2021. február 20. szombat

febr. 20
0:00
Új hajó érkezik a Dunára (AQUA)
A Spirit of Danube névre keresztelt 190 fős hajó 2022-ben lép szolgálatba, és többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinti útja során. A Saga tájékoztatása szerint a vállalat új hajója a Duna különböző szakaszain halad majd végig, a leghíresebb városok mellett kiköt kevésbé ismert településeken is. A Spirit of the Danube a Saga
febr. 20
0:00
Találkozás édesanyám szerelmével, aki nélkül az egész életem másképp alakult volna (WMN)
Az anya mindent megbocsátott. Vajon a lánya is így tesz?
febr. 20
0:06
A depresszió sokszor nem látszik azon, aki szenved tőle. (She)
Ültem az ágyon, és azt éreztem, hogy elég! Nem üvöltöttem, nem sírtam, nem mutattam semmi jelét ennek. Egyszerűen csak éreztem. Tudtam, hogy innen nincs tovább.
febr. 20
0:06
Így melegítsd mikróban a rántott húst, nem lesz cipőtalp (Ripost)
A rántott húsnál nincs jobb ebéd! Így lesz friss az étel még másnapra is. Ezek a tippek seítenek!
febr. 20
0:10
Mi értelme az életnek, ha nincs melletted senki? (She)
Az emberben sokszor felmerülhet a gondolat, hogy mi tenné őt igazán boldoggá. Mit kellene elérni, megszerezni, mit kellene elmondania magáról ahhoz, hogy azt érezze, tényleg boldog?
febr. 20
0:10
Online főzőiskolát indít a Lidl: Michelin-csillagos séftől tanulhatnak a résztvevők (Ripost)
Kezdőknek és haladóknak egyaránt exkluzív és egyedülálló tudást nyújtó, online főzőkurzust indít a Lidl Magyarország, mely mindenki számára ingyenesen elérhető. A tanfolyamra feliratkozók nem csak új recepteket, de különleges technikákat, fortélyokat is megismerhetnek, elsajátíthatnak a Michelin-csillagos séftől, Széll Tamástól. A kurzus célja, hog
febr. 20
0:14
5+1 érdekes tény az önkielégítésről (She)
A maszturbáció a leggyakoribb szexuális tevékenység. Ennek ellenére talán erről beszélünk a legkevesebbet. Pedig mindenki csinálja: fiatal, idős, férfi és nő.
febr. 20
0:14
Ez a két csillagjegy a Halak jegyébe lépve megvalósíthatja legnagyobb álmait (Ripost)
E két jegynek a szülöttei igazán izgalmas napok elébe néznek. Egészen elképesztő lehetőség vár rájuk! Vajon te is a szerencsések közé tartozol?
febr. 20
0:18
Nindzsa-módszer: Így pucolnak krumplit a profik (Ripost)
Alapkellék a konyhában a burgonya, ám a krumplipucolás senkinek nem a kedvence. A nindzsa-módszer véget vet a kínlódásnak, ha ezt veted be, pillanatok alatt lekaphatod a krumpli héját.
febr. 20
4:12
SWATCH Keep Turning – az indokolt impulzusvásárlás (Kronometer)
Méltatlanul kevés figyelem terelődik a Swatch-ra, pedig akár azt is mondhatnánk, hogy Európa Casio-ja. Noha a Casio gyárt indokoltan drága órákat, a Swatch nem. A Swatch-nak ott van erre a…
febr. 20
4:18
8 minisorozat, ami megéri, hogy rááldozd a teljes hétvégéd (Joy)
Nincs még programod a hétvégére? Most már van!
febr. 20
4:18
Amikor egy család cargobike-ra cseréli az autót (Flowcycle)
Hogyan közlekedünk gyerekkel Budapesten? Éva és Janó inspiráló gondolatai és tanácsai a Flowcycle tematikus interjúsorozatának első részében.
febr. 20
4:24
A bordatörés (WebBeteg)
A mellkasi sérülések közül a bordatörés a leggyakoribb. Legtöbbször a középső bordák (4-8.) törnek, repednek. Általában a hónalj vonalában elől vagy hátul, leggyakrabban csak egy helyen, de nagyobb trauma hatására akár több borda több helyen is törhet.
febr. 20
4:36
Furcsa tünet, amit a túl sok ülés okoz (HáziPatika)
A vicces elnevezésű "döglött popsi szindróma" valójában egy nagyon is komoly problémát takar, melynek kiváltó oka a mozgásszegény, ülő életmód. Lássuk, milyen tünetek hívhatják fel rá a figyelmet!
febr. 20
4:42
Attól még, mert albérlő vagy, nem nézhetnek át rajtad! (She)
Egy belvárosi, körudvaros aprócska lakásban élek, balszerencsémre a földszinten. Mivel nem vagyok tulajdonos, csak albérlő, így semmiféle beleszólásom sincs a ház dolgaiba, bár a közös költséget én fizetem. Egy ideje már tűrök, de a tegnap délutáni eset kiverte nálam a biztosítékot, és eldöntöttem, ez így nem mehet tovább.
febr. 20
5:12
A legveszélyesebb ételek magas vérnyomással (HáziPatika)
A magasvérnyomás-betegég és egyéb szív-érrendszeri megbetegedések nemcsak gyógyszerrel, hanem életmódunkkal is kezelhetők.
febr. 20
5:12
Azt hittem szeretsz...de egy nap alatt kisöpörtél az életedből (She)
Hónapok óta azt álmodtam, hogy szakítasz velem. Bár tagadtam magam előtt, éreztem, hogy el foglak veszíteni, ott volt a levegőben, ott volt minden mozdulatodban és ki nem mondott szavaidban.
febr. 20
5:12
Tálalj úgy, mint Sárközi Ákos (Igényes férfi)
"Ahhoz, hogy előre tudjunk tervezni, mindenképpen sokkal többet kell mutatnunk magunkból. Véleményem szerint a bizalom és az élmény most a két legfontosabb tényező."
febr. 20
5:18
Így váltak a szolgálólányokból ünnepelt dívák (She)
Az elmúlt hetekben megtanultam, hogy a gésákról – jelenségként és mesterségkén is – nagyon megoszlanak a vélemények. Akad, akinek kifejezetten lesújtó a nézete róluk, mások inkább a művészt látják bennük, mintsem könnyűvérű nőcskéket.
febr. 20
5:18
Megtudta a pasim, hogy lefeküdtem a bátyjával (is) – erre a reakcióra azonban nem számítottam (Joy)
Sejtettem, hogy nem lesz jó vége ennek a sztorinak, de ami történt, az minden várakozásomat felülmúlta.
febr. 20
5:36
Szlávik szerint ezért nem lehet kiirtani a koronavírust (HáziPatika)
Friss interjú készült Szlávik János főorvossal, a Dél-pesti Centrum Kórház infektológiai osztályának vezetőjével, amelyben egyebek mellett beszélt a brit mutánsról, a hosszú COVID-ról, és arról is, miért nem lehet teljesen kiirtani a koronavírust.
febr. 20
5:36
Szerettek volna segíteni a bajba jutott dolgozókon, rengeteg pénzt otthagytak (Nosalty)
A házaspár már 2éve jár ugyanabba az étterembe, hiszen minden alkalommal itt ünneplik házassági évfordulójukat, első randijuk emlékére. Idén viszont a vírushelyzet miatt úgy döntöttek, jóval nagyobb összeget áldoznak az estére, mint a vacsora ára...
febr. 20
5:42
Milyen szerelem az, ahol a férfi édes hármasra vágyik? (She)
Tavaly februárban történt, hogy egy szerelmi csalódás után újra felmentem a Tinderre. Lapozgattam a profilok között és egyszer csak megpillantottam Bencét, akivel nyolc évvel ezelőtt volt egy kis futó románcom. Meglepődtem, milyen jól néz ki, sokat változott, úgyhogy kis hezitálás után jobbra húztam.
febr. 20
5:48
A hirtelen haragot ma felejtsd el, csak bajba kerülhetsz (Metropol)
Ha egy kis önuralomra szorítja magát a Kos, akkor sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.
febr. 20
6:06
Klímastratégia épül ki Salgótarjánban, lakossági közreműködéssel (Ez a lényeg)
Míg a kormány továbbra sem hajlandó a zöld jövő útján járni, a városvezetés már komoly környezetvédelmi terveken dolgozik.
febr. 20
6:12
Így ismerhetjük fel a magyar gyógyszereket (HáziPatika)
Napjainkra több mint száz országban gyógyítanak és gyógyulnak magyar gyógyszerrel. A hazai gyógyszergyártók még 2014-ben hozták létre a Magyar Gyógyszer Védjegyet, hogy az orvosokat, gyógyszerészeket, betegeket hiteles forrásból informálja a
febr. 20
6:12
Az okosóra azonnal jelzi a rendellenes szívműködést, így elemezd az adatokat! (Igényes férfi)
Hogyan érdemes elemezni az okosóra adatait és melyek azok a figyelmeztető jelek, amelyek a szív rendellenes működését jelzik és amelyeket nem érdemes félvállról venni?
febr. 20
6:14
Milliókat veszíthetsz a nyugdíjcélú megtakarítások 10 leggyakoribb buktatójával (Igényes férfi)
A buktatók többsége több millió forintos veszteséget is okozhat hosszú távon, ezért érdemes körültekintően dönteni.
febr. 20
6:18
Az első nyilvános képek az Olokun szuperjachtról (AQUA)
Bár az olasz Tankoa Yachts már 2020 végén átadta tulajdonosának, a Cote d’Azurön készült első „éles” képek csak most jelentek meg az ötvenméteres luxusmotorosról. Az ideális körülmények között készült fotókon igen látványosan megmutatkozik az alumíniumtestű hajó eleganciája, a fekete test és a szürke felépítmény harmóniája. Az esztétikus megjelenés
febr. 20
6:27
Lilike az ország legrégebben áttelelő gólyája (24.hu)
46 fiókát reptettek ki párjával az elmúlt egy évtizedben.
febr. 20
6:42
Applikáció, ami életet menthet (HáziPatika)
Elindulása óta 530 ezren töltötték le, és közel 3000 esetben nyújtott segítséget a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő elnevezésű applikációja.
febr. 20
6:48
Pszt! Eláruljuk a tökéletes tusvonal titkát! (Metropol)
Ha eddig nem tudtál tusvonalat rajzolni, akkor itt az alkalom, hogy megtanuld, hogyan lehet egyszerűen, maszatolás nélkül meghúzni.
febr. 20
7:06
Egymás testének elfogadása nem azt jelenti, hogy hízásra biztatunk bárkit! – Még egyszer, utoljára a Debreczeni Zita „ügyről” (WMN)
Szentesi Éva két napja kikelt egy Insta-poszt kommentjei kapcsán a testszégyenítés ellen, de vannak, akik félreértették a lényeget szerinte. Ezért most még egyszer megszólal a témában:
febr. 20
7:12
Spondylolisthesis (csigolyaelcsúszás) (WebBeteg)
A spondylolisthesis kétoldali csigolyaív-szakadáshoz társuló csigolyacsuszamlást jelent. Mi okozza a kialakulását? Mik a tünetei? Hogyan diagnosztizálható a betegség, és hogyan kezelhető?
febr. 20
7:36
Útnak indítottak százezer adag Szputnyik vakcinát Magyarországra (WebBeteg)
Útnak indítottak százezer adag orosz Szputnyik vakcinát Magyarországra - közölte a külgazdasági és külügyminiszter péntek este a Facebook-oldalán.
febr. 20
7:36
Senki nem mondaná meg róla, hogy 72 éves: a spanyol üzletasszony a kortalan elegancia mintaképe (Retikül)
A kortalan megjelenés és az elegáns smart casual stílus mintapéldája Carmen Lomana, aki ismert tévés személyiség, műsorvezető, és üzletasszony Spanyolországban. Ha valaki, hát ő 70 felett is zsigerből nőies!
febr. 20
7:48
A Pfizer/BioNTech vakcinája magasabb hőmérsékleten is tárolható (WebBeteg)
A Pfizer amerikai gyógyszergyár és német partnere, a BioNTech által kifejlesztett, koronavírus elleni védőoltás a jelenleg előírtnál magasabb hőmérsékleten is tárolható a gyártók által közzétett új adatok szerint.
febr. 20
8:06
Az olajszennyezés hosszú távon tönkreteszi a delfinek immunrendszerét (Hamu és Gyémánt)
A Deepwater Horizon olajfúrótorony katasztrófája 11 éve történt, káros hatása azonban a mai napig észlelhető az állatvilágon. A Environmental Toxicology and Chemistry folyóiratban megjelent tanulmány megállapította , hogy a Mexikói-öböl északi részén a Deepwater Horizon olajfúrótorony 2010-es szennyezése súlyosan befolyásolta a palackorrú
febr. 20
8:09
Házasság válságban: hogyan oldhatók meg a krízishelyzetek? (Képmás)
Amikor párkapcsolatunkban, házasságunkban súlyos gondok, krízisek jelentkeznek, szeretnénk titokban tartani azokat, szeretnénk, ha mások nem látnák, és igyekszünk őket saját erőnkből megoldani. Az esetek túlnyomó többségében nehezen rendeződik a probléma, és végül az egyik vagy mindkét fél külső segítséget is próbál bevonni. Azonban nem mindegy, ho
febr. 20
8:12
Ez a legegészségtelenebb teaféle (HáziPatika)
Bár a buboréktea két leggyakoribb alapja, a zöld és a fekete tea önmagukban számos pozitív hatással bírnak szervezetünkre, a hozzájuk kevert ízesítők miatt a kész ital mindennek mondható, csak egészségesnek nem. Mutatjuk, miért érdemes csínján bánni
febr. 20
8:12
Aminosavak a testi-lelki egészségért (Életforma)
A stressz, a fokozott szellemi és fizikai igénybevétel szervezetünk egészére kihatással van, hiszen rövidtávon feszültek, idegesek leszünk, esetleg koncentrációs problémákkal találkozhatunk, hosszú távon pedig hamarabb kimerülnek energia- és ásványianyag- tartalékaink. Kiegyensúlyozott táplálkozással, a fehérjék felépítéséhez szükséges aminosavak b
febr. 20
8:12
10+1 híres színész, akik egy forgatás alatt hunytak el - Megmutatjuk, hogy fejezték be nélkülük a filmet (Joy)
Vannak filmek, amik annak ellenére is befejeződtek, hogy a főszereplő színész időközben elhunyt.
febr. 20
8:12
Jó hír a közlekedési ágazat munkavállalóinak! (UniLife)
Virtuális program indul a közlekedési ágazat munkavállalói számára. A továbbképzésben korszerű informatikai eszközökkel felszerelt, komplex közlekedési képzési és vizsgacentrumot alakítanak ki.
febr. 20
9:06
Öt kedvenc könyvem a világ (majdnem) minden tájáról, amelyekből nevelem a gyereket – meg magamat (WMN)
Vajon a szülőség tényleg tanulható? És ha igen, melyek a legjobb „tankönyvek”? Dudics Emese megosztja veletek az ő öt kedvencét.
febr. 20
9:12
5 gardróbrendezési tipp, ha kevés a helyed (NLC)
Kicsi a lakás, a szekrényed ajtaját pedig már szinte becsukni sem tudod? Ezekkel a gardróbrendezés praktikákkal több helye lesz a ruháidnak!
febr. 20
9:12
Rúdfitness, ahogy még sosem láttad, ám ezek után biztos kedvet kapsz (Femcafe)
Ha már többször eljátszottál a gondolattal, hogy kipróbálod a rúdsportot, akkor itt a remek alkalom, ehhez pedig hoztunk egy kis inspirációt is, ami biztosan meghozza a kedved. Ezeket a fotókat látnod kell, íme!
febr. 20
9:36
Koronavírus - 2995 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 107 beteg (WebBeteg)
2995 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 400 111 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
febr. 20
10:00
Cindy Crawford 55 éves – és még mindig gyönyörű! (Életforma)
Máig a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb arca, aki a mai napig aktív, és 55 évesen is példaképe lehet bármely nőnek.
febr. 20
10:06
Koronavírus: újabb 107 magyar áldozat (HáziPatika)
Meghalt 107 beteg, 2995-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon.
febr. 20
10:06
Napi horoszkóp február 20.: a Skorpióknak új szerelem forgatja fel az életét, a Bakoknak le kell tenniük bizonyos súlyokat (Joy)
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

Keresés