2008. december 28. vasárnap

dec. 28
21:00
MOL Liga: Kis Attila duplájával otthon nyert a Miskolc (She)
A MOL Liga karácsony utáni első játéknapján a Miskolci Jegesmedvék csapata izgalmas mérkőzésen, Kis Attila két góljával 2–1-re verte a DAB.Docler csapatát. A győztes találat 1 perc 38 másodperccel a rendes játékidő vége előtt született.
dec. 28
21:18
Női kézilabda: győzött az FTC, de a Győr lett a tornagyőztes (She)
Az FTC két góllal legyőzte a Koprivnica együttesét a női kézilabda Bajnokok Tornájának utolsó mérkőzésén, ezzel eldőlt, hogy a Győr nyerte Szabella Kupát.
dec. 28
21:20
MOL Liga: a légiósok vezették győzelemre az Újpestet (She)
A MOL Liga karácsony utáni első játéknapján az Újpest 4–0-ra verte az NZ Starst, a lila-fehéreknél minden pontot légiós jegyzett.
dec. 28
21:22
Ökölvívás: Holyfield levélben tiltakozott veresége miatt (She)
Tiltakozó levélben követelt elégtételt a Boksz Világszövetségnél (WBA) Evander Holyfield, aki múlt szombaton vitatott körülmények között kapott ki az orosz Nyikolaj Valujevtől a profi ökölvívók nehézsúlyú koronájáért vívott mérkőzésen.
dec. 28
21:36
NFL: Roethlisberger agyrázkódást szenvedett a Cleveland ellen (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 17., utolsó fordulójában első látásra súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Cleveland Brownst fogadó Pittsburgh Steelers irányítója, Ben Roethlisberger.
dec. 28
21:54
NBA:a dallasi Dirk Nowitzki egymeccses eltiltást kapott (She)
A Dallas Mavericks 30 éves bedobója, Dirk Nowitzki egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság fegyelmi bizottságától.
dec. 28
23:06
Formula–1: lehet, hogy Carlos Slim Helú mégsem vette meg a Hondát (She)
Carlos Slim Helú nem vásárolta meg a Forma-1-es Honda csapatot, és nem is kezdett erre irányuló tárgyalásokat - legalábbis ezt állítja a mexikói milliárdos érdekeltségébe tartozó ipari, illetve pénzügyi csoport egyik képviselője.

Keresés