12
Labdarúgó NB I - Az éllovas nem bírt otthon a Honvéddal (Infostart)
A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott szerdán a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának zárómérkőzésén.
febr. 5
22:30
Műkorcsolya: nem mond le a szexuális erőszakkal vádolt edző miatt a szövetségi elnök (She)
Visszautasította szerdán Didier Gailhaguet, a Jégsportok Francia Szövetségének elnöke a sportminiszter által kért lemondását a Gilles Beyer műkorcsolyaedzőt ért szexuális vádak miatt, és jelezte: sohasem fedezte a sportvezetőt.
febr. 5
22:32
Ökölvívás: hét magyar érmes a Bocskai-emlékversenyen (She)
Két női és öt férfi ökölvívó jutott a legjobb négy közé a magyarok közül a debreceni 64. Bocskai István emlékversenyen.
febr. 5
22:33
Hoppácska, mire készül a magyar sztársportoló, akit most az egész világ csodál (Ripost)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az előző héten nyerte meg az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét
febr. 5
22:35
Így csak Cristiano Ronaldo ünnepel: "Boldog születésnapot magamnak!" (Ripost)
Összetéveszthetetlen a stílusa. A Juventus világsztárja különleges módon emlékezett meg a 35. szülinapjáról.
febr. 5
22:54
Német Kupa: izgalmas hajrá után jutott tovább a Bayern (She)
A Német Kupában a Bayern München remek mérkőzést vívott a Hoffenheim ellen: hiába rúgtak négy gólt is a bajorok, a végén izgulniuk kellett a győzelemért. A két öngóllal induló mérkőzést 4–3-ra megnyerte a hazai csapat, így továbbjutott a negyeddöntőbe.
febr. 5
22:56
Serie A: 2018 októbere óta nem fordult elő ilyen a Lazióval! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Lazio odahaza csupán gól nélküli döntetlenre volt képes a Veronával, így nem tudta elvenni a második helyet az Intertől.
febr. 5
22:57
Fucsovics Márton: Szeretnék játszani a Davis Kupa-selejtezőn (Azenpenzem)
Szeretne játszani a márciusi Davis Kupa-selejtezőn Fucsovics Márton, aki az ausztrál nyílt teniszbajnokságon vívott nyolcaddöntőjével az 53. helyre jött fel a világranglistán.
febr. 5
22:58
FA-kupa: fordulatos meccsen jutott nyolc közé a Tottenham (She)
Vezetett, aztán 2–1-es hátrányba került, végül 3–2-re nyert a Tottenham Hotspur a hozzá hasonlóan első osztályú Southampton ellen az angol labdarúgó FA-kupában a legjobb nyolc közé jutásért rendezett párharc megismételt mérkőzésén, így bejutott a márciusi negyeddöntőbe.
febr. 5
23:12
Férfi kézi Bl: a Kiel biztosan nyert a Vardar ellen (She)
A német THW Kiel 11 góllal legyőzte hazai pályán az északmacedón Vardar Szkopjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában, a Telekom Veszprémet is a soraiban tudó nyolcasban.
febr. 5
23:18
Király-kupa: 8 év után először van nem La Liga-klub a 4 között (She)
Az „óriásölő” Mirandés bejutott a spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjébe azzal, hogy 4–2-re legyőzte a Villarrealt a nyolc között.
febr. 5
23:30
Marketing kényszerből – Szűcs Miklós publicisztikája (She)
Ha fogadni kellett volna a sportágra, amely az esztendő első hónapjában a legtöbb bulváros témát szolgáltatja, gyaníthatón kevesen gondolnak az...
febr. 5
23:32
Kell(ene) egy csapat – Thury Gábor jegyzete (She)
Legyünk őszinték, Dzsudzsák Balázs menesztése az al-Ittihad Kalba labdarúgócsapatától kevésbé lenne szóbeszéd tárgya, ha a magyar válogatott nem...
febr. 5
23:36
Most érkezett: nem lesz Fradi-meccs Újpesten (Ripost)
A pálya alkalmatlansága miatt nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg a derbit.
febr. 5
23:42
Budapesten is lehet BL-döntő; Fucsovics a top 30-at célozta meg (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
febr. 5
23:48
Ligue 1: Payet az alapvonalról lőtt gólt, a Lyon sehonnan (She)
Az Olympique Marseille 2–0-ra nyert a Saint-Étienne vendégeként, míg a Lyon hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott az Amiens-nel a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) hétközi fordulójának szerdai játéknapján.

Keresés