2020. március 17. kedd

márc. 17
0:00
Keddi sportműsor: sakk és lósport maradt a hét elejére (She)
Délben sakk világbajnok-jelölti torna lesz Jekatyerinburgban, 13-45-től pedig lósport lesz látható a televíziók képernyőin.
márc. 17
0:03
Tokiói kvótát szerzett az ökölvívó Gálos Roland (MMonline)
57 kilogrammban nyerte meg a nyolcaddöntőjét a kvalifikációs versenyen
márc. 17
0:06
Hoppá: magyar srác győzte le a Forma 1-es pilótákat (Blikk)
Magyar e-sportoló „oktatta” a Forma–1-es pilótákat!
márc. 17
0:06
Nfl: őrületes cserék; nagybevásárlás Clevelandben (She)
Noha még nem nyitott ki a szabadügynökpiac, a csapatok számára már engedélyezett a játékosokkal való tárgyalás, amivel tulajdonképpen kezdetét vette a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020–2021-es idénye. Az első órák izgalmasra sikeredtek, több meglepő, ámde rendkívül jelentős csere történt.
márc. 17
0:10
Rendhagyó módon tüntettek a Gremio futballistái, amiért pályára kellett lépniük (Blikk)
A világ sportja kényszerszünetet tart a koronavírus miatt, a legtöbb labdarúgó-bajnokság is félbeszakadt, ám például Brazíliában továbbra is játszanak a csapatok, annak ellenére, hogy a dél-amerikai országban is van már kétszáz fertőzött. A Rio Grande do Sul állami bajnokság első osztályában szereplő Gremio futballistái sajátos módon jelezték a dön
márc. 17
0:14
Micsoda elismerés: Gulácsi is ott Európa legjobb kapusai között - ők kerültek még az elitbe (Blikk)
A kontinens tíz legjobb futballkapusa közé sorolta a német RB Leipziget erősítő Gulácsi Pétert (29) a squawka.com internetes szakportál, amely képességeik és a szezonban nyújtott teljesítményük alapján értékelte a poszt legjobbjait.
márc. 17
0:18
„Nem ölelhetem magamhoz őket” – Marco Rossi aggódik a családja miatt (Blikk)
Marco Rossi (55) (is) borzalmas napokat, heteket él át. A magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya hazánkban tartózkodik, ám a családja Olaszországban maradt.
márc. 17
0:22
Nagyon durva: horrorsérülést szenvedett a Paks futballistája (Blikk)
Szakály Dénes az Újpest elleni bajnokin szenvedett járomcsonttörést.
márc. 17
0:26
Kilakoltatták milánói holteljéből a válogatott focistát (Blikk)
Ideiglenesen az utcára került Christian Eriksen (28), az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale dán válogatott középpályása.
márc. 17
0:30
Eddig tartott: az ökölvívók európai olimpiai selejtezőtornáját is megszakították a koronavírus miatt (Blikk)
Délutáni megbeszélésüket követően a szervezők úgy döntöttek, hogy a versenyzők egészségének érdekében felfüggesztik a további küzdelmeket.
márc. 17
0:34
Csoki és virgács helyett foci Európa-bajnokságot hozhat a Mikulás idén decemberben (Blikk)
A 2020-as Eb sorsáról kedden dönt az európai szövetség (UEFA), amely a koronavírus-járvány miatt a hírek szerint két verziót vitat meg: a kontinenstornát idén decemberre vagy jövő nyárra helyezik át. Bár a nagy melegben rendezett Európa-bajnokságokhoz és világbajnokságokhoz szoktunk hozzá, mégsem elképzelhetetlen, hogy év végén rendezik meg a torná
márc. 17
0:38
Ez lehet Szoboszlai Dominik nagy lehetősége: ennek a klubnak a kívánságlistáján szerepel a magyar válogatott focista (Blikk)
Továbbra is szerepel az Lazio labdarúgócsapatának kívánságlistáján Szoboszlai Dominik (19).
márc. 17
3:45
A futókirályt nem koronázhatták meg Melbourne-ben (MMonline)
Atlétika. Kilencven éve született Iharos Sándor, aki tizenkét világcsúcsot futott, 1955-ben a világ legjobb sportolójának választották, mégis keserűen vonult vissza
márc. 17
5:33
Apró bugyiban tette szét a lábát a brutál mellű popsimodell (Ripost)
Suzy Cortez szokásához híven dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit.
márc. 17
6:48
Férfi kosár: Pozitívan állok a történtekhez – Hanga (She)
A Barcelona klasszis kosárlabdázója, Hanga Ádám gyakorlatilag ki sem mozdul a házából, s a koronavírus okozta szörnyű következmények ellenére is megpróbálja élvezni a minőségi időt a családjával.
márc. 17
7:21
Karanténba került két focista a ZTE-nél (BorsOnline)
Napok óta házi karanténban van két fiatal zalaegerszegi focista. Az MLSZ felfüggesztett minden bajnokságot, az NB I is. Az Eb-ről ma dönt az UEFA.
márc. 17
7:45
Itthon is leáll a futballélet (Azenpenzem)
Kérték a klubok, kérték a játékosok, és az Mlsz beadta a derekát: azonnali hatállyal felfüggesztette valamennyi szervezett versenyprogramját.
márc. 17
8:12
Vb 2022: a járvány ellenére nem álltak le a stadionépítések (She)
Az Európa nagy részét gyakorlatilag megbénító és a világ számos más országában is jelentős korlátozásokkal járó koronavírus-világjárvány dacára nem álltak le a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság stadionépítkezései.
márc. 17
8:21
17 éves lány veszélyezteti Szász olimpiáját (BorsOnline)
Elképzelhető, hogy nem a női párbajtőr olimpiai bajnoki címvédője, Szász-Kovács Emese szerzi meg a tokiói szerepléshez szükséges magyar kvótát. Hanem egy 17 éves lány, Muhari Eszter.
márc. 17
8:30
Nfl: a Vikings elcserélte Diggst, Cooper marad a Dallasban (She)
Az első órák meglepő játékosmozgásai után újabb fontos csere történt a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szabadügynökpiacán: az elkapó Stefon Diggs a Minnesota Vikingsból a Buffalo Billshez került.
márc. 17
8:39
Ma dől el a foci Eb sorsa (Behaviour)
Videókonferencián döntenek az Európai Labdarúgó-szövetség tagországai kedden a különböző sorozatok sorsáról, a kontinenstornát valószínűleg később rendezik meg.
márc. 17
8:42
Erre figyel ma a világ, eldől az Európa-bajnokság sorsa (Ripost)
A koronavírus-járvány miatt jó eséllyel elhalasztják a labdarúgó Európa-bajnokságot, amely június 12-én kezdődött volna. Ma videokonferencián dönt az Európai Labdarúgó-szövetség a tornáról, aminek Budapest az egyik helyszíne.
márc. 17
8:48
Ufc: Nurmagomedov meccsét mindenképp megtartják (She)
Dana White, a UFC elnöke hallani sem akar róla, hogy elhalasszák Habib Nurmagomedov soron következő mérkőzését.
márc. 17
9:03
Akár foci-Eb-t is hozhatna a Mikulás (Infostart)
Számos elképzelhető megoldási javaslat született az elmúlt huszonnégy órában a 2019–2020-as futballidény zárásáról. Íme, egy összeállítás a lehetséges forgatókönyvekről.
márc. 17
9:06
Koronavírus: válságértekezletet tart az Uefa, eldőlhet az Eb sorsa – élő hírfolyam (She)
Az elmúlt napokhoz hasonlóan kedden is folytatjuk élő hírfolyamunkat: a koronavírus-járvány terjedése miatt sorra maradnak el a sportesemények, rendelik el a zárt kapus mérkőzéseket világszerte. A nap a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság szempontjából is jelentős lehet: a tervek szerint kedden válságértekezletet tart az UEFA, amelyen megvitatja, ho
márc. 17
9:12
Elkésett záróakkord (Behaviour)
Teljesen fölöslegesen rendeztek a hétvégén bajnoki fordulót a magyar futballban, miközben világjárvány dúl, hétfőn az MLSZ is "észhez tért".
márc. 17
9:21
Tyson Fury mégis doppingolt? (BorsOnline)
Vesztegetéssel és doppingolással vádolja egy farmer a nehézsúlyú bokszbajnokot, Tyson Furyt. Ha bebizonyosodik a férfi állítása, nyolcéves eltiltás várhat a Cigány Királyra.
márc. 17
9:24
Koronavírus: hazaért a vuhani focicsapat, jöhet a – karantén (She)
Ha nem is Vuhanban, de már Kínában tartózkodik a Vuhan Zall labdarúgócsapat, amelynek spanyolországi téli edzőtáborozása a koronavírus-világjárvány miatt igencsak elhúzódott. A játékosokra kéthetes karantén vár.
márc. 17
9:30
Koronavírus: házi karanténba került két zalaegerszegi focista (Blikk)
Két utánpótláskorú focista került karanténba.
márc. 17
9:37
Nem csalás: ma megkezdődik a világbajnoki selejtező (Azenpenzem)
Könnyen meglehet, hogy soha nem látott figyelem övezi majd Jekatyerinburgban a sakk világbajnok-jelöltek ma megkezdődő döntőjét.
márc. 17
9:46
Áll a bál, szövetségi kapitányunk látni se akarja az elnökségi tagokat (Ripost)
Bizonyított a válogatottja élén, és maradni akar a posztján Ivkovics Sztojan. Óriási fordulatok történnek az ügyében.
márc. 17
9:54
Zte: két fiatal játékosuk napok óta házi karanténban van (She)
A múlt hét óta elővigyázatosságból házi karanténban van a ZTE két utánpótláskorú labdarúgója – írja kedd reggeli hírében a Bors.
márc. 17
9:54
Gálos készülhet Tokióra! (Azenpenzem)
Az esti programot követően felfüggesztették a küzdelmeket a londoni Copper Box Arenában, addig azonban történt egy s más: Gálos Roland remek boksszal győzött, és már ott van az olimpián.
márc. 17
9:56
Szabó József: Ha kérhetném, írja meg, hogy magyar vagyok! (She)
Nyolcvan fölött is meccsekre jár Szabó József, a kárpátaljai egykori szakvezető, aki a Dinamo Kijev edzőjeként többek között Andrij Sevcsenkót is felfedezte – a 40-szeres szovjet válogatott labdarúgó berzenkedik a VAR-tól és attól, ha ukránozzák.
márc. 17
9:56
Gálos már Tokióban, de hogyan tovább? (Azenpenzem)
Mielőtt a koronavírus-járvány miatt félbeszakították az ökölvívók európai olimpiai kvalifikációs tornáját, Gálos Roland kiharcolta a tokiói olimpiai részvétel jogát.
márc. 17
10:06
Női kézi: német válogatott gólkirályt igazolt a Valcea (She)
Német válogatott átlövőt igazolt a következő idényre a SCM Ramnicu Valcea: Shenia Minevskaja a francia Bresttől érkezik a román női kézilabdabajnokhoz.
márc. 17
10:08
Románia: házi karanténban az elnök; javaslatcsomag az Uefa-nak (She)
Irodája helyett otthonából kapcsolódik be az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 13 órakor kezdődő videokonferenciájába Razvan Burleanu, a román szövetség (FRF) elnöke, aki a hét elején önkéntes karanténba vonult – a románok több pontból álló javaslatcsomaggal készülnek a koronavírus-járvány miatt összehívott mai tanácskozásra.
márc. 17
10:12
Ftc: Rebrov a nehéz helyzetben is tűzben tartja a csapatot (She)
Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a koronavírus-járvány miatt elrendelt bajnoki szünetben is megpróbálja tűzben tartani az aranyéremre legesélyesebb csapatot.
márc. 17
10:21
11 hét után térhettek haza, egyből karanténba zárták a vuhani focistákat (444.hu)
A csapat még a járvány kitörésekor ragadt Spanyolországban, ahol edzőtáboroztak. A járvány ott is utolérte őket.
márc. 17
10:30
Karanténba került két fiatal zalaegerszegi futballista (Infostart)
Külföldről érkező családtagokkal érintkeztek, ezért kerültek vesztegzár alá.
márc. 17
10:33
Szájmaszkban, család nélkül (Azenpenzem)
Koman Vladimir, az iráni Szepahan labdarúgója április végéig biztosan nem játszik bajnoki mérkőzést a perzsa országban. Marad az edzés, amíg a közös gyakorlást nem korlátozzák.
márc. 17
10:33
Abe Sindzó: A G7 a teljes olimpia mellett van (MMonline)
A játékok időpontját illetően azonban nem volt nyilvánvaló, mire jutottak
márc. 17
10:42
Tenisz: Aggódom, hiszen mi történik, ha megbetegszem? – Udvardy (She)
Brazíliában még a versenynap is félbeszakadt, az Egyesült Államokban edzeni lehet, de a koronavírusteszt 1400 dollárba kerülne – Udvardy Panna aggódik, és fogalma sincs, mit tegyen.
márc. 17
10:44
Jégkorong: visszavonult a svédek világbajnok védője (She)
Bejelentette visszavonulását Staffan Kronwall, a svédek világbajnok jégkorongozója.
márc. 17
10:46
Nb I: Sannino egy karantént már végigcsinált, most mérlegel (She)
Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője egyelőre nem tudja, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt magyar bajnoki szünetben Magyarországon marad, vagy inkább hazatér Olaszországba.
márc. 17
10:48
Real Madrid: Bale újabb vállalkozásba kezdett, ezúttal Walesben (She)
Gareth Bale újabb vállalkozásba kezdett: Wales fővárosában, Cardiffban vásárolt tulajdonrészt egy étteremben, amelyben minigolfpálya is található.
márc. 17
10:48
Még több sporteseményt halasztanak itthon és külföldön (MMonline)
A Valencia labdarúgócsapat keretének és stábjának körülbelül egyharmada produkált pozitív tesztet
márc. 17
10:51
Megfertőződtek azok a futballisták, akik Olaszországban jártak (888.hu)
Tünetmentesek.
márc. 17
10:54
Koronavírus: Oroszország felajánlotta a segítségét a 2020-as Eb kapcsán (Blikk)
Felajánlotta a segítségét Oroszország a 2020-as Európa-bajnoksággal kapcsolatban.
márc. 17
11:00
Mu: Számomra Cristiano Ronaldo az ideális futballista – Fernandes (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának új csillaga, Bruno Fernandes arról beszélt, hogyan fogadta és motiválta őt Cristiano Ronaldo, amikor csapattársak lettek a portugál válogatottban.

Keresés