2008. december 4. csütörtök

dec. 4
0:15
Kosár, női Euroliga: Rátgéberék nyertek, Bujdosóék kikaptak (She)
Nem botlott a Fenerbahce vendégeként a Szpartak Moszkva a női kosárlabda Euroliga szerdai játéknapján, a Rátgéber László által felkészített orosz alakulat 100–76-ra győzte le a házigazda török együttest a D-csoport nyolcadik fordulójában.
dec. 4
0:19
UEFA-kupa: a szerdai eredmények, csoportállások (She)
Az UEFA-kupában szerdán négy csoportban nyolc mérkőzést játszottak le, íme a teljes eredménysor.
dec. 4
0:51
Kosárlabda, férfi Euroliga: oda a CSZKA Moszkva veretlensége (She)
Elveszítette veretlenségét a férfi kosárlabda Euroligában a CSZKA Moszkva, az orosz együtte Milánóban kapott ki egy ponttal a D-csoport 6. fordulójában.
dec. 4
5:39
Kevés volt Priskin gólja a Tottenham ellen - Nyolc gól Manchesterben (Infostart)
Bejutott az elődöntőbe a Manchester United az angol labdarúgó Ligakupában.
dec. 4
6:15
Össztűz az új aranylabdásra (Blikk)
Milánó — Alig ült fel a futball trónjára Cristiano Ronaldo (23), máris össztűzbe került. Többen felháborodtak azon, hogy a Manchester United portugálja kapta a France Football Aranylabdáját. José Mourinho (45), Marcello Lippi (60) és Carles Puyol (30) állítja, volt, aki jobban megérdemelte volna az elismerést.
dec. 4
6:17
Kammerer, a jéggolfos (Blikk)
BUDAPEST – Kajaklapát helyett golfütőt ragadott Kammerer Zoltán (30).
dec. 4
6:19
Ki ad többet érte? (Blikk)
A 2014-es és 2016-os játékok sugárzási jogát árulja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.
dec. 4
6:21
Zöld-fehér szülinap (Blikk)
BUDAPEST — Nyilasi Tibor (53) újra az Üllői úton járt! A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői a legendás futballistával, s Nyilasi kisebbik fi ával, Bálinttal (18) ünnepelték a szakosztály 108 éves fennállását.
dec. 4
6:51
NHL: taroltak a hazai pályán játszó csapatok (She)
Kizárólag hazai győzelmek születtek az észak-amerikai profi jégkorongliga alapszakaszának 57. játéknapján: kiütéses sikert aratott az Ottawa és a Minnesota, viszonylag simán nyert a Chicago és az Edmonton, nagy küzdelemben, szétlövésben verte a Penguinst a Rangers.
dec. 4
7:09
NBA: Rajon Rondo első tripla-duplájával nyert a Boston (She)
Sorozatban tizedik győzelmét aratta az NBA alapszakaszában a Boston Celtics, miután Rajon Rondo parádés tripla-duplájának köszönhetően legyőzte az Indianát. Kiütötte a Cavs a New Yorkot, hatodik győzelmét aratta zsinórban a Portland, győzött a Lakers, a Hornets, a Rockets, a Hawks, a Heat, a Magic, a Bobcats és a Bucks is.
dec. 4
7:27
Kína: rács mögött a dühöngő sanghaji futballisták (She)
A sanghaji rendőrség őrizetbe vett két élvonalbeli labdarúgót, akik megvertek egy férfit egy étteremben, miután csapatukkal lemaradtak a kínai bajnoki címről.
dec. 4
7:27
Királyi fogadtatásban volt része Jerevánban a sakkolimpián győztes örmény válogatottnak (Behaviour)
Örményország számunkra fölfoghatatlan ünnepléssel köszöntötte a sakkolimpián másodjára győztes válogatottját. Az elnöki különgépen hazautazó csapatot kitüntették, a ceremóniát egyenes adásban közvetítette a televízió, az utcákat óriásplakátok díszítették, melyen az együttes a Hamilton Russel aranyserleggel büszkélkedhetett. A diadalt arató alakulat kapitányával, „mellékállásban” Lékó Péter…
dec. 4
8:03
NBA: Sam Mitchell állásába került a denveri megaláztatás (She)
A Toronto Raptors vezetősége azonnali hatállyal kirúgta a 2006–07-ben még az év edzőjének választott Sam Mitchellt a Denver elleni 132–93-as vereség után.
dec. 4
8:05
Copa Sudamericana: az Internacional hódította el a trófeát (She)
A brazil Internacional PA csapata nyerte a Copa Sudamericana 2008-as kiírását, miután a döntő visszavágóján hosszabbításban 1–1-es döntetlenre végzett az argentin Estudiantesszel.
dec. 4
8:21
Nyert a Lazio a Milan ellen (Behaviour)
A Lazio hosszabbításos mérkőzésen 2-1-re legyőzte az AC Milant, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a labdarúgó Olasz Kupában.
dec. 4
8:39
Cselgáncs: szakosztályt indít az Ungvárit szerződtető MTK (She)
Új dzsúdós szakosztály alakult a fővárosban, az MTK-Erzsébetváros együttesében szerepel majd a kétszeres világbajnoki bronzérmes Ungvári Miklós.
dec. 4
8:57
Női kézilabda Eb: Vérten a dánok ellen biztos nem játszhat (She)
Vérten Orsolya tegnap a románok ellen 27–21-re elveszített Eb-mérkőzésen megsérült. A magyar válogatott játékosának a bokája sérült meg, és a dánok elleni, pénteki meccset biztosan kihagyja.
dec. 4
9:15
Kézilabda Eb: Kahn nyomdokain a franciák volt kapusa (She)
Oliver Kahn nyomdokaiba lépett a francia női kézilabda-válogatott nemrég visszavonult klasszisa, a kapus Valerie Nicolas: német „kollégájához” hasonlóan ő is szakkommentátorkodik egy televíziós csatornánál.
dec. 4
9:17
Görögország: három hétig bírta a Panioniosz új edzője (She)
Mindössze három hét után távozott a Panioniosz labdarúgócsapatától a november 13-án, Ewald Lienen kirúgása után kinevezett tréner, Takisz Lemonisz.
dec. 4
9:33
Panathinaikosz: a Chelsea-től igazolnának az athéni zöldek (She)
A Panathinaikosz a téli átigazolási időszakban szerződtetné Alexet, a Chelsea brazil hátvédjét.
dec. 4
9:51
Real Madrid: Huntelaar átesett az orvosi vizsgálatokon (She)
Klaas-Jan Huntelaar átesett az orvosi vizsgálatokon a Real Madridnál. A „királyi gárda” szakemberei mindent rendben találtak, így az utolsó akadály is elhárult a holland játékos szerződtetése elől.
dec. 4
10:09
Újpest: Takács Marcellt a Werder Bremen teszteli vasárnaptól (She)
Takács Marcell, az Újpest 19 éves futballistája vasárnap Brémába utazik, és a Werdernél vesz részt próbajátékon.
dec. 4
10:27
Videó: Priskin Tamás gólja a Tottenhamnek a Ligakupában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Watfordban futballozó Priskin Tamás gólt lőtt a Ligakupában a Tottenhamnek. A magyar csatár azonban hiába szerzett vezetést már a 13. percben, a Tottenham Hotspur fordítani tudott, így a Watford kiesett a Ligakupából.
dec. 4
10:29
Real Madrid: Calderón miatt lemondott az utánpótlás-igazgató (She)
A Real Madrid utánpótlás-igazgatója, Michel (teljes nevén: José Miguel González Martín del Campo) lemondott posztjáról, mivel úgy érzi, hogy Ramón Calderón klubelnök nem hisz a munkájában.
dec. 4
10:31
Nyíregyháza: Dosso, Ramos és Mboussi nélkül Diósgyőrben (She)
A távoli országokból származó légiósai nélkül utazik a szombati, Diósgyőr elleni idegenbeli Ligakupa-meccsre a Nyíregyháza labdarúgócsapata – adta hírül a szon.hu.
dec. 4
10:45
NBA: a New York Knicks a legértékesebb csapat a ligában (She)
A Forbes magazin – a négy nagy amerikai profi bajnokság közül utolsóként – a tengerentúli kosárlabdaliga együtteseiről is elkészítette felmérését, amely alapján a New York Knicks ér a legtöbbet az NBA-ben.
dec. 4
10:47
Liverpool: hosszabb kihagyásra kényszerül Fernando Torres (She)
Az eredeti diagnózisnál hosszabb, legalább egy hónapos kihagyásra kényszerül Fernando Torres, a Liverpool labdarúgócsapatának a Marseille elleni BL-meccsen megsérült csatára.
dec. 4
11:03
UEFA-kupa: a csütörtöki program, tévéműsorral (She)
Az UEFA-kupa csoportköre negyedik fordulójának szerdai meccsei után csütörtökön a másik négy kvintettben is nyolc mérkőzést rendeznek.
dec. 4
11:21
Watford: Priskin remek gólját dicséri a csapat edzője – videó (She)
A Tottenham elleni vereség (1–2) ellenére rendkívül elégedetten nyilatkozott csapatáról Brendan Rodgers, a Watford északír menedzsere, ráadásul külön kiemelte Priskin Tamás remek gólját.
dec. 4
11:39
Skócia: a Milan által figyelt cseh tehetségeket teszteli a Celtic (She)
Két rendkívül tehetséges cseh fiatalt, Anton Fantist és Milan Misunt teszteli a skót Celtic labdarúgócsapata.
dec. 4
12:15
Spanyolország: bundagyanú vetődött fel az élvonalban is – videó (She)
Tovább gyűrűzik Spanyolországban a bundaügy. A TV del Mediterráneo értesülései szerint a 2006–2007-es idényben az élvonalban is csalás történt.
dec. 4
12:33
Manchester City: Elano megsérült, Hughes elégedetlen (She)
A Manchester City a szerdai, Paris Saint-Germain elleni 0–0-s hazai döntetlennel továbbjutott az UEFA-kupa A-csoportjából, ám ezen kívül másnak nem örülhetett Mark Hughes, a City menedzsere.
dec. 4
12:35
Cracovia: Majoros Árpád és a klub elköszönt egymástól (She)
Immár nem a lengyel bajnokság 14. helyén álló Cracovia Kraków játékosa Majoros Árpád. A klub és a magyar futballista közös megegyezéssel bontott szerződést.
dec. 4
13:09
Távozik Fülöpék edzője (Infostart)
Távozik az angol élvonalban szereplő Sunderland futballcsapatának menedzsere, Roy Keane - értesült a BBC.
dec. 4
13:09
Sunderland: Keane feláll a „fekete macskák” kispadjáról (She)
A Sky Sports információi szerint Roy Keane távozik a Sunderlandtől. Fülöp Mártonék jelenleg a 18. helyen állnak a Premier League-ben, szombaton pedig a Manchester Unitedhez látogatnak, de ott már nem az ír szakember vezeti őket csatába.
dec. 4
13:27
Győr: elválnak az ETO és Egervári Sándor útjai (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Egervári Sándor távozik az őszi idényben a várakozások alatt teljesítő Győri ETO-tól.
dec. 4
14:03
Euro2008: egymillió eurót kaszált a Werder játékosai után (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta, hogy a játékosaikat a nyári Európa-bajnokságra elengedő klubok mekkora kompenzációban részesültek.
dec. 4
14:05
Görögország: rutinos edző vezetheti ki a válságból az Irakliszt (She)
Az Iraklisz Szaloniki labdarúgócsapata bejelentette, hogy a 2008–2009-es szezon végéig a rutinos Makisz Kacavakisz lesz a gárda edzője.
dec. 4
14:21
NHL: hat hétig nem játszhat a Colorado Avalanche sztárja (She)
Előreláthatólag hat hétig nem számíthat legjobbjára, Joe Sakicre az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Colorado Avalanche.
dec. 4
14:23
Videó: Tévez négy gólja a Blackburnnek a Ligakupában (She)
Gólzáporos mérkőzést játszott a Ligakupában a Manchester United és a Blackburn Rovers, az 5–3-ra végződő találkozón az MU csatára, Carlos Tévez négy gólt lőtt. Most megmutatjuk a találkozó összes gólját!
dec. 4
14:25
Női vízilabda BEK-selejtező: K. O.-győzelmekkel rajtolt a Honvéd (She)
Fölényes győzelmekkel kezdte meg szereplését a Bajnokcsapatok Európa-kupájában a Honvéd női vízilabdacsapata, amely a portugáliai selejtezőben egyformán 24 gólt lőtt első két riválisának.
dec. 4
14:39
UEFA-kupa: kórházba került a Partizan Beograd egyik játékosa (She)
Kórházban kötött ki szerda este Almani Moreira, a Partizan Beograd portugál labdarúgója, miután az FC Sevilla elleni spanyolországi UEFA-kupa-mérkőzés elején két hazai védővel ütközött, és rövid időre eszméletét vesztette.
dec. 4
15:15
Ritmikus gimnasztika: jövő tavasszal Világkupa Magyarországon (She)
Jövő tavasszal először adhat otthont Magyarország ritmikus gimnasztika Világkupának: a versenyt március 6. és 8. között a Papp László Budapest Sportarénában rendezik.
dec. 4
15:17
Real Madrid: Huntelaart hivatalosan is bemutatták a klubnál (She)
Klas-Jan Huntelaart hivatalos sajtótájékoztató keretében is bemutatták a Real Madridnál, amely során ünnepélyesen aláírta 2013-ig szóló szerződését.
dec. 4
15:33
Póker: néhány számadat a Budapest Poker Open első napjáról (She)
Tegnap, délután 14 órakor vette kezdetét a PokerStars Budapest Poker Open 2008. A 120 játékosból a 11. vakszint végére, a csaknem 10 órás küzdelem után 31-en maradtak a második játéknapra, szombatra, hozzájuk csatlakoznak majd a csütörtöki és pénteki selejtezőnap „túlélői”.
dec. 4
15:35
Ökölvívás: bokszklubot alapítottak Salgótarjánban (She)
A napokban hivatalosan is bejegyezték a nógrádi megyeszékhely új ökölvívóklubját, a Salgótarjáni Boksz Sportegyesületet. Az önkormányzati támogatással megalapított klub két helybeli szakosztály, a St. Boksz Team és a Gong SE egyesülésével jött létre.
dec. 4
15:51
Valencia: Timo Hildebrand szerződést bontott klubjával (She)
Timo Hildebrand távozik a Valenciától. A német kapus közös megegyezéssel bontott szerződést a spanyol együttessel.
dec. 4
16:27
Vízilabda: Molnár Tamás lesz a drogellenes egyesület elnöke (She)
Molnár Tamás, a Domino-Honvéd háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázója vezeti vasárnaptól a Magyar Olimpiai Bizottság égisze alatt tevékenykedő Olimpikonok a drog ellen elnevezésű egyesületet.
dec. 4
17:03
Férfi kézilabda-vb: a német kapitány francia sikert vár (She)
A 2009-es férfi kézilabda-világbajnokság rajtjához (január 16.) közeledve egyre több szó esik az esélyekről. Heiner Brand, a címvédő német válogatott szövetségi kapitánya a franciákat tartja a torna legnagyobb esélyeseinek, akik szerinte egy szinttel a többi csapat felett állnak.
dec. 4
17:21
Menesztették Egervári Sándort (Infostart)
A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően távozik Egervári Sándor, a Győr labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Keresés