2020. március 12. csütörtök

márc. 12
14:39
Uefa: videokonferencia a tagállamoknak – eldőlhet az Eb sorsa? (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján jelentette be március 17-én egyeztetést tart a tagországok szövetségeinek vezetőivel, a FIFPro, az EL és a WHO bevonásával, hogy közös határozatot hozzanak az vírus terjedése elleni egységes fellépésről.
márc. 12
14:51
Férfi kézi: Bóka hosszabbított, Zdolik távozik Balatonfüredről (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüred hivatalos közleményben tudatta, hogy szerződést hosszabbított válogatott szélsőjével, Bóka Bendegúzzal. A klub egyidőben azt is közölte, hogy Zdolik Bence távozik.
márc. 12
14:57
Fina: április végéig szinte minden eseményt töröltek a naptárból (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) csütörtökön válságtanácskozást tartott, miután a WHO világjárvánnyá minősítette a koronavírus terjedését. A videokonferencián arról határoztak, hogy április végéig egy-két kivétellel teljesen felszabadítják a versenynaptárt.
márc. 12
15:03
Az UEFA csak kedden dönt a BL-ről és az Eb-ről (Infostart)
Videokonferenciát hívott össze az Európai Labdarúgó Szövetség keddre, amelyre minden nemzeti szövetséget is meghívott, hogy közösen döntsenek a koronavírus elleni fellépésről.
márc. 12
15:03
Karantén a Real Madridnál, felfüggesztik a spanyol bajnokságot (ATV)
Egybehangzó spanyol értesülések szerint karantén alá vonták a Real Madrid edzőközpontját, a madridi Valdebebast, miután pozitív lett a klub egyik kosárlabdázójának koronavírustesztje – ezt a klub is megerősítette. Mivel a kosárlabdázók több létesítményen is osztoznak a futballistákkal, a karanténintézkedést a Real futballcsapatára is kiterjesztetté
márc. 12
15:03
Jövő kedden dőlhet el a foci Eb sorsa (444.hu)
Az európai bajnokságokról és a nemzetközi kupákról is akkor tárgyal majd az Uefa a nemzeti szövetségekkel.
márc. 12
15:09
Elmaradhatnak az európai bajnoki sorozatok és az Eb (Azenpenzem)
.
márc. 12
15:15
Leicester: néhány játékos koronavírus-gyanús, elkülönítették őket (She)
Brendan Rodgers, a Leicester City menedzsere szerint az érintett játékosokat elkülönítették. A klub hivatalosan is megerősítette a hírt. A játékosok kivizsgálása jelenleg is zajlik.
márc. 12
15:18
Érdemes megfogadni, ezt tanácsolja Shane Tusup (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszóedző motiváló üzenettel jelentkezett közösségi oldalán.
márc. 12
15:27
Felfüggesztették a futball meccseket Romániában (Azenpenzem)
A Román Labdarúgó Szövetség (Frf) a hónap végéig valamennyi bajnokságot felfüggesztette a koronavírus-járvány miatt, amely Romániában is gyorsan terjed.
márc. 12
15:33
Serie A: pozitív lett a válogatott csatár koronavírustesztje (She)
Az olasz élvonalbeli (Serie A) Sampdoria labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Manolo Gabbiadini koronavírustesztje pozitív lett. A játékos lázas, de a körülményekhez képest jól van, elkülönítették – olvasható a klub rövid közleményében.
márc. 12
15:51
Uefa: 2020-ról 2021-re halasztanák az Eb-t, bejelentés jövő héten – sajtóhír (She)
A francia LÉquipe beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség a jövő keddre, március 17-ére kiírt videokonferenciáján az Eb elhalasztását fogja bejelenteni a tagállamok számára, és mivel nem számítanak jelentős ellenállásra a részükről, aznap hivatalossá is válhat a torna megrendezésének átütemezése.
márc. 12
15:51
A futball-Eb-t is elhalaszthatják a koronavírus-járvány miatt (MMonline)
Kedden dönt az UEFA az európai bajnokságok és a nemzetközi kupák sorsáról - Sajtóértesülések szerint a kontinenstornát 2021-ben tartják meg, az EL és a BL idei szezonját pedig felfüggesztik
márc. 12
16:09
Újabb topligás játékosok fertőződtek meg (Infostart)
A Leicester City három futballistája vonult karanténba, míg Olaszországban újabb játékosnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést.
márc. 12
16:09
Tenisz: hathetes szünet, elmarad a budapesti Atp-torna is (She)
A koronavírus-járvány terjedése miatt az előttünk álló hat hétben elmarad minden férfi teniszverseny, így a budapesti ATP-torna is – közölte hivatalos honlapján az ATP.
márc. 12
16:09
Több magyar érdekeltségű vizes sporteseményt is érint a vírus (Azenpenzem)
.
márc. 12
16:21
Nem bujkál tovább a magyar úszónő, négy év után hozott döntést (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes Szilágyi Liliána visszarakta az orrkarikáját, ami már teljesen mást jelent neki, mint évekkel ezelőtt.
márc. 12
16:27
Diego Costa a koronavírussal viccelődött (She)
Mint arról beszámoltunk, óriási bravúrt hajtott végre az Atlético Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében: Diego Simeone együttese hosszabbítás után, kétgólos hátrányból fordítva, 3–2-es győzelemmel – összesítésben 4–2-vel – búcsúztatta az Anfielden a címvédő Liverpoolt. A mérkőzés után Diego Costa, a spanyol csapat csatára meglehe
márc. 12
16:33
Bolgár–magyar: jelen állás szerint lesz meccs Bulgáriában! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint zárt kapuk mögött, újságírók nélkül rendezik meg március 26-án a Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőt.
márc. 12
16:45
Birkózás: elhalasztanak minden hazai versenyt (She)
A Magyar Birkózó-szövetség elhalasztja az országos és a nemzetközi versenynaptárban szereplő valamennyi korosztályra vonatkozó versenyt, valamennyi korosztályra vonatkozó edzőtábort, az utánpótlás válogatottak heti központi keretedzéseit.
márc. 12
16:47
Nfl: megint kapott két 3. kört a Patriots – teljes a drafttábla! (She)
Kiosztották a kompenzációs draftjogokat, így teljessé vált a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseményének számító játékosbörze teljes táblája. A New England Patriots négy extra választási jogot is kapott.
márc. 12
16:51
Nfl Draft 2020 (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2020-as játékosbörzét április 23–25. között, Las Vegasban tartják, igaz, az első nap magyar idő szerint már 24-án, reggel 2 órakor kezdődik, a második nap 1 órakor rajtol, a harmadik pedig még ugyanúgy szombaton, 18 órától lesz. Ha nem szól közbe a k
márc. 12
16:53
F1: megszületett a döntés az Ausztrál Gp megrendezéséről (She)
A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy elmarad a Formula–1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj.
márc. 12
16:57
Sajtóhír: az UEFA elhalasztja az Európa-bajnokságot (ATV)
A francia L'Équipe beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség a jövő keddre, március 17-ére kiírt videokonferenciáján az Eb elhalasztását fogja bejelenteni a tagállamok számára, és mivel nem számítanak komoly ellenállásra a részükről, aznap hivatalossá is válhat a torna átütemezése - írja a Nemzeti Sport.
márc. 12
17:03
Nba: újabb Jazz-sztárnál mutatták ki a koronavírust (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Utah Jazz újabb játékosát, ezúttal az idei All Star-gálára meghívott Donovan Mitchellt fertőzte meg a koronavírus – derül ki a SportCenter beszámolójából.
márc. 12
17:15
Bl: elhalaszták a Man. City–Real Madrid meccset – hivatalos (She)
A Manchester City a hivatalos csatornáin bejelentette, elhalasztják a jövő hét keddre kiírt Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzést.
márc. 12
17:21
Bl: elhalasztják a Real Madrid és a Juve meccsét – hivatalos (She)
A Manchester City a hivatalos csatornáin bejelentette, elhalasztják a jövő hét keddre kiírt Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzést.Valamivel később az UEFA közölte, a Juventus–Lyon mérkőzést sem rendezik meg aznap.
márc. 12
17:27
Davis-kupa: a 28-szoros bajnok és a 2018-as győztes ellen Fucsovicsék (She)
Csütörtökön Londonban megtartották a teniszezők Davis-kupájának csoportbeosztását, a magyar csapat a harmadik kalapból kikerülve a 2018-as bajnok horvát és a 28-szoros győztes ausztrál válogatottal került egy trióba.
márc. 12
17:39
Jövő nyárra halasztják a foci Eb-t (888.hu)
Legalábbis francia lapértesülések szerint.
márc. 12
17:39
Hivatalos: zárt kapus lesz a bolgár-magyar pótselejtező (ATV)
A Bolgár Egészségügyi Minisztérium jelenleg érvényben lévő rendelete értelmében zárt kapuk mögött rendezik meg a Bulgária-Magyarország válogatott-mérkőzést március 26-án.
márc. 12
17:39
Évekig eltitkolta nemét a bokszolónő, hogy férfiakkal bunyózhasson (BorsOnline)
Már tiniként is úgy érezte, hogy csak férfiakkal szeretne bunyózni, így jó ideig e
márc. 12
17:45
Koronavírus: Hollandiában és Észak-Amerikában is szünetel a futball (She)
A koronavírus-járvány miatt Hollandiában és Észak-Amerikában is leállt a futball: az európai országban egyelőre április elsejéig, az MLS-ben pedig harminc napig nem rendeznek mérkőzéseket.
márc. 12
17:45
Nehéz ellenfelek várnak a magyar csapatra a Davis Kupában (MMonline)
A madridi döntőben Ausztrália és Horvátország legjobbjaival csapnak össze teniszezőink
márc. 12
17:51
Lemondták a budapesti férfi tenisztornát (Azenpenzem)
.
márc. 12
17:58
Elhalasztják a Bajnokok Ligája jövő keddi mérkőzéseit (Azenpenzem)
.
márc. 12
18:03
Kosár: Elég nehezen bírjuk a családdal – Vojvoda karanténban (She)
Bár áprilisig biztosan nem léphet pályára olaszországi klubjában Vojvoda Dávid, a magyar kosaras a koronavírus terjedésének megfékezése céljából elrendelt karantén miatt nem jöhet haza.
márc. 12
18:18
Elhalasztják a jövő keddi BL-meccseket (ATV)
A koronavírus-járvány miatt a labdarúgó Bajnokok Ligája jövő keddi mindkét mérkőzését elhalasztják.
márc. 12
18:27
Brutális ellenfelet kapott Fucsovics és csapata (Infostart)
Horvátország és Ausztrália lesz a magyarok csoportellenfele novemberben a tenisz Davis Kupa madridi döntőjében.
márc. 12
18:27
Kézilabda: április végéig leállították a német bajnokságot (She)
A Német Kézilabdaliga döntése értelmében a koronavírus terjedésének korlátozása céljából április 22-ig szüneteltetik a férfi kézilabda-bajnokságot Németországban.
márc. 12
18:29
Nagy Feró lusta gyúrni járni, de a keddi foci nem maradhat el (She)
Azok a boldog szép napok; Gyere, kislány, gyere!; 8 óra munka – és még sorolhatnánk. A Beatrice zenekar frontembere, A Dal 2020 zsűrijének tagja. Dacára a térdsérülésének, Nagy Feró 74 évesen is heti rendszerességgel rúgja a labdát. A szabadszájú zenész rendőrökkel igen, játékvezetőkkel viszont még sohasem került összetűzésbe, de már állították ki
márc. 12
18:39
Villeneuve szerint izgalmas az F1, a radikális változtatás csak porhintés (She)
Bár a koronavírus világméretű terjedése miatt sok a kérdőjel, a 2020-as Formula–1-es világbajnoki sorozat elvileg a március 13. és 15. közötti melbourne-i Ausztrál Nagydíjjal kezdődik. A rajt előtt adott exkluzív interjújában Jacques Villeneuve, a Formula–1 1997-es világbajnoka elmondta: elképzelhető, hogy 2020-ban a Mercedes, a Ferrari és a Red Bu
márc. 12
18:42
A komplett PSG azzal szórakozott, hogy többször is kigyúnyolja a Dortmund 19 éves csatárát (444.hu)
Neymartól Mbappéig megmutatták, majd újra és újra.
márc. 12
18:45
Ftc: Hátrány lesz a zárt kapu, de megbirkózunk vele – Varga Roland (She)
A listavezető Ferencváros a labdarúgó NB I 25. fordulójában a tabella utolsó helyén szerénykedő Kaposvárt fogadja zárt kapus mérkőzésen. A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón a zöld-fehérek csatárával, Varga Rolanddal beszélgetett az NSO Tv stábja.
márc. 12
18:47
Hátrány lesz a zárt kapu, de megbirkózunk vele – Varga Roland (She)
.
márc. 12
18:48
Horvátország és Ausztrália lesz a mieink csoportellenfele a tenisz Davis Kupa-döntőn (Azenpenzem)
.
márc. 12
18:51
Győzött a koronavírus, elmaradnak a keddi labdarúgó BL-meccsek (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt a labdarúgó Bajnokok Ligája jövő keddi mindkét mérkőzését elhalasztják.
márc. 12
18:51
El: a nyolcaddöntő első mérkőzéseinek eredménykövetése – Élő! (She)
Csütörtökön kezdetét veszi a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntője. A Sevilla–Roma és az Inter–Getafe meccset elhalasztották, de hat találkozót megrendeznek. Kövesse a találkozókat élő eredménykövetőnk segítségével!
márc. 12
18:53
Nhl: felfüggesztették a bajnoki idényt a hokisoknál is (She)
Felfüggesztették az észak-amerikai profi hokiliga, az NHL idényét a koronavírus terjedése miatt.
márc. 12
18:57
Manchester United: ötöt egy csapásra! (She)
Gyakorlatilag a legjobb nyolc közé jutott a United a labdarúgó Európa-ligában, ugyanis az angol csapat 5–0-ra verte idegenben a LASK Linzet.
márc. 12
18:59
Tokió 2020: az amerikai elnök 2021-re halasztaná az olimpiát (She)
Donald Trump amerikai elnök szerint a koronavírus-járvány miatt 2021-re kellene halasztani a tokiói olimpiát.

Keresés