2020. március 14. szombat

márc. 14
0:03
Koronavírus: elmarad a Forma 1-es szezon első futama, az Ausztrál Nagydíj (Blikk)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a Forma-1 két órával a pénteki szabadedzés előtt jelentette be, hogy a koronavírus miatt nem rendezik meg a 2020-as Forma 1-es szezon első futamát, az Ausztrál Nagydíjat.
márc. 14
0:07
„Nem fogjuk az életünket és az egészségünket kockáztatni az olimpiáért” – Felháborodtak a norvégok a kézilabda szövetség döntésén (Blikk)
Hatalmas felháborodást keltett, hogy a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) úgy döntött, le kell játszani a márciusi olimpiai selejtezőtornákat.
márc. 14
0:11
Koronavírus: lemondták a Giro d'Italia magyarországi szakaszait, magyar érdekeltségű kézilabda-mérkőzéseket halasztottak el (Blikk)
A koronavírus-járvány miatt biztossá vált, hogy nem rendezik meg Magyarországon a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny idei első három szakaszát. De elhalasztották a magyar női kézilabda-válogatott Montenegró elleni Eb-selejtezőit is, valamint a Telekom Veszprém férfi kéziseinek negyeddöntő-visszavágóját a SEHA Ligában.
márc. 14
0:15
Koronavírus: a norvég válogatott nem áll ki a szerbek ellen az Európa-bajnoki pótselejtezőn (Blikk)
A norvég labdarúgó-válogatott a koronavírus-járvány miatt nem áll ki a Szerbia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.
márc. 14
0:19
Megtörtént, amitől a Forma 1-es rajongók tartottak: elmarad az Ausztrál Nagydíj a koronavírus miatt (Blikk)
Pénteken valóra vált, amitől a Forma–1-es rajongók egy ideje tartottak: a délelőtti szabadedzések kezdete előtt alig két órával a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a koronavírus-járvány miatt bejelentette az idénynyitó Ausztrál Nagydíj eltörlését.
márc. 14
0:23
Egymást verték a kupameccsen a brazilok (Blikk)
Nyolc kiállítást hozott a Libertadores-kupa csoportkörének brazil rangadója a Gremio és Internacional között.
márc. 14
0:27
Elmarad a bolgár–magyar Eb-pótselejtező a koronavírus-járvány miatt (Blikk)
Elmarad a március 26-ra tervezett szófiai bolgár–magyar labdarúgó Eb-pótselejtező, mivel a helyi parlament pénteken vészhelyzetet hirdetett a koronavírus-járvány terjedése miatt.
márc. 14
0:31
„A fiúk megérdemlik a dicséretet” – Már a nyolcaddöntő első meccsén közel került a továbbjutáshoz a Manchester United (Blikk)
Már a nyolcaddöntő első összecsapásán közel került a továbbjutáshoz a Manchester United labdarúgócsapata az Európa-ligában, az osztrák LASK Linz otthonában 5-0-ra verte ellenfelét. A norvég Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző is elégedett lehetett a MU játékával.
márc. 14
0:35
Davis-kupa: horvát és ausztrál ellenfél jutott a finálé sorsolásán (Blikk)
A férfiteniszcsapat a harmadik kalapból kikerülve a 2018-as bajnok horvát és a 28-szoros győztes ausztrál válogatottal került egy trióba a Davis-kupa döntőjének sorsolásán.
márc. 14
5:06
Izgató fotó, meztelenül mutatta meg hajlékony testét a balett-táncos (Ripost)
Syd Wilder a jóga és a balett mellett más sportokért is rajong, több csapatnak is szurkol.
márc. 14
5:18
Az első meccset a koronavírus nyerte (MMonline)
A büfék forgalmától a szponzori szerződésekig mindenre kihat a járvány
márc. 14
7:18
Varga Roland: Hátrány a zárt kapu, de nincs tragédia! (BorsOnline)
Öt éve meccselt a Fradi legutóbb zárt kapuk mögött, amikor a holland másodosztályú Go Ahead Eaglest 4-1-re verte az EL-ben. Ezzel az eredménnyel a Kaposvár ellen is kiegyezne a csapat.
márc. 14
7:21
Nb Ii: visszatérhet a pályára a korábbi válogatott középpályás (She)
Felépült sérüléséből és visszatérhet a pályára a szombaton 14.30-kor kezdődő, Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzésen a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE középpályása, Filkor Attila – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
márc. 14
7:39
Mlsz: a Puskás Aréna felkészült a mozgáskorlátozottak és a gyengén látók fogadására is (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Budapest Fejlesztési Központtal együttműködve kisfilmet készített paralimpikonok közreműködésével a CAFE WEEK of Action 2020 elnevezésű projekt részeként. A film bemutatja, hogy a Puskás Aréna – amely az Európa-bajnokság magyarországi helyszíne lesz – felkészült a mozgáskorlátozottak és a gyengén látók fogadásá
márc. 14
7:45
Mlsz: a Puskás Aréna felkészült mozgáskorlátozottak és gyengén látók fogadására (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Budapest Fejlesztési Központtal együttműködve kisfilmet készített paralimpikonok közreműködésével a CAFE WEEK of Action 2020 elnevezésű projekt részeként. A film bemutatja, hogy a Puskás Aréna – amely az Európa-bajnokság magyarországi helyszíne lesz – felkészült a mozgáskorlátozottak és a gyengén látók fogadásá
márc. 14
7:51
Nb Ii: áprilisban térhet vissza az Európa-ligában is szereplő támadó (She)
Achilles-ín-sérülése miatt továbbra sem bevehető Hegedűs Márk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika támadója – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
márc. 14
7:57
Katartikus élmény volt! – Lőw Zsolt a Dortmund kiejtésének műhelytitkairól (She)
Lőw Zsolt, a Paris Saint-Germain magyar másodedzője a párizsi dacszövetségről, az ürömmel vegyülő örömről és a remélt folytatásról is beszélt a Nemzeti Sportnak.
márc. 14
8:15
Darts: London helyett Rotterdamban zárul a Premier League (She)
Március 25-ről és 26-ról szeptember elejére halasztották a darts Premier League rotterdami dupla versenynapját, így a sorozat nem Londonban, hanem a holland városban zárul.
márc. 14
8:15
Bombázóval hetyeg karanténban a koronavírusos sztár? Kitálal a barátnő (Ripost)
Furcsa fotó terjed az interneten a pozitív tesztet produkált Juventus-focistáról és kedveséről. Nyilatkozott az illetékes.
márc. 14
8:17
Férfi kézi: Néha még azt álmodom, hogy Madridban élek – Joan Canellas (She)
Joan Canellasnak idilli élete volt Madridban, amíg az Atlético Madrid csődje után arra nem kényszerült, hogy a Bundesligában folytassa a pályafutását. Azonban a Németországban eltöltött éveket nehezen élte meg, s a légióskodás közepette a gyógyszerészeti tanulmányait sem tudta folytatni.
márc. 14
8:27
Elmarad a bolgár-magyar Nemzetek Ligája-meccs (Infostart)
Pénteken még úgy volt, hogy zárt kapuk mögött megrendezik, de új helyzet állt elő.
márc. 14
8:33
Elmarad a bolgár–magyar (Azenpenzem)
Magyarországot is beleértve a közeljövőben világszerte elmarad minden nagyobb sportesemény. A futballban leállnak az Uefa sorozatai, már mind az öt európai topliga fel van függesztve.
márc. 14
8:36
Koronavírus – Sós Csaba: Meg kellene tartani az ob-t! (BorsOnline)
Hiába utazta át az egész világot 10 F1-es csapat, mehetett haza: eltörölték az ausztráliai szezonnyitót. A világjárvány miatt felfüggesztették a labdarúgó BL-t, egyre nevesebb sportemberekről derül ki, fertőzöttek. Sós Csaba úszókapitány mindenképp megtartaná az olimpiai válogató-ob-t.
márc. 14
8:39
Világvége-hangulat nincs – Vojvoda Dávid a fertőzés gócpontjában él (She)
Világvége-hangulat, pánik nincs, Reggio Emilia sem változott szellemvárossá – a koronavírus-fertőzés itáliai gócpontjában mégis radikálisan változtak meg a magyar kosárlabda-válogatott egyik legjobbja, Vojvoda Dávid mindennapjai. Hogy mit csinál mérkőzések, edzések – és a családja – nélkül?
márc. 14
8:45
A nemzetközi meccsek elhalasztását ajánlja a FIFA (Azenpenzem)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) pénteki közleményében azt ajánlja, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt márciusban és áprilisban valamennyi nemzetközi mérkőzést halasszanak el.
márc. 14
9:18
Zárt kapukkal búcsúzhat az NB I (Ripost)
Könnyen meglehet, hogy jó ideig az utolsó bajnoki fordulót láthatjuk a hétvégén az NB I-ben. A meccseket már így is zárt kapuk mögött játszák, de nem kizárt, hogy az UEFA Európa összes bajnokságát felfüggeszti.
márc. 14
9:33
Úszás: Sós Csaba megtartaná a március 24-i ob-t (She)
A koronavírus-járvány ellenére megtartaná a március 24-én rajtoló országos bajnokságot az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba.
márc. 14
9:39
Koronavírus: PL-klubok csődölhetnek be? A Barca sem edz! – élő hírfolyam (She)
Az elmúlt napokhoz hasonlóan szombaton is folytatjuk élő hírfolyamunkat: a koronavírus-járvány terjedése miatt sorra maradnak el a sportesemények, rendelik el a zárt kapus mérkőzéseket világszerte.
márc. 14
9:41
Zárt kapuk és két rangadó; az Újpestet megcsaphatja a kiesés szele (She)
A sereghajtó Kaposvárt fogadja a listavezető Ferencváros a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Üldözője, a Mol Fehérvár FC a DVTK-val meccsel, míg a 3. helyen álló Mezőkövesd a 4. Puskás Akadémiával csap össze. A „hátsó régióban” kulcsfontosságú mérkőzés következik az Újpest és a Paks között. Minden találkozót zárt kapuk mögött játszanak, hiszen a kor
márc. 14
9:51
Nba: „Bocsánatot kérek” – haragszanak a a fertőzött centerre (She)
Csütörtökön futótűzként terjedt a hír: az NBA-ben szereplő Utah Jazz All Star-résztvevő játékosa, Rudy Gobert is megfertőződött a koronavírussal. Fokozta az aggodalmakat, hogy hétfőn a játékos még minden elé tett hangrögzítőt összefogdosott – a francia most bocsánatot kért meggondolatlanságáért.
márc. 14
9:57
Pl: Mourinho nem számít többé az angol válogatott védőre (She)
José Mourinho elhatározta, hogy a nyáron megválik Danny Rose-tól, akit 2021 nyaráig szóló szerződés köt a londoni klubhoz, de jelenleg a Newcastle-nál játszik kölcsönben.
márc. 14
9:59
Kajak-kenu: idő előtt ér véget a sevillai edzőtábor (She)
Elindulnak hazafelé a Spanyolországban és Portugáliában edzőtáborozó kajakosaink és kenusaink. A sevillai csapat szombaton ül repülőre és tér vissza Budapestre – természetesen idő előtt.
márc. 14
10:15
F1: kétnapos versenyhétvégéket és új időpontokat terveznek (She)
A Formula–1-es idény első négy versenyének törlése, illetve elhalasztása miatt már azon dolgoznak az F1 vezetői, hogy akármilyen későn is rajtol el a bajnokság, a lehető legtöbb versenyt megtarthassák.
márc. 14
10:21
Ftc-kézilabda: „Látjuk, mi miben hibáztunk” – Bognár László (She)
A csalódást keltő mostani idény után a sportsikerek terén is csábító perspektívát szeretnének kínálni a zöld-fehéreknél. Interjú Bognár Lászlóval, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatójával.
márc. 14
10:39
Ftc-kézilabda: „Látjuk, mi miben hibáztunk” – Bognár László (She)
A csalódást keltő mostani idény után a sportsikerek terén is csábító perspektívát szeretnének kínálni a zöld-fehérek női csapatánál. Interjú Bognár Lászlóval, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatójával.
márc. 14
10:45
„Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus” (She)
A pénteki Gyirmót FC Győr–Soroksár (0–0) NB II-es bajnoki után már idéztük a soroksári csapatkapitány, Gyömbér Gábor kritikus nyilatkozatát, amelyet azóta az M4 Sport a Facebookon is közzétett.
márc. 14
10:57
Ronaldinho a börtönben varázsolt, csapata nyert (She)
A még mindig börtönben tartózkodó Ronaldinho pályára lépett Paraguayban a börtöntornán, s nem túlságosan meglepő módon minden róla szólt: csapata meg is nyerte a bajnokságot.
márc. 14
11:03
Ezeket a sporteseményeket elvileg ma mind látni lehetne (Infostart)
Mivel a helyzet folyamatosan változik, nem tudhatjuk biztosan, mely események kerülnek biztosan képernyőre. De azért itt a szombati kínálat.
márc. 14
11:24
Újabb öt pozitív teszt, terjed a fertőzés a sztárcsapatnál (Ripost)
Öten fertőződtek meg az olasz labdarúgócsapatnál, a többi játékos és a stábtag önkéntes karanténba vonult.
márc. 14
11:30
NB I – A nézőket nem engedik be, de minden meccs látható lesz (Behaviour)
Három találkozót szombaton élőben, másik hármat vasárnap felvételről sugároz a televízió.
márc. 14
11:54
Cristiano Ronaldo a karanténból üzent a világnak (MMonline)
„A világ rendkívül nehéz pillanatokat él át, amely a lehető legnagyobb odafigyelést követeli meg mindannyiunktól. Nem mint futballista, hanem mint apa, és mint fiú, mint ember beszélek most hozzátok, aki érintett a legújabb fejleményekben„
márc. 14
12:03
Mlsz: felfüggesztik az utánpótlás-bajnokságokat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a pénteken este, Orbán Viktor miniszterelnök által, a koronavírus-járvány miatt bejelentett új oktatási rendre hivatkozva hétfőtől felfüggeszti a hazai utánpótlás-bajnokságokat.
márc. 14
12:33
Meghozták a kényszerű döntést a magyar vízilabdázók is (Infostart)
Semmiféle mérkőzés nincs szombattól Magyarországon.
márc. 14
12:33
Magyar csapat kapitánya az általuk mutatott játékról: "Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus" (444.hu)
Európában szinte mindenhol leállt a foci, nálunk nem. Bár lehet, hogy jobb lett volna.
márc. 14
13:03
F1: több száz nullkilométeres abroncsot „pazaroltak el” (She)
Az Ausztrál Nagydíj törlése miatt az összes F1-es gumi kárba veszett, amelyet a Pirelli nemcsak elszállított Melbourne-be, hanem fel is szerelte a felnikre. Ezeket ugyanis nem lehet újra használni.
márc. 14
13:09
Pl: a Whu alelnöke továbbra is az idény törlése mellett érvel (She)
A Premier League 16. helyén álló West Ham United alelnöke, Karren Brady továbbra is amellett érvel, hogyha nem sikerül rövid időn belül folytatni az évadot, úgy törölni kellene a 2019–2020-as kiírást. A motiváció megkérdőjelezhető, tekintve, hogy a londoni klub csak jobb gólkülönbségével kerüli el a kiesőzónát. A BBC szerint egy hosszabb, bizonyt
márc. 14
13:09
Felfüggesztik a vízilabda-bajnokságot, most már csak a foci maradt talpon (888.hu)
A kiemelt sportágak közül egyedül a labdarúgó NB I. küzdelmeit nem állították le a koronavírus miatt.
márc. 14
13:09
Ronaldinho lejátszotta első börtönmeccsét (444.hu)
A hamis útlevele miatt Paraguayban leültett brazil villogott a csapatában.
márc. 14
13:09
Vízilabdában is szünetel a magyar bajnokság (Azenpenzem)
A koronavírus-járvány miatt a Magyar Vízilabda Szövetség is elhalasztja a versenyrendszerébe tartozó összes sportrendezvényt szombattól.
márc. 14
13:11
Szerbia: a futballszövetség elnöke Milánóban fertőződött meg (She)
Alekszandar Vucsics, Szerbia elnöke szombaton megerősítette, hogy a Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) elnöke, Szlavisa Kokeza is a koronavírussal fertőzött személyek között van – írja a Szerbiai Rádió és Televízió honlapja.

Keresés