2009. január 25. vasárnap

jan. 25
21:30
Férfi jégkorong Mol Liga: a HC Csíkszereda is döntős (She)
A férfi jégkorong Mol Liga elődöntőjében a HC Csíkszereda másodszor is legyőzte az NZ Starst, így bejutott a sorozat döntőjébe, ahol városi riválisával, az SC Csíkszeredával játszik majd.
jan. 25
21:32
NBA: Lionel Hollins lett a Memphies Grizzlies új vezetőedzője (She)
Lionel Hollinst nevezte ki a Memphis Grizzlies kosárlabdacsapatának vezetősége a gárda új trénerének.
jan. 25
22:00
Férfi kézilabda-vb: Algéria formába lendült, Brazília az áldozat (She)
Algéria egyetlen góllal, 29–28-ra győzte le Brazíliát a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon az Elnök-kupáért zajló mérkőzésen a II. csoport 2. fordulójában. A brazilok a félidőben még ötgólos előnyben voltak, a végére azonban fordított Algéria. Az algériai válogatott a csoportmeccsek során még pontot sem tudott szerezni, mostani csoportjában viszont eddig két mérkőzéséből kettőt nyert…
jan. 25
22:02
Vívás Vk: harmadik a magyar párbajtőr-válogatott Dohában (She)
A harmadik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott a dohai csapat Világkupa-versenyen, vasárnap.
jan. 25
22:04
Sportlövészet: Sidi Péter remekelt Győrszentivánon (She)
A szombati alapversenyben kissé pontatlan Sidi Péter vasárnap kiváló eredménnyel nyerte meg a puskások viadalát a Győrszentivánon rendezett Hungarian Open nemzetközi légfegyveres versenyen.
jan. 25
22:06
Férfi kézilabda-vb: Dánia javított, Macedónia másodjára is kikapott (She)
A horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon a középdöntő II. csoportjában a 2. forduló utolsó mérkőzésén Dánia 32–24-re legyőzte Macedóniát. A dánok veretlenül jutottak be a középdöntőbe, az 1. fordulóban azonban Lengyelország véget vetett a remek sorozatnak.
jan. 25
22:18
Férfi kézilabda-vb: Horvátország Szlovákiánál is jobbnak bizonyult (She)
Horvátország hét mérkőzés óta hibátlan a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A középdöntő I. csoportjában, a 2. forduló záró meccsén a hazai csapat 31–25-re múlta felül Szlovákia legjobbjait. A csapatokra a 3. forduló előtt egy napos pihenő vár.
jan. 25
22:36
Serie A: Adriano góljával nyert az Inter a Samp ellen (She)
Az Inter hazai pályán 1–0-ra győzött a Sampdoria ellen a Serie A 20. fordulójának utolsó mérkőzésén.
jan. 25
22:54
Videó: nézze meg Adriano Sampdoria elleni győztes gólját! (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Inter 1–0-ra győzött a Sampdoria ellen a Serie A 20. fordulójában – most megmutatjuk Adriano győztes gólját.
jan. 25
23:12
Nyert az Inter, pedig Mourinhót kiállította a bíró (Infostart)
Mind a három nagy csapat nyert az olasz A ligában, ráadásul David Beckham megszerezte első gólját. A Juve, az Inter és a Milan közül ezúttal utóbbi mutatta a legmeggyőzőbb formát. Spanyolországban a Barcelona továbbra is kiemelkedően szerepel, de tart a Real Madrid jó sorozata is. Angliában ezúttal kupamérkőzéseket játszottak - az Arsenal nem bírt Gyepes Gábor csapatával, s újra 1-1-re végződött a…
jan. 25
23:12
Primera División: a forduló zárómérkőzésén nyert a Real Madrid (She)
A Real Madrid hazai pályán aratott 1–0-s győzelmet a Deportivo La Coruna ellen, a Primera División 20. fordulójának utolsó mérkőzésén.
jan. 25
23:14
Videó: Raúl győzelmet érő gólja a Deportivo ellen (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán aratott 1–0-s győzelmet a Deportivo La Coruna ellen, a Primera División 20. fordulójának utolsó mérkőzésén. Most megmutatjuk Raúl gólját, amely három pontot ért a királyi gárdának.
jan. 25
23:30
Primera División: Raúl góljával nyert a Real Madrid (She)
A Real Madrid hazai pályán aratott 1–0-s győzelmet a Deportivo La Coruna ellen, a Primera División 20. fordulójának utolsó mérkőzésén.
jan. 25
23:32
Síugrás: vasárnap is Schlierenzauer nyert Whistlerben (She)
Az előző naphoz hasonlóan vasárnap is az osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának a jövő évi téli olimpia sportági helyszínén, a Vancouver melletti Whistlerben rendezett viadalát.
jan. 25
23:48
Roma: a sértett Panucci azonnal elhagyná a csapatot (She)
Christian Panucci megerősítette, hogy el szeretné hagyni az AS Romát, még januárban.
jan. 25
23:50
Francia Kupa: nem okoztak meglepetést a kiscsapatok (She)
Vasárnap négy mérkőzést játszottak a Francia Kupában a legjobb 16 közé jutásért, és az összes találkozón első osztályú gárda diadalmaskodott.

Keresés