2008. december 14. vasárnap

dec. 14
0:09
Hiába védett Casillas még büntetőt is, a Barcelona két góllal nyert (Infostart)
Ha nehezen is, de a Barcelona "begyűrte" a Real Madridot a spanyol bajnokság szuperrangadóján, a 157. el Clásicón. Iker Casillas még büntetőt is hárított, de a tizenegyest kihagyó Eto'o a hajrában mégis megszerezte a győztes gólt. A katalánok így már 12 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt - de a királyi klub nagyon tartalékosan felálló csapatának a szombat esti teljesítménye miatt nem kell…
dec. 14
0:09
La Liga: a Barca nyerte a rangadót a Real Madrid ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Barcelona 2–0-ra verte meg hazai pályán a Real Madridot.
dec. 14
0:45
Ökölvívás: Vladimir Klicsko TKO-val legyőzte Hasim Rahmant (She)
Vladimir Klicsko szombat este Mannheimben védte meg az IBF és a WBO nehézsúlyú világbajnoki címét, miután legyőzte az amerikai Hasim Rahmant.
dec. 14
0:49
Portugália: büntetők után kiesett a kupából a Benfica (She)
Kiesett a Benfica a Portugál Kupa nyolcaddöntőjében, miután 0–0-s mérkőzést követően büntetőkkel 5–4-re kikapott a Leixoestől.
dec. 14
1:39
Videó: tekintse meg Eto’o és Messi Madridnak lőtt gólját! (She)
A Barcelona 2–0-ra legyőzte a Real Madridot a spanyol bajnokság 15. fordulójának csúcsrangadóján. A mérkőzés két gólját Samuel Eto’o és Lionel Messi szerezte a 83., illetve a 91. percben. Nézze meg ön a találkozót eldöntő találatokat!
dec. 14
6:36
Bayern München: Klinsmann szerint nincs Ribéry-függőség (She)
Jürgen Klinsmann, a Bayern München vezetőedzője nem ért egyet azokkal a véleményekkel, melyek szerint csapatának teljesítménye attól függ, éppen hogyan futballozik Franck Ribéry.
dec. 14
6:54
Messi és Ibrahimovic voltak a BL-sztárjai az ősszel (Blikk)
A labdarúgó-Bajnokok Ligája legjeit gyűjtöttük csokorba
dec. 14
6:54
NBA: a remeklő Nowitzki győzelemre vezette a Dallast (She)
Dirk Nowitzki egyéni szezoncsúcsot jelentő 46 ponttal segítette győzelemhez a Dallast az Oklahoma ellen az NBA 47. játéknapján. A New York már az első negyedben 43 pontot szerzett, végül 114–90-re győzte le a Sacramentót idegenben.
dec. 14
6:56
Kabát az ősz legjobbja (Blikk)
Nagy elismerés érte Kabát Pétert (31)
dec. 14
6:56
NHL: szétlövéssel nyert a Detroit, visszatért Chelios (She)
Dupla örömben lehetett részük a Detroit Red Wings szurkolóinak az NHL legutóbbi játéknapján, ugyanis csapatuk szétlövéssel megverte a Phoenixet, ráadásul először a szezon során pályára lépett a 46 éves Chris Chelios, aki felépült sípcsonttöréséből.
dec. 14
6:58
Melissát és Pétert irigylik a norvégok (Blikk)
Focimeccsen ismerkedtek meg, s azóta tart a szerelem
dec. 14
7:00
Focitorna Simon Tiborért és Zavadszky Gáborért (Blikk)
Nem feledkeztek meg az elhunyt futballistákról és családjukról Simi és Zava egykori játékostársai, barátai
dec. 14
7:02
Egervári cáfolja, hogy ő küldte a péniszt (Blikk)
Egy férfi nemi szervet rajzoltak a győrieknek
dec. 14
7:48
Kerékpár: Armstrong szerint Basso nyeri a Giro d’Italiát (She)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong szerint Ivan Basso a legesélyesebb az 2009-es olasz körverseny, azaz a Giro d'Italia megnyerésére.
dec. 14
8:06
Kolumbia: a rendőrség lecsapott a Medellín vezetőire (She)
A kolumbiai élvonalbeli Independiente Medellín tizenhárom korábbi klubvezetőjét – köztük a volt tulajdonost, Rodrigo Tamayót – letartóztatta a rendőrség, miután pénzmosás és illegális drogkereskedés gyanújába keveredtek.
dec. 14
8:08
Anglia: két nappal kitolódik az átigazolási időszak (She)
A ligával zajló tárgyalások után az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) úgy határozott: január 31. helyett február 2-án zárul le a téli átigazolási időszak.
dec. 14
9:18
Newcastle: Kinnear attól tart, hogy Owen a nyáron távozik (She)
Joe Kinnear attól tart, hogy Michael Owen a nyáron távozik a csapattól. A Newcastle menedzsere elmondta, egyedül az angol támadó maradásával kapcsolatban vannak kétségei.
dec. 14
9:20
Siófok: fájdalomcsillapító műtéten esett át László András (She)
Porcműtéten esett át László András, a BFC Siófok 32 esztendős hátvédje, aki a fájdalmai miatt már nem is lépett pályára a szezont követő Ligakupa-mérkőzéseken.
dec. 14
9:36
Úszás, rövid pályás Eb: 50 női gyorson nincs középdöntősünk (She)
A három magyar úszó közül egyiknek sem sikerült a középdöntőbe jutnia a Rijekában zajló rövid pályás úszó Eb-n női 50 méter gyorson. Dobár Éva 25.73-as idővel a 36. lett, Jakabos Zsuzsanna 26.72-vel az 54., míg Dara Eszter visszalépett ettől a számtól.
dec. 14
9:38
Újpest FC: Tisza Tibor gyógyulása jó ütemben halad (She)
Eltávolították a varratokat Tisza Tibor lágyékából, s a jövő hét végén már a rehabilitációs munkát is elkezdheti.
dec. 14
9:40
Úszás, rövid pályás Eb: világcsúcs férfi 50 pillangón (She)
A francia Amaury Leveaux saját, idén december 8-án felállított világcsúcsát megjavítva, 22.18-as új rekorddal jutott be a férfi 50 m pillangó középdöntőjébe a Rijekában zajló rövid pályás úszó Eb-n.
dec. 14
9:54
Úszás, rövid pályás Eb: Verrasztó döntős, Jakabos éppen kiesett (She)
Az eddig két ezüstérmet szerző (100 és 200 m vegyesen) Verrasztó Evelyn 400 méter vegyesen is döntőbe került (4:33.60-as idővel) a rijekai rövid pályás úszó Eb zárónapján.
dec. 14
10:12
Dél-koreai álomesküvő (Metropol)
Álomesküvőt tartottak a Koreai Köztársaságban: összeházasodott az athéni olimpia dzsúdóbajnoka, Li Von Hi és az ország sztárgolfozója, Kim Mi Hjun.
dec. 14
10:30
Úszás, rövid pályás Eb: Molnár Ákos döntős 200 mellen (She)
Molnár Ákos a hatodik legjobb idővel (2:07.61) jutott be a 200 méteres mellúszás döntőjébe a Rijekában zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 14
10:32
Ökölvívás: Holt maradt a világbajnok, pontozással nyert (She)
Megőrizte a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött kisváltósúlyú vb-címét Kendall Holt.
dec. 14
10:34
Úszás, rövid pályás Eb: Mutina hatodik helyen jutott döntőbe (She)
Mutina Ágnes a hatodik legjobb idővel (1:55.61) kvalifikálta magát a döntőbe női 200 méter gyorson a rijekai rövid pályás úszó Eb zárónapján.
dec. 14
11:06
Úszás, rövid pályás Eb: nincs magyar döntős férfi 200 gyorson (She)
Magyar versenyző nélkül rendezik majd meg a férfi 200 gyors döntőjét a Rijekában zajló rövid pályás úszó Eb-n, miután Kovács Norbert 1:47.32-es idővel a 33., míg Kis Gergő 1:48.86-tal a 47. helyen végzett az előfutamban.
dec. 14
11:24
Úszás, rövid pályás Eb: Szepesi lemaradt a döntőről 200 háton (She)
Szepesi Nikolett a 11. helyen végzett a női 200 m hát előfutamában, így nem került be a szám döntőjébe a rijekai rövid pályás úszó Eb zárónapján.
dec. 14
11:26
Úszás, rövid pályás Eb: világcsúcsot úszott a francia váltó (She)
A francia csapat majdnem két másodperccel megjavította a svédek által 2007-ben Debrecenben felállított világcsúcsot a férfiak 4x50 méteres gyorsváltójának előfutamában a Rijekában zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon. Az új rekord 1:22.38.
dec. 14
11:28
Alpesi sí Vk: a zord időjárás miatt töröltek egy futamot (She)
A kíméletlen időjárás miatt el kellett halasztani a férfi alpesi sízők vasárnapra tervezett műlesikló Világkupa-versenyét a franciaországi Val d'Isere-ben.
dec. 14
11:42
Ancelotti is tudja már alighanem: jó védők nélkül nincs futballcsapat (Infostart)
Két, összesen nyolc gólt hozó szuperrangadó emeli a hétvége európai futballjának a fényét - a Juve biztosan verte a Milant, míg Iker Casillas remeklése ellenére sem tudott pontot szerezni a Madrid Barcelonában. Angliában a nagy négyes tagjai mind döntetlenig jutottak, Németországban az újonc Hoffenheim lett az őszi bajnok. A hétvége futball-összefoglalója.
dec. 14
12:18
Vasas: kedden a jövőről döntenek az angyalföld klubnál (She)
Elnökségi ülést tart december 16-án a Vasas. A napirendi pontok között első helyen szerepel a labdarúgó-szakosztály jövője, s megvitatják Jámbor János tulajdoni része eladásának következményeit, továbbá az olasz élvonalban szereplő Sienával kötendő tulajdonosi szerződés részleteit.
dec. 14
12:36
Vívó-ob: Imre, Szilágyi és Szabados Gábor szerzett aranyérmet (She)
Párbajtőrben Imre Géza, kardban Szilágyi Áron, tőrben pedig Szabados Gábor győzött az országos vívóbajnokág harmadik napján. Címvédés nem volt.
dec. 14
12:38
Olaszország: Mihajlovics beszólt Mourinhónak Adriano miatt (She)
Szinisa Mihajlovics, az Inter korábbi játékosa és másodedzője szerint José Mourinho nem értheti meg, hogy Adriano mit érez, mivel sohasem volt futballista.
dec. 14
12:54
Franciaország: Ribéry és Wenger volt az év legjobbja (She)
A France Football szavazásán Franck Ribéryt választották az év francia labdarúgójának, míg az edzők között Arsene Wenger végzett az élen.
dec. 14
12:56
Köszöntés: életműdíjat kapott a legidősebb magyar olimpikon (She)
Kende Rezső, a legidősebb magyar olimpikon századik születésnapja alkalmából életműdíjat vehetett át volt klubjától, a Postás SE-től.
dec. 14
13:12
Női kézilabda-vb, 2009: magyar-szlovák párharc a selejtezőben (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a szlovák csapattal vív világbajnoki selejtezőt jövő júniusban.
dec. 14
13:12
Giro'd Italia: érdekes útvonal (Metropol)
Az olasz kerékpáros körverseny, azaz a Giro'd Italia szervezői nyilvánosságra hozták a 2009-es útvonalat, amely számos érdekességet tartogat.
dec. 14
13:49
Klub-vb: a Gamba Oszaka lesz a Manchester United ellenfele (She)
A japán Gamba Oszaka lesz a Manchester United ellenfele a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság elődöntőjében, miután a negyeddöntőben 1–0-ra legyőzte az ausztrál Adelaide Unitedet.
dec. 14
13:50
Három magyar jutott tovább az úszó Európa-bajnokság zárónapján (Behaviour)
Tíz magyar próbálkozott vasárnap délelőtt, a horvátországi rövidpályás úszó Európa-bajnokság selejtezőiben, s közülük hárman jutottak be versenyszámuk délutáni döntőibe: Verrasztó Evelyn 400 m vegyesen, Molnár Ákos 200 m mellen és Mutina Ágnes 200 m gyorson.
dec. 14
14:07
NBA: az eredménytelenség miatt kirúgták a Philadelphia edzőjét (She)
A szezon előtt jelentős erősítéseket végzett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Philadelphia 76ers, miután az előző évadban a csapat bejutott a rájátszásba – ám az új játékosokra költött körülbelül 100 millió dollár eddig ablakon kidobott pénznek tűnik.
dec. 14
14:25
Hollandia: Dzsudzsákék ikszeltek az utolsó előttivel (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV 1–1-es döntetlent játszott idegenben a bajnokság utolsó előtti helyén álló Vitesse-szel az Eredivisie 15. fordulójában. A magyar légiós közel állt a gólszerzéshez, de nem sikerült betalálnia.
dec. 14
14:43
Férfi kosárlabda NB I: a Dombóvár legyőzte a Falcót (She)
Jobban kezdett a Falco, de kikapott a Dombóvártól idegenben a férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában.
dec. 14
14:45
Formula-1: Briatore két éven belül visszavonul a sportágtól (She)
A Renault istálló olasz csapatfőnöke, Flavio Briatore úgy nyilatkozott, hogy két éven belül otthagyja a száguldó cirkusz világát és befejezi csapatvezetői pályafutását. Briatore jövőre új szerepkört kap a Renault F1-es csapatánál, és olasz riportereknek úgy nyilatkozott, 2010-ben otthagyja a Fomula–1-et.
dec. 14
14:47
Videó: nézze meg Koman Vladimir első avellinói bajnoki gólját! (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Avellino 1–1-es döntetlent játszott a Salernitana együttesével. A hazaiak a 21. percben hátrányba kerültek, de egy perccel később érkezett a kezdőcsapatban helyet kapó Koman Vladimir, és egyenlített.
dec. 14
15:01
Spanyolország: Szalaiék immár öt meccs óta nyeretlenek (She)
Szalai Ádám csapata, a Real Madrid Castilla 1–0-ra kikapott idegenben a Lanzarotétól a spanyol harmadosztályú bajnokság kettes csoportjának 17. fordulójában.
dec. 14
15:03
Videó: tekintse meg Priskin Tamás legutóbbi bajnoki gólját! (She)
Egyre jobb formába lendül Priskin Tamás, az angol másodosztályban szereplő Watford magyar válogatott támadója.
dec. 14
15:19
Floorball: győzelem Szlovénia ellen a helyosztó mérkőzésen (She)
A B-divízió hetedik pozíciójában, a teljes mezőnyt tekintve pedig a 17. helyen zárta a csehországi világbajnokságot a magyar férfi floorballválogatott.
dec. 14
15:21
Belgium: nagy pofont kapott otthon a FC Bruges a Standardtól (She)
A belga élvonal második helyén álló FC Bruges vasárnap kora délután a negyedik helyen tanyázó Standard Liege csapatát fogadta. A rangadót némi meglepetésre 4–1-re a vendégek nyerték meg, miután már az első félidőben elhúztak 3–0-ra.
dec. 14
15:23
Videó: nézze meg Szili mesteri, felső sarkos szabadrúgásgólját! (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Szili Attila ismét gólt lőtt a ciprusi élvonalban: a magyar játékos a 13. fordulóban nagyszerű szabadrúgásával mentett pontot csapatának, az APEP Pitsziliának.

Keresés