2020. március 25. szerda

márc. 25
10:54
Atlético: Simeone visszavásárolná korábbi portugál szélsőjét (She)
A Marca beszámolója szerint Diogo Jota (ismét) felkeltette az Atlético Madrid érdeklődését. A Wolverhampton portugál támadója két és fél évvel ezelőtt épp Diego Simeone együttesétől szerződött Angliába...
márc. 25
11:00
Wtcr: most bárki kiállhat Michelisz ellen a Hungaroringen! (She)
Ahogy a legtöbb sporteseménynél a világon, úgy a túraautó-világkupánál (WTCR) is átalakította a versenynaptárt a koronavírus-járvány, és ami nekünk a legjobban fáj, a Hungaroringen sem lesz verseny az idényben. A WTCR-nél viszont egy kis trükkel megoldották, hogy mégis legyen magyar futam!
márc. 25
11:18
Eltörpülő probléma az erőnlét (Azenpenzem)
Rohamos tempóban terjed a koronavírus az Egyesült Államokban is, ahol emiatt – a világ többi részéhez hasonlóan – megbénult a sportélet.
márc. 25
11:30
Asztalitenisz: otthoni, de kreatív játékra buzdít az Ittf (She)
Különleges körülmények között kerül sor az asztalitenisz világnapjára április 6-án, a koronavírus-járvány miatt a nemzetközi szövetség (IITF) mindenkitől azt kéri, hogy otthon – de kreatívan – ünnepelje a sportágat.
márc. 25
11:32
Tenisz: a füves pályás tornákkal folytatódhat az idény (She)
A júniusban kezdődő füves pályás szezonban folytatódhat a szünetelő teniszidény a férfitornákat szervező ATP elnöke szerint.
márc. 25
11:39
Folytathatják, de akár vége is lehet a bajnokságoknak (Behaviour)
A két legnagyobb figyelemmel kísért bajnokságban várakozó állásponton vannak a sportági vezetők, ám lassan határozni kell: folytatják vagy berekesztik a küzdelmeket?
márc. 25
11:42
Öttusa: törölték a vk-versenyeket, köztük a budapestit is (She)
A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) törölte az idei világkupa-sorozatból megmaradt versenyeket, köztük a magyarországit.
márc. 25
11:48
Tokió 2020: „Akinek lejár az eltiltása jövőre, az indulhat” (She)
Tiszeker Ágnes szerint a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kódexének rendelkezései alapján az a sportoló, akinek letelt a büntetése, el fog tudni indulni a 2021-re halasztott tokiói nyári olimpián.
márc. 25
12:06
Ronda Rouseyn viccelődött, eltörte négy bordáját (She)
Ronda Rousey nevét ma már szinte mindenki ismeri, és pontosan tudjuk, nem érdemes szórakozni a korábbi ketrecharcossal. Nem mindig volt ez így azonban…
márc. 25
12:12
De Bruyne gyermekei segítségével tart lábnapot (She)
Különleges módját választotta a láberősítésnek az otthon maradó Kevin De Bruyne. A Manchester City belga sztárja a gyermekeivel játszadozott. Íme!
márc. 25
12:30
Koronavírus: újabb halasztások mellett Kínában már a kezdést tervezik (She)
A tokiói olimpia elhalasztásának másnapján a koronavírus-járvány miatt egy sor újabb sportesemény halasztásáról vagy törléséről döntöttek, miközben Kínában már edzésbe álltak a labdarúgók és azon dolgoznak, hogy mihamarabb újraindítsák a bajnokságot.
márc. 25
12:36
Koronavírus: a brassói csapat felbontotta néhány sportoló szerződését (She)
Kényszerhelyzetre hivatkozva a román Corona Brasov felbontotta több edző és sportoló szerződését. A városi polgármestere közbeavatkozott.
márc. 25
12:39
Hosszú Katinka is reagált az olimpia halasztására (ATV)
Ahogy korábban beszámoltunk róla, Abe Sinzó japán miniszterelnök és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke egyezségre jutott, így elhalasztják a tokiói olimpiát. Hosszú Katinka a Facebook-oldalán reagált a döntésre.
márc. 25
12:42
Olimpiai halasztás: fontos kérdést tisztáztak (Infostart)
Tiszeker Ágnes szerint a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kódexének a rendelkezései alapján az a sportoló, akinek letelt a büntetése, el fog tudni indulni az elhalasztott tokiói nyári olimpián.
márc. 25
12:42
Koronavírus: a brassói Corona felbontotta több sportoló szerződését (She)
Kényszerhelyzetre hivatkozva a romániai Corona Brasov felbontotta több edző és sportoló szerződését. Brassó város polgármestere közbeavatkozott.
márc. 25
12:54
Tokió 2020: az ökölvívók szövetségének még jól is jöhet a halasztás (She)
A Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) abban reménykedik, hogy a tokiói olimpia elhalasztásával a 2021-es játékokig visszanyeri teljes jogú tagságát az ötkarikás mozgalomban.
márc. 25
12:54
Szívfacsaró döntés, ez történik az olimpiai lánggal a halasztás miatt (Ripost)
Kiderült, mi lesz most az ötkarikás játékok szimbólumával, ami éppen a napokban érkezett meg Görögországból Japánba.
márc. 25
13:03
„Egy csonka olimpia rendezése vétek lett volna” (MMonline)
Szilágyi Áront kissé letaglózta a tokiói játékok elhalasztása, Sastin Marianna nem tartja korrektek a döntést, Csipes Tamarát nem vágja földhöz az egyéves csúszás - Sportolók és edzők reakciói
márc. 25
13:12
Hatpróbás játékok (Azenpenzem)
Koronás Antal, bár már jól érezte magát, biztonságból hétfőn sem mozdult ki otthonról. A márciusi télben még csak magyarázkodnia sem kellett emiatt.
márc. 25
13:18
KoroNapló: Finnországban nincs pánik – Galló Vilmos (She)
Pályafutása legjobb idényét teljesítette a finn élvonalbeli KooKoo jégkorongcsapatában Galló Vilmos, aki a szezon berekesztése után Svédországban élő családja közelébe utazott, hogy átvészelje a vírusos időket.
márc. 25
13:42
Tokió 2020: az olimpia a remény szimbóluma lesz – akár már tavasszal? (She)
Szerda délelőtt telekonferenciát tartott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, a német Thomas Bach. A háromnegyedórás beszélgetésben többek között a legnagyobb példányszámú japán napilap, a Jomirui Simbun; az amerikai New York Times, USA Today és Washington Post; az olasz Gazzetta dello Sport, valamint a Bloomberg, a Reuters és a Yahoo hírügynöks
márc. 25
13:48
Thomas Bach: Az olimpia a remény szimbóluma lesz (She)
Szerda délelőtt telefonkonferenciát tartott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, a német Thomas Bach. A háromnegyed órás beszélgetésben többek között a legnagyobb példányszámú japán napilap, a Jomiuri Simbun; az amerikai New York Times, USA Today és Washington Post; az olasz Gazzetta dello Sport, valamint a Bloomberg, a Reuters és a Yahoo hírügy
márc. 25
13:57
Bárki beszállhat, online edzést tartanak a szegediek (Ripost)
El sem kell hagyni a lakást, a szegediek online edzést tartanak a Facebookon.
márc. 25
13:57
Bach: Áldozatokra és kompromisszumokra lesz szükség az olimpia újratervezéséhez (MMonline)
„Az a küldetésünk, hogy megszervezzük a játékokat és így valóra váltsuk a sportolók álmát”
márc. 25
13:59
Emlékszel Király Gábor könnyeire? Éppen 22 éve lett országos kedvenc (Ripost)
Király Gábor 22 évesen mutatkozott be a magyar labdarúgó-válogatottban.
márc. 25
14:06
Női kézi: a Csm Bucuresti felfüggesztette működését (She)
A vészhelyzet adta lehetőséggel élve felfüggesztette tevékenységét a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata – közölte a bukaresti klub a hivatalos honlapján.
márc. 25
14:12
A sport diadala az olimpia halasztásáról szóló döntés (Azenpenzem)
A Magyar Olimpiai Bizottság a jó oldalát nézi a helyzetnek, hiszen most egyfajta bizonyosság költözhet a szívekbe – fogalmazott Kulcsár Krisztián.
márc. 25
14:18
Dvtk: 20 millió forintos alapot hoznak létre a bajba jutottaknak (She)
Leisztinger Tamás, a Diósgyőri VTK többségi tulajdonosa és a klub vezetősége húszmillió forintos alapot hozott létre az egyesület koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerülő tagjainak megsegítésére.
márc. 25
14:24
Kézilabda: szeptemberre halasztották a női Bl budapesti négyes döntőjét! (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség újabb tanulmányt készíttetett a koronavírus-járvány terjedése kapcsán, melyben arra jutottak, valószerűtlen, hogy májusban újraindulhatnának a nemzetközi kupasorozatok. Az EHF közleményében megerősíti, szeptemberre kerül át a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntője, míg a férfiak augusztus végén csaphatnak össze
márc. 25
14:42
Tokió 2020: a sport diadala az olimpia halasztása a Mob elnöke szerint (She)
Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke azt mondta: a körülményeket figyelembe véve a sport diadala az, hogy nem törölték, hanem elhalasztották a 2020-as tokiói olimpiát.
márc. 25
15:00
Anglia: Ancelotti Liverpoolba hívja két korábbi játékosát – sajtóhír (She)
A vezetőedzőként Nápoly után december óta Liverpoolban dolgozó Carlo Ancelotti két volt labdarúgóját is a Premier League-ben szereplő Evertonhoz csábítja a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint.
márc. 25
15:00
Cseh László döntött a jövőjéről az olimpia elhalasztás után (Ripost)
34 éves úszósztárunknak csak az olimpiai arany hiányzik az éremgyűjteményéből. Rövid mérlegelés után az Instagramon üzent.
márc. 25
15:06
E-sport: Bereznay Dániel hamiltoni magasságokba törne az F1-ben (She)
„Nem fogom azt mondani, hogy bárki, aki a szobájában elkezd játszani, biztosan eljut a virtuális Forma–1-be. Tehetség, szerencse és több ezer óra gyakorlás kell ahhoz, hogy 66 ezer emberből kiválasszanak” – vallja a 19 esztendős Bereznay Dániel, aki két szezont már lehúzott a virtuális száguldó cirkuszban – elsőre második, majd harmadik helyet szer
márc. 25
15:06
Akinek letelt a doppingbüntetése, el fog tudni indulni az olimpián (Azenpenzem)
Tiszeker Ágnes szerint a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (Wada) kódexének a rendelkezései alapján az a sportoló, akinek letelt a büntetése, el fog tudni indulni a 2021-re halasztott tokiói nyári olimpián.
márc. 25
15:48
Koronavírus: csavarral, de a Bayern is újrakezedené az edzéseket (She)
A Kicker információi szerint a Bayern München vezetősége jelenleg is azon dolgozik, hogy az első keret tagjainak ismét közös edzéseket vezényelhessenek. Hans-Dieter Flick és szakmai stábja a hírek szerint a bajor parlamenttől remél elvi állásfoglalást ahhoz, hogy az első keretet három kisebb csoportra bontva újra munkába kezdhessenek a Sabener Stra
márc. 25
15:54
Koronavírus: csavarral, de a Bayern is újrakezdené az edzéseket (She)
A Kicker információi szerint a Bayern München vezetősége jelenleg is azon dolgozik, hogy az első keret tagjainak ismét közös edzéseket vezényelhessenek. Hans-Dieter Flick és szakmai stábja a hírek szerint a bajor parlamenttől remél elvi állásfoglalást ahhoz, hogy az első keretet három kisebb csoportra bontva újra munkába kezdhessenek a Sabener Stra
márc. 25
15:56
Eligazolt Roberto Baggio, azonnal megnyerték a Bajnokok Ligáját (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984-2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barca nagy
márc. 25
16:03
Elhalasztották a kézilabda európai kupák négyes döntőit (Behaviour)
Az Európai Kézilabda Szövetség
márc. 25
16:03
Visszavonul a világsztár focista? Meghozta a döntést (Ripost)
Gianluigi Buffon médiaértesülések szerint jövő nyárig meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését a Juventus labdarúgócsapatával.
márc. 25
16:06
Koronavírus: „A közösségi érdek végre a magyar futballban is felülírhatja az egyénit” (She)
A koronavírus-járvány itthon és külföldön egyaránt számos jogi és gazdasági kérdést is felvet a sportban, melyekről dr. Horváth Gáborral, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkárával beszélgettünk.
márc. 25
16:09
Elhalasztották a kézilabda európai kupák négyes döntőit (HírTV)
Az Ehf közleménye szerint kevés az esély arra, hogy a koronavírus-járvány terjedése közben májusban újraindulhat a játék.
márc. 25
16:12
Bundesliga: felajánlották a fizetésük egy részét az U. Berlin játékosai (She)
Az Union Berlin is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben korábban a Borussia Dortmund, a Borussia Mönchengladbach, valamint a Bayern München játékosai és vezetői is jelezték, lemondanak fizetésük egy adott százalékáról, hogy abból a klub megcsappant bevételei ellenére is fizetni tudja a feladat nélkül maradó munkatársait.
márc. 25
16:12
Kikapott az éllovas orosz földön (Azenpenzem)
.
márc. 25
16:48
Märcz Tamás: nyáron talán már lesz valami a vízilabdában (Infostart)
Olimpia biztosan nem, de a bajnokságok és a nemzetközi klubsorozatok is aligha. A pólókapitányt kérte helyzetértékelésre az InfoRádió.
márc. 25
17:00
Eligazolt Roberto Baggio, azonnal megnyerték a Bajnokok Ligáját (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984-2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barca nagy
márc. 25
17:06
Cristiano Ronaldo végre jó hírt kapott az édesanyjáról (Ripost)
Két héten át az édesanyjáért aggódott az ötszörös aranylabdás focista.
márc. 25
17:08
Bércsökkentés a Barcelonánál, így reagáltak Messiék (Ripost)
Súlyos döntést kell meghozniuk az FC Barcelona vezéreinek a kialakult helyzet miatt.
márc. 25
17:09
Nem örül a halasztásnak Berecz Zsombor (Behaviour)
Megérti, de sajnálja a világbajnok magyar vitorlázó, hogy nem az eredeti időpontban rendezik meg a tokiói nyári olimpiát.
márc. 25
17:12
Nba: megdöbbentő bejelentés a sztártól, kómában koronavírusos édesanyja (She)
Karl-Anthony Towns, az NBA-ben szereplő Minnesota Timberwolves sztárja közösségi oldalán jelentette be, hogy édesanyja megfertőződött a koronavírussal, állapota pedig súlyos.
márc. 25
17:18
Marca: az Aranycsapat minden idők legjobbjai között – szavazás (She)
Az Aranycsapat, valamint a Puskás Ferencet is soraiban tudó Real Madrid egyaránt bekerült a Marca összeállításába, amelyben minden idők legjobb tizenegyét szavaztatják meg az olvasókkal.

Keresés