2020. március 29. vasárnap

márc. 29
15:12
Női kézi: Edwige nem sokkal a határzár előtt ért vissza Magyarországra (She)
Kevésen múlott, hogy a Győri Audi ETO KC francia beállója ne tudjon visszatérni Győrbe hazájából a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett határzár miatt: Béatrice Edige néhány órával a korlátozások életbe lépése előtt tért vissza autóval az ország területére.
márc. 29
15:18
Korona-vírus: újabb ferencvárosi szakosztályok adakoznak (She)
A Ferencvárosi TC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub labdarúgói után a zöld-fehérek jégkorong-, kézilabda-, és vízilabda-szakosztályai is segítik a koronavírus-járvány ellen küzdőket, ezért egységesen 5-5 millió forintot ajánlottak fel az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.
márc. 29
15:30
Mtk: 20 százalékos fizetéscsökkentésről folynak egyeztetések (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-ben listavezető MTK-nál a napokban húszszázalékos fizetéscsökkentésben állapodhatnak meg a játékosokkal.
márc. 29
15:36
Így énekelte a DAC-család a Nélküledet (888.hu)
Felemelő elvételt osztott meg a DAC.
márc. 29
15:42
Koronavírus: újabb ferencvárosi szakosztályok adakoznak (She)
A Ferencvárosi TC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub labdarúgói után a zöld-fehérek jégkorong-, kézilabda-, és vízilabda-szakosztályai is segítik a koronavírus-járvány ellen küzdőket, ezért egységesen 5-5 millió forintot ajánlottak fel az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.
márc. 29
15:44
A mindig nyitva hagyott ajtó – Gellei Imre 70 éves (She)
„Edzősködni csak úgy lehet, ha tiszta szívvel, teljes erővel dolgozik valaki” – vallja Gellei Imre. Ha valakinek, neki hihetünk: három és fél évtizedet töltött a szakmában, mielőtt azt mondta volna, köszöni, elég volt. A szép emlékek és a barátok szerencsére máig megmaradtak, fájdalom, a születésnapi koccintásra csak jelképesen nyílik lehetőség. In
márc. 29
15:48
Koronavírus: jótékonysági árverésbe fogtak olimpikon úszóink (She)
Bernek Péter és Mutina Ágnes kezdeményezéséhez tizennyolc úszó csatlakozott eddig. A cél, hogy mindennap egy-egy relikviát licitre bocsájtva minél több pénzt gyűjtsenek össze az egészségügyi dolgozók számára. A tárgyak között Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka vagy Cseh László ereklyéire lehet majd ajánlatot tenni.
márc. 29
16:00
Női kézi: Edwige nem sokkal a határzár előtt ért vissza Magyarországra (She)
Kevésen múlott, hogy a Győri Audi ETO KC francia beállója ne tudjon visszatérni Győrbe hazájából a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett határzár miatt: Béatrice Edige néhány órával a korlátozások életbe lépése előtt tért vissza autóval az ország területére.
márc. 29
16:06
Gyász: 72 évesen elhunyt az Atlético Madrid legendás védője (She)
Hetvenkét éves korában elhunyt José Luis Capón, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának legendás védője.
márc. 29
16:18
Elhunyt az Atlético Madrid legendája (Infostart)
Hetvenkét éves korában meghalt José Luis Capón.
márc. 29
16:36
Ceferin: Ahol június végéig nem folytatják a bajnokságot, ott törölni kell a szezon hátralévő részét (She)
A nemzetközi sportéletben vasárnap is újabb intézkedéseket, változásokat, valamint megbetegedéseket jelentettek be a koronavírus-járvány miatt.
márc. 29
16:36
Szaftos házi szexvideó kering a neten, bajban az NBA-sztár és szerelme (Ripost)
Kemény helyzetbe került a kosaras, miután nyilvánosságra került az intim felvételük. Balszerencséjükre a világháló nem felejt.
márc. 29
16:38
Roma: az Atlético támadója lehet a nyár egyik nagy fogása (She)
A Mundo Deportivo beszámolója szerint a Roma egyik legfőbb nyári célpontja az Atlético Madridban futballozó Diego Costa lehet majd.
márc. 29
16:42
La Liga: a Psg vinné az Atl. Madrid 17 éves tehetségét (She)
Az Atlético Madrid nagy tehetségét, a 17 éves Javier Serranót nézte ki magának a francia futball elitklubja, a Paris Saint-Germain vezetősége – írta vasárnap a Mundo Deportivo.
márc. 29
17:03
F1: jövő hónapban dőlhet el a Brit Nagydíj sorsa (She)
A koronavírus-járvány miatt továbbra is bizonytalan, mikor veheti kezdetét a Formula–1-es idény 2020-ban, hiszen a még nem törölt vagy halasztott futamok megtartása is kérdéses. Köztük van a július 19-i hétvégére tervezett Brit Nagydíj is, amelynek a sorsa jövő hónapban dőlhet el.
márc. 29
17:05
Budapest Honvéd: egyre sikeresebb a jótékonysági akció (She)
Kispesten is csatlakoztak az „Etesd a dokit!” kezdeményezéshez. Az egy hete tartó gyűjtés mára eljutott odáig, hogy napi csaknem száz pizzával, továbbá üdítővel, kávéval, zöldséggel, gyümölccsel és sok minden mással tudják segíteni a kórházi dolgozók áldozatos munkáját.
márc. 29
17:07
Párizs 2024: Felül kell vizsgálni az olimpiai terveket – Estanguet (She)
A koronavírus-járvány megnehezíti a párizsi olimpia előkészítését – jelentette ki a 2024-es nyári játékok szervezőbizottságának elnöke, Tony Estanguet.
márc. 29
17:09
Chelsea: lecsapnák az Everton kezéről Ancelotti kiszemeltjét (She)
Aligha tudja megtartani 22 esztendős védőjét, Gabrielt a Lille. A brazil bekk 35 millió euróért cserébe válthat klubot a nyáron – ám a korábbi sajtóhírekkel ellentétben Liverpool helyett London felé veheti az irányt.
márc. 29
17:09
Egyre nagyobb teret hódít a fehérorosz labdarúgó-bajnokság (Azenpenzem)
.
márc. 29
17:09
Női kosárlabda: Krivecsevics Tijana anyaszerepre készül (She)
Egy megérzés után nem igazolt sehova decemberben Krivecsevics Tijana, a válogatott center, aki nem sokkal később várandós lett, majd menyasszony.
márc. 29
17:15
Női kosárlabda: Krivacsevics Tijana anyaszerepre készül (She)
Egy megérzés után nem igazolt sehova decemberben Krivacsevics Tijana, a válogatott center, aki nem sokkal később várandós lett, majd menyasszony.
márc. 29
17:39
Párizsi olimpia: visszaadják Budapestnek? (888.hu)
A koronavírus-járvány megnehezíti a párizsi olimpia előkészítését – jelentette ki a 2024-es nyári játékok szervezőbizottságának elnöke, Tony Estanguet.
márc. 29
17:42
UEFA: lehet, hogy vége az idénynek (Behaviour)
Aleksander Ceferin elnök szerint A, B és C terve is van az idény befejezésére az Európai Labdarúgó-szövetségnek
márc. 29
17:45
Bvb: a klub a járvány ellenére sem adja el áron alul a menőit (She)
A Borussia Dortmund közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt várhatóan kialakuló gazdasági helyzetben sem fogja áron alul adni legjobb futballistáit, így például a 20 esztendős Jadon Sanchót, akiért sorban állnak az európai topklubok.
márc. 29
17:51
Világfutball: legyőzi-e Puskás Messit? Az ön szavazatán is múlik! (She)
Az egyik tekintélyes spanyol sportnapilap szavazást indított: a Marca arra buzdítja olvasóit, hogy döntsék el, ki a futballtörténelem legjobb játékosa. A voksolásra bocsátott 16 labdarúgó között ott található a magyar válogatott, a Honvéd és a Real Madrid korábbi világklasszisa, a néhai Puskás Ferenc is.
márc. 29
17:53
Koronavírus: Orbán Viktor videójában Rossi és Dzsudzsák is feltűnik (She)
Orbán Viktor vasárnap délután videót tett közzé a Facebook-oldalán. A „Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!” című klipben a Nélküled szól, s többen is együtt énekelnek az Ismerős arcok zenekarral az otthonukból. A klipben feltűnik Dzsudzsák Balázs és Marco Rossi szövetségi kapitány is, valamint több klub szurkolója is.
márc. 29
17:57
„A legszebb gól, amit valaha láttam...” – íme, a top 5 (She)
Csütörtökön arra kértük közösségi oldalainkon követőinket, hogy írják meg hozzászólásban, melyik volt a legszebb gól, amit valaha láttak. Vasárnap délután öt óráig több mint 1200 komment érkezett a poszt alá, most összegyűjtöttük azt az öt gólt, amelyre a legtöbb reakció érkezett.
márc. 29
18:03
Lengyelország: nemes gesztust tett a Napoli sztárja (She)
Nemes gesztust tett a koronavírus-járvány megfékezésével küzdő egészségügyi intézmények felé Arkadiusz Milik, a Napoli lengyel válogatott labdarúgója.
márc. 29
18:05
Barcelona: „Az emberek kinevetnek, de tényleg nem tudok sokat a futballról” (She)
Az FC Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen kissé filozofikus interjút adott a spanyol El Pais című lapnak, ebben a labdarúgással való viszonyáról és a koronavírus miatti kényszerszünetről is beszélt.
márc. 29
18:09
MotoGp: Márquez győzött az első virtuális futamon – Álex Márquez (She)
Egy héttel az F1-es virtuális Bahreini Nagydíj után a MotoGP-nél is elstartolt a #StayAtHomeGP (#MaradjOtthonGP) virtuális bajnokság első versenye. A helyszín ezúttal Mugello volt, az „otthoni sajtótájékoztatót” egy 5 perces időmérő, majd a 6 körös futam követte.
márc. 29
18:21
Ebel: két fehérvári is bekerült a legjobb fiatalok közé (She)
Az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Hydro Fehérvár AV19 két játékosára, Szita Donátra és Mihály Ákosra is lehet szavazni, mint az év legjobb fiatalja.
márc. 29
18:27
Amikor „Görbe” majdnem lemaradt az olimpiáról (She)
A koronavírus-járvány miatti mérkőzéshiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabdatornákra. Az ötödik, záró epizódban a 2008-as olimpia történéseit vette sorra Ballai Attila.
márc. 29
18:42
Nagy a boldogság Ronaldóéknál, megható családi fotót tett közzé (Ripost)
A koronavírus-járvány közepette, a házi karanténban is van minek örülnie a Juventus világsztárjának. Hetek óta erre várt a família.
márc. 29
18:44
Gyász, elhunyt a sztárcsapat legendás játékosa (Ripost)
A 13-szoros spanyol válogatott védő két bajnoki címet is nyert az Atlético Madrid labdarúgócsapatával.
márc. 29
18:51
Tenisz: íme, a top 100-as tizenévesek (She)
A koronavírus-járvány miatt előállt kényszerpihenőben megvizsgáltuk, merre helyezkednek el a fiatalok a felnőtt-világranglistán: a férfiak között Felix Auger-Aliassime, a nők mezőnyében Bianca Andreescu a legelőrébb rangsorolt tizenéves teniszező.
márc. 29
18:53
Torna: a válogatott tagjainak van lehetőségük az edzésre (She)
A válogatott tagjainak van lehetőségük az edzésre, a többi tornász viszont otthon kell, hogy dolgozzon Magyar Zoltánnak, a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) elnökének a tájékoztatása szerint.
márc. 29
18:57
Ceferin: Ahol június végéig nem folytatják a bajnokságot, ott törölni kell a szezon hátralévő részét (She)
A nemzetközi sportéletben vasárnap is újabb intézkedéseket, változásokat, valamint megbetegedéseket jelentettek be a koronavírus-járvány miatt.
márc. 29
18:59
Tenisz: íme, a top 100-as tizenévesek (She)
A koronavírus-járvány miatt előállt kényszerpihenőben megvizsgáltuk, merre helyezkednek el a fiatalok a felnőtt-világranglistán: a férfiak között Felix Auger-Aliassime, a nők mezőnyében Bianca Andreescu a legelőrébb rangsorolt tizenéves teniszező.
márc. 29
19:21
La Liga: Xavi vázolta, milyen Barcelonát irányítana szívesen (She)
Xavit, a Barcelona korábbi világ- és Európa-bajnok labdarúgóját, a katari al-Szadd jelenlegi vezetőedzőjét minden jel szerint egyre jobban foglalkoztatja a gondolat, hogy a Barca trénere legyen.
márc. 29
19:30
Lépéskényszer (Azenpenzem)
Hogy hosszabb maradásra bírja a szenvedélyes kávézókat, a tulaj a réges-régi időket felelevenítve az egyik asztalra kihelyezett egy sakktáblát. Természetesen gondosan fertőtlenítve, s csak az ülhetett le játszani, aki előtte bemosakodott.
márc. 29
19:39
F1: Vettel nem zárja ki, hogy mérnökként folytatja a versenyzés után (She)
A négyszeres F1-es világbajnok, Sebastian Vettel rajongói kérdésekre válaszolt, s felfedte, nem zárja ki, hogy versenyzői pályafutása lezárultával más szerepkörben tér vissza a Formula–1 világába.
márc. 29
19:45
Chelsea: máris lecserélnék a világ legdrágább kapusát? (She)
Brit sajtóértesülések szerint a Chelsea labdarúgócsapatának vezetősége új kapus szerződtetésén gondolkodik.
márc. 29
19:47
Bundesliga: nem foglalkozik a hosszabbítással a Bayern-edző (She)
Egyelőre nem foglalkozik a szerződéshosszabbítással Hansi Flick, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 29
20:00
Berki Krisztián új esélyt kaphat (Azenpenzem)
A válogatott tagjainak van lehetőségük az edzésre, a többi tornász viszont otthon kell, hogy dolgozzon Magyar Zoltánnak, a Magyar Tornaszövetség (Matsz) elnökének a tájékoztatása szerint.
márc. 29
20:03
Ajánló: visszatérését tervezi a Mr. Olympia ikonja (She)
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, s 1965 óta íródó történetében több ikonikus testépítő is győzött. Sorozatunkban ezúttal a hétszeres győztes, még mindig aktív Phil Heathről olvashatnak.
márc. 29
20:12
Az UEFA elnöke szerint a következő idénykezdet is veszélyben (Azenpenzem)
Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (Uefa) elnöke arról beszélt egy interjúban, milyen alternatívák előtt áll az európai futball a koronavírus-járvány közepette.
márc. 29
20:18
Egy falusi focicsapat visszaküldi az állami támogatást, hogy a kormány inkább az egészségügyre fordítsa a pénzt (444.hu)
Penyigén remélik, hogy mások is követik a példájukat.
márc. 29
20:27
Real Madrid: csúcsösszegért kelhet el a középpályás (She)
A világfutball történetének eddigi legnagyobb összegét fizetheti ki Federico Valverdéért a Manchester United a Real Madridnak.
márc. 29
20:29
Újpest: 60 éves lett a háromszoros kupagyőztes mindenes, Kardos József (She)
Kardos József, az Újpesti Dózsa korábbi kiváló labdarúgója vasárnap lett hatvanéves. Az NB I-ben 262-szer, a válogatottban 33-szor lépett pályára a többnyire védőként bevetett futballista. Manapság is aktív: az MLSZ ellenőreként tevékenykedik.
márc. 29
20:57
Koronavírus: a volt Nba-sztár tízmillió szájmaszkkal segít (She)
Tízmillió szájmaszkkal segíti New Yorkot Stephon Marbury korábbi NBA-játékos, aki Pekingben dolgozik kosárlabdaedzőként, és Kínából szállíttatja a maszkokat az Egyesült Államokba.

Keresés