2020. március 8. vasárnap

márc. 8
0:06
Nagykövet segíthet az Újpest szurkolóinak a címer lecserélésének ügyében (Blikk)
Diplomáciai segítséget kérnek a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC szurkolói, akik tavasszal bojkottálják a klub mérkőzéseit. A drukkerek a régi címer lecserélése okán fordultak Siegfried Peinenhez, Belgium magyarországi nagykövetéhez, hogy bírja jobb belátásra a 2017-ben a logót megváltoztató klubtulajdonost, honfitársát, Roderick Duchatelet-t
márc. 8
0:10
Már nem számíthat az Eto a városvezetésre: ezért nem segít Győr a futballklubnak (Blikk)
A jövőben nem számíthat a város vezetésének támogatására az ETO FC Győr futballklub. A négyszeres élvonalbeli bajnokcsapat, amely a másodosztályban sínylődik, korábban évente 290 millió forintot kapott.
márc. 8
0:14
Tyűha: Hosszú Katinka teste akár egy bodybuilderé is lehetne (Blikk)
Rajongói el vannak bűvölve Katinka alakjától.
márc. 8
0:18
Bajnokságot nyerne, hogy bizonyítson: Uruguayból kerülne a válogatottba Vadócza (Blikk)
Uruguayban is bizonyítani akar Vadócz Krisztián (34).
márc. 8
0:22
„Éreztem, itt a vége” – Gyenes Emanuel nem fél, bár tudja, bármikor baj érheti a Dakaron (Blikk)
„Amikor elesel és megütöd magad, iszonyatos fájdalmaid vannak, rendre felteszed a kérdést: mi a francot keresel itt?!” – jelent meg egy mosoly Gyenes Emanuel (36) arcán.
márc. 8
0:26
Egy csapatban az ellenséggel: együtt futballoztak, de szívből gyűlölték egymást (Blikk)
Nőügy, személyiségbeli ellentét, durva sértés vagy épp elmaradt pacsi – ilyen és hasonló okokból még az egy csapatban játszó labdarúgók is képesek egy életre összeveszni.
márc. 8
5:18
Se bugyi, se más: meglesheted a teraszon pucéran napozó álomnőt (Ripost)
Nem véletlen, hogy a Balin nyaraló Jekatyerina jól érzi magát a bőrében, ruha nélkül. Szibériai cidrihez szokott.
márc. 8
6:21
A Fradi focistája lehet a legdrágább, Dzsudzsákot is megelőzheti (Ripost)
Olekszandr Zubkov fantasztikusan teljesít a Ferencváros labdarúgócsapatában. Az utóbbi hónapokban egyre több olasz klubbal hozták hírbe a szélsőt, aki az NB I-ből távozó legdrágább focista lehet.
márc. 8
7:03
Növényi Norbert alakítására Törőcsik Mari is kíváncsi volt (BorsOnline)
A 60-as évek elején még csak játszadozott a Bp. Spartacus Kőér utcai birkózótermé
márc. 8
7:24
Eszement összeg, Mike Tyson bevallotta, mennyit költ marihuánára (Ripost)
Az egykori világklasszis ökölvívó, Mike Tyson a füvezési szokásairól beszélt.
márc. 8
7:27
Dk: Kidobtam 3 ütőmet, 1 pár cipőmet, de mindenemet odaadtam volna – Fucsovics (She)
A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a fi
márc. 8
7:29
Kidobtam 3 ütőmet, 1 pár cipőmet, de mindenemet odaadtam volna – Fucsovics (She)
.
márc. 8
7:36
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A címvédő Ferencváros döntetlent játszott Zalaegerszegen a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.
márc. 8
7:45
Légiósok: másodszor is Sallóiék nélkül nyert a Kansas City (She)
Második mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2020-as kiírásában a Sporting Kansas City, amely magyar idő szerint vasárnap hajnalban 4–0-ra ütötte ki hazai környezetben a Houston Dynamót. Az SKC-ben Baráth Botond és Sallói Dániel – az első meccshez hasonlóan – végig a kispadon ült.
márc. 8
7:51
Se barátság, se harag (Azenpenzem)
Tatai Tibor sportpályafutásáról, edzői hitvallásáról úgy beszél, mintha csak annyit tett volna, hogy nap mint nap lejárt a Dunára, jókat evezgetett, majd gyerekeket is megtanított a kenuzás fortélyéra.
márc. 8
7:57
Nba: Harden tripla duplája ellenére kikapott a Houston (She)
James Harden tripla duplája (30 pont, 10 lepattanó, 14 assziszt) ellenére a Houston Rockets 108–99-re kikapott a Charlotte Hornets vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Sacramento Kings franchiserekordot jelentő 21 (!) hárompontost szórva verte meg a Portland Trail Blazerst (123–111)
márc. 8
8:27
Nhl: rangadót vesztett a Boston; zsinórban kilenc Flyers-siker (She)
A Boston Bruins 5–3-ra kikapott hazai környezetben a Tampa Bay Lightningtól az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknap rangadóján.
márc. 8
8:27
Nem lehet rá panasz, Dzsudzsák Balázsnak bejött a klubváltás (Ripost)
Nem tud hibázni az al-Ain FC a magyar labdarúgóval, Dzsudzsák Balázzsal a kezdőcsapatban.
márc. 8
8:33
Kuttor Attila csapata megcélozta a dobogót (BorsOnline)
Kuttor Attila NB I-es együttese, a Mezőkövesd szép lassan bebetonozza magát a labdarúgó NB I élmezőnyébe.
márc. 8
8:36
Újabb rangos sportesemény marad el (Infostart)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) döntése értelmében a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztják a női jégkorong-világbajnokságot, amelyen - története során először - a magyar válogatott is szerepel.
márc. 8
8:51
Nb I: Varga Kevin bombagólt lőtt a Kisvárdának (She)
Mint beszámoltunk róla, a DVSC hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A mérkőzés egyetlen gólját Varga Kevin szerezte: a 23 éves debreceni támadó 19 méterről, állítgatás nélkül bombázta a bal felső sarokba a labdát.
márc. 8
8:57
Darts: hibátlan leg a Uk Openen, kilencnyilas Claytontól (She)
Jonny Clayton hibátlan, kilencnyilas leget dobott a Chris Dobey elleni mérkőzésen a mineheadi UK Open ötödik fordulójában szombaton. A 45 éves walesi versenyző a kilencnyilas játékok leggyakoribb kombinációjával (180, 180, 141) nyerte meg a 12. leget angol riválisával szemben, akit végül 10–5-re legyőzött, így bejutott a vasárnap délutáni negyeddön
márc. 8
9:09
Szergej Rebrov: A ZTE ennél többre hivatott (Azenpenzem)
A zalaegerszegi 1-1-es döntetlen után az Ftc vezetőedzője és több bravúrt bemutató kapusa, Dibusz Dénes is sportszerűen elismerte, hogy a hazaiak megérdemelték az egy pontot.
márc. 8
9:21
Nb I: Nguen góljára Radó válaszolt, így lett iksz a Zte–Ftc (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a fennállása 100. évfordulóját ünneplő ZTE otthonában a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A mérkőzés 20. percében – miközben a hazai drukkerek egy élőképpel emlékeztek meg a centenáriumról – Tokmac Nguen szerzett vezetést a zöld-fehéreknek, majd a 80. percben az exferencvárosi Radó And
márc. 8
9:33
Labdarúgás: Halilovic, Ödegaard, Isak – csodagyerekek rögös útja (She)
A 20 év alattiak korosztályában lassan minden létező gólrekordot megdöntő, a felnőtt, nemzetközi futballba tavaly ősszel berobbant, januárban a Salzburgból Dortmundba szerződött 19 éves norvég Erling Haaland példája egyelőre igazi sikertörténet. Ám, ha megnézünk néhány példát az elmúlt évekből, azt láthatjuk, általában a csodagyereknek kikiáltott t
márc. 8
9:51
Nb I: Nem akarok vulgáris lenni – Novothny Soma (She)
Mint beszámoltunk róla, az Újpest FC 2–1-re kikapott Diósgyőrben a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A mérkőzés után a lila-fehér együttes csatára, Novothny Soma kritikusan értékelte a történteket az M4 Sport kamerája előtt.
márc. 8
9:57
F1: zárt kapus lesz a Bahreini Nagydíj a koronavírus miatt – hivatalos (She)
A Bahreini Nagydíj szervezői vasárnap reggel osztottak meg egy közleményt, mely szerint a 2020-as F1-es idény második versenyhétvégéjét zárt kapuk mögött bonyolítják le a koronavírus miatt.
márc. 8
10:03
Nb Ii: az Eto tulajdonosa bejelentette, hogy távozik (She)
Újabb fordulatot vett a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr körül az utóbbi napokban kirobbant huzavona: a tulajdonos Mányi József a hivatalos honlapon megjelent közleményben tudatta, hogy távozik.
márc. 8
10:15
Davis-kupa: ez vár a magyar válogatottra Madridban (She)
A magyar férfi teniszválogatott az elvesztett páros mérkőzés után a két egyéni összecsapás megnyerésével legyőzte Belgiumot, ezzel bejutott a Davis-kupa fináléjába, amelyet novemberben rendeznek Madridban. Megmutatjuk, mi vár Fucsovics Mártonékra a fináléban.
márc. 8
10:17
A Gsw is legyőzte a Phillyt, megint betlizett a Rockets és a Nuggets (She)
Szoros végjátékban múlta felül a Philadelphiát a sereghajtó Golden State az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján, a Denver a keleti utolsó Cleveland otthonában kapott ki, a Houston pedig Charlotte-ban maradt alul. Extra dobóformával nyert Portlandben a Sacramento, győzni tudott Detroitban a Jazz, nem izzadt meg a Hawks ellen a
márc. 8
10:18
Olasz csúcsrangadó, manchesteri derbi - sport a tévében (Infostart)
Pályán a Real Madrid, a Bayern München és a Chelsea is. Lesz továbbá darts, jégkorong, kosárlabda és tenisz.
márc. 8
10:27
A koronavírus miatt üres lelátok előtt rendezik meg a bahreini F1-versenyt (444.hu)
Nézők nélkül rendezik meg a bahreini Formula-1 nagydíjat, írja az Index. A szervezőkkel és a királyság egészségügyi vezetésével egyeztetve jutottak arra, hogy üres lelátók előtt köröznek majd az autók. A koronavírus-járvány miatt nem lenne helyes, ha több ezer külföldit engednének össze a helyiekkel, indokolták.
márc. 8
10:33
Óriási ünnep, Fucsovics Márton nem fogta vissza magát (Ripost)
A magyar válogatott a világ legjobb együtteseivel küzdhet meg a 18 csapatos madridi novemberi DK-döntőben.
márc. 8
10:33
Larisa Latinyina máig őrzi 24 dolláros bundáját (BorsOnline)
Minden idők legtöbb olimpiai dobogós helyezését szerezte a sportolónők között a 85 éves szovjet tornásznő, Larisza Latinyina 9 arany-, 5 ezüst- és 4 bronzérmével. Ám nemcsak ebben volt kiemelkedő.
márc. 8
10:45
Nb I: Amikor nem mi hibáztunk, akkor a játékvezető – Márton (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 24. fordulójában a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Zalaegerszeggel. A mérkőzést követően a két vezetőedző, Márton Gábor és Szerhij Rebrov értékelte a találkozót.
márc. 8
10:51
Nb I: a Zte-nél ünnepeltek; Feczkót felköszöntötték a szurkolók – galéria (She)
A Nemzeti Sport fotósai a labdarúgó NB I 24. fordulójában is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.
márc. 8
11:27
Petar Nenadics kacifántos útja a veszprémi magasabb szintig (She)
Fantasztikus formában játszik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szerb irányítója, Petar Nenadics, akit a Magyar Kézilabda-szövetség az előző év legjobb légiósának választott. A 33 éves, világot látott játékossal arról beszélgettünk, hogy Belgrádból indulva milyen kacifántos utat járt be, amíg Veszprémben kötött ki.
márc. 8
11:30
Koronavírus: a Bahreini Nagydíj szervezői is léptek (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es idény második versenyét, a március 22-re kiírt Bahreini Nagydíjat - közölték a szervezők.
márc. 8
11:33
Nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat (HírTV)
A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es idény második versenyét, a március 22-re kiírt Bahreini Nagydíjat - közölték a szervezők vasárnap.
márc. 8
11:36
Őrült ötlettel keresné magát halálra a pénzéhes világsztár (Ripost)
Mayweathernek nagyon megérné. Egyelőre nem tudni, mit szólnak hozzá a kiszemelt ellenfelek.
márc. 8
12:00
A járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a Bahreini Nagydíjat (Behaviour)
A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es idény második versenyét, a március 22-re kiírt Bahreini Nagydíjat - közölték a szervezők vasárnap.
márc. 8
12:00
Nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat (MMonline)
Ennek is a koronavírus-járvány az oka
márc. 8
12:15
Birkózás: öt magyar arany a Fekete Gyémánt-kupán (She)
Öt magyar aranyéremmel zárult az idei, immár kilencedik alkalommal megrendezett junior kötöttfogású Fekete Gyémánt-kupa, amelyen ezúttal tíz ország birkózói küzdöttek az érmekért.
márc. 8
12:27
Nb I: Talán pszichológusra lenne szükség – Hornyák Zsolt (She)
Szombaton rendezték a labdarúgó NB I 24. fordulójának mérkőzéseit, lássuk, hogyan értékelték a találkozókat a csapatok vezetőedzői!
márc. 8
12:33
Nb I: „Örülnénk, ha nem csak a Ferencváros ellen jönnének ki ennyien” (She)
Miután a labdarúgó NB I-ben a ZTE FC hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Ferencváros ellen, Radó András támadó és Demjén Patrik kapus beszélt a találkozóról.
márc. 8
12:35
Férfi kézi Nb I: így egyenlített a legvégén az Orosháza az Ftc ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 30–30-as döntetlent ért el Orosházán a férfi kézilabda NB I-ben. Az M4 Sport által közzétett videóban megtekinthetőek a hajrá másodpercei, amikor az egy góllal vezető FTC támadhatott, azonban nem tudta megtartani a labdát, és a mezőny legeredményesebbjének bizonyuló orosházi Lele Ákos egy másodperccel a vége el
márc. 8
12:39
Koronavírus: súlyos döntést hoztak a Forma-1-es Bahreini Nagydíjról (Ripost)
Közleményt adtak ki a szervezők vasárnap a Forma-1-es Bahreini Nagydíj kapcsán.
márc. 8
13:15
Tenisz: Gálfi Dalma elveszítette az antalyai Itf-torna döntőjét (She)
Gálfi Dalma két játszmában, 6:4, 6:3-ra kikapott az egyiptomi Majar Seriftől az antalyai salakpályás ITF-tenisztorna vasárnapi döntőjében.
márc. 8
13:24
Szász-Kovács Emese: élveztem minden percet (Infostart)
Mind a négy magyar főtáblás az első fordulóban vereséget szenvedett vasárnap a budapesti WestEnd párbajtőr Grand Prix női versenyében.
márc. 8
13:27
Argentína: Tévez megcsókolta Maradonát, bajnok lett a Boca Juniors (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó, 23. fordulójában a Boca Juniors Carlos Tévez góljával 1–0-ra legyőzte a Gimnasia La Platát, így megelőzte az Atlético Tucumánnal 1–1-es döntetlent játszó ősi riválisát, a River Plate-et, és története 34. bajnoki címét nyerte meg.

Keresés