2020. február 1. szombat

febr. 1
19:30
LeBron James megrendítően szép beszédet mondott Kobe Bryant emlékére a Lakers meccse előtt (SzMo)
Először játszott hazai pályán Kobe Bryant tragikus halála óta a csapat.
febr. 1
19:42
Nagy csatában győzött a Győr a BL-ben (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC 26-24-re legyőzte a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában, szombaton.
febr. 1
19:42
Cselgáncs ob: Salánki, Gercsák és Sipőcz is arannyal melegített a párizsi GS-re (She)
Az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatban is érdekelt cselgáncsozók közül Salánki Evelin, Gercsák Szabina és Sipőcz Richárd is megnyerte súlycsoportját szombaton a Kecskeméten rendezett országos bajnokságon.
febr. 1
19:45
A BL-címvédő Győr legyőzte a montenegrói bajnokot (Azenpenzem)
A címvédő Győri Audi Eto Kc 26-24-re legyőzte a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában, szombaton.
febr. 1
19:48
Ligue 1: Neymar a rózsaszín hajával villogott, 5–0-ra nyert a Psg (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 22. fordulójának első szombati meccsén a PSG több mint egy félidőn át emberelőnyben futballozva 5–0-ra győzött a Montpellier ellen.
febr. 1
19:54
A pink hajú Neymar Kobe Bryant-mezben melegített, aztán adott egy gólpasszt Mbappénak (444.hu)
A bíró nem értékelte Neymar pályán bemutatott trükkjeit, amikor a brazil reklamált nála, visszaszólt neki, hogy beszéljen franciául.
febr. 1
19:57
Kisvárdán is nyert a címvédő FTC (Azenpenzem)
A fővárosi zöld-fehér együttes így már 15 bajnoki mérkőzés óta veretlen, míg a várdaiaknak ez volt sorozatban a negyedik vereségük az Nb I-ben.
febr. 1
20:06
Juve: a 16 éves magyar légiós együtt edzett C. Ronaldóékkal (She)
Az EM Sports Consulting beszámolója szerint a Juventus 16 éves magyar kapusa, Senkó Zsombor szombaton együtt edzett az olasz listavezető első csapatával a vasárnapi, Fiorentina elleni bajnokit megelőzően.
febr. 1
20:08
Férfi kézi Nb I: Nagy Bence 11 gólja ellenére kikapott az Ftc Komlón (She)
Némi meglepetésre az FTC 23–22-re kikapott a Komló vendégeként a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A zöld-fehérek góljainak felét a válogatottban is remeklő Nagy Bence szerezte.
febr. 1
20:12
Már 15 meccse veretlen a Fradi (Infostart)
Hátrányból fordított a Honvéd ellen a Mezőkövesd. Otthon nyert a Diósgyőr, a DVSC viszont gólképtelen maradt. Böde Dániel újra betalált.
febr. 1
20:21
Rekordot állított be a Liverpool FC (Azenpenzem)
Jürgen Klopp Bajnokok Ligája-győztes együttese sorozatban a 20. bajnokiját nyerte saját közönsége előtt, ezzel beállította a Manchester City 2011 és 2012 márciusa között felállított rekordját.
febr. 1
20:30
Erste Liga: az Ftc szétlövéssel győzte le a Brassót (She)
Az FTC szétlövéssel 3–2-re legyőzte hazai pályán a Corona Brasovot a jégkorong Erste Liga középszakaszának felsőházában. A zöld-fehérek így négy mérkőzés után négy győzelemmel állnak.
febr. 1
20:36
Pl: a 95. percben eldönthette volna a Manchester United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában a Manchester United hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Wolverhamptonnal.
febr. 1
20:48
Bundesliga: a lipcsei rangadó döntetlenje élen tartotta a Bayernt (She)
A német labdarúgó Bundesliga 20. fordulójának rangadóján a Gulácsi Péterrel a kapuban felálló RB Leipzig hazai pályán 0–2-ről felállva 2–2-es döntetlent játszott a Borussia Mönchengladbachhal. Az első félidőben a vendégek sokkal jobban futballoztak, ám a másodikban megfogyatkoztak, és nem bírták ki a lipcseiek nyomását. A döntetlennek köszönhetően
febr. 1
21:06
Futsal Eb-sel.: hibátlanul jutott tovább a magyar válogatott (She)
A magyar futsalválogatott 4–1-re legyőzte a házigazda litván csapatot, így százszázalékos mérleggel jutott tovább a Jonavában rendezett Európa-bajnoki selejtezőtornáról.
febr. 1
21:12
Nb I: ezzel a tizenegyessel nyert az Ftc Kisvárdán (She)
Mint arról beszámoltunk, a listavezető Ferencváros alaposan megizzadt, de 2–1-re nyert Kisvárdán a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Egy első félidei gólváltást – Franck Boli találatára Nemanja Obradovics válaszolt – követően Isael 85. percben, a hazai játékosok által vitatott tizenegyesből szerzett góljával szerezte meg a három pontot a zöld-fehér
febr. 1
21:14
Öttusa: német siker, 19. lett a legjobb magyar Budapesten (She)
A legjobb magyar, Bereczki Richárd a 19. helyen végzett a budapesti nemzetközi fedett pályás öttusaverseny férfi döntőjében, amelyet a német Marvin Faly Dogue nyert meg.
febr. 1
21:16
Női röpi Extraliga: a Kaposvár legyőzte a címvédő Vasast (She)
A listavezető Kaposvár négy játszmában nyert vendége, a címvédő Vasas ellen a női röplabda Extraliga szombati játéknapján.
febr. 1
21:18
Férfi kosárlabda Nb I: bravúros oroszlányi siker a bajnok ellen (She)
Az újonc Oroszlány nagy meglepetésre legyőzte a bajnok Szombathelyt a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
febr. 1
21:27
A Szentes a Honvédot, a BVSC a Vasast győzte le (Azenpenzem)
A Szentes hazai medencében nyert a Honvéd ellen, a Bvsc pedig a Vasas vendégeként győzött a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 1
21:30
Nb I: Petrjak góljával nyert a Fehérvár az Újpest ellen (She)
A Mol Fehérvár 1–0-s idegenbeli sikert ért el az Újpest otthonában a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A lila-fehérek ezúttal jóval szervezettebben védekeztek, mint a DVSC ellen, de ezúttal sem úszták meg a vereséget.
febr. 1
21:45
Jövő bajnokai: csaknem háromszáz ifjú úszó olimpiai bajnokok társaságában (Azenpenzem)
A magyar úszás utánpótlásának derékhada versenyzett szombaton a Tüske uszodában: a sportági szövetség (Músz) hetedik éve zajló, Jövő Bajnokai nevű programjának összrégiós döntőjén összesen 279, tizenévei elején járó ifjú kiválóság mérte össze tudását. A viadalon jelen volt Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, valamint a sportág több olimpiai b
febr. 1
22:06
Superenduro Gp: a motorsport fenegyerekei nálunk száguldottak (She)
Test test elleni csaták, elképesztő ugrások, hatalmas bukások – a Papp László Sportarénában, nyolcezer néző előtt megtartott Superenduro GP tökéletes reklámja volt a sportágnak.
febr. 1
22:18
Az Újpest vereséggel tért haza (Infostart)
A Szusza Ferenc Stadionba visszatért Újpest 1-0-ra kikapott a MOL Fehérvártól a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának zárómérkőzésén.
febr. 1
22:24
Légiósok: Eppel 11-est harcolt ki, Balogh visszatért a kispadra (She)
Nem sok babér termett szombaton a külföldön szereplő magyar labdarúgók számára – többségük nem is játszott, a pályára lépők közül pedig csak Lang Ádám (Omonia Nicosia) örülhetett győzelemnek.
febr. 1
23:00
Isael, a megmentő; Ismét eltelt egy év, itt az Liv. Super Bowl (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
febr. 1
23:02
Átok és áldás – Ballai Attila publicisztikája (She)
Huszonöt mérkőzés, huszonnégy győzelem, egy döntetlen. Ez az albán vagy a kazah labdarúgó-bajnokságban, de a hazai megye kettőben is elképesztő mérl...
febr. 1
23:04
Szoba-konyha – Malonyai Péter jegyzete (She)
Tulajdonképpen a mi nagyszobánkba is tervezhették volna a WTA-teniszversenyt (melegítés a konyhában: amerikai!), elvégre a Wekerle télen is csodaszé...
febr. 1
23:09
Százszázalékos mérleggel jutott tovább a magyar futsalválogatott (Azenpenzem)
A magyar futsalválogatott 4-1-re legyőzte a házigazda litván csapatot, így százszázalékos mérleggel jutott tovább a Jonavában rendezett Európa-bajnoki selejtezőtornáról.
febr. 1
23:18
hihetetlen jelenetek – meglökték a bírót, egyszerre két monacói piros (She)
Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Nimes–Monaco (3–1) meccsen.
febr. 1
23:54
Nb I: hepehupás újpesti gyep, Honvéd-bukfenc – galéria (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójáról készült képgalériánkból kiderül, hogy a gyepcsere után, fél év angyalföldi albérletből hazatérő Újpest pályájának minősége még nem az igazi, látható lesz a Mezőkövesd elleni Honvéd-bukfenc, de megmutatjuk az ünneplő diósgyőrieket és ferencvárosiakat is.

2020. február 2. vasárnap

febr. 2
0:00
Vasárnapi sportműsor: Thiem–Djokovics döntő; Chiefs–49ers Super Bowl! (She)
Vasárnap nem akármilyen rangadóval zárul az angol Premier League 25. fordulója: Pep Guardiolát és a Manchester Cityt a Tottenham fogadja. Az olasz Serie A-ban pályán a Juve, a Milan, a Lazio és az Inter. A La Ligában a Barcelona a Levantéval játszik a Camp Nouban. Vasárnap este Houston Rockets–New Orleans Pelicans NBA-mérkőzés a tévé képernyőjén, m
febr. 2
1:00
Nfl: papírforma – Lamar Jackson az Mvp, Gilmore az Év védője (She)
Kihirdették a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idényének díjazottjait: ahogyan az nagyjából borítékolható volt, Lamar Jackson és Stephon Gilmore volt az este sztárja.
febr. 2
6:21
Ordibálást ígér Faragó Ricsi, nem fogja vissza magát a riporter (Ripost)
Már a 14. Super Bowlt közvetíti a helyszínről Faragó Richard, ám a vasárnapi igazán különleges lesz a számára.
febr. 2
6:23
Se bugyi, se más: meztelenül pózolt a strandon az almamellű álomnő (Ripost)
Ledobta a ruháit az utolsó darabig. Megvillantotta tökéletes testét a parti homokban a vadóc indonéz szépség.
febr. 2
7:12
Nba: újra nyert a Lakers; ötös vereségszériában a Magic (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnap virradóra lejátszott mérkőzésein a nyugati listavezető Los Angeles Lakers két elvesztett meccs után tudott újra győzni, az Orlando Magic kikapott a Miami Heattől és már öt egymást követően elvesztett mérkőzésnél tart, a ligautolsó Golden State Warriors viszont lezárta a saját hasonló soroz
febr. 2
7:30
Nhl: nyolcat vágott az Oilers; vége a Jets nyeretlen sorozatának (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnap virradóra lejátszott mérkőzésein az Edmonton Oilers a négy gólpasszt kiosztó Leon Draisatl vezetésével 8–3-ra elpáholta vendégként a Calgary Flamest, a Winnipeg Jets a St. Louis Bluest fogadva öt vesztes összecsapás után győzött újra, a Chicago pedig szétlövéses sikerével ötmeccses nyeretlen
febr. 2
7:54
Kézilabda: a hat éve elhunyt Karl Erik Böhnre emlékeztek a győriek (She)
Vasárnap hat éve, hogy 2014. február 2-án hosszú, súlyos betegség után elhunyt Karl Erik Böhn, a Győri ETO Audi KC-t 2012-ben bajnoki aranyig és Magyar Kupa-győzelemig, a magyar válogatottat szövetségi kapitányként a 2012-es Eb-n bronzéremig vezető norvég kézilabdaedző. A szakemberre szombaton a Buducsnoszt ellen 26–24-re megnyert Bajnokok Ligája-m
febr. 2
8:30
Női kézi Bl: Hittünk magunkban, tudtuk, mire vagyunk képesek – Kiss Éva (She)
Végig kézben tartva a mérkőzést 26–24-re győzte le a Győri Audi ETO KC a Buducsnosztot a női kézilabda Bajnokok Ligájának középdöntőjében. A mérkőzés után Danyi Gábor vezetőedző és Kiss Éva értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 2
8:36
Danyi Gábor – Támadásban jelentős gondjaink vannak (She)
.
febr. 2
9:12
talán Guzmics sem gondolta komolyan ezt a színészi alakítást (She)
Igencsak furcsa esést mutatott be a Mezőkövesd hátvédje, Guzmics Richárd, amikor a Budapest Honvéd labdarúgója, Mayron George megpróbálta őt megakadályozni a bedobás elvégzésében. A 2–1-es Mezőkövesd-győzelemmel záruló mérkőzés összefoglalóját ITT tudja elolvasni.
febr. 2
9:14
Honvéd: Ugrai Roland a kispesti klub kiszemeltjei között (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Ugrai Roland személyes okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontott a görög élvonalbeli Atromitosszal. Benne van a pakliban, hogy az ötszörös válogatott, 27 éves labdarúgó hazatér (szombaton a Hidegkuti-stadionban nézte végig a Budapest Honvéd–Mezőkövesd bajnoki mérkőzést), s a kérők között lehet a kispesti kl
febr. 2
9:18
Labdarúgás: Gulácsi és Vadócz példája lebeghet Schäfer András előtt (She)
Az U21-es válogatott Schäfer András dunaszerdahelyi szerződése kapcsán érdemes kicsit visszatekinteni a középpályás elmúlt egy évére, az őt képviselő menedzseriroda részéről Kövesdi Viktorral beszélgettünk az olaszországi tapasztalatokról. Az is szóba került, hosszú távon miért állják meg jobban a helyüket a szerb vagy horvát fiatalok, mint a magya
febr. 2
9:24
Nyolcadszor is Djokovics Melbourne királya, Thiem öt szettben maradt alul (She)
A 32 éves Novak Djokovics hatalmas küzdelemben karrierje során nyolcadik alkalommal nyerte meg az Australian Opent – egyben 17. GS-tornagyőzelmét aratta –, miután a döntőben egy perc híján négy óra hosszú, ötszettes mérkőzésen felülmúlta az osztrák Dominic Thiemet. Hétfőtől ismét a szerb klasszis vezeti a világranglistát.
febr. 2
9:26
Nb I: Minden tiszteletem a nézőké, ez borzalmas volt – Kovács István (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Mol Fehérvár FC Ivan Petrjak góljával 1–0-ra győzött az Újpest FC vendégeként egy könnyen felejthető mérkőzésen. Ez utóbbit – vagyis a játék finoman szólva sem magas színvonalát – a meccs lefújását követően Kovács István, a Fehérvár középpályása is rendkívül önkritikusan ismerte el a tal
febr. 2
10:18
A Jazzt is elsöpörte a Lillard-show, simán verte a Phillyt a Boston (She)
Nem tudta 50 pont alá szorítani Damian Lillardot a Utah, a Portland vezére továbbra is egészen döbbenetes formában van, csapata pedig menetel – a Jazz így sorozatban negyedszer is kikapott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Kemba Walker nélkül sem adott esélyt a Sixersnek a Celtics, Kyrie Irving, Trae Young és TJ Warren is
febr. 2
10:30
Super Bowl: a Chiefs másodszor vagy a 49ers hatodszor? Hajnalra kiderül! (She)
Elérkezett a nap, amelyre egész Amerika, na meg persze picit mi is vártunk, ma – magyar idő szerint már hétfő 0.30-kor – kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019–2020-as idényének nagydöntője, az 54. Super Bowl. A hatodik Super Bowl-győzelmére készülő San Francisco 49ers vagy a másodikra hajtó Kansas City Chiefs
febr. 2
10:33
Hazatérhet a magyar válogatott focista, ezen a meccsen látták (Ripost)
Ugrai Roland január végén, személyes okok miatt közös megegyezéssel szerződést bontott a görög élvonalbeli Atromitosszal.
febr. 2
10:36
Új sztárok dönthetik el a Super Bowlt (Infostart)
Magyar idő szerint hétfőn 0.30-tól rendezik a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 54. Super Bowlt, melyen a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers küzd meg egymással a Vince Lombardi-trófeáért. A Sport TV kommentátorát és szakértőjét kértük esélylatolgatásra.
febr. 2
11:12
Barcelona, Arsenal, Milan, de a csúcsport a Super Bowl lesz - Sportközvetítések (Infostart)
A kézilabda női Bajnokok Ligája középdöntőjében Esbjerg-FTC párharc lesz.

Keresés