2008. szeptember 10. szerda

szept. 10
19:57
Kézilabda: 19 góllal nyert a Dunaferr a Vasas elleni meccsen (She)
A Dunaferr hazai pályán 19 góllal nyert a Vasas ellen a női kézilabda élvonal szerdai mérkőzésén.
szept. 10
19:59
Kosárlabda: a női válogatott fölényes győzelmet aratott (She)
Miskolcon Románia ellen lépett pályára Európa-bajnoki selejtezőn a magyar női kosárlabda válogatott. A találkozó elég nehézkesen indult a mieink számára, de a harmadik negyedre a románok elfáradtak, a mieink pedig feljavultak, így végül magabiztos győzelmet aratott Rátgéber László válogatottja 85–59 arányban.
szept. 10
20:15
Vb-selejtezők: Taskentben győzött Ausztrália (She)
Az ausztrál válogatott idegenbeli győzelemmel nyitott az ázsiai labdarúgó vb-selejtezők 3. selejtezőkörében, miután Chipperfield góljával Taskentben verte 1–0-ra Üzbegisztánt.
szept. 10
20:17
Kézilabda: sima veszprémi győzelem a bajnokságban (She)
A címvédő Veszprém magabiztos győzelmet aratott a Balatonfüred ellen a férfi kézilabda-bajnokság szerdai mérkőzésén.
szept. 10
20:33
Vb-selejtezők: ukrán győzelem Kazahsztánban (She)
Két forduló után százszázalékos az ukrán labdarúgó-válogatott a vb-selejtezőkön, miután idegenben 3–1-re legyőzte Kazahsztánt a 6. csoport harmadik játéknapján. A 4. csoportban Liechtenstein gól nélküli döntetlent ért el Azerbajdzsánban.
szept. 10
20:35
Vb-selejtezők: elkezdődött a svéd-magyar – élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Stockholmban megkezdte második világbajnoki selejtező mérkőzését. Mindkét csapat 0–0-al kezdett az első fordulóban.
szept. 10
20:37
Vb-selejtezők: Románia 1–0-ra legyőzte Feröer-szigeteket (She)
A román válogatott az első fordulóban Litvániától elszenvedett vereség után legyőzte Feröer-szigetek válogatottját. A vendég románok a 49. perctől emberhátrányban játszottak Sorin Ghionea kiállítása után, de végül Razvan Cocis góljával megnyerték a mérkőzést.
szept. 10
20:51
Vb-selejtezők: Olvasóink szerint a svéd válogatott nyer (She)
A Nemzeti Sport Online Olvasói nem bíznak a magyar válogatottban. A mérkőzés előtt kiírt szavazásunk szerint mindössze a voksolók 28 százaléka bízik abban, hogy a magyar csapat nyer Stockholmban, 47 százalék szerint azonban vereséggel távozunk Svédországból.
szept. 10
20:53
Videó: nézze meg Észak és Dél sanghaji futballcsatáját! (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, ebben az évben immár negyedszer találkozott egymással Észak-Korea és Dél-Korea válogatottja, ezúttal vb-selejtezőn: a Sanghajban lejátszott mérkőzés 1–1-es döntetlent hozott. Most megtekintheti a két rivális ország vb-selejtezőjének összefoglalóját!
szept. 10
21:09
Kosárlabda: női válogattunk biztosan nem juthat tovább (She)
Női kosárlabdában az Eb-selejtezők A-csoportjában Ukrajna hazai pályán legyőzte Izraelt, és ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott nem lehet legjobb csoportharmadik, így nem juthat tovább a jövő évi Európa-bajnokságra, de pótselejtezőn még kiharcolhatja a részvételt.
szept. 10
21:11
Vb-selejtezők: az írek két meccs után már négy ponttal állnak (She)
Gólnélküli döntetlent játszott egymással a montenegrói és az ír válogatott a labdarúgó világbajnoki selejtezősorozat 8. csoportjában.
szept. 10
21:13
Vb-selejtezők: kiszenvedett fehérorosz győzelem Andorrában (She)
Az európai labdarúgó-vb-selejtezők 6. csoportjában Andorra La Vellában Fehéroroszország csapata javított az ukránok elleni vereség után, és 3–1-re legyőzte a szívós házigazdákat.
szept. 10
21:45
Vb-selejtezők: nagy meccs és 3–3 a finn–németen (She)
Rendkívül szórakoztató meccset vívott egymással Helsinkiben a finn és a német labdarúgó-válogatott: a házigazdák háromszor is előnybe kerültek, de Miroslav Klose minden alkalommal egalizálni tudott, így Joachim Löw csapata elvitt egy pontot idegenből.
szept. 10
21:47
Vb-selejtezők: Izrael idegenben fordított Moldova ellen (She)
A 2. csoportban Izrael idegenben 2–1-re legyőzte Moldovát, annak ellenére hogy Moldova már az első percben megszerezte a vezetést. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a házigazdák a 65. perctől emberhátrányban játszottak Golovatenco kiállítása után.
szept. 10
22:03
Premier League: Gianfranco Zola lesz a WHU menedzsere (She)
Angol sajtóértesülések szerint most már biztos, hogy Gianfranco Zola lesz a West Ham United menedzsere: a 42 éves szakember holnap írja alá szerződését az Upton Parkban.
szept. 10
22:21
Másfél félidőre már jók vagyunk - a meccs kettőből áll (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott Svédországtól a stockholmi világbajnoki selejtezőn.
szept. 10
22:21
Kosárlabda: a magyar férfi válogatott kikapott Olaszországban (She)
Az Európa-bajnoki selejtező hatodik fordulójában a magyar férfi kosárlabda-válogatott 75-68-as vereséget szenvedett az olaszok vendégeként .
szept. 10
22:23
Vb-selejtezők: a magyar válogatott 2–1-re kikapott Svédországban (She)
A svéd válogatott hazai pályán 2–1-re legyőzte Magyarországot. Kim Källström és Samuel Holmén góljaira a 92. percben Rudolf Gergely válaszolt.
szept. 10
22:25
Vb-selejtezők: meglepő belga pontszerzés Isztambulban (She)
Némi meglepetésre a szombaton az észtekkel alaposan megszenvedő belga válogatott 1–1-es döntetlent ért el Törökországban.
szept. 10
22:39
Vb-selejtezők: szaúdi győzelem Abu Dzabiban (She)
1–0-s hátrányból 2–1-re fordítva nyert idegenben Szaúd-Arábia az EAE ellen az ázsiai labdarúgó vb-selejtezők 4. selejtezőkörében.
szept. 10
22:41
Vb-selejtezők: Gekasz duplája görög győzelmet ért Rigában (She)
Theofanisz Gekasz duplájával Görögország idegenben magabiztosan győzte le Lettországot Rigában, a labdarúgó vb-selejtezők európai 2. csoportjában.
szept. 10
22:43
Vb-selejtezők: hetest kaptak Zsenicán az észtek (She)
Hatalmas verésbe szaladt bele Zsenicán az észt válogatott: az európai labdarúgó vb-selejtezők 5. csoportjában Bosznia-Hercegovina 7–0-ra verte a balti csapatpt.
szept. 10
22:45
Vb-selejtezők: óriási svájci égés Luxemburg ellen (She)
Az Ottmar Hitzfeld vezette svájci labdarúgó-válogatott óriásit égett a vb-selejtezőkön: a helvétek hazai pályán kaptak ki 2–1-re Luxemburgtól.
szept. 10
22:47
Vb-selejtezők: idegenben nyertek a hollandok és a skótok (She)
Idegenben győzött a holland és a skót válogatott is az európai világbajnoki selejtezősorozat 9. csoportjában.
szept. 10
22:57
Vér és bosszú a horvát-angol meccsen (Infostart)
A világbajnoki címvédő Olaszország 2-0-ra győzött Grúzia ellen a futball világbajnokság 8-as selejtezőcsoportjában. Mindkét találatot Daniele De Rossi szerezte.
szept. 10
22:57
Vb-selejtezők: győztek a lengyelek San Marinóban (She)
A lengyel labdarúgó-válogatott 2–0-s győzelemmel gyűjtötte be a három pontot Serravalléban, San Marino ellen. Leo Beenhakker csapata Smolarek és Lewandowski góljaival nyert a miniállam válogatottja ellen.
szept. 10
22:59
Vb-selejtezők: a szombati diadal után osztrák bukás Litvániában (She)
Továbbra is százszázalékos csoportjában, ráadásul kapott gól nélkül áll Litvánia a labdarúgó vb-selejtezőkön. A balti csapat szombati, Romániában aratott győzelme után 2–0-ra legyőzte hazai pályán Ausztriát.
szept. 10
23:01
Vb-selejtezők: Albánia legyőzte Máltát, ezzel már 4 pontja van (She)
A Magyarországgal egy csoportban szereplő Albánia hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott Málta ellen, ezzel már 4 pontja van, hiszen az 1. fordulóban döntetlent ért el Svédország ellen.
szept. 10
23:03
Vb-selejtezők: Skócia Izlandon javított szombati veresége után (She)
A skót válogatott izlandi győzelemmel feledtette a macedóniai bukást: George Burley csapata 2–1-re győzött Reykjavikban Izland ellen az európai labdarúgó vb-selejtezők 9. csoportjában. Érdekesség, hogy megszerezte a skót válogatottban első gólját az a Kirk Broadfoot, aki eredetileg viccnek vélte a kapitányi behívót…
szept. 10
23:05
Vb-selejtezők: csak ikszeltek a csehek Belfastban (She)
Csak döntetlenre volt képes a belfasti Windsor Parkban Csehország Észak-Írország ellen: Petr Rada válogatottja 0–0-s remit játszott a házigazdákkal.
szept. 10
23:15
Vb-selejtezők: Walcott triplájával az angolok 4–1-re nyertek Zágrábban (She)
Anglia a vártnál sokkal simábban, 4–1-re győzött Horvátországban az európai labdarúgó vb-selejtezők 6. csoportjában. Robert Kovacot az 52. percben kiállították, Theo Walcott triplázott.
szept. 10
23:17
Vb-selejtezők: Novakovic duplája hozta a szlovén győzelmet (She)
Szlovénia Milivoje Novakovic duplájával hazai pályán 2–1-re legyőzte Szlovákiát az európai labdarúgó vb-selejtezők 3. csoportjában.
szept. 10
23:19
Vb-selejtezők: a franciák legyőzték a szerb válogatottat (She)
A francia válogatott hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott Szerbia ellen az európai világbajnoki selejtezősorozat 7. csoportjában.
szept. 10
23:51
Vb-selejtezők: Bahrein értékes pontot szerzett Katarban (She)
Emberhátrányban is pontot tudott menteni Katarban a bahreini válogatott az ázsiai labdarúgó vb-selejtezők 4. körében. Katar a honosított Sebastian Quintana góljával szerzett vezetést, de Abdulla Fatadi egyenlíteni tudott, így a 35. perctől tíz emberrel küzdő bahreiniek egy ponttal távozhattak Dohából.

Keresés