2020. március 27. péntek

márc. 27
11:21
Beszélgessen futball-sztárokkal élőben! (Azenpenzem)
A következő hetekben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (Fifa) Twitter-oldalán élőben lehet beszélgetni korábbi világsztárokkal.
márc. 27
11:30
Koronavírus: sugárterápiás technikusként segít a Berettyó volt futsalosa (She)
Az MVFC Berettyóújfalu egykori futsalosa, a spanyol Javi Sánchez sugárterápiás technikus lett hazájában – számolt be a haon.hu.
márc. 27
11:36
Oroszország: az utolsó pillanatban sikerült hazajutnia Pádár Krisztiánnak (She)
Hazautazott Pádár Krisztián, az orosz Fakel Novij Urengoj magyar válogatott röplabdázója – számolt be róla a baon.hu.
márc. 27
11:42
Koronavírus: a Londonban indult magyar ökölvívók között nincs beteg (She)
A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnökének tájékoztatása szerint nincs beteg magyar sportoló, illetve csapattag azok között, akik részt vettek a másfél héttel ezelőtt félbeszakított londoni olimpiai kvalifikációs tornán.
márc. 27
11:48
Újragondolta, véghezvitte – Manuel Neuer, a forradalmár (She)
A labdarúgásban és a sakkban sokkal több közös van, mint azt először gondolnánk. Az ellenfél játékának feltérképezése, a megfelelő taktika kiválasztása, gyors válasz a pályán vagy a táblán történő eseményekre, és nem lehet elmenni a király szükségszerű használata mellett sem. Tegyük fel, hogy a futballban a kapus a királlyal azonos a sakktáblán
márc. 27
11:57
Nincs beteg magyar ökölvívó (Azenpenzem)
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökének tájékoztatása szerint nincs beteg magyar sportoló, illetve csapattag azok között, akik részt vettek a másfél hete félbeszakított londoni olimpiai kvalifikációs tornán.
márc. 27
12:06
Paks: jól halad az Újpest ellen arccsonttörést szenvedő Szakály felépülése (She)
Szakály Dénes március 14-én szenvedett járomcsonttörést, miután az eddigi utolsó NB I-es fordulóban összeütközött az újpestiek kapusával. A labdarúgót két nappal később sikeresen megműtötték, és a beavatkozás során lemezek segítsége nélkül a helyére tudták tenni a törött csontot.
márc. 27
12:09
Közel három évig volt kórházban, végre hírt adtak a sztárról (Ripost)
Hirtelen szívmegállás miatt hosszú éveken át kórházban kezelték a holland labdarúgót.
márc. 27
12:18
Atlétika: „helytelen kapcsolatot" tartott fenn sportolókkal, élethosszig eltiltották (She)
Azonnali hatállyal élethosszig tartó eltiltást kapott egy kanadai atlétaedző, miután „helytelen kapcsolatot" tartott fenn sportolókkal, ezzel megsértve a magatartási kódexet.
márc. 27
12:27
A hagyományos tv-k babérjaira törnek a görög futballklubok (Behaviour)
A görög PAOK labdarúgócsapata saját maga sugározza a hazai bajnoki mérkőzéseit. Az ötlet elsőre őrültségnek tűnt, de úgy néz ki, hamarosan mások is erre az útra léphetnek.
márc. 27
12:30
Úszás: Milák úgy érzi, ha nincs a járvány, már a márciusi ob-n robbantott volna (She)
Várhatóan jól tud majd alkalmazkodni az olimpia elhalasztásához Milák Kristóf világbajnok, világcsúcstartó úszó.
márc. 27
12:51
Zárt kapuk, világhálós edzések Székelyföldön is (Azenpenzem)
Házi feladatokkal ellátva vonultak vissza otthonaikba a székelyföldi labdarúgók a koronavírus-járvány miatt hozott berekesztő intézkedések után.
márc. 27
13:06
Koronavírus: Matthäus magyaroknak is segített hazajutni (She)
Amint arról a Bild nyomán Magyarországon elsőként mi is beszámoltunk, a 150-szeres német válogatott, világ- és Európa-bajnok Lothar Matthäus csütörtök hajnalban sikeresen hazajutott Dubaiból a lassan két évtizede a lakóhelyének számító Budapestre. A német lap arról is beszámolt, hogy a világsztárnak Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszt
márc. 27
13:12
Labdarúgás: Xavi a század legjobb válogatott játékosa a Squawkánál (She)
A spanyol Xavi, az FC Barcelona korábbi irányítója a 21. század legjobb labdarúgója a futballstatisztikákra szakosodott Squawka portál szerint. Az első négy helyezett spanyol, Ronaldo éppen csak a listára fért, Messi nincs a top 10-ben.
márc. 27
13:12
Gyászol a világ, elhunyt a legendás kosárlabdázó (Ripost)
A sportoló a társaival tízmilliókat szórakoztatott szerte a világban.
márc. 27
13:24
Vízilabda: Nincs veszélyben az olimpiai szereplésem – Nagy Viktor (She)
Nagy Viktor, a Szolnoki Dózsa válogatott vízilabdázója az Origónak adott interjúban elárulta, nem tervezi a visszavonulást, így a 2021-re elhalasztott tokiói olimpián is számíthat rá Märcz Tamás szövetségi kapitány.
márc. 27
13:26
Ultrabalaton: megvan a májusról elhalasztott verseny új időpontja (She)
Májusról októberre halasztották Közép-Európa leghosszabb futóversenyét, az NN Ultrabalatont, melyet 14. alkalommal rendeznek meg.
márc. 27
13:39
Októberben rendezik meg az Ultrabalatont (HírTV)
A szervezők tájékoztatása szerint a módosítás csak az időpontot érinti, így a versenyközpont változatlanul Balatonfüred lesz, a táv pedig 220 kilométer.
márc. 27
13:42
Úszás: Késely Ajna megkönnyezte az olimpia elhalasztását (She)
A Rio de Janeiróban még az olimpiai csapat legfiatalabb tagjának számító Késely Ajna nehezen viselte a tokiói játékok elhalasztását, s reméli, még az idén rendeződik a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet és visszatérhet a medencébe. Addig is futással próbálja kondiban tartani magát: a napi 16 kilométer úszást 25 kilométernyi terepfutás vett
márc. 27
14:06
amikor Kaká bolondot csinált az Mu védelméből (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most 2007-ig megyünk vissza az időben, a helyszín a legendás Old Trafford Manchesterben, a főszereplő Kaká.
márc. 27
14:18
Jégkorong: „Szomorú, hogy így ért véget az idény" – az Nhl-draft előtt álló Papp (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) amatőr választási (draft) listájára felkerült Papp Kristóf szomorúnak tartja, hogy a koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag egyik napról a másikra véget ért az idény, és még azt sem tudni, mikor lehet újra edzésbe állni.
márc. 27
14:24
Súlyemelés: tovább nyomoznak Aján Tamás ügyében (She)
Június 19-ig meghosszabbított határidővel Richard McLaren nyomozócsoportja folytatja a vizsgálódást a Nemzetközi Súlyemelő-szövetséget (IWF) és személy szerint annak elnökét, Aján Tamást ért vádak ügyében.
márc. 27
14:28
Nob: Érvényesek az eddig megszerzett kvóták (HírTV)
A Nob azt is közölte, hogy minden sportág az eredetileg megállapítottnak megfelelő számú indulót vonultathat majd fel a 2021-ben sorra kerülő játékokon, melyre eddig a kvóták 57 százaléka kelt el.
márc. 27
14:36
Koronavírus: Arteta teljesen meggyógyult; az Nfl első fertőzöttje is rendben (She)
Meggyógyult a labdarúgó Premier League és a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) első koronavírusos fertőzöttje, Mikel Arteta és Sean Payton.
márc. 27
14:42
Tokió 2020: érvényesek az eddig megszerzett kvóták (She)
Minden eddig megszerzett kvóta érvényes, így birtokosaik részt vehetnek a tokiói olimpián, amelyet a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztottak – jelentette be pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB)
márc. 27
14:42
Jó hír érkezetett a magyar sportolóknak (Azenpenzem)
Minden eddig megszerzett kvóta érvényes, így birtokosaik részt vehetnek a tokiói olimpián, amelyet a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztottak – jelentette be pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob).
márc. 27
14:54
Sakk: elhagyták Oroszországot a világbajnok-jelöltek (She)
A férfi sakkvilágbajnok-jelöltek tornájának összes külföldi résztvevője elhagyta Oroszországot, miután a nemzetközi szövetség (FIDE) felfüggesztette a jekatyerinburgi versenyt.
márc. 27
15:06
Koronavírus: további halasztások, intézkedések a sportban világszerte (She)
A nemzetközi sportéletben pénteken is újabb halasztásokat, változásokat, valamint különböző intézkedéseket jelentettek be a koronavírus-járvány miatt.
márc. 27
15:18
E-sport: újabb Fifa-bajnokság indult, Lukaku megverte Xhakát (She)
Újabb internetes FIFA-bajnokság indult külföldi (sztár)labdarúgók részvételével a koronavírus-járvány miatt szünetelő futballélet helyettesítése céljából. A labdarúgással foglalkozó 433 nevű közösségi portál szervezésében 32 nemzet képviselője – köztük a belga Romelu Lukaku, a francia Lucas Hernández, a lengyel Krzysztof Piatek és az északmacedón E
márc. 27
15:18
Gyászreakció, aggódnak az olimpia miatt lehangolt sportolókért (Ripost)
Fontos, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság minél hamarabb határozza meg a játékok új időpontját.
márc. 27
15:21
Elvileg semmi szükség nem volt Szijjártó közbenjárására ahhoz, hogy Lothar Matthaus visszatérhessen Magyarországra (444.hu)
Több ezren oldották meg ugyanezt miniszteri segítség nélkül.
márc. 27
15:48
Szerbia: Djokovics egymillió euróval támogatja az egészségügyet (She)
Novak Djokovics, a tenisz-világranglista éllovasa a spanyolországi Marbellából jelentkezett be a szerb újságíróknak szervezett videokonferencián, amelyen közölte, egymillió euróval támogatja Szerbiát a koronavírus elleni harcban. Djokovics és felesége, Jelena lélegeztetőgépeket és egészségügyi felszerelést vásárol, s azokat eljuttatják Szerbiába.
márc. 27
15:54
Fft: a játékos-edző halála? A Paul Dickov-sztori (She)
Sokan összekötik játékos-pályafutásuk végét az edzői karrierjük kezdetével. De mitől ilyen nehéz a kettős szerep?
márc. 27
16:00
Fft: a játékos-edző halála? Paul Dickov és sorstársai (She)
Sokan összekötik játékos-pályafutásuk végét az edzői karrierjük kezdetével. De mitől ilyen nehéz a kettős szerep?
márc. 27
16:02
Női kézi: a Csm játékosai megkapták decemberi fizetésüket (She)
Megkapták decemberi fizetésüket a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai, így a román klubot nem fenyegeti az a veszély, hogy a tartozások miatt a sportolók szerződésük érvénytelenítését kérjék a szövetségtől. Egybehangzó sajtóinformációk szerint a román főváros vezetése által finanszírozott klub pénteken 130 600 eurót fizetett ki játékosa
márc. 27
16:03
Olimpia - fontos információt közölt a NOB (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan közölte, hogy a megszerzett kvóták birtokosai részt vehetnek a tokiói olimpián, amelyet a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztottak
márc. 27
16:06
Koronavírus: Szalai Ádám üzent, 30 millióval segít a válogatott és az Mlsz (She)
Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli Mainz csatára a hivatalos Facebook-oldalán egy videoüzenetben jelentette be, hogy válogatottbeli csapattársaival, a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen összesen 30 millió forintos adománnyal segítik a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolg
márc. 27
16:08
Fft: a játékos-edző halála? Miért ilyen nehéz a kettős szerep? (She)
Sokan összekötik játékos-pályafutásuk végét az edzői karrierjük kezdetével. De mitől ilyen nehéz a kettős szerep?
márc. 27
16:18
Milák: Enyhe pofára esés volt (Behaviour)
Ha nem is sokkolta, de azért érzékenyen érintette az olimpia elhalasztása Milák Kristófot, a Budapesti Honvéd SE világbajnok, világcsúcstartó úszóját.
márc. 27
16:18
La Liga: a Barca és az Atleti is fizetéscsökkentést jelentett be (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgócsapatok közül az FC Barcelona, az Atlético Madrid és az Espanyol egyaránt bejelentette, hogy gazdasági intézkedéseket vezet be a klub jövőbeli működése érdekében.
márc. 27
16:21
Nagy érvágás vár a magyar bajnokság szereplőire (Infostart)
A Csakfoci.hu értesülései szerint a Debrecennek volt egy igen komoly egységes fizetéscsökkentési javaslata az NB I-es klubok irányába, amit azonban nem fogadtak el.
márc. 27
16:33
A Premier League egyik élcsapata szurkolóbarát lépést tett (Azenpenzem)
A Manchester United labdarúgócsapata visszaváltja a jegyek és időarányosan a bérletek árát, amennyiben törlik a Premier League jelenlegi szezonját, vagy nézők nélkül fejezik be az angol bajnokságot.
márc. 27
16:42
Mu: ha törlik a szezont, visszaváltják a jegyek és bérletek árát (She)
A Manchester United labdarúgócsapata visszaváltja a jegyek és időarányosan a bérletek árát, amennyiben törlik a Premier League jelenlegi idényét, vagy nézők nélkül fejezik be az angol bajnokságot.
márc. 27
16:48
Vívás: Tokióban szeretném megvédeni a címemet – Szász-Kovács Emese (She)
A párbajtőröző Szász-Kovács Emesének továbbra is célja, hogy megvédje ötkarikás bajnoki címét, így mint mondta, nem hiszi, hogy feladná az álmát a tokiói olimpia nyárról jövő évre történt halasztása miatt.
márc. 27
16:50
Kajak-kenu: Tótka Sándor is segít edzésben maradni (She)
„Szeretem minden helyzetből kihozni a maximumot” – kezdi Instagram-posztját Tótka Sándor kajakos, aki a válogatott edzőtáborában egy videót készített arról kezdőknek és profiknak, hogy a négy fal között milyen gyakorlatokkal tudjuk formában tartani magunkat.
márc. 27
16:54
Dopping: Orország több mint egymillió dollárt fizetett kötelező hozzájárukásként (She)
Oroszország befizette több mint egymillió dollár összegű 2020-as kötelező hozzájárulását a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) – tudatta a WADA sajtószolgálata.
márc. 27
17:00
Dopping: Oroszország több mint egymillió dollárt fizetett kötelező hozzájárulásként (She)
Oroszország befizette több mint egymillió dollár összegű 2020-as kötelező hozzájárulását a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) – tudatta a WADA sajtószolgálata.
márc. 27
17:24
Négyet vágtunk a spanyoloknak, Mészöly csapatát csodálta a világ (Ripost)
Óriási meglepetést okozott 1991. március 27-én a magyar labdarúgó-válogatott.
márc. 27
17:39
Szalai Ádám üzent, gáláns felajánlást tett a válogatott és a szövetség (Infostart)
30 millió forintos adománnyal segítik a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját.
márc. 27
17:54
Serie A: a szövetség elnöke szerint lesz bajnoka az idénynek (She)
Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) elnöke elmondta, lesz bajnoka a 2019–2020-as idénynek.

Keresés