2020. február 1. szombat

febr. 1
14:03
Az élre ugorhat a San Francisco (Azenpenzem)
.
febr. 1
14:09
Már biztos nem rendeznek Hungarian Ladies Opent, a szövetség szerint megvezették a kormányt (Behaviour)
Pedig a kormány százmilliókat öntött volna egy hivatalos WTA-tornába.
febr. 1
14:36
Sokkolta a hír Hosszú Katinkát, hősüktől búcsúznak a magyar sportolók (Ripost)
Mindenki számára példakép volt a 41 évesen elhunyt Kobe Bryant, akire a következő generációk is felnézhetnek majd.
febr. 1
14:54
Csupasport: Tom Brady étrendje számtalan lemondással jár (She)
A New England Patriots sztárja 42 évesen is a csúcson akar maradni, márpedig ehhez sok mindent száműznie kell az életéből.
febr. 1
14:54
Elmarad a keménypályás női tenisztorna Magyarországon (SzMo)
Már jó ideje kérdéses volt, lesz-e belőle bármi, és most végül hivatalosan is lefújták.
febr. 1
15:06
La Liga: hiába vezetett, megint kikapott a sereghajtó Espanyol (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a Granada 2–1-re legyőzte a sereghajtó Espanyolt.
febr. 1
15:09
Kettős mérce, kettős hiba (Azenpenzem)
Margaret Courtnek van bátorsága bírálni az Lmbt-jogokat és helyteleníteni a homoszexuálisok házasságát. A liberális John McEnroe szerint emiatt homofób, kirekesztő és persze rasszista.
febr. 1
15:11
Elmarad a magyarországi női tenisztorna (Azenpenzem)
Elmarad a február 17. és 23. között Magyarországra tervezett keménypályás női tenisztorna.
febr. 1
15:24
Férfi vízi ob I: az Uvse megszorongatta a Szolnokot (She)
Az UVSE hazai medencében 14–11-re kikapott az előző idényben bronzérmes Szolnok csapatától a férfi vízilabda ob I szombati első mérkőzésén.
febr. 1
15:36
Pl: a Leicester City ikszelt otthon a Chelsea-vel (She)
A Leicester City 2–2-es döntetlent játszott a Chelsea-vel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában.
febr. 1
15:38
Aus. Open: cseh, horvát duó nyert a vegyes párosban (She)
A cseh Barbora Krejcíková és a horvát Nikola Mektic alkotta kettős nyert vegyes párosban a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
febr. 1
16:00
Tíz éve nem történt ilyen az átigazolási piacon (Infostart)
Lezárult az átigazolási időszak a nagy nyugat-európai bajnokságokban. Ahogyan korábban is, lényegesen alacsonyabbak voltak a díjak a nyáron megszokotthoz képest. A három sztárigazolásnak Christian Eriksen, Erling Haaland és Bruno Fernandes számít.
febr. 1
16:09
Rangadók hétvégéje az elitben (Azenpenzem)
Az angol, a német és a spanyol labdarúgó-bajnokságban is rangadót rendeznek a hétvégén.
febr. 1
16:11
Fatalista Bodri és a hetesek (Azenpenzem)
A kétszeres világválogatott kézilabdázó Éles József akkor volt a Veszprém legjobbja, amikor zömmel magyarok játszottak a csapatban, tizenkét évet húzott le az Építőknél.
febr. 1
16:12
Bundesliga: nem tud leállni, Haaland megint betalált (She)
Erling Haaland először lépett pályára kezdőként új csapatában, a Borussia Dortmundban, s a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában, az Union Berlin elleni mérkőzés 18. percében gólt is szerzett.
febr. 1
16:42
Liga 1: iksszel kezdte a 2020-as évet a Sepsi Osk (She)
Hiába vezetett kétszer is Nagyszebenben, a 2020-as évet is pontosztozkodással kezdte a román bajnokságban az ősszel a legtöbb döntetlent játszó Sepsi OSK.
febr. 1
16:48
Női kézi Ehf-kupa: a Dvsc és az Érd is kikapott (She)
Nem zártak jó délután a női kézilabda EHF-kupában a magyar csapatok: a DVSC hazai pályán, míg az Érd idegenben kapott ki. Előbbi hazai pályán a török Kastamonutól, utóbbi a dán Odense otthonában.
febr. 1
16:54
Nb I: Diósgyőri Vtk–Kaposvári Rákóczi élőben az Nso-n! (She)
Diósgyőr–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 1
16:56
Nb I: Paksi Fc–Zalaegerszegi Te élőben az Nso-n! (She)
Paks–ZTE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 1
16:58
Gyors kontrákból lőtt gólokkal fordított a Mezőkövesd a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Mezőkövesd 0–1-ről nyert a Bp. Honvéd ellen az Új Hidegkuti Stadionban. Az első félidő derekán Moutari büntetőből szerzett vezetést, ezt Nagy Dániel egyenlítette ki, majd szünet után Besirovic találatával vitte el a három pontot a borsodi csapat.
febr. 1
17:00
Nb I: Kisvárda–Ferencváros mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
Kisvárda–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 1
17:00
Nagyon nyomott a Puskás Akadémia, de nem talált fogást a Dvsc-n (She)
A Puskás Akadémia 0–0-s döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó NB I 18. fordulójában.
febr. 1
17:02
Ez nehéz szülés volt! Két góllal verte a Buducsnosztot a Győr (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában az eddig veretlen Győri Audi ETO KC a montenegrói Buducsnosztot fogadta, és két góllal legyőzte (26–24), amivel nagy lépést tett a csoportból való továbbjutás felé. A zöld-fehérek már öt góllal is vezettek a második félidőben.
febr. 1
17:18
Most a "keninizmus" hódít a teniszben (Infostart)
Új csillaga van a női tenisznek: Sofia Kenin. Serena William – még a múlt évezredbeli – berobbanása óta ő a legfiatalabb amerikai női Grand Slam-győztes. A 21 éves játékos szombaton hátrányból fordítva győzte le Garbiñe Muguruzát.
febr. 1
17:24
Férfi kosár: pécsi hőseposz – oda a Körmend hazai hibátlansága (She)
A mérkőzés közben egyik legjobbját elveszítő, egyébként is tartalékos PVSK óriási küzdelemben elvette a Körmend hazai veretlenségét a tavalyi dobogósok találkozóján.
febr. 1
17:30
Bundesliga: Haaland duplázott, a Bayern és a Bvb is simán nyert (She)
A Borussia Dortmund 5–0-ra kiütötte az Union Berlint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában. Nyert, és átmenetileg élre állt a Bayern München: a bajorok a Mainz vendégként győztek 3–1-re, a hazaiaknál Szalai Ádám csereként szállt be az utolsó negyedórára.
febr. 1
17:42
Férfi vízi ob I: az Ftc 11 góllal nyert, a Miskolc néggyel (She)
A múlt héten a magyar válogatott győzelmével befejeződött Európa-bajnokság óta először rendeztek fordulót az ob I-ben: nem született meglepetés, az A-csoportban listavezető Ferencváros fölényes sikert aratott a Tatabánya fölött, nyert a Miskolc is.
febr. 1
17:48
Két vereség az EHF Kupában (Infostart)
A Debrecen már nem juthat tovább, az Érd még javíthat.
febr. 1
17:48
Serie A: a Cagliari kétszer is vezetett, de a 94. percben nem figyelt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójának nyitó mérkőzésén a Bologna otthon 2–1-re legyőzte a Bresciát.
febr. 1
17:48
Haaland teljesítménye meredeken zuhan, átlagosan már csak 19 percenként lő egy gólt (444.hu)
A Dortmund norvégja az újabb duplával már hét gólnál jár. Ehhez 136 perc kellett neki. Az másfél meccs.
febr. 1
18:06
La Liga: Benzema döntötte el a madridi derbit a Real javára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a Real Madrid hazai pályán Karim Benzema góljával 1–0-ra legyőzte a városi rivális Atléticót, így hat pontra növelte előnyét a vasárnap játszó Barcelonával szemben.
febr. 1
18:12
Atlétika: a rúdugró Garamvölgyi Petra újabb ifjúsági csúcsa (She)
Nincs egy hete, hogy a 16 éves rúdugró, Garamvölgyi Petra megjavította a több mint 20 éves fedett pályás ifjúsági országos csúcsot Stockholmban, szombaton Bécsben még képes volt fokozni teljesítményét és újabb négy centivel növelte a rekordot.
febr. 1
18:14
Pl: a tovább menetelő Pool négyet vágott a Sotonnak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Premier League) 25. fordulójában a Liverpool 4–0-ra legyőzte a Southamptont. A Watford–Everton és a West Ham United–Brighton gólokban gazdag és fordulatos meccset hozott, míg a Bournemouth és a Sheffield United is szoros találkozón gyűjtötte be a három pontot.
febr. 1
18:30
Kajak-kenu: Szegeden lesz az első „rendhagyó” vb (She)
A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) idén rendezi meg az első nem olimpiai számok világbajnokságát, amelyen nők és férfiak már egymás ellen is versenyezhetnek. Az esemény célja, hogy az ötkarikás játékokról lemaradó sportolók számára ne június elején érjen véget a szezon. A helyszín a Szeged melletti Maty-éri pálya lesz.
febr. 1
18:39
Elúszott a negyeddöntő a Debrecen számára, az Érd is kikapott (Azenpenzem)
A Debrecen házigazdaként 34-32-re kikapott a török bajnok Kastamonu Belediyesi Gsk csapatától a női kézilabda Ehf Kupa csoportkörének ötödik fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a magyar együttes biztosan nem jut tovább a negyeddöntőbe.
febr. 1
18:42
Iksz a Leipzig–Gladbach rangadón, élen marad a Bayern! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 20. fordulójának rangadóján a Gulácsi Péterrel a kapuban felálló RB Leipzig hazai pályán 0–2-ről felállva 2–2-es döntetlent játszott a Borussia Mönchengladbachhal. Az első félidőben a vendégek sokkal jobban futballoztak, ám a másodikban megfogyatkoztak, és nem bírták ki a lipcseiek nyomását. A döntetlennek köszönhetően
febr. 1
18:44
Női kézi Bl: a Győr legyűrte otthon a Buducsnosztot (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában a Győri Audi ETO KC otthon 26–24-re legyőzte a Buducsnoszt Podgoricát.
febr. 1
18:46
Női kosár Nb I: a Dvtk hat ponttal nyert a Beac otthonában (She)
Az Aluinvent DVTK hat ponttal nyert az ELTE BEAC Újbuda vendégeként a női kosárlabda NB I 13. fordulójából elhalasztott és szombaton pótolt mérkőzésén. A vendégek legjobbja 30 ponttal Shatori Walker-Kimbrough volt.
febr. 1
19:00
Nb I: magabiztos Dvtk-siker a Kaposvár ellen (She)
A DVTK hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Mindkét gól az első félidő derekán született.
febr. 1
19:00
Nem tud leállni a gólokkal a Dortmund új sztárja (Infostart)
Továbbra is szárnyal Erling Braut Haalanddal a Borussia Dortmund, amely a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján hazai közönség előtt az Union Berlint ütötte ki 5-0-ra.
febr. 1
19:02
Nb I: a Ferencváros ismét legyőzte a Kisvárdát (She)
Nagy csatában nyert a mérkőzést talán túl könnyedén vevő Ferencváros a nagyon szervezetten futballozó Kisvárda otthonában a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A Ferencváros megnyerte a hetedik élvonalbeli mérkőzését is a várdaiak ellen.
febr. 1
19:04
Nb I: hiába nyomott a Pafc, nem talált fogást a Dvsc-n (She)
A Puskás Akadémia 0–0-s döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó NB I 18. fordulójában.
febr. 1
19:06
Nb I: két góllal verte a Paks a Zalaegerszeget (She)
A  Paks a kiesés elől menekülő Zalaegerszeget fogadta az NB I 18. fordulójában és Kelemen góljával sikerült megszereznie a vezetést az első félidőben, majd a folytatásban Böde bebiztosította a győzelmet.
febr. 1
19:08
Nb I: hátrányból nyert idegenben a Mezőkövesd a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában gyors kontrákból elért gólokkal 0–1-ről fordított a Mezőkövesd a Bp. Honvéd ellen az Új Hidegkuti Stadionban.
febr. 1
19:12
Rekordot állított be a Liverpool (Infostart)
A veretlenül listavezető Liverpool hazai pályán 4-0-ra győzte le a Southampton együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 1
19:12
Nb I: hátrányból nyert idegenben a Mezőkövesd a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában gyors kontrákból elért gólokkal 0–1-ről fordított a Mezőkövesd a tartalékos Bp. Honvéd ellen az Új Hidegkuti Stadionban.
febr. 1
19:24
Egyetlen gól döntött a madridi rangadón (Infostart)
A madridi örökrangadón a listavezető Real egy góllal legyőzte a tabellán ötödik Atléticót a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 1
19:24
Kosár: minőségi utánpótlásra törekszik a Dvtk Akadémia (She)
„Tizennyolc éves korig a lehető legtöbb játékost kell felkészítenünk arra, hogy megállja a helyét az első osztályban − meghatározó vagy akár kiegészítő emberként. Tudásunk legjavát nyújtva képezzük őket, a maximumot kihozva belőlük. Ha ezt megtettük, már csak rajtuk múlik, meddig jutnak el” − mesél a DVTK Akadémia kosárlabda-szakosztályának filozóf
febr. 1
19:26
Nb I: Újpest–Fehérvár bajnoki élőben az Nso-n! (She)
Újpest–Fehérvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 1
19:30
Fft: Anglia egyik legjobb klubjának a játékosa voltam – Kecbaja (She)
A háborús menekült, akire a leginkább azért emlékeznek Angliában, mert belerúgott egy hirdetőtáblába. Temur Kecbajával készült interjú.

Keresés