2020. március 20. péntek

márc. 20
0:06
Otthon sem marad el a mozgás: konferenciahívásban edzenek a női jégkorongozók (Blikk)
Már a legtöbb sportoló is otthon igyekszik pótolni a mozgást, sok edző online tart órákat. A MAC Budapest Marilyn - Női Jégkorong Csapat is az otthonmaradásra buzdítja az embereket.
márc. 20
0:10
Sztársportolók segítik a koronavírus elleni harcot (Blikk)
A koronavírus-járvány rég nem látott összefogásra ösztönzi a sportolókat. Gulácsi Péter (29), az RB Leipzig futballkapusa például a feleségével közösen a Szent László Kórházat támogatják.
márc. 20
0:14
Koronavírus: teniszt sem láthatunk még egy jó darabig (Blikk)
Rengeteg profi és kevésbé profi sportoló jelenti be sorra, hogy nem tartja meg meccseit a globális koronavírus-járvány tovább terjedésének megakadályozása érdekében. Az ATP és a WTA is bejelentette a mai napon, hogy a profi tenisz tornákat nem áll módjukban megtartani a közeljövőben.
márc. 20
0:18
Újabb futamokat halasztanak el a Forma-1-ben: ekkor folytatódhat az idény (Blikk)
A koronavírus-járvány miatt csütörtökön elhalasztották a hollandiai, a spanyolországi és a monacói Forma-1-es versenyhétvégéket.
márc. 20
0:22
Gyász: tragikusan fiatalon vesztette életét a világhírű focista (Blikk)
Gyászol a Cardiff labdarúgó csapata, ugyanis csütörtökön életét vesztette a korábbi angol utánpótlás-válogatott focista, Peter Whittingham. A labdarúgó tíz évig erősítette a walesi együttest – írja a 24.hu.
márc. 20
0:26
„A legfőbb célunk az, hogy minden ország befejezhesse az idényt” – Alaposan ráijesztett a Liverpool-szurkolókra az Uefa (Blikk)
Alaposan ráijesztett a Liverpool-szurkolókra az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke. A szlovén Aleksander Ceferin (52) kijelentette, hogy – a híresztelésekkel ellentétben – ha egy tagszövetség lefújja az élvonalbeli küzdelmét, akkor nem hirdethet bajnokot.
márc. 20
0:30
Micsoda kreativitás: ezt találták ki a spanyolok, hogy az emberek ne maradjanak foci nélkül koronavírus idején se (Blikk)
A spanyol labdarúgó-bajnokság felfüggesztése után egészen kreatív módot találtak a klubok a mérkőzéseik lejátszására. Ibai Llanos youTuber kezdeményezésére mind a 20 La Liga-csapat egy-egy játékosa elindul egy online FIFA videójáték-bajnokságon, amelyet közvetítenek is majd, így a szurkolók sem maradnak spanyol foci nélkül az otthon töltött napjaik
márc. 20
0:34
Sannino távozik a Honvéd csapatából (Blikk)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott olasz vezetőedzőjével, Giuseppe Sanninóval és stábjával.
márc. 20
0:38
Messi újra Neymarral akar játszani (Blikk)
Elhagyhatja a spanyol Barcelona labdarúgócsapatát argentin klasszisa, Lionel Messi (32), amennyiben nyáron a klub nem szerzi vissza korábbi ászát, a brazil Neymart (28) – számolt be egy spanyol portál.
márc. 20
0:42
Nfl: a Saints vezetőedzője is koronavírusos (Blikk)
A New Orleans Saints vezetőedzője is elkapta a koronavírust. Sean Payton az első az NFL-ben, akinél a fertőzést diagnosztizálták.
márc. 20
3:30
Újabb halasztásról döntöttek, április végéig nincsenek meccsek (MMonline)
Angol labdarúgás
márc. 20
3:36
Hatalmasak a veszteségei az öt nagy európai fociligának (MMonline)
Csaknem négymilliárd euró az anyagi kár
márc. 20
3:40
Kopaszék kényszerpihenőn (MMonline)
Kajak-kenu. A külföldi edzőtáborból hazatérők karanténba kerültek
márc. 20
3:48
A Tanár úr belehalt a bajnoki címbe (MMonline)
Labdarúgás. A Juventus magyarjainak története a Gazellától „Giorgio” Sárosin át Détáriig, a vendégjátékosig, aki nagyon bánhatja, hogy bő fél évtizedet csúszott a Bosman-szabály
márc. 20
4:06
Kádár Tamás lehet az első magyar focista, aki a koronavírus-járvány alatt újrakezdi a játékot – Itt írt alá négy évet az 57-szeres magyar válogatott labdarúgó (Blikk)
Belevág a kínai futballkalandba Kádár Tamás (30). Az ötvenhétszeres válogatott védő lehet az első magyar focista, aki a világot sújtó koronavírus-járvány alatt újrakezdi a játékot. Ráadásul abban az országban, ahonnan elindult a tüdőt megtámadó betegség, ugyanis négy évre írt alá a Kína élvonalában szereplő Santung Lunenghez. A klub székhelye Csina
márc. 20
4:57
Bevállalta, ledobta a melltartót és a bugyit is a műsorvezetőnő (Ripost)
Olga Loerát egy alkalommal szépségkirálynőnek választották Mexikóban.
márc. 20
6:00
sumi (Ripost)
Az otthonában ápolt világsztár a leginkább veszélyeztetettek közé tartozik, miközben körülötte tombol a koronavírus-járvány.
márc. 20
6:02
Less be a röplabdás bombázó lakásába: így edz a konyhában (Ripost)
Sikamlós módszert választott a brazilok kétszeres olimpiai bajnok klasszisa.
márc. 20
7:03
Megőrülnek a férfiak a magyar sportolónő fotójáért (Ripost)
A magyar teniszezőnő, Stollár Fanny szexi fotót posztolt Instagram-oldalán.
márc. 20
7:06
Barcelona: Lipcséből érkezhet védő a következő idényre (She)
A francia le10sport.com beszámolója szerint az FC Barcelona továbbra sem tett le arról, hogy a nyáron megszerezze az RB Leipzig francia utánpótlás-válogatott bekkjét, Dayot Upamecanót.
márc. 20
7:18
Ökölvívás: „Kint az utcán sírtam” – beteljesült a Gálos család olimpiai álma (She)
A Gálos család álma valóra vált: Roland, akinek édesapja, Tamás az edzője, megszerezte Londonban a magyar ökölvívás első tokiói olimpiai kvótáját. A kvalifikációs tornát éppen az 57 kilogrammban bokszoló magyar bunyós napja után szakították félbe a koronavírus-járvány miatt, így másnap már haza is érkeztek Bajára, ahol önkéntes házi karanténba vonu
márc. 20
7:20
„Kint az utcán sírtam” – beteljesült a Gálos család olimpiai álma (She)
.
márc. 20
7:24
Mecénás szerepkörben a bokszelnök (Azenpenzem)
Gálos Roland felkészülését a szövetség elnöke, Bajkai István rendkívüli, ötmillió forintos apanázzsal igyekszik támogatni, saját pénztárcájából!
márc. 20
7:24
Juhász Roland a Balatonon vonult karanténba (BorsOnline)
Távol Budapesttől, egy balatoni nyaralóban tölti a házi karantént családjával a Mol Fehérvár csapatkapitánya, Juhász Roland. Csak vásárolni járnak ki, azt is orvosi maszkban.
márc. 20
7:48
Vívás: a dél-koreaiak után három, Budapestről hazatért kínai is beteg (She)
Három, Magyarországról hazautazó kínai vívót diagnosztizáltak a vírusfertőzéssel Pekingben – adta hírül pénteki közleményében a kínai vívószövetség.
márc. 20
8:00
A futball és a koronavírus meccse – több pályán (She)
Ahogy a mindennapi élet, úgy a sport minden szegmensére is kihat a koronavírus-járvány, amely a labdarúgás terültén is rengeteg bizonytalanságot szült. Elég csak arra gondolni, hogy bár az UEFA a héten döntött a labdarúgó Európa-bajnokság jövő nyárra halasztásáról, de ezt az egy dátumot leszámítva (2021. június 11. és július 11. között tervezi
márc. 20
8:00
Edzőváltást is okozott a járvány (Infostart)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Giuseppe Sannino vezetőedzővel és stábjával.
márc. 20
8:18
Ha törik, ha szakad, befejezik a bajnokságot (BorsOnline)
A legfelsőbb angol fociszervezetek megállapodtak abban, hogy április 30-ával folytatódnak az országban a pontvadászatok, és valahogy mindenképpen bajnokot avatnak a PL-ben.
márc. 20
8:36
KoroNapló: Szörnyű a helyzet – Vojvoda Dávid (She)
Európa legsúlyosabb helyzetben lévő országában, Olaszországban, azon belül is a koronavírus-fertőzés terjedésének egyik gócpontjában, Emilia-Romagna tartományban él Vojvoda Dávid, a magyar férfi kosárlabda-válogatott meghatározó embere. Az élvonalbeli Grissin Bon Reggio Emilia játékosa március 10. óta van „kényszerpihenőn”, miután Giuseppe Con
márc. 20
9:06
Bach: Még négy és fél hónap választ el a játékoktól (HírTV)
Thomas Bach szerint tartózkodni kell a vehemens spekulációktól a nyári tokiói olimpia rendezésével kapcsolatban.
márc. 20
9:09
Már a magyar focistától félnek Kínában a koronavírus miatt (Ripost)
Kádár Tamás rövidesen nekivág a nagy kalandnak, de a hazai után újabb kéthetes házi karantén vár rá. Félnek tőle a járvány kiindulópontján.
márc. 20
9:12
Atlétika: a fergeteges ifjúsági világcsúcs története a Vajdaságból (She)
Csaknem három méterrel megdöntötte a gerelyhajítás ifjúsági világrekordját, pedig akár kézilabdában is kiteljesedhetne. A 16 éves Világos Adriana többször is bizonyította már remek adottságait, de a 68.76 méteres „csoda” láttán még az ő szája is tátva maradt.
márc. 20
9:12
Tokió 2020 - Megérkezett Japánba az olimpiai láng (BorsOnline)
Pénteken reggel megérkezett Japánba az olimpiai láng.
márc. 20
9:18
Inter: Egyszerűen nem bírtam tovább az MU-ban – Lukaku (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter játékosa, Romelu Lukaku hosszú idő után elárulta, ő akart távozni a Manchester Unitedből, Ole Gunnar Solskjaer meg akarta tartani a belga csatárt.
márc. 20
9:18
Megérkezett Japánba az olimpiai láng (HírTV)
Pénteken reggel megérkezett Japánba az olimpiai láng, melyet múlt csütörtökön, a hagyományoknak megfelelően, Olümpiában gyújtottak meg.
márc. 20
9:24
az argentin kommentátor lánya kakaókészítését közvetítette (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és a sportolók, valamint a szurkolók mellett a kommentátorok sem igazán találják a helyüket így, hogy nincs mit közvetíteni. Az egyébként komikusként ás bűvészként is dolgozó argentin Agustín Radagast is kezdett már gondban lenni, így a River Plate- és Boca Juniors-meccsek helyett elkezdte azt kommentálni,
márc. 20
9:24
Elképesztően szexi képekkel kényeztetik a rajongóikat az orosz sportolónők (BorsOnline)
Arról nincs hír, hogy az orosz női hokibajnokságot befagyasztanák a koronavírus miat
márc. 20
9:42
Megszólalt a NOB elnöke az olimpia halasztása kapcsán (ATV)
Thomas Bach szerint tartózkodni kell a vehemens spekulációktól a nyári tokiói olimpia rendezésével kapcsolatban.
márc. 20
9:48
Már Japánban az olimpiai láng (Azenpenzem)
A szervezőbizottság tagjai csütörtökön vették át Görögországban a lángot, melyet múlt csütörtökön, a hagyományoknak megfelelően, Olümpiában gyújtottak meg.
márc. 20
10:42
Tokió 2020: megérkezett Japánba az olimpiai láng (She)
Pénteken reggel megérkezett Japánba az olimpiai láng.
márc. 20
10:44
Lazio: a szerb középpályás helyére érkezhet Szoboszlai – sajtóhír (She)
A Football Italia szerint a Lazio 120 millió euróért készen áll eladni Szergej Milinkovics-Szavicsot. Amennyiben ez megtörténik, könnyen lehet, hogy a fővárosiak Szoboszlai Dominikot szerződtetik.
márc. 20
10:48
Gulácsi: Nagelsmann gördeszkával jár edzésre; Werner az öltöző mókamestere (She)
Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa avatta be a Nemzeti Sport Online Instagram-követőit a lipcsei kulisszákba. A játékos sztorizott a legnagyobb lövőerejű klubtársairól, az istenadta tehetségnek tartott, s a Liverpoollal összeboronált Timo Wernerről, valamint arról is, milyen szerepe volt a magyar válogatottsá
márc. 20
10:50
Kassai Viktor: Az orosz szövetség vezetői támogatnak, számítanak a véleményemre (She)
A sípot letette, ma már sportmenedzserként törekszik a legjobbra a Moszkvában dolgozó Kassai Viktor.
márc. 20
11:12
A profi futball az önzetlen összefogás megható példáival szolgál az egész sportvilágnak (Azenpenzem)
Az öt legerősebb európai labdarúgó-bajnokság legalább 3,4 milliárd eurót veszíthet a koronavírus-járvány okozta kényszerleállások miatt.
márc. 20
11:18
Tenisz: Babos 1.5 millióval segít a Soproni Erzsébet Kórháznak (She)
A jelenleg legelőkelőbben jegyzett magyar női teniszező, Babos Tímea 1.5 millió forintos felajánlást tett a Soproni Erzsébet Kórház számára a koronavírus-járvány terjedése ellen küzdő, a betegeket kezelő orvosok, ápolók és egészségügyi dolgozók azonnali megsegítésére.
márc. 20
11:24
lánya kakaókészítését közvetítette az argentin kommentátor (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és a sportolók, valamint a szurkolók mellett a kommentátorok sem igazán találják a helyüket így, hogy nincs mit közvetíteni. Az egyébként komikusként ás bűvészként is dolgozó argentin Agustín Radagast is kezdett már gondban lenni, így a River Plate- és Boca Juniors-meccsek helyett elkezdte azt kommentálni,
márc. 20
11:30
Női kézi: a csabai szélső meg is illetődött, amikor az Ftc megkereste (She)
Nemcsak meglepődött, meg is illetődött Kovács Anett, amikor megkereste a Ferencváros. A békéscsabai jobbszélső nagy reményekkel várja a következő idényt.
márc. 20
11:42
Nb I: Ilyennel korábban még soha senki nem találkozott – Benczés (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK sportigazgatója a klub honlapjának beszélt a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetről.
márc. 20
11:42
Harminc legendás világbajnoki focimeccset tesz elérhetővé a FIFA (444.hu)
Még lehet szavazni, melyik legyen az első.
márc. 20
11:48
Nfl: Brady érkezésére megugrott a Buccaneers bérleteseinek száma (She)
Bár hivatalosan még nem jelentették be Tom Brady érkezését, mégis azonnal megugrott a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers bérleteseinek száma.

Keresés