2020. március 8. vasárnap

márc. 8
13:33
Vívó-vk: nincs magyar érmes a budapesti párbajtőrversenyen (She)
Mind a négy magyar főtáblás az első fordulóban vereséget szenvedett vasárnap a budapesti WestEnd párbajtőr Grand Prix női versenyében. A férfiaknál legtovább jutó Peterdi András és Berta Dániel is a negyeddöntőben kapott ki.
márc. 8
13:39
Serie A: káosz Olaszországban, 75 perces késéssel kezdődik a Parma meccse (She)
A koronavírus-járvány okozta felfordulás miatt az eredetileg tervezettnél 75 perccel később, 13.45 órakor kezdődik az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából erre a hétvégére halasztott Parma–SPAL mérkőzés, amelyet – a többi olasz sporteseménnyel egyetemben – zárt kapuk mögött rendeznek meg.
márc. 8
13:39
Ferencvárosi döntetlen a jubiláló Zalaegerszeg otthonában (Behaviour)
A kiesés ellen küzdő, újonc Zalaegerszeg meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott szombaton a címvédő és listavezető Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.
márc. 8
13:42
Tökhülye, Ronaldinhót ostobának nevezte az ügyvédje (Ripost)
Nincs túl jó véleménnyel a brazil labdarúgóról, Ronaldinhóról az ügyvédje.
márc. 8
13:45
Megrendezik a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, de nézők nélkül (Azenpenzem)
.
márc. 8
14:03
Serie A: káosz Olaszországban, 75 perces késéssel kezdődött a Parma meccse (She)
A koronavírus-járvány okozta felfordulás miatt az eredetileg tervezettnél 75 perccel később, 13.45 órakor kezdődött az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából erre a hétvégére halasztott Parma–SPAL mérkőzés, amelyet – a többi olasz sporteseménnyel egyetemben – zárt kapuk mögött rendeztek meg. A találkozó végül 1–0-s vendégsikert hozott.
márc. 8
14:15
Ac Milan: Gazidis úgy vezeti a klubot, mintha Észak-Koreában lenne – Boban (She)
Az észak-koreai diktatúrához hasonlította a Milan klubvezetésének működését a héten menesztett szakmai igazgató, Zvonimir Boban. A szakember szerint Ivan Gazidis ügyvezető igazgató már decemberben megegyezett Ralf Rangnickkal, hogy a nyártól vegye át a klub irányítását, csak erről (no és magáról a tárgyalás tényéről is) elfelejtette értesíteni a tö
márc. 8
14:33
Nb Ii: a 27. forduló Élő eredménykövetése az Nso-n! (She)
A 27. fordulót rendezik vasárnap a labdarúgó NB II-ben. A kora délutáni programban a listavezető MTK 3–1-re alulmaradt Putnokon a Kazincbarcika vendégeként, a Haladás idegenben kiütötte a Soroksárt. Az esti folytatásban  a második helyezett Budafok az Ajkához látogat, a harmadik Vasas tévés mérkőzésen a Nyíregyházát fogadja. Kísérje végig a mérkőzé
márc. 8
14:39
Seha-liga: öt góllal nyert a Veszprém a negyeddöntő első meccsén (She)
A Telekom Veszprém 31–26-ra legyőzte Újvidéken a szerb Vojvodinát a férfi kézilabda SEHA-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 8
14:45
Atyaég, Maradonát szájon csókolta az ellenfél csatára (Ripost)
Nem zavartatta magát a két argentin legenda, Diego Maradona és Carlos Tévez.
márc. 8
14:51
Seha-liga: öt góllal nyert a Veszprém a negyeddöntő első meccsén (She)
A Telekom Veszprém 31–26-ra legyőzte Újvidéken a szerb Vojvodinát a férfi kézilabda SEHA-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 8
14:53
La Liga: vitatott bírói ítéletek és Espanyol-vereség; négy Bilbao-gól (She)
Az Espanyol 1–0-s vereséget szenvedett az Osasuna otthonában, így továbbra sem tud elmozdulni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) utolsó helyéről. Az Athletic Bilbao idegenben, a Real Valladolid ellen győzött 4–1-re.
márc. 8
15:09
Pl: Chelsea–Everton – élőben az Nso-n! (She)
Chelsea–Everton Premier League-találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 8
15:27
Paraguay: meghosszabbították Ronaldinhóék letartóztatását (She)
Mint beszámoltunk róla, csütörtökön előállították a korábbi kiváló brazil labdarúgót, Ronaldinhót és fivérét, Roberto de Assis Moreirát a paraguayi hatóságok. A két brazil a gyanú szerint hamis okmányokkal jutott be az országba, s noha pénteken olyan sajtóhírek jelentek meg, hogy a kihallgatás után szabadon engedték őket, szombaton a bíróság elrend
márc. 8
15:33
Bulgária: az összes sportesemény zárt kapus, mi lesz a bolgár–magyarral? (She)
Vasárnapi beszámolók szerint Bulgáriában is megjelent a koronavírus, egyelőre négy, hivatalosan is megerősített fertőzött van. A kormány viszonylag gyorsan határozott és minden sporteseményt zárt kapussá nyilvánított az országban.
márc. 8
15:48
Kitiltották Fucsovics legnagyobb szurkolóját a DK-meccsről (Ripost)
Berry csak az öltözőben „gratulálhatott” a válogatottal a Davis-kupa szuperdöntőjébe jutott teniszezőnek.
márc. 8
15:51
Torna: Bakiba és Dohába sem utazik el a magyar válogatott (She)
A magyar tornászválogatott a koronavírus-járvány miatt a világkupa-sorozat baki és dohai állomásán sem vesz részt márciusban.
márc. 8
15:54
Kedvező helyzetben a Veszprém (Infostart)
A Telekom Veszprém 31-26-ra győzött a szerb RK Vojvodina otthonában a férfi kézilabda SEHA Liga negyeddöntőjének vasárnapi, első mérkőzésén.
márc. 8
16:15
Vívás: a női kardcsapat nagy lépést tett Tokió felé (She)
A magyar női kardválogatott bronzérmet nyert az athéni világkupaversenyen, ezzel közelebb került az olimpiai részvétel kiharcolásához.
márc. 8
16:27
Liga 2: kikapott, és már kieső helyen a Csíkszereda (She)
Hiába vezetett a 77. percig, harmadik idei mérkőzését is elvesztette az FK Csíkszereda a román Liga 2-ben, ezúttal a Petrolul Ploiesti ellen.
márc. 8
16:33
Nb Ii: kikapott az Mtk a Barcikától, fölényesen nyert a Haladás Soroksáron (She)
Vesztesen távozott a listavezető MTK Putnokról, a Kazincbarcika ideiglenes otthonából a labdarúgó NB II 27. fordulójában. A kora délutáni mérkőzéseken a Haladás idegenben  4–0-ra lelépte a Soroksárt, a Budaörs Tatabányán fölényesen verte a Siófokot, a Dorog ugyancsak pályaválasztóként a Gyirmótot győzte le.
márc. 8
16:51
Vívás: biztos a férfi kardcsapat tokiói kvótája (She)
Ami eddig 99 százalék volt, vasárnap százra változott: biztosan ott lesz a tokiói olimpián a férfi kardcsapat.
márc. 8
16:51
Férfi kardozóink kijutottak a tokiói olimpiára (Azenpenzem)
A magyar csapat a luxembourgi olimpiai kvalifikációs világkupán elért negyedik helyével biztosította be a tokiói részvételét.
márc. 8
17:03
Pl: a Chelsea fiataljai nem kegyelmeztek Ancelotti Evertonjának (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Chelsea hazai pályán 4–0-ra kiütötte az Evertont.
márc. 8
17:06
Kaotikusan indult az olasz fociforduló (Infostart)
A SPAL 1-0-ra győzött a Parma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
márc. 8
17:15
Pl: a Chelsea remekül játszott, simán kiütötte az Evertont (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Chelsea hazai pályán 4–0-ra kiütötte az Evertont.
márc. 8
17:18
Tokió 2020: Biztos olimpiai résztvevő a férfi kardcsapat (ATV)
A magyar férfi kardválogatott negyedik lett a luxembourgi világkupán, ezzel matematikailag is biztosította helyét a tokiói olimpián.
márc. 8
17:21
Serie A: mélyülő Milan-válság – hazai vereség a Genoától (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a koronavírus okozta olaszországi káosz miatt 75 perces késéssel rendezték meg vasárnap a Serie A-ban a Parma–SPAL (0–1) bajnokit – a 15 órára kiírt AC Milan–Genoa és a Sampdoria–Verona mérkőzés időben kezdődött.
márc. 8
17:27
MU-győzelem Ederson segédletével – győzelem a City ellen (She)
A Premier League 29. fordulójában a Manchester United hazai pályán nagy küzdelemben győzte le a Manchester Cityt, így továbbra is harcban áll a BL-helyek valamelyikének eléréséért. A vendégek ezzel a vereséggel is maradtak másodikok, de óriási távolságban a vezető Liverpooltól.
márc. 8
17:29
Fft: a futball legnagyobb Dávid–Góliát történetei (She)
Amikor a szurkolók vagy a klubok azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, lecsap a törvény vagy egy jóakaró keze. Az FFT összegyűjtötte a legütősebb sztorikat.
márc. 8
17:30
Szilágyi Áronék az olimpiára vívták magukat (Infostart)
A magyar férfi kardválogatott negyedik lett a luxembourgi világkupán, ezzel matematikailag is biztosította helyét a tokiói olimpián.
márc. 8
17:36
Biztos olimpiai résztvevő a férfi kardcsapat (MMonline)
Negyedikek lettek a magyar srácok a luxembourgi világkupán, ezzel matematikailag is biztosították helyüket a tokiói olimpián
márc. 8
17:45
Bundesliga: a Bayern kétgólos sikert ért el az Augsburg ellen (She)
A Bayern München hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Augsburgot, ezzel négypontos előnyre tett szert a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) élén legközelebbi üldözőjével szemben. A müncheni találatokat Thomas Müller és Leon Goretzka szerezte.
márc. 8
17:48
Benedek Tibort csábítók kerülgetik (Infostart)
Az UVSE férfi vízilabda-csapatának felsőházba jutása bizonyíték arra, hogy fiatal magyar játékosokkal is lehet sikert elérni – hangsúlyozta a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor vezetőedző.
márc. 8
17:51
Kép: durva sérülés, teljesen eltorzult a női Ufc-harcos arca (She)
Habár a küzdősportok esetében igen gyakori, hogy mérkőzés közben az ütések-rúgások hatására megváltozik egy-egy sportoló fizimiskája, nagyon ritkán látni olyan sérülést, mint amilyet a lengyel női UFC-harcos, Joanna Jedrzejczyk szenvedett el.
márc. 8
17:54
Gera Zoli a Puskás Aréna gyepéről üzent mindenkinek (Ripost)
Közeledik a nagy nap! Különleges videót tett közzé a Magyar Labdarúgó Szövetség.
márc. 8
17:57
Nb Iii: botlott a Pmfc, de legfőbb riválisa sem tudott nyerni (She)
Elkezdődött a tavaszi szezon a labdarúgó NB III-ban, a 18. fordulóval folytatódott a harmadosztályú bajnokság.
márc. 8
17:59
Női kézi Ehf-kupa: az Odense lesz a Siófok ellenfele az elődöntőben (She)
A dán Odense HB lesz a címvédő Siófok KC ellenfele a női kézilabda EHF-kupa elődöntőjében.
márc. 8
18:15
elaludt a Man. City védelme, az Mu góllal büntetett (She)
A Manchester United szerezte meg a vezetést a Manchester City elleni városi rangadón – a harmincadik percben Anthony Martial volt eredményes. A vendégek nem figyeltek eléggé Bruno Fernandes szabadrúgásánál, a portugál átlöbbölte a labdát a védők fölött – Martial érkezett, és jobbal egyből a rövid sarokba lőtt.
márc. 8
18:21
MotoGp: japán és spanyol siker a csonka nyitófutamon (She)
Moto2-ben a japán Nagasima Tecuta, míg Moto3-ban a spanyol Albert Arenas győzött vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság katari szezonnyitó futamán.
márc. 8
18:27
Tadics begőzölt, leordította játékostársa fejét (She)
Nem finomkodott csapattársával Dusan Tadics, az Ajax labdarúgója a Heerenveen elleni szombati mérkőzésen. A csapatkapitány a fiatal Sergino Destnek magyarázott valamit, ám nagyon úgy tűnik, nem értették meg egymást.
márc. 8
18:27
Zárt kapus meccs lehet a bolgár-magyar Eb-pótselejtező (444.hu)
Megjelent a koronavírus az országban, minden sporteseményt nézőmentessé nyilvánítottak.
márc. 8
18:36
Biztos olimpiai résztvevő a férfi kardcsapat (Behaviour)
A magyar férfi kardválogatott negyedik lett a luxembourgi világkupán, ezzel matematikailag is biztosította helyét a tokiói olimpián.
márc. 8
18:39
Női kézi: újabb volt Ftc-játékos Siófokon – hivatalos (She)
Három játékos érkezését jelentette be hivatalos honlapján a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC: Laura van der Heijden, Tamara Horacek és Dinah Eckerle is a Balaton-partiaknál folytatja a nyártól a pályafutását.
márc. 8
18:39
Zárt kapus lesz a bolgár labdarúgó-bajnokság következő két fordulója (Azenpenzem)
.
márc. 8
18:41
Légiósok: Szoboszlai finom gólpassza; Vidáék megverték az éllovast (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg otthon 2–0-ra legyőzte a Sturm Grazot, így december 7. óta először szerezte meg a három pontot a Bundesligában.
márc. 8
18:43
az Mu játékosa elesett, büntető helyett lapot kapott (She)
Heves vitát váltott ki a drukkerekből a Manchester United–Manchester City rangadó 42. percének történése: a vendégek tizenhatosán belülre törő MU-játékos, Fred elesett a Nicolás Otamendivel való találkozás után. A visszajátszás alapján úgy tűnik, volt kontakt, de Mike Dean játékvezető a „vörös ördögök” labdarúgójának adott sárga lapot – videós viss
márc. 8
18:57
Koronavírus: ettől a hírtől féltünk, hogy lesz ebből foci-Eb? (Ripost)
Drasztikus lépés Bulgáriában. Elmaradhat a bolgár-magyar pótselejtező, sőt akár az egész Európa-bajnokság is?
márc. 8
19:03
Női kézi Bl: Esbjerg-siker, kialakult a negyeddöntő párosítása (She)
A Team Esbjerg óriási csatában, 30–29-re legyőzte a Metz Handballt a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó mérkőzésén, így kialakult a negyeddöntő párosítása. A 1. csoportban a minitabellán a három 13 pontos csapat közül a francia Metz végzett az élen, míg a dán Esbjerg sikerével megelőzte a Rosztov-Dont, amely így a negyeddöntőben a
márc. 8
19:09
Nb Ii: elbukott a Budafok Ajkán, a Vasas a Szparit is elintézte (She)
A labdarúgó NB II 27. fordulójának esti mérkőzésein a második Budafok két góllal kikapott az újonc Ajka otthonában, és mivel a harmadik Vasas esélyeshez méltóan legyőzte a Nyíregyházát, hat pontra csökkent a piros-kékek hátránya a feljutó helyen álló XXII. kerületiekkel szemben. Újabb vereséget szenvedett az ETO, amely most hazai pályán maradt alul

Keresés