2020. március 11. szerda

márc. 11
0:03
Története során először jutott a BL negyeddöntőjébe a Leipzig és az Atalanta (MMonline)
Gulácsiék esélyt sem adtak Mourinho csapatának, az olasz csapat szoros meccsen, de szintén kettős győzelemmel ment tovább
márc. 11
0:06
Hazaszállították Norvégiából a síugró világkupa edzésén megsérült Vörös Virágot (Blikk)
A síugró Világkupa-sorozat lillehammeri állomásának hétfő esti első edzésén bukott, és térdsérülést szenvedett Vörös Virág (19). A tehetséges sportolót hordágyon vitték le a pályáról.
márc. 11
0:10
Hazamenekülnek a koronavírus-veszély miatt a magyar légiósok Olaszországból (Blikk)
A vesztegzár ellenére tegnap még tudtak utazni a kosarasok és a focisták.
márc. 11
0:14
Meccs közben esett össze a focista, az életét már nem tudták megmenteni (Blikk)
A pályán hunyt el egy labdarúgó Nigériában.
márc. 11
0:18
Bl: Különleges pillanatokat éltünk át – Gulácsi Péter (She)
Az RB Leipzig a vártnál talán simábban, 3–0-ra legyőzte a Tottenhamet a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így a lipcseieket erősítő Gulácsi Péter személyében tizenhárom év után jutott ismét magyar labdarúgó a sorozat negyeddöntőjébe. A magyar válogatott kapusa a mérkőzés után a vegyes zónában válaszolt a Nemzeti Sport kérdéseire.
márc. 11
0:18
Elhalasztják a súlyemelő Eb-t a koronavírus-járvány miatt, a cselgáncs világkupa-sorozat pedig április végéig szünetel (Blikk)
Két hónappal elhalasztotta a súlyemelő Európa-bajnokságot a koronavírus-járvány terjedése miatt a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) – közölte honlapján kedden a budapesti székhelyű szervezet. Szintén a koronavírus-járvány miatt április végéig szünetel a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozata.
márc. 11
0:22
Üzenetekkel bombázzák Rossit a drukkerek (Blikk)
A koronavírus-járvány megnehezíti a Magyar Labdarúgó Szövetség mindennapjait is, főleg úgy, hogy közeleg a Bulgária–Magyarország Nemzetek Ligája-pótselejtező.
márc. 11
0:26
Kondás Elemér marad a győri Eto vezetőedzője (Blikk)
Az utóbbi napok híreszteléseivel ellentétben, mégis Kondás Elemér (56) marad a ETO FC Győr NB-II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 11
0:30
Hatszoros nagyszülő lehet a focitörténelem legidősebb profi labdarúgója (Blikk)
Hatszoros nagyszülőként, hetvenöt évesen lehet a focitörténelem legidősebb profi labdarúgója az egyiptomi Ezzeldin Bahader, ha még egy mérkőzést végigjátszik csapatában.
márc. 11
0:34
Ilyet még nem láttunk: törülközővel blokkolta a gólgyanús lövést a kézilabdás (Blikk)
Kézilabdapályán talán sosem látott eset történt a Budakalász–Eger férfi NB I-es mérkőzésen.
márc. 11
0:38
Évi 13,9 milliárdot kap az Atlético trénere – Megéri a pénzét Simeone? (Blikk)
Az argentin a legjobban fizetett edző, pedig még sosem nyert BL-t a csapatával.
márc. 11
0:42
Újabb milliós büntetést szabtak ki a Ferencvárosra: ez történt (Blikk)
Az élvonalban címvédő és listavezető Ferencvárosra 1,2 millió forintos büntetést rótt ki kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
márc. 11
3:45
Influencer (MMonline)
Korner. Lewis Hamilton már régóta nemcsak világhírű autóversenyző, de mai nyelven szólva influencer is. Olyan közösségimédia-szereplő, aki hatással van mások életére
márc. 11
3:49
Fő az egészség (MMonline)
Labdarúgás. Még az is elképzelhető, hogy nem fejezik be a 2019–2020-as olasz bajnokságot, mivel nagyon szűkösek a határidők, de lehet, hogy behozhatók a lemaradások
márc. 11
3:51
Bravúros játékkal Babosék meglepetést szerezhetnek (MMonline)
Tenisz. Telt ház várja a magyar női válogatottat a budapesti arénában
márc. 11
6:48
Pl: szerda este elmarad a City–Arsenal meccs a koronavírus miatt (She)
Elhalasztották az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szerdára kitűzött Manchester City–Arsenal mérkőzést, mert előzőleg a londoni klub több játékosa kapcsolatba került az Olympiakosz görög csapat tulajdonosával, aki megfertőződött az újfajta koronavírussal.
márc. 11
6:48
Elárulta titkát Gulácsi Péter: a felesége beszélte rá a műtétre (Ripost)
Nyaralás helyett klinikára ment tavaly, most már mindenki számára egyértelműen látszik a beavatkozás eredménye.
márc. 11
6:54
Évekkel halaszthatják az olimpiát (Azenpenzem)
Amennyiben idén nyáron az új koronavírus járványa miatt nem lehetne megtartani a tokiói olimpiát, úgy a játékok egy vagy két évvel való elhalasztása lenne a legreálisabb megoldás – jelentette ki a The Wall Street Journalnak Takahasi Harujuki, a mintegy 25 fős japán szervezőbizottság egyik tagja.
márc. 11
7:12
Nba: kikapott a nyugati listavezető Lakers, újra nyert a Houston (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerda hajnali mérkőzésein a nyugati listavezető Los Angeles Lakers két ponttal kikapott a Brookly Netstől, úgy, hogy Anthony Davies a dudaszó pillanatában rontott egy triplát. A Houston Rocekts hat ponttal legyőzte a Minnesota Timberwolvest, így négy meccs után diadalmaskodott újra.
márc. 11
7:12
Elmarad a City-Arsenal, játékosok lehetnek a koronavírus érintettjei (Infostart)
Kapcsolatba kerültek egy görög futballvezetővel, aki bizonyítottan megfertőződött.
márc. 11
7:12
Kapuzárási pánik a sportban (Azenpenzem)
Spanyolországban is szigorú döntésre szánták rá magukat a hatóságok: az első és másodosztályú labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit legalább két hétig zárt kapuk mögött játsszák.
márc. 11
7:18
Klopp: Nincs vész, a 0-1 jobb a 0-5-nél (BorsOnline)
A hazai pálya előnyét próbálja továbbjutásra váltani a labdarúgó BL nyolcaddöntő-visszavágón a címvédő Liverpool. Bár az Atléticónak gólt lőni nem egyszerű.
márc. 11
7:24
Nhl: a Flyers kilenc nyert meccs után kapott ki ismét (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerda hajnali játéknapján a PHiladelphia Flyers kilenc nyertes bajnoki után szenvedett ismét vereséget, a keleti listavezető Boston győzte le 2–0-ra. A Vancouver Canuck nyolcgólos thrillert nyert meg szétlövéssel a New York Islanders ellen. Eredmények.
márc. 11
7:48
Más időpontban rendezik a Manchester City-Arsenal meccset (Azenpenzem)
Elhalasztották az angol labdarúgó-bajnokság érvonalában szerdára kitűzött Manchester City-Arsenal mérkőzést, mert előzőleg a londoni klub több játékosa kapcsolatba került az Olimpiakosz görög csapat tulajdonosával, aki megfertőződött az újfajta koronavírussal.
márc. 11
8:00
Eb, olimpia: már a katasztrófa-forgatókönyv elkerülése zajlik (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokság felfüggesztése hatással lehet akár a nyári Európa-bajnokságra is, bár a szervezők próbálnak mindent megtenni, hogy a legnagyobb sportesemények ne maradjanak el – mondta az InfoRádió Reggeinfó című műsorában Dénes Ferenc sportközgazdász.
márc. 11
8:18
Becsüljük meg, hogy láthatunk még meccseket a tévében! (Infostart)
A Mol Fehérvár tetemes hátrányt készül ledolgozni a Zalaegerszeg ellen a labdarúgó Magyar Kupában.
márc. 11
8:18
Gyerekei születési évét viseli Isael (BorsOnline)
Két kisfia születési dátumát varratta magára a Fradi-focista Isael. A gót stílusú számokat három óra alatt Bálint Zoltán „Jeff” készítette, aki a csapat több játékosát is tetoválta már.
márc. 11
8:36
Nb I: „A magyar topcsapatok a román elittel egyenrangúak pénzügyileg” (She)
A téli átigazolási időszakban a labdarúgó NB I-ben folytatódott az elmúlt egy-két év azon tendenciája, hogy a magyar klubok előszeretettel igazolnak légiósokat a román piacról, illetve olyan labdarúgókat, akik már játszottak a román élvonalban – közel húsz ilyen futballistát találni jelenleg a hazai első osztályban. Minek köszönhető a folyamat,
márc. 11
8:42
El: a Getafe elnöke kijelentette, nem utazik el a csapat a milánói meccsre (She)
A spanyol élvonalbeli Getafe nem hajlandó Milánóban lejátszani az olasz Internazionale elleni Európa-liga-nyolcaddöntő első mérkőzését a koronavírus miatti elővigyázatosságból – nyilatkozta Ángel Torres, a madridi klub elnöke.
márc. 11
8:45
Akár egy-két évvel is elhalaszthatják a tokiói olimpiát (MMonline)
A szervezőbizottság még nem vitatta meg, milyen hatással van a járvány a játékokra
márc. 11
9:00
Koronavírus: így érintheti a járvány a hazai sportéletet (She)
Eddig is sorra halasztották el vagy törölték a világ sporteseményeit, kedden már a hazai operatív törzs is arra tett utalást, hogy szerdán a magyar kormány zárt kapussá nyilváníthatja sporteseményeinket – márpedig a jövő héten birkózó és kézilabda olimpiai kvalifikációs versenyt is rendeznénk...
márc. 11
9:00
Fontolgatják az idei nyári olimpia elhalasztását (444.hu)
A tokiói szervezők már arról tárgyalnak, hogy ha nem enyhül a járványhelyzet, egy-két évvel elhalaszthatják a játékokat.
márc. 11
9:12
Lábbal sem ügyetlen az Mu támadójának modell kedvese (She)
Anthony Martialnak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Manchester United vasárnap 2–0-ra megverte a városi rivális Cityt, a francia támadó szerezte csapata vezető gólját. A kulcsfontosságú momentumnak a csatár kedvese, Melanie is a helyszínen örülhetett, a szemrevaló modell nem győzött képeket posztolni az Old Traffordról.
márc. 11
9:18
F1: megmutatta idei festését a Renault – nem sok minden változott (She)
Az idény előtti tesztelésen még nem derült ki, hogyan fog kinézni az idei autója a Renault F1-es csapatának, ám alig két nappal az idei Ausztrál Nagydíj első szabadedzése előtt lehullott a lepel: a hátsó szárny a korábbi sárga helyett idén fekete lesz, amúgy számottevő változást nem lehet első blikkre felfedezni az autó festésén.
márc. 11
9:21
Saját játékosa cáfolja meg a lúzer Mourinhót (Azenpenzem)
A Spurs vasárnap a formába lendülő Manchester Unitedet fogadja. Újabb kudarc könnyen a portugál állásába kerülhet. Immár az angol sajtó is ezt sugallja.
márc. 11
9:21
Hosszú Katinka megijedt a labdától (BorsOnline)
Kicsit megszenvedett, de jókedvűen ismerkedett az asztalitenisz alapjaival az olimpiai bajnok Hosszú Katinka, aki reklámfilm-forgatás kedvéért ragadott ütőt.
márc. 11
9:30
Kép: Eb-győztes pólósunk dobta be a korongot az Ftc meccsén (She)
Vogel Soma szerencsét hozott az FTC jégkorongozóinak, akik korongbedobása után legyőzték az Újpestet az Erste Liga elődöntőjében.
márc. 11
9:48
Női kézi Ehf-kupa: ha döntőbe jut, otthon kezd a Siófok (She)
Ha döntőbe jut a Siófok a női kézilabda EHF-kupában, akkor hazai pályán kell kezdenie a párharcot – adta hírül a sorozatban címvédő magyar klub a hivatalos honlapján.
márc. 11
9:57
Mbappé lázas, koronavírus-teszten esett át (Ripost)
A Paris Saint-Germain labdarúgója torokfájással és lázzal küzd.
márc. 11
10:12
Nba: kikapott a nyugati listavezető Lakers, újra nyert a Houston (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerda hajnali mérkőzésein a nyugati listavezető Los Angeles Lakers két ponttal kikapott a Brookly Netstől, úgy, hogy Anthony Davies a dudaszó pillanatában rontott egy triplát. A Houston Rocekts hat ponttal legyőzte a Minnesota Timberwolvest, így négy meccs után diadalmaskodott újra.
márc. 11
10:14
Brooklyni bravúr a Lakers vendégeként; javított a Boston (She)
Idegenben, két ponttal verte a nyugati listavezetőt a Nets az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában - közben Indianában nyert a Celtics, de győzött a Clippers és a Rockets is. San Antonióban kapott ki a Dallas, Memphisben nyert az Orlando, visszavágott a Phoenixnek a Portland.
márc. 11
10:16
Koronavírus: az Olympiakosznál negatív lett az összes teszt (She)
Közleményt adott ki a görög Olympiakosz labdarúgóklub, melyben az áll, a vezetőség, a szakmai stáb, az alkalmazottak és a játékosok körében végzett koronavírus-tesztek közül egyik sem lett pozitív.
márc. 11
10:21
A győri polgármester visszaszólt Orbán futballnagykövetének: „Túlbuzgómócsing, aki feltehetően soha nem volt túl erős a sportban sem” (444.hu)
A fideszes Dézsi Csaba szerint Szöllősi György összevissza írogat, ő pedig nem akar focistákat támogatni, hogy "újabb Gucci táskát vehessenek maguknak".
márc. 11
10:21
Fertőtlenítéssel készül Bulgáriára a válogatott (BorsOnline)
Megelőző intézkedésekkel készül a vírushelyzet miatt zárt kapus Bulgária elleni Eb-pótselejtezőre a magyar fociválogatott. A játékosok odafigyelnek a fertőtlenítésre.
márc. 11
10:24
Úgy kell készülni, hogy a koronavírus nem söpri el az olimpiát (Behaviour)
A NOB számára nem kérdés, hogy megrendezik a tokiói nyári játékokat és a MOB is azt kéri mindenkitől, az eredeti tervek szerint készüljön az eseményre.
márc. 11
10:30
F1: két istálló három tagja önkéntes karanténba vonult (She)
Hivatalosan még el sem kezdődött az Ausztrál Formula–1-es Nagydíj programja Melbourne-ben, a GP-nek otthont adó melbourne-i Albert Park közvetlen közelében máris felbukkant a koronavírus – egy rendkívül fegyelmezetlenül viselkedő vírusgazdának köszönhetően...
márc. 11
10:32
Barcelona: Ter Stegen Messi mögé vágyik, holtponton a tárgyalás (She)
Sajtóhír szerint szünetelteti a tárgyalásokat az FC Barcelona labdarúgócsapata Marc-André ter Stegennel. A katalánok szerződést hosszabbítanának a német kapussal, de egyelőre nem sikerült megállapodniuk.
márc. 11
10:33
Egyre több az érték (Azenpenzem)
A Sopron Basket a múlt hét végén sorozatban tizenötödször jutott be a Magyar Kupa döntőjébe, kilencedszer vihette haza a serleget, azaz a sikerének a ténye a papírforma igazolása.
márc. 11
10:34
Koronavírus: megtiltották a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket – Élő hírfolyam (She)
Európa és a világ különböző pontjairól érkeznek híradások a koronavírus miatt zárt kapussá tett, elhalasztott vagy épp törölt sporteseményekről. Alábbi, folyamatosan frissülő hírfolyamunkban ezeket a híreket gyűjtjük össze egy helyen, hogy könnyebb legyen áttekinteni őket.
márc. 11
10:54
Mourinho: mi most csak labdarúgók egy csoportja vagyunk (Infostart)
José Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetőedzője sérült játékosai miatt kesereg, miután csapata kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének idegenbeli visszavágóján is kikapott a kapuban Gulácsi Péterrel felálló Leipzigtől.

Keresés