2021. február 20. szombat

febr. 20
0:00
Meglepetést okozott az amerikai adat (Hírstart)
A decemberi növekedés után januárban is emelkedett a használtlakás-eladások száma az Egyesült Államokban. A piac csökkenést várt.
febr. 20
0:00
Új hajó érkezik a Dunára (AQUA)
A Spirit of Danube névre keresztelt 190 fős hajó 2022-ben lép szolgálatba, és többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinti útja során. A Saga tájékoztatása szerint a vállalat új hajója a Duna különböző szakaszain halad majd végig, a leghíresebb városok mellett kiköt kevésbé ismert településeken is. A Spirit of the Danube a Saga
febr. 20
0:00
Találkozás édesanyám szerelmével, aki nélkül az egész életem másképp alakult volna (WMN)
Az anya mindent megbocsátott. Vajon a lánya is így tesz?
febr. 20
0:06
A depresszió sokszor nem látszik azon, aki szenved tőle. (She)
Ültem az ágyon, és azt éreztem, hogy elég! Nem üvöltöttem, nem sírtam, nem mutattam semmi jelét ennek. Egyszerűen csak éreztem. Tudtam, hogy innen nincs tovább.
febr. 20
0:06
A neves magyar színésznő a stúdióban sírta el magát, amiért aljas módon bántják a lányát (Hírstart)
Szomorú volt hallani és látni, ahogy Fésűs Nelly beszél a helyzetről, mely sok más szülőt is érinthet a világban.
febr. 20
0:06
Így melegítsd mikróban a rántott húst, nem lesz cipőtalp (Ripost)
A rántott húsnál nincs jobb ebéd! Így lesz friss az étel még másnapra is. Ezek a tippek seítenek!
febr. 20
0:10
Mi értelme az életnek, ha nincs melletted senki? (She)
Az emberben sokszor felmerülhet a gondolat, hogy mi tenné őt igazán boldoggá. Mit kellene elérni, megszerezni, mit kellene elmondania magáról ahhoz, hogy azt érezze, tényleg boldog?
febr. 20
0:10
5+1 érdekes tény az önkielégítésről (Hírstart)
A maszturbáció a leggyakoribb szexuális tevékenység. Ennek ellenére talán erről beszélünk a legkevesebbet. Pedig mindenki csinálja: fiatal, idős, férfi és nő.
febr. 20
0:10
Online főzőiskolát indít a Lidl: Michelin-csillagos séftől tanulhatnak a résztvevők (Ripost)
Kezdőknek és haladóknak egyaránt exkluzív és egyedülálló tudást nyújtó, online főzőkurzust indít a Lidl Magyarország, mely mindenki számára ingyenesen elérhető. A tanfolyamra feliratkozók nem csak új recepteket, de különleges technikákat, fortélyokat is megismerhetnek, elsajátíthatnak a Michelin-csillagos séftől, Széll Tamástól. A kurzus célja, hog
febr. 20
0:14
5+1 érdekes tény az önkielégítésről (She)
A maszturbáció a leggyakoribb szexuális tevékenység. Ennek ellenére talán erről beszélünk a legkevesebbet. Pedig mindenki csinálja: fiatal, idős, férfi és nő.
febr. 20
0:14
Lesz részünk napsütésben a hétvégén (Hírstart)
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul.
febr. 20
0:14
Ez a két csillagjegy a Halak jegyébe lépve megvalósíthatja legnagyobb álmait (Ripost)
E két jegynek a szülöttei igazán izgalmas napok elébe néznek. Egészen elképesztő lehetőség vár rájuk! Vajon te is a szerencsések közé tartozol?
febr. 20
0:18
Légszennyezést felfogó szupernövényeket azonosítottak (Hírstart)
A madárbirsfélék cserjéi fogják fel a legjobban a légszennyezést a nagy közúti forgalmú térségekben, míg más növények jelentős szerepet játszhatnak az épületek hűtésében, az áradások mérséklésében – állapították meg brit botanikusok. A Királyi Kertészeti Társaság (RHS) kutatói a sövények hatékonyságát vizsgálták a légszennyezés elnyelésébe
febr. 20
0:18
Nindzsa-módszer: Így pucolnak krumplit a profik (Ripost)
Alapkellék a konyhában a burgonya, ám a krumplipucolás senkinek nem a kedvence. A nindzsa-módszer véget vet a kínlódásnak, ha ezt veted be, pillanatok alatt lekaphatod a krumpli héját.
febr. 20
0:22
Brutál szexi fotót posztolt Tóth Andi: aprócska topban mutatta meg magát (Hírstart)
A rajongói legnagyobb örömére Tóth Andi ismét egy szexi fotót posztolt Instagram-oldalára.
febr. 20
0:26
Magyar bajnokokat avattak a snowboardosok (Hírstart)
Hat nap leforgása alatt két hazai helyszínen, Eplényben és Mátraszentistvánon zajlottak az országos snowboard bajnokság versenyszámai. Hazánk legjobb snowboardosa, az olimpiai reménység Fricz Botond nyerte a freestyle magyar bajnokságot, míg az alpinosoknál Pátkai Marcell 26. magyar bajnoki címét szerezte.
febr. 20
0:54
150 milliárd forint érkezik Tokaj-Zemplén térség fejlesztésére (Hírstart)
Az induló fejlesztések növelik a helyben élők lehetőségeit és a települések népességmegtartó erejét.
febr. 20
3:12
Kína elismerte a veszteségeit a tavalyi határkonfliktusból (Nap Mint Nap)
Kína jó pár hónappal az események után nemrégiben bejelentette, hogy még tavaly júniusban, amikor határkonfliktusa volt Indiával, négy katonáját is elveszítette a harcokban. A himalájai közös határszakaszon még júniusban voltak komoly összetűzések és a kínai állami média szerint a harcok során négy katona is meghalt. Akkoriban Kína csak azt ismerte
febr. 20
3:24
50 000 ember halálát okozta a légszennyezés tavaly a világ egyik legnagyobb városában (Hírstart)
Egy frissen nyilvánosságra hozott tanulmány szerint a káros PM2.5 részecskék által okozott légszennyezés csak Újdelhiben 54 000 ember halálát okozta az elmúlt év során, ahol a WHO által még egészségesnek tartott szintek hatszorosa volt a légszennyezettség szintje.
febr. 20
4:12
SWATCH Keep Turning – az indokolt impulzusvásárlás (Kronometer)
Méltatlanul kevés figyelem terelődik a Swatch-ra, pedig akár azt is mondhatnánk, hogy Európa Casio-ja. Noha a Casio gyárt indokoltan drága órákat, a Swatch nem. A Swatch-nak ott van erre a…
febr. 20
4:12
Bereczki Zoltán apa lesz (Nap Mint Nap)
A hazai bulvárvilágban nagyon sok a szenzációhajhász cikk, kevés a pozitív hangvételű bombahír. Most azonban egy ilyen jelent meg a bulvársajtóban, hiszen 44 éves korában újra apa lesz Bereczki Zoltán. A nála 10 évvel fiatalabb felesége, a szintén színészként dolgozó Bata Éva az információk szerint az év második felére várja a közös gyermeket. Amen
febr. 20
4:18
8 minisorozat, ami megéri, hogy rááldozd a teljes hétvégéd (Joy)
Nincs még programod a hétvégére? Most már van!
febr. 20
4:18
Kérdéses, mi lesz a 18 év alatti oltatlan fiatalok nyarával (Hírstart)
Egyelőre még sok a bizonytalanság a hazai fesztiválok körül, jelenleg az jelenti a fő kérdést, oltottsághoz kössék-e a rendezvényeken való részvételt.
febr. 20
4:18
Amikor egy család cargobike-ra cseréli az autót (Flowcycle)
Hogyan közlekedünk gyerekkel Budapesten? Éva és Janó inspiráló gondolatai és tanácsai a Flowcycle tematikus interjúsorozatának első részében.
febr. 20
4:24
A bordatörés (WebBeteg)
A mellkasi sérülések közül a bordatörés a leggyakoribb. Legtöbbször a középső bordák (4-8.) törnek, repednek. Általában a hónalj vonalában elől vagy hátul, leggyakrabban csak egy helyen, de nagyobb trauma hatására akár több borda több helyen is törhet.
febr. 20
4:36
Furcsa tünet, amit a túl sok ülés okoz (HáziPatika)
A vicces elnevezésű "döglött popsi szindróma" valójában egy nagyon is komoly problémát takar, melynek kiváltó oka a mozgásszegény, ülő életmód. Lássuk, milyen tünetek hívhatják fel rá a figyelmet!
febr. 20
4:42
Attól még, mert albérlő vagy, nem nézhetnek át rajtad! (She)
Egy belvárosi, körudvaros aprócska lakásban élek, balszerencsémre a földszinten. Mivel nem vagyok tulajdonos, csak albérlő, így semmiféle beleszólásom sincs a ház dolgaiba, bár a közös költséget én fizetem. Egy ideje már tűrök, de a tegnap délutáni eset kiverte nálam a biztosítékot, és eldöntöttem, ez így nem mehet tovább.
febr. 20
4:42
Melyik gyümölcslé segíthet a köszvényen? (Női NetCafe)
A napi meggylé-fogyasztás segíthet azoknak, akiknek húgysavkristályok gyülemlettek fel az ízületeikben, ezért köszvénnyel küszködnek.
febr. 20
5:12
A legveszélyesebb ételek magas vérnyomással (HáziPatika)
A magasvérnyomás-betegég és egyéb szív-érrendszeri megbetegedések nemcsak gyógyszerrel, hanem életmódunkkal is kezelhetők.
febr. 20
5:12
Azt hittem szeretsz...de egy nap alatt kisöpörtél az életedből (She)
Hónapok óta azt álmodtam, hogy szakítasz velem. Bár tagadtam magam előtt, éreztem, hogy el foglak veszíteni, ott volt a levegőben, ott volt minden mozdulatodban és ki nem mondott szavaidban.
febr. 20
5:12
Tervezz színes virágágyást a kertedbe (Női NetCafe)
Nincs is szebb látvány nyáron egy kertben, mint egy színpompás illatos gyönyörű virágágyás, amely a szivárvány minden színében pompázik. Ha szeretne ön is virágágyást ültetni kertjébe, olvassa el cikkünket.
febr. 20
5:12
Tálalj úgy, mint Sárközi Ákos (Igényes férfi)
"Ahhoz, hogy előre tudjunk tervezni, mindenképpen sokkal többet kell mutatnunk magunkból. Véleményem szerint a bizalom és az élmény most a két legfontosabb tényező."
febr. 20
5:12
Ebben a szállodában vesztegelnek 10 napot az Angliába érkezők (Nap Mint Nap)
Nagy-Britanniában jelenleg a legnagyobb felháborodás és vita akörül az intézkedés körül van, amely szerint minden, “vörös listás” országból érkező utazónak 10 napos karanténba kell vonulnia egy kijelölt szállodában. Jelenleg ez a szálloda a Heathrow repülőtéren található Radisson Blu szállodája. Eddig nem volt nagyon elképzelése arról a világnak, h
febr. 20
5:18
Így váltak a szolgálólányokból ünnepelt dívák (She)
Az elmúlt hetekben megtanultam, hogy a gésákról – jelenségként és mesterségkén is – nagyon megoszlanak a vélemények. Akad, akinek kifejezetten lesújtó a nézete róluk, mások inkább a művészt látják bennük, mintsem könnyűvérű nőcskéket.
febr. 20
5:18
Megtudta a pasim, hogy lefeküdtem a bátyjával (is) – erre a reakcióra azonban nem számítottam (Joy)
Sejtettem, hogy nem lesz jó vége ennek a sztorinak, de ami történt, az minden várakozásomat felülmúlta.
febr. 20
5:18
9 pofonegyszerű tipp, hogy távol tartsd a port a lakásodtól (Startlap)
A por elleni harc végeérhetetlennek tűnik, de egy kis odafigyeléssel és néhány szabály betartásával jelentősen csökkentheted a mennyiségét!
febr. 20
5:36
Szlávik szerint ezért nem lehet kiirtani a koronavírust (HáziPatika)
Friss interjú készült Szlávik János főorvossal, a Dél-pesti Centrum Kórház infektológiai osztályának vezetőjével, amelyben egyebek mellett beszélt a brit mutánsról, a hosszú COVID-ról, és arról is, miért nem lehet teljesen kiirtani a koronavírust.
febr. 20
5:36
Így erősítsd a kisbabád immunrendszerét! (Napidoktor)
A babák egészsége a legfontosabb a szülők számára, ezért elsődleges szempont – főként a koronavírus idején – hogy erősítsük a kicsi immunrendszerét. A várandós anyukák és a kisgyermekes szülők is nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus-járvány miatt. Az orvosi és védőnői személyes találkozások száma lecsökkent, így a kisbabáik egészségéért aggódva t
febr. 20
5:36
Szerettek volna segíteni a bajba jutott dolgozókon, rengeteg pénzt otthagytak (Nosalty)
A házaspár már 2éve jár ugyanabba az étterembe, hiszen minden alkalommal itt ünneplik házassági évfordulójukat, első randijuk emlékére. Idén viszont a vírushelyzet miatt úgy döntöttek, jóval nagyobb összeget áldoznak az estére, mint a vacsora ára...
febr. 20
5:42
Milyen szerelem az, ahol a férfi édes hármasra vágyik? (She)
Tavaly februárban történt, hogy egy szerelmi csalódás után újra felmentem a Tinderre. Lapozgattam a profilok között és egyszer csak megpillantottam Bencét, akivel nyolc évvel ezelőtt volt egy kis futó románcom. Meglepődtem, milyen jól néz ki, sokat változott, úgyhogy kis hezitálás után jobbra húztam.
febr. 20
5:42
Új megoldás az epilepsziaroham kezelésére (Szimpatika)
Az epilepsziaroham kezelésére dolgoztak ki új megoldást a Szegedi Tudományegyetem (Szte) neurológiai betegségekkel foglalkozó kutatói.
febr. 20
5:48
A hirtelen haragot ma felejtsd el, csak bajba kerülhetsz (Metropol)
Ha egy kis önuralomra szorítja magát a Kos, akkor sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.
febr. 20
6:06
9 pofonegyszerű tipp, hogy távol tartsd a port a lakásodtól (Hírstart)
A por elleni harc végeérhetetlennek tűnik, de egy kis odafigyeléssel és néhány szabály betartásával jelentősen csökkentheted a mennyiségét!
febr. 20
6:06
Klímastratégia épül ki Salgótarjánban, lakossági közreműködéssel (Ez a lényeg)
Míg a kormány továbbra sem hajlandó a zöld jövő útján járni, a városvezetés már komoly környezetvédelmi terveken dolgozik.
febr. 20
6:12
Így ismerhetjük fel a magyar gyógyszereket (HáziPatika)
Napjainkra több mint száz országban gyógyítanak és gyógyulnak magyar gyógyszerrel. A hazai gyógyszergyártók még 2014-ben hozták létre a Magyar Gyógyszer Védjegyet, hogy az orvosokat, gyógyszerészeket, betegeket hiteles forrásból informálja a
febr. 20
6:12
Most kell bespájzolni csirkemellfiléből - a legjobb akciók a héten (Startlap)
Akcióvadászatunk célkeresztjében ezúttal a nagyobb üzletek kínálatában kedvezményes áron kapható közkedvelt húsfajta áll.
febr. 20
6:12
Az okosóra azonnal jelzi a rendellenes szívműködést, így elemezd az adatokat! (Igényes férfi)
Hogyan érdemes elemezni az okosóra adatait és melyek azok a figyelmeztető jelek, amelyek a szív rendellenes működését jelzik és amelyeket nem érdemes félvállról venni?
febr. 20
6:12
Ezért nem tudunk jól aludni (Nap Mint Nap)
Úgy érezzük, hogy időnként fáradtabban ébredünk, mint ahogy lefeküdtünk? Ha az elalvás is gondot okoz, de problémáink vannak azzal is, hogy felkeljük és akkor is hullafáradtan ébredünk, akkor biztos van valami a háttérben. A következőkben néhány olyan pontot fogunk listázni, amelyek segíthetnek beazonosítani azt a bűnöst, ami a rossz alvásunk mögöt
febr. 20
6:14
Milliókat veszíthetsz a nyugdíjcélú megtakarítások 10 leggyakoribb buktatójával (Igényes férfi)
A buktatók többsége több millió forintos veszteséget is okozhat hosszú távon, ezért érdemes körültekintően dönteni.
febr. 20
6:18
Az első nyilvános képek az Olokun szuperjachtról (AQUA)
Bár az olasz Tankoa Yachts már 2020 végén átadta tulajdonosának, a Cote d’Azurön készült első „éles” képek csak most jelentek meg az ötvenméteres luxusmotorosról. Az ideális körülmények között készült fotókon igen látványosan megmutatkozik az alumíniumtestű hajó eleganciája, a fekete test és a szürke felépítmény harmóniája. Az esztétikus megjelenés

Keresés