2020. március 26. csütörtök

márc. 26
0:03
Újabb halasztások és változások a sportéletben (MMonline)
Megállt a tokiói főpályaudvar előtt lévő óra, amely az olimpia kezdetéig hátralévő időt jelezte
márc. 26
0:06
Japánban marad az olimpiai láng, de nem hordják körbe az országban (Blikk)
Az olimpiai játékok halasztásáról szóló keddi NOB döntés után a szervezők bejelentették, hogy a leállítják az olimpiai láng váltóját, de a nemes versengés egyetemes jelképe ott marad Japánban a remény szimbólumaként.
márc. 26
0:06
Férfi kézi: az olimpia az álma, mégsem fejezi be a Barca ásza? (She)
Nagyon szeretne részt venni a tokiói olimpián, ezért lehet, hogy mégsem vonul vissza idén nyáron Raúl Entrerríos, az FC Barcelona spanyol válogatott kézilabdázója – erről maga a 39 éves irányító beszélt a Marcának.
márc. 26
0:10
Törölték az öttusázók világkupaszezonját a koronavírus miatt, ősszel rendeznék a vb-t (Blikk)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) törölte az idei világkupa-sorozatból megmaradt versenyeket, köztük a magyarországit is.
márc. 26
0:14
Mindenki azt mondja, maradj otthon, erre Szombathelyen sportversenyt rendeztek (Blikk)
Bár sportolók is folyamatosan arról posztolnak, hogy a jrávány idején mindenki maradjon otthon, sőt, legtöbbjük otthon is végzi az edzéseit, a Szombathelyi Dobó SE–Németh Pál Dobóakadémia mégis megrendezte téli versenysorozata harmadik fordulóját.
márc. 26
0:18
A koronavírus miatt elhalasztották a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is – Ekkor folytatódhatnak a kupaküzdelmek (Blikk)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elhalasztotta a nemzetközi kupák négyes döntőit, közük a női Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is.
márc. 26
0:22
„Akkor hagyjuk abba az edzést, ha a tömegközlekedés is leáll” – Megszólalt a kalapácsvető, aki részt vett a szombathelyi dobóversenyen, amit a járvány ellenére… (Blikk)
Az atléták dacolnak a koronavírus-járvány veszélyeivel, nemhogy nem álltak le, s vonultak esetleg kéthetes karanténba, a hét végén versenyeztek is.
márc. 26
0:26
Indulhatnak jövőre az olimpián a sportolók, akik doppingoltak? Itt a válasz! (Blikk)
A tokiói olimpia elhalasztása után nagy kérdés, mi lesz azoknak a sportolóknak a sorsa, akik doppingvétség miatt az eredeti időpontban nem vehettek volna részt a játékokon, jövőre viszont már lejár az eltiltásuk.
márc. 26
0:30
Csütörtöki sportműsor: az El-ben Espanyol–Ftc – felvételről (She)
Az oroszországi Jekatyerinburgban csütörtökön folytatódik a sakkozók világbajnokjelölti tornája. Más kiemelkedő élő sportesemény nem lesz, ám a sporttelevíziók sok mindent kínálnak a közelmúltból. Íme, a mai kínálat!
márc. 26
0:30
A 44 éves magyar olimpikonnak különösen fájdalmas az olimpia elhalasztása (Blikk)
Mohamed Aida világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok tőrvívó a tokiói olimpia elhalasztása ellenére kitart, továbbra is célja, hogy részt vehessen hetedik olimpiáján.
márc. 26
0:34
Drámai - Koronavírusos lett az Nba-szupersztár édesanyja, már lélegeztetőgépen van (Blikk)
Koronavírusos lett az NBA szupersztárjának édesanyja, nagyon rossz egészségügyi állapotban van jelenleg. Karl-Anthony Towns közösségi oldalán állt a nyilvánosság elé, azért osztotta meg a történetét, hogy mindenki komolyan vegye az óvintézkedéseket a járvány legyőzése érdekében.
márc. 26
0:38
Mutatjuk: ők azok, akik nyerhetnek azzal, hogy elhalasztják az olimpiát (Blikk)
A sportolók mérhetetlen csalódottsággal vették tudomásul, hogy a 2020-as nyári tokiói olimpiát a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották. Többéves kemény munka és felkészülés veszett kárba. Ám a sors furcsasága, hogy akadnak, akiknek jobb időpont lehet 2021 nyara...
márc. 26
3:12
Elfogadja, de nagyon sajnálja a halasztásokat (MMonline)
Kézilabda. Otthon készülnek a Győri ETO játékosai a folytatásra és a remélt szeptemberi Bajnokok Ligája-címvédésre
márc. 26
3:16
Újratervezés (MMonline)
Olimpia. Megszűnt a bizonytalanság, a legfontosabb döntés végül megszületett – a sportvilág szomorúan, de pozitívan reagált az ötkarikás játékok időpontjának módosítására
márc. 26
4:39
Felfedte hatalmas melleit a karanténban unatkozó szurkolólány (Ripost)
Erica North alaposan meglepte a követőit a közösségi oldalán.
márc. 26
6:45
Gyerek vagy olimpia? Súlyos döntés előtt áll a magyar világbajnok (Ripost)
Nehéz helyzet elé állította a sors, egészen pontosan a koronavírus-járvány Márton Anitát.
márc. 26
6:47
Koronavírus: a szombathelyi sportolók nem állnak le (Ripost)
Óvintézkedések mellett, de edzenek és versenyeznek.
márc. 26
7:06
Nehéz döntést kell meghoznia a magyar világbajnoknak az olimpia elmaradása miatt (Blikk)
A bizonytalanság alaposan megnehezítette a sportolónő felkészülését, a halasztás pedig lesújtotta, ugyanis emiatt egy sorsfordító döntést kellett meghoznia.
márc. 26
7:06
A női kézilabda magyar hősei, akik 84-ben olimpiát nyerhettek volna (She)
A koronavírus-járvány miatti mérkőzés-hiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabda-tornákra. Elsőként az 1976–1992 közötti időszakot idézik fel Ballai Attila írásával.
márc. 26
7:24
Halasztott olimpia, jegelt álmok (Azenpenzem)
Hosnyánszky Norbert hosszabb szünet után idén tért vissza a vízilabda-válogatottba Märcz Tamás szövetségi kapitány kifejezett kérésére, azzal a céllal, hogy az Európa-bajnoki aranyérem is meglegyen neki.
márc. 26
7:36
Bundesliga: Hoeness szerint megváltozhat a világfutball (She)
Uli Hoeness, a Bayern München korábbi elnöke szerint a világfutball alaposan megváltozhat a koronavírus-járvány lecsengése után.
márc. 26
7:48
Vízilabda: „Nem lett volna fair, ha nem rendezik meg az olimpiát” (She)
Gurisatti Grétának az volt az első gondolata, amikor megtudta, hogy egy évvel elhalasztják a tokiói olimpiát, hogy ha nem is az eredeti időpontban, de legalább megtartják. Ráadásul a magyar női vízilabda-válogatott egy év pluszrutinnal jobb is lehet jövő nyáron – már ha megszerzi a kvótát a ki tudja, mikor megtartandó trieszti selejtezőtornán.
márc. 26
7:48
Gyerekvállalás? Párizsi olimpia? Hosszú Katinka válaszolt a kérdésekre (Ripost)
Úszósztárunk a teniszvilágbajnok Babos Tímeával beszélgetett, kihasználva a szokatlanul sok szabadidejüket.
márc. 26
7:50
Vízilabda – „Nem lett volna fair, ha nem rendezik meg az olimpiát” (She)
.
márc. 26
8:30
Coates: 2021-re is július-augusztusi olimpia a terv (HírTV)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) a jövő évre is július-augusztusi olimpiarendezésről egyeztet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel.
márc. 26
8:36
Tokió 2020: 2021-re is július-augusztusi olimpia a terv (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a jövő évre is július-augusztusi olimpiarendezésről egyeztet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (WA) és más sportági szövetségekkel, miután a koronavírus-járvány miatt kedden elhalasztotta a tokiói játékokat.
márc. 26
8:42
Körvonalazódik az olimpia jövő évi időpontja (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a jövő évre is július-augusztusi olimpiarendezésről egyeztet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (WA) és más sportági szövetségekkel, miután a koronavírus-járvány miatt kedden elhalasztotta a tokiói játékokat.
márc. 26
8:48
Koronavírus: a válogatott kapus is csatlakozott a gyűjtéshez (She)
Az MTK Budapest sporttudományi munkatársa, Zalai Dávid több futballistával együttműködve jótékonysági gyűjtést szervez a Szent László Kórház javára, hogy segítsék az intézmény munkáját a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.
márc. 26
9:12
A női kézilabda magyar hősei, akik 84-ben olimpiát nyerhettek volna (She)
A koronavírus-járvány miatti mérkőzéshiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabdatornákra. Elsőként az 1976–1992 közötti időszakot idézik fel Ballai Attila írásával.
márc. 26
9:14
Koronavírus: Gosztonyi András félmillió forintos felajánlása (She)
A Kisvárda labdarúgója, Gosztonyi András és felesége 500 ezer forinttal támogatta a Felső-Szabolcsi Kórház alapítványát, hogy ezzel segítse a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.
márc. 26
9:30
Japán: bejelentették, mikor folytatják a futballbajnokságokat (She)
Murai Micuru, a J.League elnöke bejelentette a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokságok újraindulását.
márc. 26
9:30
2021-ben is július-augusztusi olimpiát terveznek (Azenpenzem)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) a jövő évre is július-augusztusi olimpiarendezésről egyeztet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (Wa) és más sportági szövetségekkel, miután a koronavírus-járvány miatt kedden elhalasztotta a tokiói játékokat.
márc. 26
9:36
Tokió 2020: a labdarúgókra vonatkozó korhatár emelését szeretnék az ausztrálok (She)
Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (FFA) azt szeretné elérni, hogy a 2021-re halasztott tokiói olimpián a sportág nemzetközi szövetsége, valamint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság emelje meg a játékosokra vonatkozó korhatárt.
márc. 26
9:38
Hollandia: a volt Real-játékos drogkereskedőkről szóló sorozatban szerepel (She)
Emlékszik még Royston Drenthére? A korábbi holland válogatott labdarúgó, aki a Real Madridban első mérkőzésén óriási bombagólt rúgott manapság nem a pályán nyújtott teljesítményével kerül be az újságokba. A 32 esztendős játékos egy holland tv-sorozatban kapott szerepet.
márc. 26
9:42
Nhl: erre várt, szerződést kapott Mattis Samuelsson (She)
Szerződést kapott az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Buffalo Sabrestől Mattias Samuelsson, akinek játékjogát még 2018-ban foglalta le a klub.
márc. 26
9:44
KoroNapló: Hazaemigráltam! – Kemény Dénes (She)
Erdei sétával és főzőcskézéssel töri meg a monotóniát a vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként három olimpiai aranyat szerző Kemény Dénes, aki közben gyermekotthonok lakóin is segít.
márc. 26
9:48
Koronavírus: a Premier League-csapat a stadionjával segít (She)
Számos példát látunk arra itthon és a világban, hogy sportolók és egyesületek is részt vállalnak a koronavírus elleni küzdelemben – nincs ez másképp Angliában sem.
márc. 26
9:50
amikor Ronaldinho és Neymar összecsapott; tripla itt, dupla ott (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most azt a mérkőzést vesszük elő, amikor Ronaldinho és Neymar összecsapott. A 2011-es Santos–Flamengo brazil bajnoki mérkőzésen a hazaiak három góllal is vezettek, a mérkőzést
márc. 26
9:54
Elfogyott a pénz, felfüggesztette működését a magyar csapat ellenfele (Ripost)
A vészhelyzet adta lehetőséggel élve felfüggesztette tevékenységét a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata.
márc. 26
10:00
Novák András: A kézilabda problémái ma eltörpülnek mások mellett (She)
A sikeres győri olimpiai selejtező, mérkőzések, csúcsesemények helyett a magyar és a nemzetközi kézilabdázásban is kételyek sorjáznak, amelyek a tokiói olimpia elhalasztásáról szóló döntéssel tovább szaporodtak.
márc. 26
10:00
Uli Hoeness: Új futballvilág vár ránk (HírTV)
A Bayer München korábbi elnöke, jelenlegi tiszteletbeli elnöke szerint véget ér a 100 milliós átigazolások korszaka.
márc. 26
10:02
Koronavírus: az Atalanta játékosa is fertőzött – az első bergamói (She)
Az olaszországi koronavírus-járvány egyik gócpontjának számít Bergamo, a város kórházaiban a nemzetközi beszámolók szerint áldatlan állapotok uralkodnak, viszont a város Bajnokok Ligájában is vitézkedő futballcsapatából eddig nem jelentettek megbetegedést – most változott a helyzet…
márc. 26
10:04
Sakk: felfüggesztették a világbajnok-jelölti tornát is! (She)
Csütörtökön a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) közleményben jelezte, felfüggeszti a Jekatyerinburgban zajló sakkvilágbajnok-jelölti tornát.
márc. 26
10:09
Szolidaritási harc a szorult helyzetbe került német fociklubok megmentése miatt (Behaviour)
Komoly vitákra lehet számítani a Német Labdarúgó-liga
márc. 26
10:18
filmgyári ködgéppel varázsoltak Puskáséknak Londont a Nagyréten (She)
Új videosorozatunk, a Budapesti futballmesék első részében a Margitsziget déli csücskének és a MAC-pályának legendáját elevenítettük fel, múltbeli kalandozásunkat folytatva most a sziget északi része felé vesszük az irányt.
márc. 26
10:30
„Sose add fel!” – Bernd Storck Bruges-ről és a Honvédról (She)
Berlinben vonult önkéntes karanténba a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki lapunknak elmondta, milyen munkára volt szükség Bruges-ben.
márc. 26
10:42
A focilegenda szerint új futballvilág vár ránk (Azenpenzem)
Uli Hoeness szerint teljesen megváltozik majd a futball világa azt követően, hogy a világméretű koronavírus-járvány véget ér.
márc. 26
10:54
F1: Úgy készülünk, hogy lesz Magyar Nagydíj – Gyulay Zsolt (She)
A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója hisz benne, hogy a Magyar Nagydíjat meg lehet rendezni augusztus 2-án, de a stabil háttér rugalmasságot is biztosít az esetleges módosításhoz.
márc. 26
11:12
Pl: Shearer szerint Kane jövőre távozhat a Tottenhamtől (She)
Alan Shearer, az angol labdarúgó Premier League történetének legeredményesebb játékosa szerint Harry Kane jövőre elhagyja a Tottenham Hotspurt, ha a csapat nem nyer semmilyen trófeát.
márc. 26
11:12
Sokakat lesújt, de van, akit nem vág földhöz (Azenpenzem)
Bizonyára lesznek olyanok, akik pályafutásuk végén még egy évet már nem húznak rá, de olyanok is, akik a jövő évi játékokra korukból adódóan már nem tudják hozni az idei formájukat.

Keresés