2020. március 18. szerda

márc. 18
0:06
Újabb sokkoló sporthír: Tom Brady otthagyja a New England Patriots-ot (Blikk)
Közösségi oldalán jelentette be Tom Brady, a világ legjobb irányítója, hogy otthagyja a New England Patriots csapatát. A sportvilág most néz ki a fejéből: mi van?
márc. 18
0:10
Hivatalos: nem lesz nyáron szünet a Forma 1-ben (Blikk)
Az Ausztrál Nagydíj törlése miatt el sem kezdődhetett az idei Forma–1-es világbajnokság, s bár egyelőre nem tudni, a koronavírus-járvány mikor „engedi” az autók száguldását, a sorozat irányítói vészterveken dolgoznak.
márc. 18
0:14
Egy nemzetközi rangsor kimutatta: a Liverpool a világ legértékesebb focicsapata (Blikk)
Tudományos alapon a Bajnokok Ligája-címvédő angol Liverpool labdarúgócsapata a legértékesebb a világon. A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) összegezte a topbajnokságok szereplőit, s a focisták játékjogának piaci értéke alapján állított fel rangsort.
márc. 18
0:18
„A kondi, a körmös, a shopping és egyebek megvárnak, de az egészségedből és a családodból csak egy van” – Babos Tímea is megszólalt a koronavírusról (Blikk)
A háromszoros Grand Slam-tornagyőztes játékost is érzékenyen érinti a koronavírus miatti „sportstop”. A legjobban azt sajnálja, hogy az áprilisi, Debrecenbe tervezett Fed-kupa-döntőt sem rendezik meg, ám az emberi egészségnél szerinte nincs most fontosabb.
márc. 18
0:22
Hatalmas bravúr: Gálos Roland kijutott Tokióba (Blikk)
Megszerezte a magyar olimpiai csapat 84. tokiói kvótáját Gálos Roland (24) a londoni olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
márc. 18
0:26
A Fifa így igyekszik segíteni a futballistákat: az egészségük mellett erre is ügyel a nemzetközi szövetség (Blikk)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a koronavírus-járvány okozta zavaros időszakban nemcsak a játékosok egészségére igyekszik ügyelni a bajnokságok szüneteltetésével, hanem arra is, hogy a klubokat és a futballistákat ne érje anyagi kár. Ezért a szervezet hamarosan felülvizsgálja a lejáró szerződésű focisták helyzetét. A halasztott kupák és baj
márc. 18
0:30
Kiderült: elhalasztják a Copa Américát is a koronavírus miatt (Blikk)
A Copa Américát is elhalasztják a koronavírus-járvány terjedése miatt. A dél-amerikai kontinensviadalt az Európa-bajnoksággal azonos időben, június 12. és július 12. között tartották volna meg: a résztvevőket két hatos csoportba osztották, és Argentína, valamint Kolumbia volt kijelölve házigazdának.
márc. 18
0:34
A koronavírus okozta kényszerszünet ellenére sem engedi lankadni a Fradit Rebrov (Blikk)
Nem hagyja elbizonytalanodni csapatát a mostani zűrzavaros időszakban Szerhij Rebrov (45), a harmincszoros bajnok, egyben az NB I-ben jelenleg is listavezető Ferencváros ukrán vezetőedzője. A Fradi a hét végén még könnyed játékkal, 5-0-ra intézte el a sereghajtó Kaposvárt, de utána a Népligetben és a Groupama Arénában is megállt az élet. A focisták
márc. 18
0:38
Ezt vajon hogyan csinálják? Távoktatással edzenek a magyar vízilabdázók (Blikk)
A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke, Vári Attila számolt be a keddi ülésen hozott szokatlan döntésről: mostantól távoktatásban edzenek a sportolók.
márc. 18
0:42
Koronavírusos lett az Nba-szupersztár Kevin Durant (Blikk)
A profi kosárlabda-bajnokság sztárja, Kevin Durant is elkapta a koronavírust.
márc. 18
4:39
Félmeztelenül feküdt fel az asztalra a szőke kebelcsoda (Ripost)
Erica North imádja a havat, rendre lenge öltözetben oszt meg képeket a természetből.
márc. 18
7:12
Juve: a Chelsea és a Psg is érdeklődik a középpályás iránt (She)
A Calciomercato információi szerint a Chelsea és a PSG is érdeklődik Miralem Pjanic, a Juventus 29 éves bosnyák válogatott középpályása iránt.
márc. 18
7:18
Bacskai: Bennem maradt a Harcsa-konfliktus (BorsOnline)
Támadások kereszttüzébe került Bacskai Balázs bokszoló, aki válogató nélkül indulhatott az olimpiai selejtezőn, ám rögtön kikapott.
márc. 18
7:36
Koronavíus: a görögök olimpiai bajnoka szerint a NOB a sportolók testi épségét veszélyezteti (ATV)
A görögök olimpiai bajnok atlétája, Ekaterini Sztefanidi szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a sportolók egészségét veszélyezteti azzal, hogy arra buzdítja a versenyzőket, folytassák felkészülésüket a tokiói játékokra.
márc. 18
7:42
Elérte a járvány az NBA-szupersztárt (Infostart)
Kevin Durant is azon négy Brooklyn Nets-játékos között van, akiknek pozitív lett a koronavírus tesztje.
márc. 18
7:48
Kiderült, hol folytatja pályafutását a legendás Tom Brady (ATV)
Minden idők legeredményesebb irányítója, a hatszoros Super Bowl-győztes Tom Brady két évtized után hagyta ott a New England Patriots csapatát.
márc. 18
7:48
Karanténban készül a magyar világbajnok (Ripost)
Koronavírus miatt vizsgálják a világ- és Európa-bajnok magyar kajakost.
márc. 18
7:57
Jövő nyárra halasztják az Eb-t (Azenpenzem)
A várakozásoknak megfelelően az Európai Labdarúgó-szövetség (Uefa) a koronavírus-járvány terjedése miatt elhalasztotta az idei Európa-bajnokságot.
márc. 18
8:18
Török: Húsz dollárt fizettek az oroszok az ellenfeleinknek (BorsOnline)
Hetente nyolc-kilenc alkalommal tréningezik, nem csoda, ha úgy fest Török Ferenc, hogy azt sokan megirigyelhetnék. A 84 éves, kétszeres olimpiai öttusabajnok elképzelhetetlennek tartja az életét sportolás nélkül.
márc. 18
8:24
Pl: folytatnák – csütörtökön dönthetnek a hogyan továbbról (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) mindenképp azt szeretné – persze, ha van rá mód –, hogy fejezzék be a 2019-2020-as bajnoki idényt.
márc. 18
8:30
Nb I: lesz Var! – az Mlsz már felkészült a technológia bevezetésére (She)
Az MLSZ háttérbeszélgetésén kiderült, hogy a szövetségben már felkészültek a modern, a játékvezetői munkát segítő technológia bevezetésére is.
márc. 18
8:36
Férfi kézi: Sulic a nyáron valószínűleg visszavonul (She)
A korábbi veszprémi Renato Sulic az idény végén elhagyja a lengyel Wisla Plock férfi kézilabdacsapatát, és valószínűleg be is fejezi a pályafutását.
márc. 18
8:39
Koronavírusos a Japán Olimpiai Bizottság alelnöke (444.hu)
De még mindig nem döntöttek az idei tokiói nyári olimpia elhalasztásáról.
márc. 18
8:42
Sílövészet: búcsú egy legendától, Martin Fourcade befejezte (She)
Letette a puskát, és magasba emelte a kezét. Franciaország legeredményesebb olimpikonja, az ötszörös aranyérmes biatlonos Martin Fourcade 31 esztendősen, a hétvégi kontiolahti világkupaversenyen jelentette be visszavonulását.
márc. 18
8:48
Tokió 2020: megfertőződött a japán futballelnök (She)
Megfertőzte a koronavírus Tasima Kozót, a Japán Olimpiai Bizottság (JOC) alelnökét, aki a szigetországi futballszövetség (JFA) vezetője is.
márc. 18
8:51
Elkapta a koronavírust, így érzi magát a világsztár (Ripost)
A Chelsea labdarúgója elkapta a koronavírust, és egy hete karanténban van.
márc. 18
8:57
Figyelmeztető jel: a Japán Olimpiai Bizottság alelnöke is megfertőződött (Azenpenzem)
Megfertőzte a koronavírus Tasima Kozót, a Japán Olimpiai Bizottság (Joc) alelnökét, aki a szigetországi futballszövetség (Jfa) vezetője is.
márc. 18
9:06
Bayern: 13 másodperc kell – őrült verseny az idővel (She)
A koronavírus-járvány okozta nemzetközi futballszünetet kihasználva olyan témák is előtérbe kerülhetnek, melyek idény közben, az események sodrásában elsikkadnak. Ilyenek például azok a technikai megoldások és stratégiai eszközök, amelyek révén az FC Bayern München a szakmai eredményességtől némileg függetlenül, sportüzleti szempontból a világ veze
márc. 18
9:06
Időt nyert a magyar fociválogatott, hogy összeálljon a pótselejtezőre - De milliárdokat bukunk a halasztáson (BorsOnline)
2021-re halasztotta az UEFA a nyári foci Eb-t, amely 102 milliárdos veszteséggel jár. Ezt a tagországokkal fizettetnék meg. Rendezőként súlyos többletkiadásokra számíthatunk.
márc. 18
9:08
Nhl: már a ligában is van fertőzött jégkorongozó (She)
Kedden éjszaka kiderült, hogy az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) is van már koronavírussal fertőzött játékos, közben a tengerentúli kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Brookly Nets négy tagjának, köztük Kevin Durantnak a tesztje hozott pozitív eredményt.
márc. 18
9:12
Hat koronavírus-fertőzött van az Espanyol csapatában (Blikk)
A La Ligában szereplő RCD Espanyol de Barcelona együttese kedd este számolt be az aggasztó hírről, miszerint hatan koronavírussal fertőződtek meg a csapatból – írja a 24.hu.
márc. 18
9:12
Koronavírusos lett az NBA egyik legnagyobb sztárja (ATV)
Megfertőződött az NBA egyik legnagyobb csillaga, Kevin Durant, de rajta kívül még három Brooklyn Nets-játékos tesztje is pozitív lett.
márc. 18
9:24
Gyász: elhunyt a korábbi világbajnok Roger Mayweather (She)
Ötvennyolc évesen elhunyt Roger Mayweather korábbi profi ökölvívó, aki nagypehelysúlyban és kisváltósúlyban is világbajnok lett. Edzőként 12 éven át segítette unokaöccse, Floyd Mayweather Jr. karrierjét.
márc. 18
9:30
Zeusz ükunokái – 120 éve alapították a holland futball ékkövét (She)
Az eggyel korábbi századfordulón gombamód nőttek ki a földből az ilyen-olyan sportegyesületek, a coubertini láz mindenkit megfertőzött. Ahogyan a mai óriások közül a Barcelona, a Milan vagy a Bayern is nemrég ünnepelte a 120. születésnapját, most a legnagyobb holland klub, az Ajax fúj el 120 gyertyát.
márc. 18
9:54
Nb I: Tiszteletlenség lenne a rossz döntését minősítenem – Stieber Zoltán (She)
Stieber Zoltán nem élcelődik a kapushibán, pedig üres kapuba sétálhatott az ajándéklabdával.
márc. 18
9:54
Pozitív lett a Japán Olimpiai Bizottság alelnökének koronavírustesztje (Behaviour)
A Japan Times szerint Tasima Kozo enyhén lázas és tüdőgyulladás tüneteit mutatja, de összességében „rendben van”.
márc. 18
10:12
Tokió 2020: japán repülőgép indult a lángért Görögországba (She)
Szerdán elindult Görögországba az a repülőgép, amely majd Japánba viszi az olimpiai lángot, ám a fedélzetén a koronavírus-járvány miatt nem tartózkodik delegáció.
márc. 18
10:18
Ökölvívás: Álvarez-Golovkin harmadszor is – szeptemberben (She)
Szeptember 12-én csap össze harmadszor is egymással a Boksz Világszövetségnél (WBA) középsúlyban címvédő mexikói Saúl Álvarez és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) világbajnoka, a kazah Gennagyij Golovkin.
márc. 18
10:20
Fabregas az erkélyről „ordított” a szomszédoknak (She)
Amint azt az utóbbi napokban megszokhattuk, a sportolók közül sokan a közösségi médiában osztják meg, miként töltik szabadidejüket otthonukban. Az AS Monaco világ- és kétszeres Európa-bajnok középpályása, Cesc Fabregas volt az egyik legviccesebb: otthonának erkélyén „ordított” szomszédaival, melyhez az Amerikába jöttem című film egyik jelenetét vet
márc. 18
10:22
Tenisz: a Roland Garrost elhalasztották, új időpontja ütközik a Laver-kupával (She)
A Us Open és a Laver-kupa szervezői abban reménykednek, hogy mindkét tenisztorna az eredeti dátumok szerint lesz megrendezve 2020-ban. A Roland Garrost májusról szeptemberre halasztották, ez azonban keresztezi a Laver-kupa időpontját
márc. 18
10:24
Légiósok: „Mindig kinevetnek, amikor magyarul beszélek” (She)
Nagy Gergely, a Lárisza magyar kapusa beszélt az új életstílusról, a szaloniki repülőtéren történt pillanatokról, és a leadott hat kilogrammról.
márc. 18
10:24
Súlyemelés: elmarad a honi szövetség éves közgyűlése (She)
Elmarad a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) szombatra kiírt éves közgyűlése a koronavírus-járvány miatt.
márc. 18
10:36
Barcelona: ha nem jön Neymar, Messi távozik – sajtóhír (She)
Lionel Messi elhagyhatja az FC Barcelonát, ha Neymar nem tér vissza a katalán labdarúgócsapat kötelékébe – írja egy spanyol portál.
márc. 18
10:36
Delegáció nélkül indult repülőgép az olimpiai lángért (Azenpenzem)
.
márc. 18
10:38
Úszás: péntekig használhathatják a szegedi uszodát a válogatott tagjai (She)
Mivel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság még nem döntött a tokiói játékok időpontjának módosításáról, a kvótaszerzésben reménykedő úszóink nem állhatnak le az edzésekkel.
márc. 18
10:40
Tokió 2020: az olimpia törlése rettenetes fenyegetés a sportolóknak (She)
A sportolók is fokozatosan fogták fel, mekkora bajt és káoszt okoz a koronavírus, a velük dolgozó Budavári Ágota szakpszichológus szerint fontos a rendszeresség fenntartása.
márc. 18
10:54
Úszás: péntekig használhatják a szegedi uszodát a válogatott tagjai (She)
Mivel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság még nem döntött a tokiói játékok időpontjának módosításáról, a kvótaszerzésben reménykedő úszóink nem állhatnak le az edzésekkel.
márc. 18
10:57
Karantéba vonult, megfertőződött a világbajnok focista (Ripost)
Egyelőre nincsenek tünetei a világbajnok francia labdarúgónak.
márc. 18
11:00
Durva bejelentést tett Lionel Messi (Infostart)
Pályafutása közeljövőjéről tett állítólag nyilatkozatot, illetve Neymaréról is.
márc. 18
11:06
Tenisz: Az lenne a legjobb, ha befagyasztanák a világranglistát – Fucsovics (She)
A teniszezők hathetes kényszerszünetéből egy már letelt, azonban ténylegesen nem kerültünk közelebb a folytatáshoz. A Digi Sport híradójának nyilatkozó Fucsovics Márton részletezte a saját terveit, ami egy-két hét szinten tartás után három-négy hét kemény edzésből áll. A 28 éves kiválóság arról is beszélt, hogy szerinte mi lenne a legészszerűbb

Keresés