2020. március 8. vasárnap

márc. 8
19:11
Ligue 1: már hét meccs óta nyeretlen a rekordbajnok (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 28. fordulójában a Saint-Étienne otthon 1–1-re végzett a Bordeaux-val.
márc. 8
19:27
Német Kupa: Bayern München–Frankfurt az elődöntőben (She)
Kisorsolták a labdarúgó Német Kupa elődöntőjének párosítását: az egyik ágon a címvédő Bayern München az Eintracht Frankfurttal találkozik, a másikon a Bayer Leverkusen az 1. FC Saarbrückennel. A mérkőzéseket április 21–22-én rendezik, míg a döntőt május 23-án a berlini Olimpiai Stadionban. Az elődöntők egy meccsen dőlnek el.
márc. 8
19:33
MotoGp: japán és spanyol siker a csonka nyitófutamon (She)
Moto2-ben a japán Nagasima Tecuta, míg Moto3-ban a spanyol Albert Arenas győzött vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság katari szezonnyitó futamán.
márc. 8
19:36
A United nyerte a manchesteri derbit (Infostart)
Közel öt év után ünnepelhetett újra hazai győzelmet a városi rangadón az MU.
márc. 8
19:39
Atlétika: 16 éves vajdasági lány ifjúsági világcsúcsa (She)
Csaknem három méterrel megdöntötte a gerelyhajítás ifjúsági világrekordját Világos Adriana. A 16 éves, szerb színekben versenyző vajdasági lány, így már négy korosztályban érte el minden idők legjobb eredményét, miközben korábban kézilabdázott is, tagja volt déli szomszédunk korosztályos válogatottjának.
márc. 8
19:41
Pl: a Manchester United ismét legyőzte a Manchester Cityt (She)
A Premier League 29. fordulójában a Manchester United hazai pályán nagy küzdelemben győzte le a Manchester Cityt, így továbbra is harcban áll a BL-helyek valamelyikének eléréséért. A vendégek ezzel a vereséggel is maradtak másodikok, de óriási távolságban a vezető Liverpooltól.
márc. 8
19:45
Liga 1: történelmi meccs, újabb Sepsi-döntetlennel (She)
A Sepsi OSK játszotta az első, járványveszély miatti zárt kapus mérkőzést a román élvonal történetében, a „megszokott” döntetlenjét hozva, ezúttal a Chindia Targoviste ellen.
márc. 8
19:57
Ederson nagyot hibázott, McTominay egyből kihasználta (She)
Óriási kapushiba után szerezte a második gólját a Manchester United a Manchester City elleni rangadón. A 96. percben Ederson felkapta a labdát, ám csapattárs helyett az ellenfél középpályását, Scott McTominayt „indította”. A skót játékos nem szórakozott, egyből az üres kapuba tekert, ezzel végképp eldöntve a három pont sorsát.
márc. 8
20:03
Női röpi Extraliga: kétszettes hátrányból fordított a Békéscsaba (She)
A Békéscsaba hazai pályán 3:2-es győzelmet aratott a Haladás felett a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
márc. 8
20:05
Bundesliga: kapuscsere, kiállítás, hajrágól és iksz a Mainz–Düsseldorfon (She)
Ugyan csak két gólt hozott, kifejezetten fordulatosan alakult a Mainz és a Fortuna Düsseldorf alsóházi összecsapása a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A bő 15 percet emberelőnyben futballozó Fortuna a végjátékban egyenlített.
márc. 8
20:15
Tipsport Liga: szétlövéssel győzött a Dvtk, jó hajrával a Mac (She)
A DVTK Jegesmedvék szétlövéssel legyőzték a HC Nové Zámkyt a szlovák jégkorongbajnokság (Tipsport Liga) középszakaszának alsóházában. Jó hajrájának köszönhetően a MAC Újbuda 4–2-re felülmúlta a vendég és sereghajtó HC 07 Detvát, ennek ellenére elveszítette matematikai esélyét a rájátszásra.
márc. 8
20:27
Ajánló: keményen izzad a Bosszúálló istenség (She)
A világ legerősebb triatlonosával, Ross Edgleyvel hozza magát újra formába a Thor-filmek népszerű ausztrál színésze, Chris Hemsworth és magyar származású spanyol felesége, Elsa Pataky.
márc. 8
20:27
Dán ellenféllel találkozik a Siófok a női kézilabda EHF Kupában (Azenpenzem)
.
márc. 8
20:33
Vívás – Szász-Kovács Emese mestere Supermanként röpködött a pástok között (She)
.
márc. 8
20:35
Vívás: Szász-Kovács Emese mestere Supermanként röpködött a pástok között (She)
Peterdi András alighogy megnyerte az asszóját a 64 között a budapesti párbajtőr Grand Prix-versenyen, máris jelenése volt egy másik pástnál, mint Szász-Kovács Emese mestere. Bár az olimpiai bajnok tanítvány a 20 hónapos kihagyás után a főtáblán már nem ment kört, azt még kiszurkolta, hogy Peterdi legyőzze a ranglistaelső Szergej Bidát.
márc. 8
20:37
Erste Liga: a Ferencváros győzelemmel kezdett az Ute elleni elődöntőben (She)
Az Újpest 2015 decembere óta nem tudott nyerni a Ferencváros otthonában, és ez az Erste Liga elődöntőjének, egyúttal a magyar bajnokság fináléjának első mérkőzésén sem jött össze a lila-fehéreknek. A bajnoki címvédő 6–3-ra győzött a mintegy 50 percig igazán szoros találkozón. Eközben az SC Csíkszereda 4–3-ra verte a Gyergyót.
márc. 8
20:39
Női kézi Nb I: győzött a Vác Szombathelyen (She)
A Vác Szombathelyen győzött a női kézilabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
márc. 8
20:42
A United nyerte a manchesteri rangadót (MMonline)
A második helyen álló Manchester City hátránya így maradt 25 pont az éllovas Liverpoollal szemben
márc. 8
20:45
A Juventus az Internazionale legyőzésével állt vissza a Serie A élére (She)
A Juventus hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Internazionalét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójából elhalasztott rangadón, ezzel visszavette a vezetést a tabellán. A második félidőben Aaron Ramsey, majd a csereként beálló Paulo Dybala talált a kapuba. Az Inter több mint 450 játékperce gólképtelen Torinóban!
márc. 8
20:57
Cr nem létező szurkolókkal „pacsizott” a meccs előtt (She)
Humoros kedvében volt Cristiano Ronaldo a Juventus Inter elleni vasárnapi rangadója előtt: habár a koronavírus okozta járvány miatt nézők nem vehetnek részt a torinói mérkőzésen, a portugál így is „lepacsizott” a máskor a  folyosón álló szurkolókkal, miután leszállt a csapatbuszról.
márc. 8
20:59
Kikapott a Betistől a Real Madrid, ugrott az elsőség! (She)
Kikapott 2–1-re a Real Betis otthonában a Real Madrid, így a királyi gárda elveszítette elsőségét a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (La Liga).
márc. 8
21:03
Világbajnok klasszissal erősített a kupagyőztes magyar csapat (Ripost)
Komoly erősítést jelentett be a magyar klubcsapat.
márc. 8
21:21
Férfi kézi: felfüggesztették a bérek kifizetését Csurgón (She)
Mint arról beszámoltunk, a Csurgó nagy meglepetésre kikapott a sereghajtó Vác otthonában a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján. A mérkőzés nem maradt következmények nélkül: a Csurgó tájékoztatása szerint felfüggesztették a bérek és prémiumok kifizetését, és személyi változások is várhatóak. Alább tartalmi változtatás nélkül idézzük a klub közl
márc. 8
21:27
Férfi röpi: idegenben nyert a Kecskemét és a Kazincbarcika (She)
A Kecskemét öt játszmában győzött vasárnap a MAFC-BME vendégeként a férfi röplabda Extraligában, a Kazincbarcika pedig három szettben verte meg idegenben a DEAC-ot.
márc. 8
21:39
Van Gerwen-varázslat, kilencnyilas Gurney ellen (She)
Tökéletes leget dobott Michael van Gerwen a darts UK Open harmadik napján a Daryl Gurney elleni mérkőzésen. A háromszoros világbajnok karrierje hetedik, tv-ben is közvetített kilencnyilasát dobta – legutóbb 2019 novemberében, Adrian Lewis ellen hozott össze tökéletes leget.
márc. 8
21:39
Ederson megajándékozta az Ördögöket (Azenpenzem)
.
márc. 8
21:41
Büntetőkkel nyert a DVTK a szlovák jégkorongligában (Azenpenzem)
.
márc. 8
22:03
Előnybe került a Fradi az Újpesttel szemben (Azenpenzem)
.
márc. 8
22:27
MotoGp: viszlát valamikor, valahol... (She)
Furcsa hangulatban telt a gyorsasági motoros világbajnokság Katari Nagydíja, melyen a koronavírus miatt a MotoGP futamát nem rendezték meg. A két alacsonyabb géposztályban azért került sor a megméretésre, mert azokban a mezőny már a múlt héten Katarba érkezett tesztelésre.
márc. 8
22:33
MotoGp: viszlát valamikor, valahol... (She)
Furcsa hangulatban telt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíja, melyen a koronavírus miatt a MotoGP futamát nem rendezték meg. A két alacsonyabb géposztályban azért került sor a megméretésre, mert azokban a mezőny már a múlt héten Katarba érkezett tesztelésre.
márc. 8
22:45
Serie A: a Juve legyőzte az Intert és visszaállt a bajnokság élére (She)
A Juventus hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Internazionalét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójából elhalasztott rangadón, ezzel visszavette a vezetést a tabellán. A második félidőben Aaron Ramsey, majd a csereként beálló Paulo Dybala talált a kapuba. Az Inter több mint 450 játékperce gólképtelen Torinóban!
márc. 8
23:09
La Liga: a Real Madrid kikapott a Betis otthonában (She)
Kikapott a Real Betis otthonában a Real Madrid 2–1-re, így a királyi gárda elveszítette az elsőségét a La Ligában.
márc. 8
23:21
Sallai megdolgozott edzője bizalmáért; Fucsovics nem bánja a „rossz” döntést (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
márc. 8
23:39
Nba: hiába George 31 pontja, a Lakers nyerte meg a derbit (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Los Angeles-i rangadóján a Lakers idegenben 112–103-ra legyőzte a Clipperst. A házigazdáknál Paul George 31 pontig jutott, ezzel ő lett a derbi legeredményesebbje.
márc. 8
23:51
A kígyó farka – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Látványos propagandabeszédet tartott Aleksander Ceferin az UEFA elmúlt heti kongresszusán, diplomataként megérdemel minden dicséretet, vezetőkén...

Keresés