2020. március 18. szerda

márc. 18
11:06
Koronavírus: Gyurta Dániel felhívása (Blikk)
Otthonmaradásra szólít fel mindenkit a koronavírus-járvány miatt a Facebookon közzétett videójában Gyurta Dániel olimpiai bajnok.
márc. 18
11:08
F1: Carlos Sainz tesztje negatív lett, de karanténban marad (She)
Az elmúlt hétvégén a koronavírus-járvány miatt elmaradt a Formula–1-es idénynyitó futam, az Ausztrál Nagydíj, ám a McLAren már korábban visszalépett, mert a csapat egy tagjának szervezetében kimutatták a vírus jelenlétét. Az istálló tagjai a napokban mind hazaérkeznek, így a gárda pilótája, Carlos Sainz is, aki bejelentette, felelős emberként, önké
márc. 18
11:10
Ökölvívás: Rajtam nem fog múlni a jó tokiói szereplés – Gálos (She)
Miután Gálos Roland megszerezte a magyar ökölvívás első tokiói kvótáját, azonnal le is fújták a londoni kvalifikációs tornát.
márc. 18
11:12
Koronavírus: Gyurta Dániel is otthon maradásra buzdít! (She)
Otthon maradásra szólít fel mindenkit a koronavírus-járvány miatt a Facebookon szerdán közzétett videójában Gyurta Dániel olimpiai bajnok.
márc. 18
11:24
Atlétika: agyvérzést kapott az európai szövetség elnöke (She)
Stroke-ot kapott az Európai Atlétikai Szövetség (European Athletics) norvég vezetője, Svein Arne Hansen, akit jelenleg kórházban kezelnek, az intenzív osztályon van – adta hírül az EA sajtószolgálata.
márc. 18
11:26
Eb 2021: Leekens szerint a belgáknak jól jön a halasztás (She)
Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint hazája nemzeti csapatának, a belga együttesnek jól jön, hogy az UEFA 2021-re halasztotta az Európa-bajnokságot.
márc. 18
11:30
Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel is otthonmaradásra buzdít (Azenpenzem)
.
márc. 18
11:36
Tokió 2020: Most nem rendezhető meg biztonsággal az olimpia – Tiszeker (She)
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet jelenleg nem azt mutatja, hogy biztonsággal megrendezhető a tokiói nyári olimpia.
márc. 18
11:42
Fft: 11 ikonikus fotó, 11 történet – Ryan Giggs (She)
Áll a régi közhely: egy kép többet mond ezer szónál. Ryan Giggs pályafutásáról azonban 200 klasszikus kép sem lenne elég. A Manchester United walesi legendája tizenegy gondosan kiválasztott fényképről mesélt a FourFourTwo-nak.
márc. 18
11:42
Sajtóhír: Messi távozhat Barcelonából (ATV)
Lionel Messi elhagyhatja az FC Barcelonát, ha Neymar nem tér vissza a katalán labdarúgócsapat kötelékébe - írja egy spanyol portál.
márc. 18
11:48
Chelsea: nagylelkű gesztussal segítenek az orvosoknak (She)
Példás gesztussal segíti a Chelsea labdarúgócsapata a koronavírus okozta járvány elleni küzdelmet: a londoni klub egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel a Stamford Bridge-nél található szállodát.
márc. 18
12:06
Törökország: a bajnokság nem szünetel, ezért a BL-győztes játékos távozott (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott John Obi Mikel és a török Trabzonspor – jelentette be a klub a hivatalos honlapján. A 32 esztendős nigériai labdarúgó a koronavírus miatt döntött a távozás mellett.
márc. 18
12:06
Mikor lép a NOB? (Azenpenzem)
A bírálók szerint a Nob-nak már legalábbis fontolóra kellett volna vennie a nyári, tokiói ötkarikás játékok elhalasztását a koronavírus-járvány miatt.
márc. 18
12:08
Tokió 2020: egyre többen kritizálják a Nob-ot a ragaszkodás miatt (She)
Egyre többen kritizálják a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), amely – hivatalos kommunikációja szerint – továbbra sem vette fontolóra a nyári, tokiói ötkarikás játékok elhalasztását a koronavírus-járvány miatt.
márc. 18
12:10
Jógáznia is kötelező a magyar atlétika munkamániás új csillagának (She)
Az Egyesült Államokban készülő magyar gátfutó, Szűcs Valdó élete eddigi legjobb fedett pályás idényét tudhatja maga mögött, nemzetközi szinten is fantasztikusnak számító eredményeket ért el. Megküzdött a sikerért, nagyon kemény két éven van túl – a Nemzeti Sportnak beszélt a betegségéről, a támaszairól, és arról, hogyan lett rengeteg munkával az ál
márc. 18
12:18
Válságos állapotban az Európai Atlétikai Szövetség vezetője (Infostart)
Agyvérzése volt a 73 éves Svein Arne Hansennak.
márc. 18
12:18
Messi ultimátumot adott a Barcának: csak egy feltétellel maradna a csapatnál (Blikk)
Lionel Messi elhagyhatja az FC Barcelonát, ha Neymar nem tér vissza a csapathoz – írja egy spanyol hírportál.
márc. 18
12:24
Wtcr: Michelisz él az lehetőséggel, 1-es rajtszámra vált (She)
A túraautó-világkupa (WTCR) magyar címvédője, Michelisz Norbert hivatalosan is bejelentette: az ötös helyett 2020-ban az összetett győztesnek járó egyes rajtszámot használja majd.
márc. 18
12:30
Koronavírus – Fucsovics Márton meglepő javaslattal állt elő (Infostart)
Egyelőre nem tudja, hogyan tud majd felkészülni a versenyekre a magyar teniszező, és az is bizonytalan, hogy mi lesz a világranglista sorsa. Mindenesetre neki van egy javaslata.
márc. 18
12:36
Nehéz dönteni, amikor a pénz az úr (Azenpenzem)
A Magyar Nagydíj, amelyre augusz­tus 2-án kerülne sor, egyelőre nincs veszélyben, s talán az eredetileg utána tervezett háromhetes szünetben lehet néhány futamot pótolni.
márc. 18
12:39
Koronavírus ellen harcol a klubtulajdonos (Behaviour)
A Hoffenheim labdarúgócsapatának birtoklója – akit gyűlölnek a riválisok ultrái – is érdekelt a járvány leküzdésére oltóanyagot fejlesztő cégben.
márc. 18
12:48
Wtcr: Michelisz él a lehetőséggel, 1-es rajtszámra vált (She)
A túraautó-világkupa (WTCR) magyar címvédője, Michelisz Norbert hivatalosan is bejelentette: az ötös helyett 2020-ban az összetett győztesnek járó egyes rajtszámot használja majd.
márc. 18
12:50
Real: elegük lett, ingyen is megszabadulnának Bale-től – sajtóhír (She)
A Marca értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapata nem tervez tovább Gareth Bale-lel. A fővárosiak akár ingyen is megszabadulnának a walesi világsztártól, aki az elmúlt időszakban többet volt golfpályán, mint futballpályán.
márc. 18
12:52
Légiósok: „Felér egy kínzással” – a Sporting Kc magyarjai a koronavírus-helyzetről (She)
Jó döntésnek tartják az Európa-bajnokság elhalasztását a Sporting Kansas City magyar légiósai. Baráth Botond és Sallói Dániel egyelőre haza nem térhet, kansasi otthonukban próbálják formában tartani magukat, remélve, hogy a koronavírus-járvány minél hamarabb lecseng, és visszatérhetnek a pályára. A két játékossal készült videointerjúnkban a labdarú
márc. 18
13:00
Koronavírus – Kritikus állapotban került kórházba a Real Madrid volt elnöke (Infostart)
Koronavírus-fertőzéssel egy madridi kórház intenzív osztályán kezelik Lorenzo Sanzot.
márc. 18
13:00
Csupasport: mobilos edzésalkalmazások a négy fal közé (She)
Nem érdemes aggódnunk amiatt, ha a járványhelyzet következtében a négy fal közé szorulunk, mert remek workout alkalmazások segítik állóképességünk megőrzését és erősítését.
márc. 18
13:03
Súlyos vád Ronaldinho ellen, hosszú évekre börtönben maradhat (Ripost)
Már nem csak a hamis útlevél használatának vádja merült fel a brazil labdarúgó ellen.
márc. 18
13:12
Thomas Müller kötényben, Asensio a medence mellett alkot (She)
A koronavírus-járvány miatt szinte az összes bajnokság leállt, a legtöbb sportoló pedig otthonában, egyéni edzésterv alapján készül ebben a nehéz időszakban. Összegyűjtöttünk néhány képet és videót, jó tanácsokat, üzeneteket. Van, aki a kertben gyakorol, van, aki főz, van, aki olvasással tölti szabadidejét. Íme!
márc. 18
13:12
UEFA: munkacsoport alakul az idény befejezéséért (Behaviour)
Külön munkacsoportot hozott létre az Európai Labdarúgó-szövetség
márc. 18
13:18
Újabb labdarúgóknál diagnosztizálták a betegséget (Azenpenzem)
.
márc. 18
13:30
Cardiff City: kórházban ápolják a klub legendás középpályását (She)
Rémisztő hírek kezdtek terjedni kedd este a Cardiff Citynél több mint 450 tétmérkőzésen közel 100 gólt szerző 35 éves középpályásról, amelyek szerint Peter Whittingham otthonában leesett a lépcsőn és életét vesztette – ugyanakkor hivatalos tájékoztatás szerda délig nem érkezett. Ekkor azonban a helyi rendőrség közleményéből kiderült, hogy a ját
márc. 18
13:42
F1: 2022-re halaszthatják a 2021-re tervezett szabályokat (She)
A Formula–1-es csapatok többsége megegyezett arról, hogy a koronavírus-járvány okozta futamtörlések anyagi hátulütői miatt 2021-ben még az idei autókkal versenyeznek, és csak 2022-ben vezetik be a következő idényre tervezett szabályokat – írja a német Auto Motor und Sport.
márc. 18
14:06
Gyász, elhunyt a korábbi világbajnok sportoló (Ripost)
Ötvennyolc évesen elhunyt Roger Mayweather korábbi profi ökölvívó, aki nagypehelysúlyban és kisváltósúlyban is világbajnok lett.
márc. 18
14:24
Koronavírus: újabb sporteseményeket halasztanak el (She)
A koronavírus-járvány miatt további sporteseményeket halasztanak el vagy törölnek világszerte.
márc. 18
15:00
Mls: Cristiano Ronaldo az Inter Miamiben köthet ki Beckham miatt (She)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami több világsztárt is szeretne szerződtetni a jövőben. Mikael Sylvestre, egykori Manchester United-játékos szerint könnyen előfordulhat, hogy David Beckham miatt akár Cristiano Ronaldo is a csapatba igazolhat.
márc. 18
15:02
Kézilabda: a Siófok felajánlotta létesítményeit az egészségügynek (She)
A Siófok KC női kézilabdacsapatának vezetősége a koronavírus-járvány súlyosbodására számítva felajánlotta az üresen álló sportcsarnokot és sportszállót egészségügyi célokra.
márc. 18
15:24
Magyar Antidopping Csoport: aligha lesz így olimpia (Infostart)
Nincsenek tesztelések, utazások, a nagy laborok leálltak. A doppingellenőrök most beálltak az általános egészségügybe dolgozni.
márc. 18
15:36
Wtcr: a németországi hétvégét is törölték a koronavírus miatt (She)
Németországban sem csap össze idén a túraautó-világkupa (WTCR) mezőnye – olvasható a sorozat hivatalos honlapján. A 2020-as idény így leghamarabb a június 5-én kezdődő szlovákiai versenyhétvégével indulhat el.
márc. 18
15:48
Megfutamodás (Azenpenzem)
Se sport, se munka, tűnődött Koronás Antal, ahogy ballagott lefelé a lépcsőn. Bár a felesége óvta tőle, mélyet szippantott a friss levegőbe, s ettől kicsit jobban érezte magát.
márc. 18
15:54
Koronavírus: Ibrahimovic adománygyűjtést indított (She)
Kétszer 50 ezer eurós felajánlásával adománygyűjtő akciót indított az AC Milan svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic, hogy ezzel is segítse a koronavírus-járvány olaszországi terjedésének megakadályozását.
márc. 18
15:56
Koronavírus: így tölti otthon idejét Baji Balázs (She)
Baji Balázs világbajnoki bronzérmes, Eb-ezüstérmes gátfutó a Budapest Honvéd Sportegyesület hivatalos Facebook-oldalán beszélt egy videóbejegyzésben arról, hogyan vészeli át a koronavírus-járvány időszakát
márc. 18
16:18
További sporteseményeket halasztanak el (Azenpenzem)
.
márc. 18
16:30
Hertha: nyáron érkezik az új, állandóra kinevezett vezetőedző (She)
Alexander Nouri megbízott vezetőedző az idény végén távozik a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC kispadjáról.
márc. 18
16:42
Kerékpár: az elhalasztott versenyek őszi pótlásában bízik az Uci (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke reméli, hogy a Giro dItalia és a többi, tavasszal a koronavírus-járvány miatt elhalasztott országúti kerékpárverseny pótolható lesz ősszel.
márc. 18
16:48
Szenegál: Mané pénzzel támogatja a koronavírus elleni harcot (She)
Sadio Mané, az angol Liverpool labdarúgócsapatának klasszisa 45 ezer euró körüli összeget (azaz csaknem 16 millió forintot) adományozott szülőhazájának, Szenegálnak a koronavírus elleni harc folytatásához.
márc. 18
17:12
Koronavírus: egyre kevesebb a doppingteszt világszerte (She)
A koronavírus-járvány terjedése miatt egyre kevesebb doppingtesztet végeznek el az illetékesek, ugyanakkor a sportolóknak ebben az időszakban ugyanúgy számítaniuk kell ellenőrzésekre, mint korábban.
márc. 18
17:15
Ronaldo hiába vonult karanténba, újabb veszély fenyegeti (Ripost)
Az ötszörös aranylabdás labdarúgó nem lehet nyugodt Madeira szigetén.
márc. 18
17:18
Serie A: az Uefa nem járul hozzá a rájátszásról szóló vésztervekhez – sajtóhír (She)
A La Repubblica beszámolója szerint az Európai Labdarúgó-szövetség megvétózta az olasz szövetség azon tervét, hogy a Serie A 2020-as bajnoki címéről rájátszás döntsön a koronavírus-járvány miatt. Az UEFA illetékesei szerint az Európa-bajnokság 2021-re halasztásával elég idő juthat a nyáron arra, hogy normál menetrend szerint lejátsszák a nemzeti ba
márc. 18
17:30
Koronavírus: a német válogatott két és fél millió eurót adományozott (She)
A német labdarúgó-válogatott két és fél millió eurót adományozott azok számára, akik érintettek voltak a koronavírus-járványban. Ezt Matthias Ginter és Leon Goretzka is megerősítette.
márc. 18
17:36
Koronavírus: megvan a 15. pozitív eset a Deportivo Alavésnél (She)
A Reuters beszámolója szerint a spanyol élvonalban szereplő Deportivo Alavésnél összesen már 15 pozitív koronavírusos esetet regisztráltak, miután az első csapat edzői stábjának két újabb tagjáról derült ki, hogy pozitív lett a szombaton elvégzett tesztjük.

Keresés