2020. március 28. szombat

márc. 28
12:30
Dortmund: a Real Madrid már a nyáron megszerezné Haalandot (She)
Brit sajtóhírek szerint a Real Madrid a nyáron szeretné megszerezni Erling Haalandot, a Borussia Dortmund norvég labdarúgóját.
márc. 28
12:39
Ez a valódi nemzeti szolidaritás: Penyige 85 millió forintot kapott pályafelújításra, de az egészet visszautalták, hogy segítsék a járvány elleni védekezést (888.hu)
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisfalu az egész magyar nemzet számára példát mutat.
márc. 28
12:54
Nb I: A jövőben is címekért akarok küzdeni a Honvéddal – Lanzafame (She)
Az olasz támadó a családi üzenetről, a magyarok példás viselkedéséről és a remélt győzelmekről is beszélt.
márc. 28
13:00
Nhl: a nagykövet szerint az Usa hálás Oroszországnak Ovecskinért (She)
John Sullivan, az Egyesült Államok moszkvai nagykövete azt mondta, hogy országa hálás Oroszországnak, amiért olyan jégkorongozókat nevel ki, mint amilyen Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai profi liga (NHL) sztárja.
márc. 28
13:12
Női kézi: az Eto jelentős összeggel támogatja a Győri Segélyalapot (She)
A Győri ETO női kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub minden munkavállalója együtt, jelentős összeggel támogatja a Dézsi Csaba András polgármester által létrehozott Győri Segélyalapot, melynek célja a koronavírus elleni helyi küzdelem segítése.
márc. 28
13:14
bejelentkezett otthonról – de a háttérben felnőtt-tartalom volt (She)
Ricky Hatton nem véletlenül a britek nagy kedvence. A korábbi váltó- és kisváltósúlyú ökölvívó otthonról jelentkezett be a kornavírus-járvány idején. A háttérben azonban pikáns tartalom jelent meg.
márc. 28
13:48
Nb Ii: a támadó szerződését is módosították az Eto-nál – sajtóhír (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, értesüléseink szerint Kondás Elemér vezetőedzőé mellett több játékos szerződését is módosította a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr klubvezetősége. Az nb2.hu úgy tudja, hogy az egyik módosított szerződésű játékos Horváth Zoltán.
márc. 28
14:24
Ajax: megható De Jong-sztori a kómából felkelő Nouriról (She)
Abdelhak Nouri 2017-ben, az Ajax futballistájaként esett össze egy Werder Bremen elleni felkészülési meccsen, majd kómába került, amiből ugyan felébredt, de maradandó agykárosodást szenvedett. A korábbi labdarúgóról most volt csapattársai és bátyja beszélt egy holland tévéműsorban.
márc. 28
14:24
Már áprilisban megtudjuk, mikor lesz a tokiói olimpia (Ripost)
A NOB vezetői pénteken tárgyaltak, három héten belül meglesz a válasz.
márc. 28
14:48
A Highburyben élt ember (akinek Henryék öltözője volt a zuhanyzója) (She)
Melyik futballrajongó kissrác ne játszott volna el a gondolattal, milyen is lenne a kedvenc csapata stadionjában élni. A vízió nem is annyira légből kapott. A sztoriból épp csak a boldog végkifejlet hiányzik...
márc. 28
15:06
Short track: az up-válogatott tagjai idén is sokat gyorsultak (She)
„A kialakult járványügyi helyzet ellenére megpróbáltuk keretbe foglalni a szezont, így hétkörös tesztet rögtönöztünk, amelyen szinte mindenki megdöntötte az egyéni csúcsát” – avat be a kulisszatitkokba Szabó Krisztián, a junior rövid pályás gyorskorcsolyázók utánpótlás-válogatottjának vezetőedzője, aki szerint a fiatalok már nagyon várják az új sze
márc. 28
15:08
Dac: Világi Oszkár üzent a közös Nélküled-éneklés előtt (She)
Mint azt a héten jeleztük, a dunaszerdahelyi DAC mérkőzés nélkül is közös éneklésre hívja a szurkolókat. Természetesen a Nélküledet éneklik majd a rajongók, amivel kapcsolatosan Világi Oszkár klubtulajdonos is üzent.
márc. 28
15:30
Barcelona: legkevesebb 18 millióért elengedhetik Braithwaite-et (She)
Az FC Barcelona legalább 18 millió eurót akar dán válogatott csatáráért, Martin Braithwaite-ért, akit két angol futballklubnál is szívesen látnának játékosaik között a spanyol szaksajtó értesülése szerint.
márc. 28
15:32
Fehéroroszország: játszanak és imádkoznak a világért – nézők előtt (She)
Az egész világért játszanak és imádkoznak a fehérorosz futballisták – azaz továbbra is zajlik az egy héttel ezelőtt elinduló fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság.
márc. 28
15:36
Női vízilabda: négyfős csoportokban, videotelefonnal edz a válogatott (She)
Leimeter Dóra szerint a magyar női vízilabda-válogatott profitálni fog abból, hogy a tokiói olimpiát idén nyárról a jövő évre halasztották.
márc. 28
15:38
Gyász: elhunyt az Atlético Madrid 14 éves játékosa (She)
Az Atlético Madrid hivatalos felületein jelentette be, hogy elhunyt a klub U14-es csapatának játékosa, Christian Minchola.
márc. 28
15:48
Úszás: olimpiai bronzérmesünk nem örül a játékok elhalasztásának (She)
Az olimpiai bronzérmes korábbi úszó, Tumpek György egy esztendőn belül három tüdőgyulladáson is keresztülment, de most jól van és sportismétléseket néz. Az olimpia elhalasztását viszont nagyon bánja.
márc. 28
15:54
Dortmund: Michael Rummenigge szerint Götzére „B-kategóriás” klubok várnak (She)
Michael Rummenigge, a Borussia Dortmund korábbi válogatott labdarúgója úgy véli, hogy a világbajnok Mario Götzére, aki jelenleg ugyancsak a BVB játékosa, a jövőben már csak „B-kategóriás” klubok számítanak majd.
márc. 28
16:18
Cas: júniusban lesz döntés a Wada és a Rusada ügyében (She)
A lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) júniusra halasztotta a meghallgatásokat a Nemzetközi (WADA) és az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) közötti ügyben.
márc. 28
16:20
Amikor két fő olimpiai riválisból egyet sem sikerült legyőzni (She)
A koronavírus-járvány miatti mérkőzéshiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabdatornákra. A negyedik epizódban a 2004-es olimpia történéseit vette sorra Ballai Attila.
márc. 28
16:24
mikor Tshabalala bevágta a vb nyitó meccsén (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a 2010-es világbajnokság nyitó meccsén járunk. És ebből már valószínűleg sokan tudják, mi fog következni…
márc. 28
16:33
A csecsen elnök Groznijba hívja bunyózni Nurmagomedovékat (BorsOnline)
New York állam a vírusveszély miatt megtiltotta az április 18-ára, Brooklynba tervez
márc. 28
16:48
F1: kétnapos versenyhétvégékkel mehet végig az idény (She)
A Formula–1-es csapatok egy úgynevezett „szuperszezon” keretein belül, kétnapos versenyhétvégékkel teljesíthetik a 2020-as idényt – árulta el a Ferrari-istálló főnöke, Mattia Binotto.
márc. 28
16:54
Női kézi Bl: „Őrültség a júniusi folytatás, pocsék a szeptemberi négyes döntő” (She)
A napokban beszámoltunk róla, hogy a legnagyobb férfi sztárok közül többen is kritizálták a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének augusztusra halasztását, most a hölgyek közül a Rosztov-Don világbajnok átlövője, Lois Abbingh emelte fel a szavát a döntés ellen.
márc. 28
17:00
brutális a hangja a rögbinek nézők nélkül (She)
Bár néhány nappal ezelőtt végre Ausztráliában is felfüggesztettek minden sporteseményt, a rögbiliga (NRL) nagyon sokáig kitartott, csak épp nézők nélkül rendezték meg a meccseket. Ami érdekes helyzetet hozott, hiszen az üres stadion miatt most kiderült, milyen hangjuk van igazából a szereléseknek. Ebből készült most egy válogatás: érdemes belehallg
márc. 28
17:18
Uruguay: a szövetség az összes dolgozóját, köztük Tabárezt is elküldte (She)
Az uruguayi labdarúgó-szövetség hivatalos tájékoztatás formájában jelentette be, hogy az összes válogatottbeli stábtagot elbocsájtja – köztük a 73 éves szövetségi kapitányt, Óscar Tabárezt is – a koronavírus-járvány által kialakult helyzet miatt.
márc. 28
17:36
Szilágyi Áron szívszorító üzenete (Infostart)
A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó nem zuhant össze az olimpia halasztásának hírére, inkább arra gondol, hogy bár csúcsformában van, sok embernek most nagyon nehéz, segíteni pedig úgy lehet, ha most a sportolók is otthon maradnak.
márc. 28
17:48
Tokió 2020: Jövőre erősebbek leszünk, mint valaha – Oszaka (She)
Oszaka Naomi, a japánok volt világelső teniszezője üdvözölte a tokiói olimpia elhalasztásáról szóló döntést, és kijelentette: a házigazdák 2021-ben erősebbek lesznek, mint valaha.
márc. 28
18:00
Real: felrúgta CR-t, ezzel véget is ért a karrierje Madridban (She)
Érdekes „titokkal” állt elő most a spanyol Marca, amelynél állítják, az egyik edzésen bemutatott rossz szerelés vetett véget a Real Madridnál Manu Hernando karrierjének.
márc. 28
18:18
Uefa: az elnök szerint nem kizárt, hogy véget ér az idény (She)
Aleksander Ceferin elnök szerint A, B és C terve is van az idény befejezésére az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA).
márc. 28
18:36
Gyász, borzalmasan fiatalon halt meg az Atlético Madrid focistája (Ripost)
A 14 éves fiú szombatra virradóra hunyt el.
márc. 28
18:36
Ráfázott Dybala az edzésére (BorsOnline)
Mint ismert, az argentin válogatott focista, Paulo Dybala szintén megfertőződött a v�
márc. 28
18:42
Dortmund: a csapatkapitány félmillió euróval segíti a várost (She)
A dw.com beszámolója szerint Marco Reus, a Borussia Dortmund csapatkapitánya a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben jelentős adománnyal járul hozzá városa gazdaságához.
márc. 28
18:54
1976: megszületett a panenkázás (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. Az 1976-os esztendő legemlékezetesebb mérkőzése kapcsán szinte mindenkinek egy tizenegyes jut eszébe: Antonín Panenka pimasz eleganciával emelte a labdát Sepp Maier kapujába. Megszületett a futballnyelv új termino
márc. 28
19:06
Tokió 2020: „A többletköltség elosztása nagy kihívás” (She)
Mori Josiro, a tokiói olimpia szervezőbizottságának elnöke szerint nehéz lesz annak eldöntése, hogy ki állja a játékok jövőre halasztásából fakadó elkerülhetetlen többletköltségeket.
márc. 28
19:12
Koronavírus: elengedi dolgozói többségét az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (She)
Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (FFA) hivatalos honlapján jelentette be, hogy dolgozóinak 70 százalékát elbocsátja a koronavírus-járvány okozta recesszió miatt.
márc. 28
19:39
Megszólalt a Forma-1 legendája: lefújják a teljes világbajnokságot? (Ripost)
A korábbi főnök szerint nincs értelme várni az idei versenyekre.
márc. 28
19:42
Az UEFA-elnök egy valamit nem tud elképzelni (Infostart)
Aleksander Ceferin elnök szerint A, B és C terve is van a szezon befejezésére az Európai Labdarúgó Szövetségnek (UEFA).
márc. 28
19:42
Spanyolország: „Megleptek Ramos vezetői és személyes képességei” (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerően beszélt csapatkapitányáról, a Real Madridot erősítő Sergio Ramosról, beszélt a 2021-re eltolt Európa-bajnokságról és a spanyol-mali kettős állampolgár Adama Traoréról is.
márc. 28
19:44
Dopping: nyolcéves eltiltást kapott a román Európa-bajnok (She)
A budapesti székhelyű Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) honlapja szerint nyolc évre szóló eltiltást kapott a román Cristina Iovu a doppingellenes szabályok megsértése miatt.
márc. 28
19:48
amikor Berbatov úgy összezavarodott, csodát tett (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy újabb klasszikus Dimitar Berbatov-góllal csillapítjuk futballéhségünket!
márc. 28
19:54
Koronavírus: Irán „olimpiai hőse” is megfertőződött (She)
Pozitív lett a koronavírustesztje Ehszan Hadadinak, Irán olimpiai ezüstérmes diszkoszvetőjének – közölte a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) honlapján. A londoni dobogós atléta az Egyesült Államokban edz, de hazautazott Teheránba, ahol megfertőződött.
márc. 28
20:00
Tokió 2020: a japánok négyötöde szerint helyes volt a halasztás (She)
A japánok csaknem nyolcvan százaléka helyénvalónak tartja, hogy 2021-re halasztották a tokiói olimpiát a koronavírus-járvány miatt.
márc. 28
20:02
All or Nothing: ennyit b.zdmegelni még nem láttuk Guardiolát, de nem csak ettől érdekes (She)
Sorozatkritika és ajánló – otthon maradáshoz, 2. rész: ezúttal Pep Guardiola rekordhalmozó, ám Bajnokok Ligája-serleg nélkül maradó 2017–2018-as Manchester Cityjével a főszerepben. „Ok, guys, lets go!”
márc. 28
20:04
Ajánló: szakadt bokaszalaggal is célba ért a kerékpáros (She)
Negyvenöt éves kora ellenére Kuzler Béla úgy falja a kilométereket, mint gyerek az édességet. A hosszútávú kerékpáros keresztül-kasul bejárta Európát. Úgy véli, e tevékenység megtanította a legnehezebb dologra a világon.
márc. 28
20:36
Darts: nem tudott hazarepülni, Wright „befogadta” riválisát (She)
Nem tudott hazarepülni a koronavírus miatti lezárások következtében Belgiumba, ezért vb-győztes riválisánál, Peter Wrightnál szállt meg ideiglenesen Dimitri Van den Bergh ifjúsági világbajnok dartsozó, a PDC világranglistájának jelenlegi 28. helyezettje – erről maga Wright beszélt a Darts Show Podcast legújabb epizódjában.
márc. 28
21:00
Dac: határtalan Nélküled, az egész Kárpát-medence énekelt (She)
Ugyan a bajnoki meccsek a koronavírus miatt szünetelnek, szombaton ismét felhangzott a DAC himnusza, a Nélküled.
márc. 28
21:24
amikor Ibra a komplett védelemből bohócot csinált... (She)
Zlatan Ibrahimovicot lehet imádni, Zlatan Ibrahimovicot lehet utálni – a kettő között sok átmenet nincs. Azt viszont még az időnként (khm) nehéz személyiségét kritizálók is elismerik, hogy zseni a srác. Az archívumból most az NAC Breda elleni csodagólját vettük elő.
márc. 28
21:36
A Francescoli-féle River, az évszázad legjobb argentin csapata? (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barcelona nagycsa
márc. 28
21:38
Koronavírus: halasztások, intézkedések a sportban világszerte (She)
A nemzetközi sportéletben újabb halasztásokat, változásokat, valamint különböző intézkedéseket jelentettek be a koronavírus-járvány miatt.

Keresés