2020. március 15. vasárnap

márc. 15
0:03
A koronavírus lefékezte a Forma-1-et (Blikk)
A koronavírus átírta a Forma–1-es versenynaptárat is. Bár a csapatok elutaztak Ausztráliába, a melbourne-i szezonnyitóra, de a szabadedzéseket már meg sem tartották, törölték a hét vége programját, így a nagydíjat is.
márc. 15
0:07
Forma-1: ha lesz Magyar Nagydíj, akkor igazi fesztivál lesz (Blikk)
A koronavírus miatti bizonytalanság a mogyoródi versenypályára tervezett események megrendezését is befolyásolja, bár a Hungaroring Sport Zrt. egyelőre úgy készül, lesz augusztus első hétvégéjén Forma–1-es Magyar GP.
márc. 15
0:11
Koronavírus: itt a törölt vagy halasztott sportesemények újabb listája (Blikk)
A koronavírus-járvány miatt továbbra is világszerte - így Magyarországon is - halasztják vagy törlik a különböző sporteseményeket.
márc. 15
0:15
Tömegesen lettek rosszul a fiatalok a pályán: félbe kellett szakítani a magyar utánpótlásmeccset (Blikk)
Gyomorpanasz jellegű rosszullét miatt sorban hagyták el a pályát az ETO FC Győr és a DVSC-DLA fiatal játékosai a szombati U16-os mérkőzésen, amelynek volt olyan időszaka is, amikor mindössze heten tartózkodtak a pályán, írja a Csakfoci.hu.
márc. 15
0:18
Csaló bírók nélkül győznek a magyarok (Azenpenzem)
Gálos Roland (57 kg) és Pribojszki Kata (60 kg) sikerrel vette az első akadályt, előbbi egyetlen győzelemre van az olimpiai kvótától, utóbbinak még két meccset kell nyernie.
márc. 15
6:18
Csak Storck bukott felfelé a magyar válogatott kispadjáról (Ripost)
Storck befutott, Dárdai kivár, a többiek... Megnéztük, hol tartanak most az elmúlt másfél évtized szövetségi kapitányai.
márc. 15
6:20
Kitálalt a bombázó sportolónő: bámulatos dekoltázsa miatt utálták ki (Ripost)
Elege lett a képmutatásból. Lenézik és mindennek elhordják a nem mindennapi kinézete miatt. Még azt sem engedték, hogy rászoruló gyerekeknek segítsen.
márc. 15
7:09
Rendre kirabolta a Bayern – Jürgen Kloppnak sem volt ellenszere (She)
Az újabb csúcsok meghódítása után a Bayern Münchenre nem volt ellenszer. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított, Jürgen Klopp pályafutásáról szóló sorozatunk 4. részében az utolsó dortmundi felvonásról írunk.
márc. 15
7:21
Egzotikus környezet, meglepő helyen fotózták le a magyar sportolónőt (Ripost)
A világbajnok úszónő, Kapás Boglárka Thaiföldön edzőtáborozik.
márc. 15
7:33
Koronavírus: a Győri Eto-nál is beszüntették az edzéseket (She)
A közös tréningeket határozatlan időre felfüggesztették a Győri Audi ETO KC-nál is – olvasható a klub szombat esti közleményében. A csapat tagjai egyéni edzéstervek alapján próbálják formában tartani magukat odahaza.
márc. 15
7:39
Nb I: Éreztük, hogy több mint tízezren szurkolnak nekünk – Feczkó (She)
A Mol Fehérvár FC nem bírt otthon a Diósgyőrrel a labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén. A két csapat a hajráig rengeteg helyzetet dolgozott és hagyott ki, az utolsó percekben aztán mind a két gárda betalált egyszer (1–1). A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
márc. 15
7:51
Pl: koronavírus ide vagy oda, Arteta munkában maradt (She)
Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője az egyik első személy volt a Premier League-ben, akiről hivatalosan is megerősítették, hogy elkapta a koronavírust. Ám ez nem állítja meg a munkában, mint felesége Instagram-beszámolójából kiderült, a férje otthon is elemzéseket készít, edzésterveken és taktikákon dolgozik. Mint Lorena Bernal elmondta, ha nem a
márc. 15
8:09
Koronavírus: félmillió dollárral segít az Nba első fertőzöttje (She)
Félmillió dollárt ajánlott fel jótékony célra Rudy Gobert, az első olyan NBA-játékos, akinél kimutatták az új típusú koronavírus-fertőzést – jelentette be szombaton a francia kosárlabdázót foglalkoztató Utah Jazz.
márc. 15
8:24
Nyert a Fradi és a Kisvárda, döntetlent játszott Fehérváron a Diósgyőr (Behaviour)
Fölényes győzelmet aratott a Zalaegerszeg a Debrecen ellen, a Paks hosszabbításban mentett pontot, és gól nélküli döntetlen született Mezőkövesden.
márc. 15
8:24
Tanácstalan a világbajnok, a vírus miatt kér segítséget (Ripost)
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó a közösségi oldalán fordult a szurkolókhoz.
márc. 15
8:33
Nb I: a játéktéren volt élet, a lelátókon nem – képgaléria (She)
Tekintse meg a labdarúgó NB I 25. fordulójának legjobb képeit, amelyeket rendhagyó módon – a zárt kapus mérkőzések miatt – a kluboktól kapott fotókból válogattunk össze!
márc. 15
8:36
Ma már nem a csibészeké a tenisz (Azenpenzem)
Taróczy Balázs aktív diplomata. A tavaly kinevezett barcelonai főkonzul a kapcsolatai révén segített a teqisnek eljutni Rafael Nadal akadémiájára, és odafigyel a fiatal magyar tehetségekre.
márc. 15
8:36
Rakoncátlankodó térde aggasztja Siklósi Gergely világbajnokot (BorsOnline)
Szerencsés ember párbajtőröző világbajnokunk, Siklósi Gergely, hiszen mielőtt Olaszországban elharapózott a koronavírus, szerencsésen hazatért Milánóból.
márc. 15
8:51
Uefa: mégsem tolnák 2021-re az Eb-t, csak épp decemberig! – sajtóhír (She)
A The Telegraph beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség mérlegeli annak a lehetőségét, hogy ne 2021 nyaráig, csupán idén decemberig halasszák el az eredetileg június 12-én rajtoló labdarúgó Európa-bajnokságot. A 2020–2021-es versenynaptár így hasonlóan alakulna át, mint a 2022-es katari világbajnokság miatti idényben fog; eközben ny
márc. 15
9:27
Koronavírus: újabb pozitív teszt a La Ligában és az Nba-ben – Élő hírfolyam (She)
Az elmúlt napokhoz hasonlóan vasárnap is folytatjuk élő hírfolyamunkat: a koronavírus-járvány terjedése miatt sorra maradnak el a sportesemények, rendelik el a zárt kapus mérkőzéseket világszerte. Íme, a legfontosabb információk, érdekességek egyben!
márc. 15
9:30
Lanzafame a bajnokság felfüggesztését szeretné (Azenpenzem)
A Bp. Honvéd szépítő gólját szerző Davide Lanzafame gondolatai elsősorban nem a mérkőzésen, hanem otthon, a hazájában jártak.
márc. 15
9:45
Nb I: Stieber óriási kapushiba után szerzett gólt (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 25. fordulójában a ZTE 3–0-ra legyőzte a DVSC-t a Nagyerdei Stadionban. A zalaegerszegiek második gólját Stieber Zoltán szerezte – nem mindennapi kapushiba után…
márc. 15
10:09
Gyász: elhunyt Hemela Zsolt, az Ftc korábbi ügyvezetője (She)
Életének ötvennyolcadik évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt az FTC kézilabda-szakosztályának korábbi ügyvezetője, Hemela Zsolt – tudatta a fradi.hu.
márc. 15
10:48
Feczkó Tamás több mint tízezer diósgyőrit érzett a csapat mögött (Azenpenzem)
Az Nb I-es labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Mol Fehérvár a Diósgyőrt fogadta, és a házigazdák nem tudták otthon tartani mindhárom pontot.
márc. 15
11:15
Bundesliga: „Több mint 100 millió euróért fog távozni” (She)
Több európai élcsapat is élénken érdeklődik a Bayer Leverkusenben futballozó Kai Havertz iránt, és jó esély van rá, hogy a hétszeres német válogatott középpályás már a nyáron klubot válthat – jelentős összegért.
márc. 15
11:33
Gyász, elhunyt a Ferencváros korábbi ügyvezetője (Ripost)
Előbb kapusként, majd ügyvezetőként segítette a Ferencvárost.
márc. 15
11:33
Bikár Péter hisz a magyar hoki előrelépésében (BorsOnline)
Ha hokisaink augusztus végén csoportgyőzelmet aratnak Rigában, 58 év szünet után ismét téli olimpiai résztvevők lehetnek 2022-ben. Az 1964-es innsbrucki játékokon részt vett 74 éves dr. Bikár Péterrel idéztük fel a múltat.
márc. 15
11:33
Kórházakká alakítja szállodáit Cristiano Ronaldo (MMonline)
A portugál labdarúgó azt is felajánlotta, hogy állja a fizetését a szállodákban feladatot teljesítő összes egészségügyi dolgozónak
márc. 15
11:39
Koronavírus: Cristiano Ronaldo kórházakká alakítja a szállodáit (She)
Mint beszámoltunk róla, Cristiano Ronaldo, a Juventus sztárfutballistája is reagált a közösségi médiában az Európában is tomboló koronavírus-járványra, s ezúttal nemes gesztusra szánta el magát: a hoteljeit ideiglenes kórházakká alakíttatja át Portugáliában.
márc. 15
12:03
Kézi: kitűnően vizsgáztak a juniorkorú játékosok a női Nb I-ben (She)
A bajnoki kényszerszünetben összefoglalót készítettünk az utánpótláskorúak eddigi szerpeléséről a női kézilabda NB I-ben. A számok alapján kijelenthető, remekül megugrották az idei akadályokat a junior Európa-bajnok játékosok az élvonalban.
márc. 15
12:05
Koronavírus: a Vuhan inkább hazautazik Spanyolországból, „ott nagyobb a biztonság” (She)
Kínában már a Szuperliga újraindítását tervezik, a Vuhan vezetőedzője, José González szerint erre májusban kerülhet sor. Amellett, hogy megítélésük szerint Kína ma már biztonságosabb, a járvány első gócpontjának számító Vuhan csapatánál azzal is számolnak, mivel fertőzött helyről térnek haza, hetekig karanténban lehetnek odahaza – vagyis az idő nem
márc. 15
12:33
Elismerés: Kossuth-díjat kapott a Puskás Aréna főtervezője (She)
Skardelli György, a Puskás Aréna és a Papp László Budapest Sportaréna főtervezője Kossuth-díjas elismerésben részesült. A hivatalos ünnepi díjátadó a koronavírus-járvány miatt elmaradt.
márc. 15
12:36
Ronaldo kórházakká alakítja a szállodáit a koronavírus-járvány miatt (Ripost)
A Juventus és a portugál labdarúgó-válogatott szupersztárja nagylelkű felajánlást tett a járvány megfékezése érdekében.
márc. 15
12:57
Valencia: Garay és négy másik játékos is elkapta a koronavírust (She)
Ezequiel Garay az első játékos, akiről a La Ligában kiderül, hogy elkapta a koronavírust. Nem sokáig volt egyedül. A bejelentése után nem sokkal klubja, a Valencia is kiadott egy közleményt, mely szerint még négy futballista tesztje lett pozitív.
márc. 15
12:59
az utolsó utáni pillanatban mentett a védő a gólvonalról (She)
Parádés mentésével került be a nemzetközi sporthírekbe Curtis Good: a Melbourne City védője az utolsó utáni pillanatban tisztázott a gólvonalról a Western Sydney Wanderers támadója elől az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
márc. 15
13:09
Rali-vb: a hatszoros világbajnok nyert Mexikóban (She)
A hatszoros világbajnok Sébastien Ogier nyerte meg szombaton a rali világbajnoki sorozat (WRC) szezonbeli harmadik versenyét, amelyet Mexikóban rendeztek.
márc. 15
13:39
Kiderült, ekkor pótolhatják a Forma-1-es futamokat (Ripost)
Ross Brawn, a Forma-1 sportszakmai igazgatója szerint az augusztusi szünetben pótolhatnának elmaradt versenyeket.
márc. 15
13:45
Ajax: nincs játék? Lejátszották helyette a bajnoki döntőt! (She)
Kreatív módját választotta az Ajax a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokság „meccsnapjára”: a holland rekordbajnok a Twente elleni vasárnapi találkozó időpontjában a két csapat 2011. május 15-i meccsét lejátszották le.
márc. 15
13:47
Nb I: „Hozzanak felelős döntést!” – Holczer Ádám üzent az Mlsz-nek (She)
Mint ismert, szombaton a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött, de megrendezték a labdarúgó NB I 25. fordulóját, miközben Európa-szerte felfüggesztették az élvonalbeli bajnokságok jelentős részét. Ennek kapcsán Holczer Ádám, a Paks kapusa a Facebook-oldalán egy videóban üzent a Magyar Labdarúgó-szövetségnek.
márc. 15
13:51
F1: e-sportra váltott a szünetben Verstappen és Norris (She)
Az e-sportban próbálja ki magát az F1-es Max Verstappen és Lando Norris, mivel a világbajnoki sorozat szünetel a koronavírus-járvány miatt.
márc. 15
13:57
Őrült ötlet? Decemberre csúszhat a foci Eb a koronavírus miatt? (SzMo)
Vizsgálják a lehetőségét, hogy 2020 decemberében tartsák meg a kontinenstornát.
márc. 15
14:03
Koronavírus: júniusig leáll az evezősök olimpiai kvalifikációja (She)
A Nemzetközi Evezősszövetség (FISA) júniusig minden versenyt törölt a koronavírus-járvány miatt, köztük olimpiai kvalifikációs viadalokat is.
márc. 15
14:21
Ufc: az orosz Al Capone legyőzte a brazil Johnny Walkert (She)
A UFC Brazíliába látogatott, ahol zárt kapuk mögött rendezték meg a kevert harcművészetek hétvégi gáláját.
márc. 15
14:21
Duplantis meg se áll 628 centiig? (BorsOnline)
Bár korosztályos világversenyeket sorozatban nyert, de az amerikai-svéd rúdugró, Armand „Mondo” Duplantisra akkor figyelt fel a világ, amikor február 4-én 617 centire, majd 15-én 618-ra javította a szám fedett pályás világrekordját. A 21 éves tehetség pályafutásának érdekességeit szedtük össze.
márc. 15
14:42
Nem mindennapi, ezzel játszották ki a zárt kaput a magyar meccsen (Ripost)
A koronavírus-járvány miatt csütörtökön zárt kapuk mögött játszottak le a Dunaújváros-Tatabánya (17-5) női élvonalbeli vízilabda-mérkőzést.
márc. 15
14:45
Honvéd: keresztszalag-szakadást szenvedett a 20 esztendős középpályás (She)
Banó-Szabó Bencére legalább féléves kihagyás vár az első prognózisok szerint. Az utánpótlás-válogatott játékos edzésen sérült meg. Nem bánkódik, inkább a visszatérésre koncentrál.
márc. 15
14:57
Ufc: az ukrán Al Capone legyőzte a brazil Johnny Walkert (She)
A UFC Brazíliába látogatott, ahol zárt kapuk mögött rendezték meg a kevert harcművészetek hétvégi gáláját.
márc. 15
15:09
Eb 2020: a német szurkolók fele 2021-re halasztaná a tornát (She)
A német szurkolók fele a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztaná az idei labdarúgó Európa-bajnokságot.
márc. 15
15:33
A német szurkolók fele elhalasztaná a Európa-bajnokságot (Azenpenzem)
.
márc. 15
15:39
Férfi kézi: 11 év után távozik a Tatabánya csapatkapitánya (She)
A Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy a nyáron távozik a csapatkapitány, Dénes János. A rutinos védő a rivális Balatonfürednél folyatja pályafutását.

Keresés