2020. március 27. péntek

márc. 27
0:03
Ősszel harmadszor is összecsaphat Fury és Wilder (MMonline)
Az eredetileg tervezett július 18-i dátum nem fog összejönni, mert Las Vegas jelenleg egy szellemvárosra hasonlít, minden zárva van - mondta a meccset szervező Frank Warren promóter
márc. 27
0:06
Példaértékű felajánlást tett Cristiano Ronaldo, de Messi, Federer és Guardiola is segíti a járvány elleni küzdelmet (Blikk)
Rengeteg közszereplő tett felajánlásokat, hogy segítse a koronavírus elleni küzdelmet, az adakozásból a sportolók is rendkívül nagyvonalúan kiveszik a részüket.
márc. 27
0:07
Már gőzerővel keresik a tokiói olimpia új időpontját (MMonline)
Versenyt futunk az idővel. Nagyon sok olyan probléma van, amelyeket nem lehet megoldani addig, amíg nincs új dátum - fogalmazott a szervezők vezetője
márc. 27
0:10
Ön tudta? Babos Tímea úszóként kezdte a pályafutását (Blikk)
Úszóként kezdte pályafutását Babos Tímea (26)! Az első számú magyar női teniszező, aki párosban háromszor nyert világbajnokságot, mindezt a közösségi oldalán, élő adásban mesélte el követőinek. A sportoló a jelenkor egyik legjobb úszójával, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával (30) beszélgetett az Instagramon.
márc. 27
0:11
Rédli András katonaként segítene a vírus elleni küzdelemben (MMonline)
Mivel én katona vagyok, szeretnék aktív szerepet vállalni a haza védelmében, kell az ember, a segítség - fogalmazott az olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó
márc. 27
0:14
Így jótékonykodtak a veszprémi kézisek (Blikk)
Habár a koronavírus-járványnak hatalmas veszteségeket okoz és megpróbáltatást jelent az egészségügyi rendszerek számára világszerte, időről időre napvilágot látnak a világjárvánnyal járó pozitív hírek is.
márc. 27
0:15
Raktár lesz a Santiago Bernabéu stadionból (MMonline)
A Real Madrid már tárgyal a spanyol kormánnyal
márc. 27
0:18
Internetes plüsstornával segít a gyerkőcöknek Sára (Blikk)
Tehermentesíti a szülőket és jókedvet varázsol a családok otthonába Vidovszky Sára (34), aki gyógytornászként, online, játékosan segíti a négy fal között maradt gyerkőcök napi mozgását.
márc. 27
0:22
Egy egész focicsapat mond le a béréről, hogy így segítsék a klubot (Blikk)
Teljes fizetésükről lemondtak a német élvonalbeli Union Berlin labdarúgói a koronavírus-járvány miatt nehéz anyagi helyzetbe került klub megsegítésére.
márc. 27
0:26
Két török bokszoló is koronavírusos – Magyar sportolók is érintettek (Blikk)
Két török ökölvívó és egy edző is pozitív koronavírustesztet produkált a londoni olimpiai kvalifikációs tornáról hazatérve – a viadalon 12 magyar bokszoló is ott volt, szerencsére ők jól vannak.
márc. 27
0:30
„Jó döntéseket nem igazán lehetett hozni” – Ezt gondolja Shane Tusup az olimpia elhalasztásáról (Blikk)
Shane Tusup több úszóval, köztük Szilágyi Liliánával készült a tokiói olimpiára. A sztáredző Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt arról, hogyan érintette őt és úszóit az, hogy a koronavírus miatt további egy évet kell várni a nagy megmérettetésre.
márc. 27
2:39
Leányfalusi karantén erdei sétával, barkácsolással (MMonline)
Kemény Dénes naplója
márc. 27
2:45
A spórolás a válságkezelés egyik hatékony eszköze (MMonline)
Nemzetközi labdarúgás
márc. 27
2:49
Robert Lewandowski egymillió eurós felajánlása (MMonline)
Fizetéscsökkenés a Bundesligában
márc. 27
2:53
Albert csak vendégségbe mehetett Dél-Amerikába (MMonline)
Labdarúgás. A Flamengo magyarjai a szobrot kapó edzőtől az aranylabdás szupersztárig
márc. 27
3:48
Óriási veszélynek van kitéve – Most a koronavírustól féltik a leukémiát legyőző kosarast (Blikk)
Óriási veszélynek van kitéve a koronavírus-járvány miatt Gereben Lívia (20), ezért a szülei – érthető módon – a széltől is óvják. Az Atomerőmű Szekszárd női kosárlabdacsapatának fiatal válogatott játékosánál tavaly májusban diagnosztizáltak leukémiát, kemoterápiás kezeléseken, majd őssejt-transzplantáción esett át, steril szobában kellett heteket á
márc. 27
5:51
Az ágyon fekve buggyantak ki a szurkolólány hatalmas keblei (Ripost)
Natasha Thomsen a labdarúgás nagy szerelmese, rendre oszt meg képeket magáról focimezekben.
márc. 27
6:48
Tokió 2020: Kiss Balázs nem áll le, 38 évesen is ott lenne (She)
A 37 éves Kiss Balázs – bár úgy készült, 2020 nyarán befejezi sportolói pályafutását – teljes motiváltsággal készül tovább a 2021-re halasztott tokiói olimpiára. A BVSC rutinos birkózója otthonában igyekszik megőrizni a formáját, bár tisztában van vele, az idő nem feltétlenül neki és korosztályának kedvez. A sportoló reméli, az irányelvek betartásá
márc. 27
7:06
Pl: Ancelotti még a Psg pénzénél is meggyőzőbb lehetett (She)
A Le 10 Sport beszámolója szerint az Everton hamarosan bejelentheti a Lille-ben futballozó Gabriel szerződtetését.
márc. 27
7:21
Súlyos árat fizet mindenki az olimpia halasztásával (BorsOnline)
Az egész sportéletre óriási hatással lesz az olimpia elhalasztása. Japán 1850 milliárd forintnyi többletköltséggel számol, de Magyarországnak is mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Michael Phelps szerint a sportolókat pedig depresszió veszélyezteti.
márc. 27
7:24
Az életüket adták volna az éremért – így ért fel az atlantai dobogóra a Laurencz-csapat (She)
A koronavírus-járvány miatti mérkőzéshiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabdatornákra. A második részben az 1996-os ötkarikás játékok történései kerültek sorra.
márc. 27
7:27
Önkéntes karantén és kispesti kacsa (Azenpenzem)
A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck mostanában a lehetetlen küldetésekre szakosodott. A kiesés elől menekülő belga kiscsapatok lettek sikereinek színhelyei.
márc. 27
7:42
Ajax: két és fél év után kiengedték a kórházból a kómából ébredt Nourit (She)
Már a felébredése is csodaszámba ment, s most holland sajtóhírek szerint haza is engedték a két és fél évvel ezelőtt meccs közben összeeső, majd sikerrel újraélesztett, de agykárosodást szenvedő Ajax-játékost, Abdelhak „Appie” Nourit. Nouri testvére megerősítette a hírt.
márc. 27
7:57
Fontos változás a koronavírus miatt, így szavaznak a Nemzet Sportolói (Ripost)
A koronavírus-járvány tényleg mindent átír a magyar sportban. A Nemzet Sportolói március 31-én, kedden, a veszély miatt telefonon szavaznak majd arról, hogy a 92 éves korában elhunyt olimpiai bajnok úszó, Székely Éva helyére ki kerüljön be az illusztris társaságba.
márc. 27
8:24
Koronavírus: David de Gea 100 millió forintnyi euróval segít (She)
A Manchester United kapusa, David de Gea a madridi egészségügyi rendszer megsegítésére ajánlott fel 300 ezer eurót – számolt be az Evening Standard.
márc. 27
8:33
Elesett az utolsó bástya is (Azenpenzem)
A verseny félidejében, hét forduló után a Nemzetközi Sakkszövetség (Fide) felfüggesztette a világbajnokjelölti tornát az oroszországi Jekatyerinburgban.
márc. 27
8:42
Gyász: elhunyt a Harlem Globetrotters legendája (She)
Hetvenhét éves korában elhunyt Fred Neal, a Harlem Globetrotters kosárlabdacsapat legendás játékosa.
márc. 27
8:51
Sigér Dávid: Máris hiányzik a labda (BorsOnline)
Leesett Sigér Dávid álla, amikor meghallotta, hogy bolgár pletyka szerint a magyar fociválogatott nem áll ki a szófiai Eb-pótselejtezőre.
márc. 27
8:54
Nba: LeBron James szerint rövidülhet az Nba-idény (She)
Nem jelent előnyt a váratlanul jött szünet LeBron James, a Los Angeles Lakers 35 éves sztárkosarasa számára.
márc. 27
9:21
50 milliót ér egyetlen kép – mondjuk Swarovski-kristályokból van (BorsOnline)
Ragyogó képeket készít focistákról egy kolumbiai művész – szó szerint, ugyanis Swarovski-kristályokból alkotja meg őket. A képekért súlyos milliókat kér.
márc. 27
9:36
Tokió 2020: Demeter Bence kibírja az egy év halasztást (She)
A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése.
márc. 27
9:38
Peyton Manning „beült” egyetemének online órájára (She)
A diákok legnagyobb meglepetésére a Tennessee Egyetem egyik szerdai, videokonferenciás órájára „bejelentkezett” Peyton Manning kétszeres Super Bowl-győztes NFL-legenda.
márc. 27
9:42
Paks: „Nem volt kérdés, segítünk-e!” – összefogtak a játékosok (She)
A Paksi FC futballistái is összefogtak a koronavírus ellen, és támogatást nyújtottak a frontvonalban harcolóknak – számolt be a klub honlapja.
márc. 27
9:42
Kényszerű tao-megszorítások az amatőr csapatoknál (Behaviour)
A koronavírus-járvány miatt tornák, utazások maradnak el, az ezekre előre fölvett tao-támogatásokat vissza kell fizetniük az amatőr labdarúgócsapatoknak, ami esetenként komoly nehézségeket okozhat.
márc. 27
9:48
Légiósok: Az utolsó évemet kidobhatom a kukába – Korcsmár (She)
Korcsmár Zsolt, az FC Midtjylland hátvédje őszintén beszélt makacs sérüléséről, egyénre szabott gyakorlásairól, valamint bizonytalan jövőjéről is megosztotta gondolatait.
márc. 27
9:52
Lothar Matthäus Szijjártó Péter segítségével jutott ki Dubajból (HírTV)
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter segítségével jutott ki Dubajból Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya.
márc. 27
10:00
Britney Spears azt hitte, megdöntötte Usain Bolt világrekordját (She)
Finoman szólva is furcsa Instagram-poszttal jelentkezett nemrég a közismert énekesnő, Britney Spears. Az amerikai sztár azt állította, hogy 5.97 másodperc alatt futott le 100 métert.
márc. 27
10:03
Mi lesz a bérletesek sorsa az NB I-ben? Itt a válasz (Ripost)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) március 16-án függesztette fel az NB I küzdelmeit a koronavírus-járvány miatt. Az átmeneti bizonytalanság a játékosok mellett elsősorban a bérletes szurkolókat érinti.
márc. 27
10:06
Dvsc: Próbálom tartani a lelket a csapatban – Tőzsér Dániel (She)
A Debrecen csapatkapitánya, Tőzsér Dániel még az idei első, Nyíregyháza elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos bokasérülést, melyet követően meg is kellett műteni. A beavatkozást hosszú rehabilitáció követte, ám a felépülése jó ütemben haladt, és a legutóbbi, Zalaegerszeg elleni bajnokin már leülhetett a kispadra középpályásunk, aki
márc. 27
10:18
Egzotikus kínálatok a sportfogadási szelvényeken (Azenpenzem)
Futballban az elszántak fogadhatnak még svéd felkészülési találkozókra, s igazi kuriózumként a burundi liga összecsapásaira is.
márc. 27
10:24
Zte: a Spal-nál szereplő kölcsönjátékos még időben hazajutott (She)
Horváth Krisztofer, a Zalaegerszeg 18 éves labdarúgója az olasz fociélet leállása óta otthon, egyéni edzésterv alapján készül és bízik a folytatásban. Ami pedig a legfontosabb, még az olaszországi helyzet elfajulása előtt haza tudott utazni Magyarországra.
márc. 27
10:36
Fifa: „élőben” lehet beszélgetni korábbi világsztárokkal (She)
A következő hetekben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Twitter-oldalán élőben lehet beszélgetni korábbi világsztárokkal.
márc. 27
10:36
A német futball-legenda a magyar külügyminiszter segítségével jutott ki Dubajból (Azenpenzem)
A légi közlekedés felfüggesztése előtti utolsó órákban, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter segítségével jutott ki Dubajból Lothar Matthäus. A magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya erről a Bild című német lapnak beszélt.
márc. 27
10:42
Légiósok: „Ha félnék, attól jobb lenne?” – Holender Svájcban ragadt (She)
A Svájcban ragadt Holender Filip a gyerekként átélt bombázásról, a kietlen városról és a várva várt szobabicikliről is beszélt lapunknak.
márc. 27
10:51
Tovább tart a vizsgálat a Nemzetközi Súlyemelő Szövetségben (Infostart)
Eredetileg 90 napos lnöki felfüggesztését meghosszabbították további két hónappal.
márc. 27
10:54
Birkózás: „Csak összefogással juthatunk túl ezen a vészterhes időszakon” (She)
A világ sportja, összes sportága rendkívül nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, s ezen csak hatalmas kitartással, türelemmel, összefogással tud úrrá lenni, a felelős sportvezetők ezt hangsúlyozzák most a versenyzők felé. A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) elnöke, Németh Szilárd ennek szellemében írt levelet a hazai birkózócsalád tagjai
márc. 27
10:56
KoroNapló: Kitartok én is – Vojvoda Dávid (She)
A koronavírus-fertőzés Olaszországban szedte a legtöbb áldozatát – az igazoltan a járvány következtében elhunytak száma a hét elején meghaladta a hivatalosan közölt kínai veszteségadatokat. A fertőzés egyik gócpontjának számító Emilia-Romagna tartományban, a 170 ezres lélekszámú Reggio Emilia városában élő válogatott kosárlabdázó, Vojvoda Dávi
márc. 27
11:00
Úszás: a leukémiával kezelt japán újra medencében edzhet (She)
A leukémiával kezelt japán úszó, Ikee Rikako több mint egy év után újra medencébe ugorhatott. A tokiói olimpia elhalasztása miatt még a játékokon való részvételre is lehet esélye.
márc. 27
11:03
Elhunyt a visszavonultatott mezű csodakosaras (Infostart)
Fred Neal, a Harlem Globetrotters 22-ese 77 éves volt.
márc. 27
11:12
Küzdősport: ismét őrizetbe vették az Ufc bajnokát (She)
Rendőri őrizetbe került Jon Jones, a legjobb ketrecharcosokat tömörítő UFC szervezet félnehézsúlyú bajnoka ittas vezetés és illegális fegyverbirtoklás miatt.

Keresés