2020. március 14. szombat

márc. 14
13:13
Nb I: „Különös lenne, ha az egész földön szünetelnének a bajnokságok, nálunk nem” (She)
Az Újpest FC támadóját, Novothny Somát nemcsak csapata helyzete, hanem saját és  családja egészsége is foglalkoztatja a Paksi FC elleni szombati, zalaegerszegi bajnoki előtt.
márc. 14
13:27
Szerb Szuperliga: Topolya–Radnik Szurdulica élőben az Nso-n! (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Topolyai SC 2–1-re legyőzte a Radnik Szurdulicát.
márc. 14
13:29
Triatlon: Dévay a 15., Tóth a 23. lett Ausztráliában (She)
A két magyar induló közül a 15. helyen végzett Dévay Márk bizonyult a jobbnak a triatlonosok világkupa-sorozatának szombati állomásán az ausztráliai Mooloolabában.
márc. 14
13:30
Ronaldót a karanténban fotózták, megindító üzenetet küldött (Ripost)
Cristiano Ronaldo a közösségi oldalain üzent a koronavírus-járvány kapcsán.
márc. 14
13:33
a Psg egyik sztárja kimaradt Haaland parodizálásából (She)
Mint ismert, a PSG–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-mérkőzésen szinte a párizsiak teljes csapata a németek játékosát, Erling Haalandot parodizálta. A nemrég előkerült felvételek alapján Edinson Cavani kimaradt ebből, és Neymar gúnyos gólörömét is rövidre zárta.
márc. 14
14:15
Kerékpár: a dán világbajnok hazautazott a Párizs–Nizzáról (She)
Mads Pedersen világbajnok dán kerékpáros nem indul el a Párizs–Nizza viadal utolsó, szombati szakaszán.
márc. 14
14:27
Nb Ii: a 28. forduló Élő eredménykövetése az Nso-n! (She)
A március 15-i nemzeti ünnep miatt szombaton játsszák a labdarúgó NB II 28. fordulójának hátralévő nyolc mérkőzését – a kornavírus-járvány miatti intézkedések nyomán zárt kapuk mögött. Délután a második helyen álló Budafok hazai pályán csak döntetlenre volt képes a kieső helyre visszacsúszott Tiszakécske ellen. Az esti programban játsszák a tavasz
márc. 14
14:39
Koronavírus: lemondták a német–olasz labdarúgómeccset (She)
A német és az olasz szövetség egy időben jelentette be, hogy elmarad a két válogatott március 31-ére tervezett felkészülési mérkőzése. Az összecsapás Nürnbergben, a Max-Morlock Stadionban lett volna.
márc. 14
15:03
Bundesliga: „Sallai jól bánik a labdával, de nem elég higgadt” (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Freiburg vezetőedzője, Christian Streich Sallai Rolandot méltatta és kritizálta is – olvasható a ligainsider.de oldalán.
márc. 14
15:03
Mindenütt veszteség, de mások a dimenziók (Azenpenzem)
Bár egy ember halála is tragédia, egyelőre Európa számos országában súlyosabbak a koronavírus-járvány gazdasági hatásai, mint az egészségügyiek. Főleg a sportban, kiemelten a labdarúgásban.
márc. 14
15:15
A japán miniszterelnök szerint nincs veszélyben az olimpia (444.hu)
De a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hoz majd végső döntést.
márc. 14
15:21
Légiósok: Busai nem lépett pályára Indiában, csapata ikszelt (She)
Az indiai labdarúgó-bajnokság (I-League) 19. fordulójában Busai Attila nem lépett pályára a NEROCA FC színeiben. Csapata a Chennai City ellen 2–2-es döntetlent játszott.
márc. 14
15:33
Szerb Szuperliga: sorozatban negyedszer nyert a Topolya (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 26. fordulójának nyitó mérkőzésén a Topolyai SC 2–1-re legyőzte a Radnik Szurdulicát.
márc. 14
15:36
Így állítsd meg a koronavírust, hatékony tippet ad a világbajnok (Ripost)
Paul Pogba, a Manchester United labdarúgója is fontosnak tartja a koronavírus elleni védekezést.
márc. 14
15:45
Kép: még mindig sokkolóan néz ki a női Ufc-harcos arca (She)
Szűk egy hete mi is beszámoltunk a női UFC-harcos, Joanna Jedrzejczyk ijesztő fejsérüléséről – a lengyel harcos arca teljesen eltorzult a mérkőzése után. Alig egy héttel később a hölgy még mindig csak napszemüvegben, sapkában mutatkozik – érthető módon.
márc. 14
16:03
Van egy ötlete az úszószövetségnek, hogy lehetne mégis bajnokság (Infostart)
Wladár Sándor elmondása szerint az illetékes szervekkel egyeztetnek egy lehetőséget, hogy lezárulhasson a válogatás a nyári olimpia előtt.
márc. 14
16:27
Nb Ii: otthon vesztett pontot a Budafok, idegenben nyert a Barcika (She)
Egy pontot elvitt a kiesés ellen harcoló Tiszakécske a második helyen álló Budafok otthonából a labdarúgó NB II 28. fordulójában. A másik délutáni mérkőzésen a Kazincbarcika 1–0-ra győzött Balmazújvárosban, a Vác vendégeként.
márc. 14
16:45
Koronavírus: „Most nem én irányítok…” – Hosszú üzent (She)
A Facebookon üzent rajongóinak háromszoros olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka, aki a koronavírus miatt úgy érzi, nem ő irányítja sorsát, hiszen azt sem tudja, mikor versenyezhet újra.
márc. 14
16:51
Karate: elmarad a március végi Európa-bajnokság (She)
Az egész világot sújtó koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg az olimpiai kvalifikációs sorozatba is beletartozó felnőtt karate Európa-bajnokságot, amelyre Bakiban került volna sor március 25. és 29. között – erről értesítette az Európai Karate Szövetség (EKF) a magyar szövetséget.
márc. 14
16:53
Nb I: Ferencváros–Kaposvári Rákóczi élőben az Nso-n! (She)
FTC–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 14
16:55
Koronavírus: Conor McGregor megrázó bejelentést tett (She)
Az UFC-sztár Conor McGregor megrázó üzenetben árulta el közösségi oldalán, hogy nagynénje elhunyt a koronavírus-járványban.
márc. 14
16:57
Egy héten belül a második iksz a Kövesd és a Pafc meccsén (She)
A hétközi 1–1-es kupadöntetlen után nem hozott gólt a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia mérkőzése a labdarúgó NB I 25. fordulójában, így maradt a hatpontos különbség a tabellán a felek között.
márc. 14
16:59
Sílövő-vk: győzelemmel búcsúzott Martin Fourcade (She)
A finnországi Kontiolahtiban a férfi és női üldözéses versenyekkel zárult a sílövő-világkupa. Előbbieknél a győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg, aki így aranyéremmel zárta pályafutását. Az összetett világkupában két ponttal szorult az ezúttal negyedik norvég Johannes Bö mögé. A nőknél ugyancsak a francia siker született Julia Simon rév
márc. 14
17:03
Női Nb I: megszenvedett az Ftc, de győzött a Haladás ellen (She)
A női labdarúgó NB I 13. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 2–1-re győzött a Haladás ellen, míg a Kelen SC ugyanilyen különbséggel nyert a Győrrel szemben. Az Astra-Alef 3–1-re megverte a Szegedet.
márc. 14
17:15
Pl: a koronavírus miatt a meccs elmaradt, lejátszották máshogy (She)
Mint arról beszámoltunk, az Angol Futball-liga (EFL) pénteken rendkívüli ülésén arról határozott, hogy a labdarúgó Premier League összecsapásait április 4-ig elhalasztja. Így elmaradt többek közt a Watford–Leicester City találkozó is…
márc. 14
17:21
Fft: a Fradi valaha volt legfurcsább túrája (She)
A levert 56 egyik ijedt, gyors eredményeként legalább a nevét és a színeit visszakaphatta a Ferencváros, ha már a forradalom megrecsegtette a rendszert. A kinti magyarok el sem hitték, hogy kiutazhatott a csapat, az itthoniak meg azt nem, hogy hiánytalanul hazatért.
márc. 14
17:27
Csupasport: életeket ment a jégszakállú legenda (She)
A többség csak „Szörfös Danként” ismeri Daniel Schettert, aki a hatalmas, jéggé fagyott szakálláról vált híressé, azt viszont kevesebben tudják, hogy már jó néhány embert kimentett az észak-amerikai Felső-tóból.
márc. 14
17:33
Joan Canellas – Néha még azt álmodom, hogy Madridban élek (She)
.
márc. 14
17:39
Ökölvívás: Gálos Roland egy győzelemre az olimpiai kvótától (She)
Az 57 kilogrammosok súlycsoportjában szereplő Gálos Roland szombaton megnyerte első mérkőzését az ökölvívók Londonban zajló európai olimpiai selejtezőtornáján, így egy győzelemre van a kvótaszerzéstől.
márc. 14
17:42
Koronavírus: a magyar vízilabdáról is döntöttek (Ripost)
Valamennyi korosztály bajnoki küzdelméről döntést hozott a magyar szövetség.
márc. 14
17:45
Kerékpár: német győzelem a Párizs–Nizza körversenyen (She)
A német Maximilian Schachmann nyerte meg a szombaton véget érő Párizs–Nizza kerékpáros-körversenyt.
márc. 14
17:45
„Mind meghalunk!” - skandálták a szentpétervári szurkolók (444.hu)
Oroszországban még nem fújták le a focimeccseket, de a Zenit szurkolói nem felejtették el a koronavírust.
márc. 14
17:47
Nb Iii: nyert a Deac és a Pécs, meglepetésre kikapott az Érd (She)
Az NB III Keleti csoportjában az éllovas DEAC kései góllal győzött a Hatvan otthonában. A Közép-csoportban a Pécs egygólos sikert aratott a Dabas-Gyón felett, míg nyugaton az Érd meglepetésre hazai pályán maradt alul a kiesőjelölt Mol Fehérvár II-vel szemben.
márc. 14
17:51
itt a legtökéletesebb „koronavírusos” gólöröm (She)
Bár világszerte a legtöbb sportesemény szünetel a koronavírus-járvány miatt, Ausztráliában egyelőre nem áll le a rögbibajnokság, amelyben a Brisbane Broncos a North Queensland Cowboys együttesével csapott most össze. És azt rögtön látni lehetett, azért az ausztrálok is képben vannak a vírus kapcsán, Katoni Staggs „gólöröme” ugyanis egy jó alapos, k
márc. 14
18:03
Augusztusban pótolhatnak Forma-1-es futamokat (Azenpenzem)
Ross Brawn, a Forma-1 sportszakmai igazgatója szerint az augusztusi szünetben pótolhatnának elmaradt versenyeket.
márc. 14
18:09
A japán miniszterelnök szerint lesz olimpia nyáron (888.hu)
Shinzo Abe nem aggódik.
márc. 14
18:33
Barcelona: Maradjatok otthon! Első az egészség – Messi (She)
A futballvilág klasszisai is tétlenségre vannak kárhoztatva a koronavírus-járvány miatt, ám igyekeznek tartani a kapcsolatot rajongóikkal a közösségi médián keresztül: pénteken mások mellett Cristiano Ronaldo üzent, szombaton Lionel Messi is megosztott néhány gondolatot a betegséggel kapcsolatban.
márc. 14
18:35
Kép: a PL-csapatok úgy unatkoznak, elkezdtek amőbázni (She)
Úgy látszik, nemcsak a szurkolók, hanem a futballcsapatok sem igazán tudnak mit kezdeni a jelenlegi helyzettel, vagyis, hogy a koronavírus miatt szinte minden sportesemény elmarad.
márc. 14
18:39
Egy ausztrál rögbis feltalálta a kézfertőtlenítós „gólörömöt” (444.hu)
Mondjuk közben jó sokan taperolták.
márc. 14
18:51
Győzelemmel búcsúzott a francia olimpiai bajnok sílövő (Azenpenzem)
A francia olimpiai bajnok, Martin Fourcade nyerte a férfiak üldözéses versenyét a sílövő világkupa (vk)-sorozat záróversenyén, Finnországban.
márc. 14
18:57
Máris kész a Forma-1 "B-terve" (Infostart)
Amennyiben lehetővé válik a nyári, eredetileg szünidei időszakban lehetne pótolni a most kieső futamokat.
márc. 14
18:57
Nb I: kiütötte a Kisvárda a Honvédot (She)
A Kisvárda az NB I 25. fordulójában az első félidőben egy perc alatt két gólt szerzett a házigazda Honvéd ellen, és bár a folytatásban Lanzafame 11-esből szépített, de szétesett a hazaiak védelme és kitömték a kapujukat a várdaiak.
márc. 14
18:59
Nb I: egy pont ide, egy oda a gól nélküli Kövesd–Pafc-on (She)
A Mezőkövesd Zsóry hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó NB I 25. fordulójában.
márc. 14
19:03
Komoly gondok Debrecenben, kínos hazai vereség a Zalaegerszeg ellen (She)
A ZTE három gólos győzelmet aratott a Nagyerdei Stadionban a Labdarúgó NB I 25. fordulójában.
márc. 14
19:05
Nb I: gólzáporos Ferencváros-győzelem a Kaposvár felett (She)
Küszködős első félidő után a Ferencváros megtörte a Kaposvárt, és nagyon simán, öt góllal (5–0) megnyerte a mérkőzést a labdarúgó NB I 25. fordulójában az Üllői úton.
márc. 14
19:07
Nb I: győzött Debrecenben a Zalaegerszegi TE (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Zalaegerszeg 3-0-ra nyert a DVSC otthonában.
márc. 14
19:09
Nb Ii: Mtk-siker a Vasas ellen, hármat vágott a Haladás a Csabának (She)
Az MTK magabiztosan nyerte meg a Vasas elleni rangadót a labdarúgó NB II 28. fordulójában, és ezzel megerősítette vezető helyét a táblázat élén. Folytatta jó sorozatát a Haladás, amely hazai pályán a Békéscsabát intézte el. A Szeged Gajdos Zsolt góljával verte a vendég Budaörsöt, az ETO pedig Priskin Tamás tizenegyesével tudott nyerni Nyíregyházán.
márc. 14
19:09
Nb I: az Újpest hiába vezetett a 94. percig, megint nem nyert (She)
Az Újpest Litauszki Róbert fejesével egészen a 94. percig vezetett, ám ekkor Könyves Norbert megmentette az egyik pontot a Zalaegerszegen vendégeskedő Paksnak. A végeredmény a labdarúgó NB I 25. fordulójában: Újpest–Paks 1–1.
márc. 14
19:21
Nb I: menekülőre fogta a Zte, győzött Debrecenben (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Zalaegerszeg 3–0-ra nyert a DVSC otthonában.
márc. 14
19:23
Kosár: felfüggeszti működését a Rátgéber-akadémia (She)
A koronavírus okozta rendkívüli helyzetre tekintettel a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány a jövő hétre felfüggeszti működését, s áttér a digitális munkára.

Keresés