2008. december 3. szerda

dec. 3
17:39
Bologna: Di Vaio visszatérne az olasz válogatottba (She)
Marco Di Vaio még nem tett le arról, hogy egyszer visszatérjen az olasz labdarúgó-válogatottba. A jelenleg a Bolognát erősítő csatár eddig 14-szer szerepelt a Squadra Azzurrában és két gólt szerzett ezeken a találkozókon.
dec. 3
17:41
Ferencváros: Nyilasik emlékeztek a 108 éves szakosztályra (She)
Ma ünnepelte fennállása 108. évfordulóját a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-szakosztálya. A 28-szoros bajnokcsapat vezetői 2008-ban a korábban 8-as mezben játszó klasszist, Nyilasi Tibort és a jelen felnőtt csapatának tagját, Nyilasi Bálintot hívták meg az Üllői útra, ahol a két Nyíl a 108-as számú mez feltartásával emlékezett a jubileumra.
dec. 3
17:43
Asztalitenisz Top 12: nem jutott döntőbe a címvédő Póta (She)
A címvédő Póta Georgina 4:2-es vereséget szenvedett Molnár Zitától az elődöntőben az asztaliteniszezők Top 12 bajnokságán, a Statisztika Marczibányi téri csarnokában.
dec. 3
18:15
Hollandia: ötmeccses eltiltás náci karlendítésért (She)
Öt mérkőzésre eltiltották Daniel Guijo-Velascót, a holland másodosztályban szereplő Helmond Sport labdarúgóját, mert náci karlendítéssel "hergelte" az ellenfél egyik játékosát.
dec. 3
18:17
Válogatott: a szlovákokon keresztül vezet az út az U17-es Eb-re (She)
Szlovákiával, Albániával és Luxemburggal került egy csoportba a magyar U17-es labdarúgó-válogatott a 2009–10-es Eb-selejtezősorozaton.
dec. 3
18:33
Női kézilabda-Eb: elkezdődött a Magyarország–Románia meccs (She)
A macedóniai női kézilabda-Eb-n az A-csoportban elkezdődött a Magyarország–Románia mérkőzés. A magyar keretből Sopronyi Anettet és Herr Orsolyát (utóbbi lázzal küszködik) nem nevezte a mérkőzésre Imre Vilmos szövetségi kapitány.
dec. 3
18:35
CAS: egymilliót eurót fizet a Porto korábbi edzője (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében Co Adriaanse közel egymillió eurót köteles fizetni az FC Porto labdarúgóklubnak, miután 2006 nyarán szerződésszegést követett el.
dec. 3
18:51
Válogatott: az oroszok is az U19-es ellenfelek között (She)
Ahogy arról korábban hírt adtunk, jövőre Magyarország rendezheti az U17-es EB-selejtezőt. Nos, az UEFA nyoni székházában szerdán arról is döntés született, hogy az U19-es küzdelemsorozatban is hazánk lesz az egyik rendező.
dec. 3
19:09
Női kézilabda Eb: fölényes ukrán győzelem a B-csoportban (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság második játéknapján Ukrajna, a B-csoport első meccsén 38–24-re legyőzte Portugáliát.
dec. 3
19:11
Kézilabda: Putics Barna szezon végéig aláírt a Barcelonához (She)
A kezi.hu beszámolója szerint Putics Barna a szezon végéig szerződést kötött a Barcelonával.
dec. 3
19:27
Felkészülési mérkőzés: Honvéd-siker a Nagyvárad ellen (She)
A Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen 2–1-re verte meg a Bihor Oradeát a Bozsik-stadion műfüves pályáján.
dec. 3
19:45
A magyar válogatott simán kikapott Romániától (Infostart)
Vereséggel kezdte meg szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a macedóniai Európa-bajnokságon. Imre Vilmos szövetségi kapitány együttese a csoportkör első fordulójában 27-21-re kapott ki az első percektől végig vezető Romániától.
dec. 3
19:45
Férfi kosárlabda NB I: az Atomerőmű nyerte a rangadót (She)
Az Atomerőmű hazai pályán 98–90-re verte meg a Falcót a férfi kosárlabda NB I 8. fordulójának rangadóján.
dec. 3
20:03
Női kézilabda Eb: gyenge átlövőjáték – és vereség Romániától (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Románia ellen vívta első mérkőzését az A-csoportban a macedóniai Európa-bajnokságon, és gyenge támadójátéka miatt vereséget szenvedett riválisától. A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, ám a találkozó közben többször utolérhette volna ellenfelét. A kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat, így Románia 21–27-re győzött.
dec. 3
20:05
UEFA-kupa, D-csoport: Babosék a hajrában fordítottak (She)
A Szpartak Moszkva hazai pályán 1–0-ra vezetett a Babos Gáborral felálló NEC ellen, de a holland csapat a hajrában szerzett két góljával fordítani tudott, így megszerezte első pontjait az UEFA-kupa D-csoportjában.
dec. 3
20:21
Női kosárlabda, Euroliga: vereséget szenvedett a Pécs (She)
A MiZo Pécs 2010 csoportrangadóra utazott Karkówba a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában. A baranyaiak hazai pályán egyetlen ponttal kikaptak a lengyelektől, de a 8. forduló előtt Fűzy Ákos csapata állt előrébb a csoportban. A meccs után azonban sajnos helyet cserélt a két csapat, ugyanis a Pécs annak ellenére vereséget szenvedett, hogy két negyed után még vezetett Krakówban. A hazaiak…
dec. 3
20:23
Szinkronúszás: hármas magyar győzelem a Flanders Openen (She)
A 2008. november 28.-án, a belgiumi Kortrijk városában a 13 évesek és fiatalabbak korosztálya számára megrendezett Flanders Synchro Open nemzetközi versenyen a magyar szinkronúszó-válogatott mindhárom versenyszámban megszerezte az elsőséget.
dec. 3
20:25
UEFA-kupa, D-csoport: rendbontás és hazai siker Udinében (She)
Az Udinese hazai pályán 2–1-re megverte a Dinamo Zagrebot UEFA-kupa D-csoportjának 4. fordulójában. A mérkőzést – mely előtt 12 horvát szurkolót letartóztattak – a 77. percben az izraeli játékvezető félbeszakította a Dinamo-hívek nézőtéri rendbontása miatt.
dec. 3
20:27
U21-es Eb: egy csoportban a spanyolok, németek és angolok (She)
Nyonban megtartották a 2010-es, svédországi U21-es labdarúgó Európa-bajnokság nyolcas döntőjének sorsolását. A házigazdák az A-csoportba kerültek, és Olaszországgal, Fehéroroszországgal, valamint Szerbiával mérhetik össze tudásukat, a B jelű kvartettbe Anglia, Spanyolország, Németország és Finnország került.
dec. 3
20:29
Férfi kézilabda NB I: veszprémi és dunaújvárosi siker (She)
Az MKB Veszprém hazai pályán 18 góllal, 42–24-re verte meg a PLER-t a férfi kézilabda NB I 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
dec. 3
20:57
Női kézilabda Eb: az olimpiai bajnok csak ikszelt az első meccsen (She)
Hatalmas meglepetésre az olimpiai bajnok Norvégia csupán 21–21-es döntetlent játszott Spanyolországgal a női kézilabda Európa-bajnokság B-csoportjának első mérkőzésén.
dec. 3
20:59
Férfi kosárlabda, NB I: csak a Szolnok nem nyert otthon (She)
A férfi kosárlabda NB I 8. fordulójának eddig lejátszott mérkőzésein csak a Szolnok nem tudott hazai pályán nyerni. Pór Péter együttese hazai pályán kapott ki a Kecskeméttől.
dec. 3
21:15
Póker: Turmezey az első selejtezőnapon kiesett a BPO-n (She)
Sajnos Turmezey „Breeth” Péter, aki korábbi interjúnkban szerényen nyilatkozott a PokerStars Budapest Poker Open 2008-on várható szereplésével kapcsolatban, nem került tovább az első selejtezőnapról, 75.-ként esett ki.
dec. 3
21:17
Férfi kosárlabda, NB I: a Körmend otthon verte meg a Kaposvárt (She)
A férfi kosárlabda NB I 8. fordulójában a Körmend hazai pályán 79–66-ra győzött a Kaposvár ellen.
dec. 3
21:33
Asztalitenisz Top 12: Kosiba Dániel és Molnár Zita sikere (She)
Kosiba Dániel és Molnár Zita sikerével ért véget az asztaliteniszezők Top 12 bajnoksága a Statisztika Marczibányi téri csarnokában.
dec. 3
21:51
Női kosárlabda, Euroliga: a Sopron is vereséget szenvedett (She)
A női kosárlabda Euroliga B-csoportjában kis túlzással minden a feje tetejére állt azzal, hogy a CSZKA Moszkva mégis folytatja szereplését. Éppen ezért különösen fontos mérkőzés várt a csoportban szereplő magyar bajnok soproniakra a 8. forduló előtt utolsó helyen álló Lille otthonában. A soproniak – akárcsak a MiZo Pécs Lengyelországban – a szünetben még vezettek, de végül 61–55-re kikaptak.
dec. 3
21:53
Női kézilabda Eb: Dánia egy góllal legyűrte Franciaországot (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjának második találkozóján Dánia izgalmas mérkőzésen egy góllal legyőzte Franciaországot 24–23-ra.
dec. 3
22:45
UEFA-kupa, A-csoport: ikszelt a Man. City, kikapott a Schalke (She)
A Manchester City hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Paris Saint-Germainnel az UEFA-kupa A-csoportjának 4. fordulójában. A csoport másik mérkőzésén a Twente 2–1-re verte meg a Schalkét.
dec. 3
22:47
UEFA-kupa, C-csoport: sima sevillai és liege-i győzelem (She)
Az UEFA-kupa C-csoportjának 4. fordulójában két sima hazai győzelem született. A Sevilla a Partizan Beogradot, a Standard Liege a Sampdoriát verte meg 3–0-ra.
dec. 3
23:03
UEFA-kupa, B-csoport: hazai pályán kaptak ki Dárdaiék (She)
Dárdai Pál végig a pályán volt a Hertha–Galatasaray mérkőzésen, melyet a vendégek nyertek meg 1–0-ra az UEFA-kupa B-csoportjának 4. fordulójában. A csoport másik mérkőzésén a Metaliszt Harkiv egy hajrában szerzett góllal győzte le az Olympiakoszt.
dec. 3
23:05
Angol Ligakupa: Priskin gólt lőtt a Tottenhamnek, ám csapata kiesett (She)
Nem jutott a legjobb négy közé Psiskin Tamás másodosztályú együttese, a Watford az Angol Ligakupa negyeddöntőjéből, miután hazai pályán 2–1-re kikapott az élvonalbeli Tottenham Hotspurtól. Priskin szerezte meg csapata számára a vezetést, ám a Spurs Pavljucsenko és Darren Bent találataival fordított, és továbbjutott.
dec. 3
23:21
Angol Ligakupa: az MU Tévez mesternégyesével 5–3-ra győzött (She)
Az Angol Ligakupa negyeddöntőjében a Manchester United gólzéporos találkozón hazai pályán 5–3-ra győzte le a Blackburn Roverst. Az MU-ban Carlos Tévez négy gólt lőtt.
dec. 3
23:39
Olaszország: a Lazio idegenben ütötte ki a Milant a kupából (She)
Olaszországban szerdán egy mérkőzést rendeztek a Coppa Italia nyolcaddöntőjében: a Milan a Laziót látta vendégül. A gól nélküli első félidő után a 78. percben szerzett vezetést, az ekkor már emberhátrányban játszó Milan. Sevcsenko találatára azonban a hajrában Zarate válaszolt büntetőből, majd a hosszabbításban Goran Pandev döntötte el a továbbjutást.

Keresés