2020. május 10. vasárnap

máj. 10
16:32
Válogatott: Rossi 50 nap után vissszatér, karanténnal kezd (She)
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még március 21-én utazott haza családjához Olaszországba, Pozzuoliba, s azóta is a Nápoly melletti kisvárosban tartózkodik. Az elmúlt, közel 50 napot Rossi családi körben töltötte, ám ennek most vége: a szakember vasárnap este autóba ül és Magyarországra utazik – számolt be róla a Magyar Nemzet.
máj. 10
16:48
Mls: dél-amerikai ászokkal erősítene Beckham csapata (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) újonc Inter Miami élénken érdeklődik a kolumbiai James Rodríguez és az argentin Javier Pastore iránt.
máj. 10
16:50
Ahogy mi megéltük: „Magyar–szovjet 0–6… Sohasem éreztem magam annyira egyedül!” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. Vasárnap egyik olvasónk történetét osztjuk meg, dr. Nagy Zoltán a magyar labdarúgó-válogatott 1984–1986-os sikereit és kudarcait eleveníti fel, ahogy ő megélte.
máj. 10
16:54
Misztikus mezszámok: 22 – a 22-es csapdája (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a köv
máj. 10
17:27
Dibusz: Be kell zsebelnünk a 31. bajnoki címet! (BorsOnline)
Szerződést hosszabbított Dibusz Dénessel a Ferencváros. A 9-szeres válogatott kapus már nagyon várja, hogy a május 23-i bajnoki folytatáskor a DVSC ellen pályára lépjen.
máj. 10
17:30
MU: a kínai csapat arra számít, hogy Ighalo visszatér az idény kezdetére (She)
A Sanghaj Senhua szeretné, ha Odion Ighalo visszatérne Kínába, miután május végén lejár a kölcsönszerződése a Manchester Unitednél, hiszen júliusban kezdődik a kínai bajnokság.
máj. 10
17:36
Barca: Guardiolának könnyű dolga volt... – Sztoicskov (She)
Guardiola érdemei minimálisak a Barcelona 2008 és 2012 közti sikereiben – jelentette ki a katalán klub korábbi kiválósága, Hriszto Sztoicskov. Az aranylabdás bolgár szerint Frank Rijkaard sokkal többet tett azokért a sikerekért.
máj. 10
17:39
Megvan az időpont, ekkor tér vissza Marco Rossi Magyarországra (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány ötven napig önkéntes karanténban volt.
máj. 10
18:18
Albánia: koronavírus-tesztelés nélkül indítanák újra a bajnokságot – sajtóhír (She)
Az egyik albán újságíró beszámolója szerint a helyi szövetség megegyezett az egészségügyi minisztérium illetékeseivel arról, hogy a hónap végén újraindulhat a bajnokság – koronavírustesztek nélkül is.
máj. 10
18:24
Öten elkapták a koronavírust a spanyol labdarúgó bajnokság első két osztályából (ATV)
Öten adtak pozitív koronavírus-tesztet a spanyol labdarúgó bajnokság első két osztályából.
máj. 10
18:42
Fürdőruhában jógáztak a magyar női pólóválogatott játékosai (Ripost)
A Császár-Komjádi Sportuszodában edzettek a nemzeti csapat tagjai.
máj. 10
18:54
Serie A: január óta nem fizettek fél tucat csapatnál – sajtóhír (She)
Január óta nem kapták meg a fizetésüket legalább hat élvonalbeli olasz klubcsapat labdarúgói a La Repubblica szerint.
máj. 10
18:56
Sakk: Kína nyerte a Nemzetek Kupája online versenyt (She)
Kína négyese nyerte meg a Nemzetek Kupája elnevezésű sakktornát, amelyet hat válogatott részvételével a nemzetközi szövetség (FIDE) írt ki körmérkőzéses rendszerű online verseny formájában, rövidített játékidejű partikkal.
máj. 10
19:00
Fehéroroszország: nyolc gólt hozó meccsen állt élre a Bate (She)
Nyolcgólos, fordulatokban gazdag mérkőzést tudott megnyerni a BATE Boriszov a Szmolevicsi otthonában a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Viszsaja Liha) 8. fordulójában. A rekordbajnok ezzel élre állt a ligában.
máj. 10
19:18
Fft: a hét legnagyobb sittes a futballban (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában ezúttal a börtönviselt futballisták között válogatott.
máj. 10
19:24
Műkorcsolya: kedden kezdi a jeges edzéseket a válogatott (She)
Keddtől megkezdik a jeges edzéseket a magyar műkorcsolya-válogatott tagjai, de egyelőre csak a felnőttek. Vardanjan Gurgen, a magyar szövetség ágazati igazgatója arról számolt be az M1 aktuális csatornának, hogy jövő héten a junior válogatottakat és a Heraklész-programban résztvevőket is elkezdik tesztelni az új koronavírusra, mert a jeges t
máj. 10
20:06
Hertha: Klinsmann helyett Lehmann a tanácsadói testületben (She)
A játékosként világbajnoki ezüst- és bronzérmes Jens Lehmann bekerült a Hertha BSC labdarúgócsapatának tanácsadói testületébe.
máj. 10
20:18
F1: két hétközi futammal rajtolhat az idény – sajtóhír (She)
Miközben egy az FIA-től kiszivárgó feljegyzés szerint a Nemzetközi Automobil-szövetség beleegyezett a dupla Osztrák és Brit Nagydíjba – ráadásul a második GP mindkét helyszínen hétköznap lenne. A brit kormány 14 napos karantén bevezetését tervezi a beutazókkal szemben, ami viszont elvileg ellehetetlenítené a tervezett silverstone-i futamokat – így
máj. 10
20:20
Ajánló: elsőbálozó olimpikon az Ultrabalatonon (She)
A riói olimpikon, Csere Gáspár sem hezitált, hogy csatlakozzon-e az NN Ultrabalaton-Nemzeti Sport virtuális futásához, így aztán életében először „indul” a tókerülő viadalon.
máj. 10
20:24
Nba: Durant akkor sem játszik az idényben, ha folytatják (She)
Kevin Durant, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets sztárja akkor sem lép pályára a mostani idényben, ha az folytatódik.
máj. 10
20:26
E-sport: Russel a virtuális Williamsszel legyőzte a Ferrarit (She)
George Russell sikerét hozta a virtuális F1-es Spanyol Nagydíj. A Williams brit pilótája Charles Leclerc-rel vívta a legnagyobb csatát, míg a múlt heti győztes, Alexander Albon két kiállásos stratégiája miatt ezúttal a dobogóról is lecsúszott.
máj. 10
20:30
E-sport: Russell a virtuális Williamsszel legyőzte a Ferrarit (She)
George Russell sikerét hozta a virtuális F1-es Spanyol Nagydíj. A Williams brit pilótája Charles Leclerc-rel vívta a legnagyobb csatát, míg a múlt heti győztes, Alexander Albon két kiállásos stratégiája miatt ezúttal a dobogóról is lecsúszott.
máj. 10
21:30
Kép: megszületett az egyik leghíresebb női labdarúgó, Alex Morgan kislánya (She)
Május 7-én, csütörtökön megszületett a világ egyik legjobb és leghíresebb női labdarúgójának, az olimpiai és kétszeres világbajnok Alex Morgannak a kislánya – erről az újdonsült édesanya és férje, a Los Angeles Galaxyben futballozó Servando Carrasco a közösségi oldalaikon számoltak be.
máj. 10
21:36
Extrém szituáció lesz, a nézők nélküli futballra fel kell készülni – Batik (She)
.
máj. 10
21:38
NB I: Extrém szituáció lesz, a nézők nélküli futballra fel kell készülni – Batik (She)
Már csak két hét és újra tétmeccset játszik a Budapest Honvéd, méghozzá az MTK Budapest ellen a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. A kispestiek védője, Batik Bence az NSO Tv-nek mesélt arról, mire lehet elég ez az időszak, mennyire lesz furcsa szurkolók nélkül játszani, de arról is beszélt, hogy a kényszerszünet miatt alaposan felborulhatnak az e
máj. 10
21:42
Ligue 1: Drogba a bajnokság legjobb csatára a 21. században (She)
A francia labdarúgó-bajnokság legjobb csatára a 21. században Didier Drogba volt – az élvonal, a Ligue 1 nézőinek szavazásán.
máj. 10
22:00
Digitális újítással készül a visszatérésre egy dán labdarúgóklub (BorsOnline)
Az Aarhus GF egy olyan digitális újítással készül a dán labdarúgó-bajnokság újraindítására, amelynek segítségével futballmérkőzésre emlékeztető hangulatot teremthet zárt kapus rendezés esetén is.
máj. 10
22:06
A jövő sztárja – Berta Mihály publicisztikája (She)
Martin doktornak két szenvedélye volt: az epeműtét és a keresztrejtvény. Az elsőn nincs mit csodálkozni, mióta diplomát szerzett, és az évi ren...
máj. 10
22:08
Próba szerencse – Malonyai Péter jegyzete (She)
Kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy az Európai Kézilabda-szövetség elnöke, Michael Wiederer tervezi, s a sportág egy esztendő alatt vissz...
máj. 10
22:10
Szoboszlai most csak a Salzburgra fókuszál; Dibusz jól működő kapcsolata (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
máj. 10
22:36
Argentína: az államfő jobbnak ítéli Maradonát Messinél (She)
Az argentin államfő a labdarúgásban meghatározó szerepet játszó két honfitársa közül a már visszavonult Diego Maradonát jobbnak ítélte az FC Barcelona sztárjánál, Lionel Messinél.
máj. 10
23:06
Női kézi: amikor vesztes mérkőzés után pelenkát dobtak a Dunaferr-öltözőbe (She)
Negyedszázada ünnepelte első, csapatsportágban aratott jelentős sikerét a Dunaferr SE, a női kézilabdázók a Kupagyőztesek Európa Kupájában diadalmaskodtak. A piros-fehérek a német Lützellinden együttesét múlták fe­lül a májusi fináléban, idegenben két góllal kikaptak, itthon nyolccal nyertek, végig vezetve, jó játékkal hódították el a serleget
máj. 10
23:24
Darts: kiesett a világranglista 18. helyezettje is a Home Touron (She)
Három győzelemmel Jamie Hughes nyerte meg a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron a 24-es csoport küzdelmeit, így bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.
máj. 10
23:30
Hétfői sportműsor: megint csak darts az élő kínálatban (She)
Hétfőn az élő kínálatban megint csak darts szerepel, a PDC Home Touron a 25-ös csoport küzdelmeire kerül sor, felvételről azonban sok mindent láthatnak a sportrajongók a televízióban. Íme, a hétfői program!

Keresés