2008. december 11. csütörtök

dec. 11
0:09
Ligue 1: ikszelt a Nice és a Grenoble a pótolt meccsen (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság egyetlen szerdai mérkőzése, a 16. fordulóból elhalasztott Nice–Grenoble találkozó.
dec. 11
0:27
Férfi kosárlabda Euroliga: már a CSZKA Moszkva is továbbjutott (She)
A B-csoportban szereplő olasz Montepaschi Siena és a spanyo Barcelona után a D-csoportos CSZKA Moszkva is kvalifikálta magát a legjobb 16 közé a férfi kosárlabda Euroligában, az orosz együttes a 7. fordulóban 93–61-re győzte le a görög Panionioszt.
dec. 11
0:31
Videó: tekintse meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
Videómegosztónk segítségével összegyűjtöttük 2008 utolsó BL-játéknapjának találatait. A 6. forduló szerdai mérkőzésein összesen 18 gól esett, a legtöbbször a Lyon és a Bayern München összecsapásán zördült a háló. A bajorok már 3–0-ra is vezettek Franciaországban, végül egy gólra jött fel a Lyon a meccs végére. Simán győzött a Real Madrid a Zenit ellen, Raúl kettőt vágott a szentpéterváriaknak.…
dec. 11
5:51
Nem furcsa? Edzői gyakorlat nélkül lett a kajak-kenusok vezér (Behaviour)
Vélhetően sokakat meglepett, hogy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége tegnap a 33 éves, edzői múlttal egyáltalán nem rendelkező, háromszoros olimpiai, négyszeres világbajnok Storcz Botondot nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának. Storcz bevallotta, egyáltalán nem számított a győzelmére, és mielőtt elkezdi kapitányi tevékenységét, mindenképpen konzultál elődjével, az önként…
dec. 11
6:09
Görbicz, a bombázó (Blikk)
Görbicz Anita ontja a gólokat. Az irányító a legeredményesebb kézis a kontinenstornán.
dec. 11
6:11
Juhász az ász (Blikk)
Az Anderlecht védője az év legjobb magyar focistája.
dec. 11
6:13
Kovács Zoli Győrben sem kell (Blikk)
A futballcsapat új szerb edzője fiatalokkal képzeli el a sikeres jövőt.
dec. 11
7:03
NHL: a Washington nyerte meg a Boston elleni keleti rangadót (She)
Az NHL-ben a 64. játéknap rangadóját Washingtonban rendezték meg, ahol a Keleti főcsoport 3. helyén álló Capitals az éllovas Boston Bruinst fogadta. A mérkőzést a 4. perctől végig vezető házigazdák nyerték meg 3–1-re. A keleti második Rangers és a nyugati második Red Wings egyaránt hosszabbításban tudott nyerni.
dec. 11
7:03
Szándékosan öregítették magukat a kínai kosarasok (Behaviour)
Harminchat olyan kínai kosárlabdázó akadt fenn az ellenőrzésen, aki meghamisította születési időpontját.
dec. 11
7:21
NBA: zsinórban a 10. győzelmét aratta a Cleveland Cavaliers (She)
Az NBA 44. játéknapján folytatta jó szereplését a Cleveland. A Cavaliers LeBron James vezetésével a 10. egymást követő győzelmét aratta, ezúttal a Philadelphia volt a szenvedő fél.
dec. 11
7:21
Fél év kényszerpihenő vár a Milan sztárjára (Behaviour)
A rá jellemző harciassággal beszélt sérüléséről Gennaro Gattuso, az AC Milan világbajnok olasz labdarúgója, akinek az orvosok szerint legalább fél évet kell kihagynia térdszalagszakadása miatt.
dec. 11
8:15
Izland: Eidur Gudjohnsen negyedszer lett az év legjobbja (She)
A korábbi játékosokból, edzőkből és ismert személyiségekből összeállított szakértői testület szerint Eidur Gudjohnsen volt 2008 legjobb izlandi labdarúgója.
dec. 11
8:33
Kína: 36 kosárlabdázó meghamisította születési időpontját (She)
Harminchat olyan kínai kosárlabdázó akadt fenn az ellenőrzésen, aki meghamisította születési időpontját.
dec. 11
8:35
Póker: Polner és Obal továbbjutott a második selejtezőnapon (She)
Több magyar játékos is ringbe szállt a Prágai PokerStars European Poker Tour második selejtezőnapján. Tóth Csaba, Rátkai István, Turmezey Péter, Polner Attila, Obal Krisztián Frigyes közül azonban a szerencse csak Polner Attilának és Obal Krisztiánnak kedvezett, a többi kiválóság nem jutott tovább.
dec. 11
8:37
Curling Eb: az A-osztályba jutás a tét a magyaroknak (She)
A magyar női csapat a lengyelek, a férfiegyüttes pedig a hollandok csütörtöki legyőzésével juthat be a B-osztály döntőjébe a svédországi Örnsköldsvikben zajló curling Európa-bajnokságon.
dec. 11
8:51
Kész visszatérni a futballba Zidane (Infostart)
Két évvel visszavonulása után kész visszatérni a futballba Zinedine Zidane.
dec. 11
9:45
Vasas: Markovits László Rómában tárgyal a Siena képviselőivel (She)
Egyre jobban körvonalazódik a Vasas és az olasz Siena közötti együttműködés. Jámbor János, a Vasas többségi tulajdonosa december 31-ével távozik, s Angyalföldön gőzerővel keresik az utódot.
dec. 11
9:47
Fehérvár: többen távozhatnak, de Farkas és Simek marad (She)
Több labdarúgótól megválik a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár. Az ukrán Mihaljo Deniszov szerdán hazarepült, s a másodosztályú FK Harkiv játékosa lehet.
dec. 11
9:49
Kecskeméti TE: Rusvay Gergelyt eladnák vagy kölcsönadnák (She)
Kölcsönadná Rusvay Gergelyt a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE-Ereco, ha a 30 esztendős csatárt nem sikerül eladnia.
dec. 11
10:21
Ifjúsági olimpia: 3594 résztvevő, 201 szám Szingapúrban (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága véglegesítette az első ifjúsági nyári olimpia programját, illetve főbb számait; eszerint 2010 augusztusában, Szingapúrban 3594 tinédzser sportoló bizonyíthatja felkészültségét.
dec. 11
10:39
NB II: Kaposvölgyén két légiósnak felbontották a szerződését (She)
A labdarúgó NB II Nyugat csoportjában szereplő Kaposvölgye SC felbontotta a szerb Szvetozar Loncsar és a kameruni Joseph Mute Mboma szerződését, míg az ugyancsak szerb Vukan Nikolics szabadlistára került.
dec. 11
10:39
Három csapat versenyez az első helyért a Bundesligában (Behaviour)
A listavezető újonc Hoffenheim, a második helyezett címvédő Bayern München, vagy a harmadik Bayer Leverkusen lehet az őszi bajnok a német labdarúgó-bajnokság első félidejét záró 17. fordulót követően.
dec. 11
10:57
Pars Krisztián olimpiai ezüstérmes! (Infostart)
Pars Krisztián ezüstérmessé lépett elő a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számában, miután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága csütörtökön kizárta a játékokról és megfosztotta érmeitől a pozitív doppingtesztet produkáló fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkijt és Ivan Tyihont - közölte Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
dec. 11
10:57
Úszás, rövid pályás Eb: Mutina és Jakabos is továbbjutott (She)
A rijekai rövid pályás Európa-bajnokságon Takács Krisztián 50 méter gyorson nem került be a középdöntőbe. A dunaújvárosi fiú a 22. legjobb időt (21.83) úszta, ám az egyéni csúcs sem volt elég a folytatáshoz.
dec. 11
10:59
Haladás: Kaj András elsőként távozik Szombathelyről (She)
A Haladás középpályása, Kaj András közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, és valószínűleg Ajkán folytatja pályafutását – adta hírül a Haladás hivatalos honlapja.
dec. 11
11:15
Úszás, rövid pályás Eb: két Európa-csúcs született (She)
Két Európa-csúcs született a rijekai Európa-bajnokság első napjának eddigi előfutamaiban.
dec. 11
11:17
Peking 2008: Tyihonékat kizárták, Pars ezüstérmes – sajtóértesülés (She)
A japán hírügynökség értesülése szerint Pars Krisztián megkapja a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számának ezüstérmét; a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága csütörtökön jelenti be, hogy kizárta a játékokról és megfosztotta érmeitől a szám két fehérorosz dobogósát, Vagyim Gyevjatovszkijt és Ivan Tyihont.
dec. 11
11:19
Fehérvár: többen is Felcsúton folytatják kölcsönben (She)
A Fehérvár három játékosa, Németh Viktor, Palkó Dávid és Ulviczky Mihály januártól Felcsúton szerepelkölcsönjátékosként – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 11
11:33
Úszás, rövid pályás Eb: Verrasztó országos csúccsal döntős (She)
Női 200 méter vegyesen Verrasztó Evelyn fantasztikus országos csúccsal (2:08.51), a legjobb idővel került be a délutáni döntőbe. A régi rekordot is a Jövő SC úszója tartotta 2:09.83-mal.
dec. 11
11:33
Megkapja Pars az olimpiai ezüstérmet! (Blikk)
Pars Krisztián ezüstérmessé lépett elő a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számában, miután a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága ma kizárta a játékokról és megfosztotta érmeitől a pozitív doppingtesztet produkáló fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkijt és Ivan Tyihont. Magyarország az újabb ezüsttel az összesített éremtáblázaton egy helyet javított, Lengyelországot…
dec. 11
11:33
Pars Krisztián megkapja az ezüstérmet (Metropol)
A japán hírügynökség értesülése szerint Pars Krisztián megkapja a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számának ezüstérmesét.
dec. 11
11:33
Japán értesülés: megvan a magyar ezüst! (Behaviour)
A japán hírügynökség értesülése szerint Pars Krisztián megkapja a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számának ezüstérmesét; a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága csütörtökön jelenti be, hogy kizárta a játékokról és megfosztotta érmeitől a szám két fehérorosz dobogósát, Vagyim Gyevjatovszkijt és Ivan Tyihont.
dec. 11
11:35
Ifjúsági olimpia: 3594 résztvevő, 201 szám Szingapúrban (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága véglegesítette az első ifjúsági nyári olimpia programját, illetve főbb számait; e szerint 2010 augusztusában, Szingapúrban 3594 tinédzser sportoló bizonyíthatja felkészültségét.
dec. 11
11:37
Győr: több játékostól is elköszönt a klub vezetősége (She)
Izgalmas nap volt a szerdai a Győr életében: bemutatták a csapat új vezetőedzőjét, Dragoljub Bekvalacot, és a vezetőség több játékossal is szerződést bontott.
dec. 11
11:51
Úszás, rövid pályás Eb: Kis hatodik helyen döntős 400 gyorson (She)
Kis Gergő a hatodik helyen jutott döntőbe férfi 400 méter gyorson a rijekai Európa-bajnokságon.
dec. 11
11:51
Ennyit tudtunk: 14-el buktunk (Blikk)
OHRID – Mindössze tizenöt percig volt méltó ellenfele a magyar női kézilabda-válogatott Norvégiának. Imre Vilmos együttese a macedóniai Európa-bajnokság középdöntőjében kiütéses, 34-20-as vereséget szenvedett az olimpiai bajnok skandinávoktól.
dec. 11
11:53
NBA: Steve Nash Raja Bell elcserélését kritizálja (She)
Meglepő, öt játékost érintő cserére határozta el magát a Phoenix Suns kosárlabdacsapata: az arizonaiak elpasszolták Raja Bellt, Boris Diaw-t és az újonc Sean Singletaryt a Charlotte-nak, cserébe Jason Richardson és Jared Dudley (no meg egy 2010-es, 2. körös draftjog) érkezett. Mindez nem igazán tetszett a csapat szellemi vezérének, Steve Nashnek.
dec. 11
12:09
Spanyolország: Baloghéknál az edző helyett az elnök mondott le (She)
Balogh Béla csapatának, a Real Murciának nem megy ebben az idényben, a 22 csapatos spanyol másodosztályú bajnokság 20. helyén áll.
dec. 11
12:11
Úszás, rövid pályás Eb: Tompa Orsolya kiesett 100 gyorson (She)
Tompa Orsolya nyolcadik lett futamában a rijekai Európa-bajnokságon 100 méter gyorson.
dec. 11
12:27
Kézilabda: Józsa Mátéval szerződést bontott a Dormagen (She)
A TSV Dormagen kézilabdacsapata szerződést bontott Józsa Mátéval, az újonc csapat 38-szoros válogatott magyar légiósával. Józsa az egyik német sportportál értesülései szerint visszatér Magyarországra.
dec. 11
12:45
Úszás, rövid pályás Eb: kiesett a férfi 4x50-es vegyesváltó (She)
Meglepetésre nem jutott tovább a magyar csapat a férfi 4x50 méteres vegyes váltóban, mivel csak a 11. helyen zárt.
dec. 11
13:03
Augsburg: a télen távozhat Szabics Imre a bajor csapattól (She)
Helyi lapértesülések szerint távozhat a téli átigazolási időszakban Szabics Imre az Augsburgtól: a magyar csatár iránt a nagyon gyengén szereplő, szintén másodosztályú Hansa Rostock érdeklődik.
dec. 11
13:05
Olaszország: a Catania hosszabbított Walter Zengával (She)
Teljes mértékben élvezi a klubvezetőség bizalmát a Catania vezetőedzője, Walter Zenga.
dec. 11
13:21
Videó: nézze meg Németh Krisztián gólját a Bolton ellen! (She)
Németh Krisztián gólt lőtt a Liverpool tartalékcsapatának bajnoki mérkőzésén a Bolton ellen szerdán. Nézze meg a magyar légiós találatát!
dec. 11
13:57
Klub-vb: az ausztrál Adelaide United nyerte meg a selejtezőt (She)
Japánban a selejtezővel elkezdődött a labdarúgó-klubvilágbajnokság, a kvalifikációs meccset az ausztrál Adelaide United nyerte meg 2–1-re az új-zélandi Waitakere United ellen.
dec. 11
14:15
Cselgáncs: marad a férfikapitány, Csernoviczki Csaba a nők vezetője (She)
A Magyar Judo Szövetség szerdai elnökségi ülésén a szakágvezetők ügyét is tárgyalták, s az elnökség a férfiaknál továbbra is bizalmat szavazott Nagysolymosi Sándornak (az ifiket Preiszler Gábor, a serdülőket Kanczler István vezeti), míg a nőknél az indiai kapitányi posztra pályázó Csák József helyét Csernoviczki Csaba (az ifiknél Kovács Gábor, a serdülőknél Illés Sándor kap szerepet) veszi át. A…
dec. 11
14:15
Pars Krisztián olimpiai ezüstérmes lett (Metropol)
Pars Krisztián ezüstérmessé lépett elő a pekingi nyári játékok férfi kalapácsvető számában. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottsága csütörtökön kizárta a játékokról és megfosztotta érmeitől a pozitív doppingtesztet produkáló fehérorosz Vagyim Gyevjatovszkijt és Ivan Tyihont.
dec. 11
14:17
Peking 2008: hivatalos, Pars Krisztiáné az ezüstérem (She)
Hivatalosan is megfosztotta érmétől a Nemzetközi Olimpiai Bizottság a két fehérorosz kalapácsvetőt, Ivan Tyihont és Vagyim Gyevjatovszkijt, így Primoz Kozmus mögött Pars Krisztiáné az ezüst-, Murofusi Kodzsié a bronzérem.
dec. 11
14:51
Videó: nézze meg Pars Krisztián ezüstérmet érő dobását! (She)
A NOB mai döntése után immár hivatalos: Pars Krisztián ezüstérmet nyert a pekingi olimpián kalapácsvetésben, miután az előtte végzett két fehérorosz versenyzőt kizárták. Nézze meg a pekingi döntő összefoglalóját!
dec. 11
14:53
Real Madrid: Juande Ramos csak a spanyolokra számít a Castillából (She)
Juande Ramos négy játékost is behívott a madridiak tartalékcsapatából a Barcelona elleni rangadóra készülő keretbe.

Keresés