2020. március 27. péntek

márc. 27
18:03
2:1 arányban inkább jó a magyar atlétikának az olimpia halasztása (Infostart)
Egy jó kalapácsvetővel és egy gátfutóval jobbak lehetünk jövőre, mint idén lettünk volna, azonban súlylökőnagyságunk a nyári visszavonulásra készült már.
márc. 27
18:06
Csupasport: kinti sportolás – mit és hogyan szabad? (She)
A pénteki kormányrendelet világosan meghatározza, milyen körülmények között engedélyezett a kinti szabadidős sportolás – és így már azt is tudjuk, mit nem kell szégyellni.
márc. 27
18:08
Így múlatja az időt a karanténban az olasz csatár és magyar kedvese (She)
A 2016 óta a kínai Santung Luneng labdarúgócsapatát erősítő Graziano Pelle magyar kedvesével, Varga Viktóriával az Instagramon mutatta meg, hogyan töltik az idejüket a koronavírus-járvány miatti karanténban. Az olasz válogatott csatár és barátnője egy közös tánccal lepte meg a követőket.
márc. 27
18:12
Nhl: Ovecskinnek az egészség az első, nem a rekord (She)
Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Washington Capitals orosz sztárja most nem foglalkozik azzal, hogy meg tudja-e közelíteni Wayne Gretzky megdönthetetlennek hitt gólrekordját.
márc. 27
18:14
David Davis: Szeretnénk kinevelni a saját magyar játékosainkat (She)
Második évét tölti vezetőedzőként a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatánál David Davis. A spanyol szakember nagyinterjúnkban többek között a félbeszakadt idényről, saját edzői filozófiájáról és a magyar játékosok helyzetéről is beszélt. Emellett arra is vállalkozott, hogy az általa készített fotókból is megoszt néhányat olvasóinkkal.
márc. 27
18:27
50 év, 50 meccs: futballnosztalgia karantén idejére – 1975 (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. Ezúttal nem egy tétmeccset választottunk, amelynek mégis óriási volt a hatása a világ futballjára,
márc. 27
18:42
Peru: letartóztatták a Newcastle legendáját a karantén megsértése miatt (She)
Az AFP hírügynökség beszámolója szerint a 45 éves egykori kiváló perui középpályást, Nolberto Solanót csütörtökön letartóztatta a limai rendőrség, miután megszegte a koronavírus-járvány miatti kijárási tilalomra vonatkozó szabályokat.
márc. 27
18:54
Nb I: kétszer egy hetes edzésterv után jön a 4-6 hetes program (She)
Egyhetes edzésprogramokkal próbálják meg szinten tartani a játékosok edzettségét a labdarúgó NB I harmadik helyén álló Mezőkövesdnél – derül ki a klub honlapjáról, amely Tóth László szakmai igazgatót idézte.
márc. 27
19:00
Juventus: a korábbi elnök a medencéző CR-t bírálta (She)
Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus korábbi elnöke élesen kritizálta Cristiano Ronaldót.
márc. 27
19:06
Dopping: két olimpiai bajnok orosz atléta is megbukott (She)
Négy orosz atléta, köztük két olimpiai bajnok bukott meg doppinggal korábbi mintáik újraellenőrzésekor.
márc. 27
19:12
Akit a pszichológus sem vállalt – interjú Váczi Zoltánnal (She)
Váczi Zoltán és a szigor mindig is két külön világ volt. A dohányzásról képtelenség volt leszoktatni, csütörtökönként pedig edzés helyett a tópartra járt horgászni. A Békéscsaba és a Vasas korábbi támadója manapság Pécelen él családjával, mint mondja, élvezi a vidéki életet, a csendet, a nyugalmat.
márc. 27
19:24
Koronavírus: mentősofőrnek állt az olasz rögbis – kép (She)
Maxime Mbanda, a Zebre és az olasz rögbiválogatott játékosa nemes cselekedetre szánta el magát: önkéntes mentősofőrnek állt hazájában, a koronavírus-járvány európai gócpontjának számító Olaszországban.
márc. 27
19:26
Tokió 2020: Justin Gatlin 39 évesen nyerne aranyat (She)
Az olimpiai és négyszeres világbajnok amerikai Justin Gatlin képesnek érzi magát arra, hogy jövőre, 39 évesen megnyerje a 100 méteres síkfutás aranyérmét az idén nyárról elhalasztott tokiói játékokon.
márc. 27
19:42
Férfi kézi: Bánhidi szerint sérülésveszélyes lehet a hirtelen folytatás (She)
Sérülésveszélyes lehet, ha túl hirtelen kell újra tétmérkőzéseket játszaniuk a kézilabdázóknak Bánhidi Bence, a magyar válogatott beállója szerint.
márc. 27
19:44
F1: a Ferrari kevesebb pénzt és egyéves szerződést ajánl Vettelnek (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Ferrari egyéves szerződést ajánlott német versenyzőjének, Sebastian Vettelnek, s nem mellesleg jóval kevesebb pénzt is fizetne a négyszeres bajnoknak.
márc. 27
20:00
F1: a Ferrari kevesebb pénzt és egyéves szerződést ajánl Vettelnek (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Ferrari egyéves szerződést ajánlott német versenyzőjének, Sebastian Vettelnek, s nem mellesleg jóval kevesebb pénzt is fizetne a négyszeres bajnoknak.
márc. 27
20:02
Tokió 2020: Egyik szemem sírt, a másik nevetett – Nagy Péter (She)
Nagy Péter, a tokiói olimpiai indulásra legesélyesebb magyar súlyemelő azt mondta, egyik szeme sírt, a másik meg nevetett, amikor megtudta, hogy egy évvel elhalasztják a 2020-as nyári ötkarikás játékokat.
márc. 27
20:34
Most jelentették be, időben menekültek ki a magyar bokszolók Londonból (Ripost)
Horvát és török ökölvívók biztosan betegek lettek az angol fővárosban. A magyarok állapotáról is bejelentést tett a szövetség.
márc. 27
20:36
Dinamo Zagreb: a stábot kirúgták, mert nem fogadta el a bércsökkentést (She)
A horvát labdarúgó-bajnokságot 18 pontos előnnyel vezető Dinamo Zagreb elbocsátotta első csapatának teljes szakmai stábját, mert nem mentek bele a fizetésük csökkentésébe.
márc. 27
20:42
amikor Ibrahimovic 27 méterről ollózott gólt Angliának (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal 2012-ben járunk, egy Svédország–Anglia (4–2) felkészülési mérkőzésen, amelyen Zlatan Ibrahimovic egymaga négy gólt szerzett – az utolsót nagyjából 27 méterről, ollózva…
márc. 27
20:48
Asztalitenisz: Örülnék, ha ott lehetnék Tokióban – Póta (She)
Az olimpia elhalasztása sok sportolónak okoz bosszúságot, ám olyanok is akadnak, akik jól jöhetnek ki ebből. Közéjük tartozik a babát váró Póta Georgina, aki már lemondott a tokiói szereplésről, ám most új esélyt kapott.
márc. 27
20:54
F1: Ecclestone már lefújta volna a jelenlegi idényt (She)
A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone már lefújta volna a Formula–1-es világbajnoki sorozat 2020-as idényét.
márc. 27
21:06
Női kosár: Török szerint nem hozhatott más döntést a Sopron (She)
Török Zoltán ügyvezető szerint nem hozhatott más döntést a soproni kosárlabdacsapat, mint hogy egy hónappal ezelőtt, a koronavírus-járvány „berobbanása” előtt nem utazott el az olasz Schio elleni Euroliga-csoportmérkőzésre.
márc. 27
21:33
Ennyire unja magát egy csomó világsztár - nagy esély a rajongóknak (Infostart)
Aranylabdás focisták, olimpiai bajnokok válnak elérhetővé online, mivel ők is otthon ülnek.
márc. 27
21:36
F1: Fittipaldi és Delétraz a Haas tesztpilótája (She)
A brazil Pietro Fittipaldi és a svájci Louis Delétraz lesz a Formula–1-es Haas-istálló teszt- és tartalék versenyzője az idei szezonban.
márc. 27
21:36
Könnyek és sokk, megviselték az előző hetek a magyar sztársportolót (Ripost)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, Késely Ajna bízik benne, hogy idén még versenyezhet.
márc. 27
21:54
Férfi kézi: költségracionalizálásra készül a Veszprém és a Szeged (She)
Hiába a nemzetközi szövetség törekvése az idei BL-szezon befejezésére, a kényszerszünet gazdaságilag érzékenyen érinti a magyar klubokat: Szegeden a veszteség viseléséből mindenkinek ki kell venni a részét, és Veszprémben is szóba került a költségracionalizálás.
márc. 27
22:12
E-sport: a Chelsea fiatalja legyőzte az exújpesti középpályást (She)
Mint arról beszámoltunk, újabb internetes FIFA-bajnokság indult külföldi (sztár)labdarúgók részvételével a koronavírus-járvány miatt szünetelő futballélet helyettesítése jegyében. Péntek este az exújpesti Enisz Bardinak is jelenése volt, nem sokáig tartott azonban a szereplése, mivel a Chelsea fiatalja, Billy Gilmour 2–0-ra legyőzte.
márc. 27
22:24
Lanzafame: Lenyűgöznek a magyarok; Allen Rosco: Bezártak a Las Vegas-i kaszinók is… (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
márc. 27
22:39
Koronavírussal küzdött az edző, elárulta, min ment keresztül (Ripost)
Az Arsenal labdarúgócsapatának mestere elmondta, miként küzdött a fertőzéssel.
márc. 27
22:41
Szalai Ádám nagy bejelentése: rengeteg pénzt adományoz a válogatott (Ripost)
Le a kalappal előttük! Közös lépésre szánták el magukat a nemzeti csapat labdarúgói az MLSZ-szel a csatár alapítványán keresztül.
márc. 27
22:54
Nba: a Jazz bejelentette, meggyógyultak a sztárjai (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Utah Jazz tudatta a jó hírt, miszerint koronavírusos játékosai egyaránt felgyógyultak a betegségből.
márc. 27
22:56
Szombati sportműsor: képernyőn az Izland elleni 2016-os Eb-meccs (She)
A koronavírus-járvány miatt szombatra már nem maradt élő sportműsor. Ennek ellenére azért a televízióban a közelmúlt számtalan érdekes, izgalmas, emlékezetes sporteseményét újra átélhetik: Izland–Magyarország a 2016-os Eb-ről, a Veszprém és a Szeged egy-egy BL-meccse a közelmúltból, valamint RB Leipzig–Tottenham BL-nyolcaddöntő e hónap közepéről.
márc. 27
22:58
Hozzáállás – Thury Gábor jegyzete (She)
Szalai Ádám Facebook-oldalán jelentette be, hogy a labdarúgó-válogatott tagjai az MLSZ-szel karöltve 30 millió forintos adománnyal segítik a Gyermekét...
márc. 27
23:00
Nehéz vacsora – Malonyai Péter publicisztikája (She)
A NOB-elnök furcsán kezdte, a koronavírus veszélyére reagálva a tokiói olimpia kapcsán úgy vélte, „a lemondás a legkevésbé tisztességes megoldás”, ami...
márc. 27
23:18
Footgolf: a koronavírus miatt elmarad az idei vb (She)
A Nemzetközi Footgolf-szövetség (FIFG) a japán szervezőkkel egyeztetve úgy döntött, idén ősszel biztosan nem rendezik meg az ázsiai országban a sportág negyedik világbajnokságát és egyúttal törölték a World Tour-sorozat minden versenyét május 31-ig – olvasható a magyarfootgolf.hu-n.

Keresés