2010. március 23. kedd

márc. 23
20:44
Francia Kupa: szenzáció, negyedosztályú klub az elődöntőben (She)
Bombameglepetéssel kezdődött a labdarúgó Francia Kupa negyeddöntője: a negyedik ligás US Quevilly 3–1-es győzelmével kiejtette az élvonalbeli Boulogne-t, és bejutott a legjobb négy közé.
márc. 23
21:18
Férfi kosárlabda MK: a ZTE 36 pontos előnyt szerzett a Dombóvár ellen (She)
A Zalaegerszeg 101–65-re győzött a Dombóvár ellen a férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A hivatalos kiírás szerint a Dombóvár volt a pályaválasztó, ám a mérkőzést a dombóváriak teremproblémája miatt mégis Zalaegerszegen rendezték meg.
márc. 23
21:20
Női röplabda Extraliga: a BSE a Vasassal találkozik a döntőben (She)
A Vasas hazai pályán 3:2-re diadalmaskodott a női röplabda Extraliga elődöntőjében a Gödöllő ellen, így 3–0-s összesítéssel jutott be a fináléba, ahol a BSE-vel találkozik.
márc. 23
21:22
Női asztalitenisz: az Orosháza 6:3-ra kikapott a cseh Breclavtól (She)
Az Orosháza női asztalitenisz-csapata 6:3-ra kikapott a cseh Breclavtól a Klubcsapatok Szuperligájában. A Breclav így 11:8-as összesítéssel továbbjutott, és a 7. helyért játszhat, míg az orosháziak a 9. helyért folytathatják.
márc. 23
22:12
Férfi röplabda Extraliga: idegenben nyert a MAFC és a Kazincbarcika (She)
A férfi röplabda Extraliga 5–8. helyért zajló rájátszásában a MAFC a Dág, a Kazincbarcika pedig a Szeged otthonában győzött.
márc. 23
22:12
Csütörtökön nyolcadszor is bajnok lehet a Fehérvár (Behaviour)
A címvédő Fehérvár 9-4-re nyert Dunaújvárosban a jégkorong ob I döntőjének keddi mérkőzésén, így már 3-0-ra vezet a párharcban.
márc. 23
22:14
Profi ökölvívás: De la Hoya Alvárezt tartja az új Cháveznek (She)
Egyre nagyobb a nagyváltósúlyú Saul Alvárez iránti érdeklődés Mexikóban. A nagy népszerűségre természetesen a Golden Boy Promotions is felfigyelt, és azonnal szerződtették a mindössze 19 esztendős veretlen bokszolót.
márc. 23
22:16
Ligakupa: súlyos ferencvárosi vereség Szombathelyen (She)
Elvesztette veretlenségét a Ferencváros a labdarúgó Ligakupa középdöntőjében. A kedd esti szombathelyi mérkőzést két döntetlennel váró fővárosi zöld-fehérek hiába futballoztak veszélyesebben az első félidőben, a Haladás Kenesei Krisztián góljával vezetést szerzett a szünet előtti percekben. A folytatásban Simon Attila a vendégek és a partjelző által lesnek vélt szituációból növelte az előnyt, és…
márc. 23
22:48
NBA: Ilgauskas a szezon végéig újra a Clevelandben játszik (She)
Visszatért a Cleveland Cavaliersbe Zydrunas Ilgauskas, aki a szezon végéig szóló szerződést írt alá első NBA-s klubjával.
márc. 23
22:50
Német Kupa: a Werder Augsburg-veréssel jutott be a döntőbe (She)
Elsőként a címvédő Werder Bremen csapata jutott be a 2009–2010-es labdarúgó Német Kupa döntőjébe, miután hazai pályán 2–0-ra legyőzte a magyar légiósai nélkül felálló FC Augsburgot.
márc. 23
22:52
Manchester City: Joleon Lescottnak hat hetet kell kihagynia (She)
Joleon Lescottnak, a Manchester City labdarúgócsapat védőjének várhatóan hat hetet kell kihagynia térdsérülés miatt.
márc. 23
23:06
Ausztria: Waltner csapata simán kikapott a Rapidtól a Hanappiban (She)
Az osztrák labdarúgó Bundesliga 26. fordulójában nagyon sima, 3–0-s győzelmet aratott a Rapid Wien a Hanappiban a Mattersburg ellen.
márc. 23
23:24
Serie B: Vass Ádám csapata fontos mérkőzést veszített el (She)
A feljutás szempontjából érzékeny vereséget szenvedett Vass Ádám csapata, a Brescia az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának kedden megrendezett 31. fordulójában.
márc. 23
23:26
Premier League: a West Ham hazai pályán kikapott a Wolvestól (She)
A Wolverhampton 3–1-re győzött idegenben a West Ham United ellen a Premier League 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
márc. 23
23:42
Championship: a verekedő Carroll lőtte a Newcastle győztes gólját (She)
A Championship keddi játéknapján a Newcastle United 1–0-ra nyert a Doncaster otthonában, mégpedig annak az Andy Carrollnak a góljával, aki a találkozó előtt az egyik edzésen összeverekedett csapattársával, Steven Taylorral. A Dailiy Mail szerint neki a keze, Taylornak pedig az állkapcsa tört el az esetnél. Utóbbi nem lépett pályára a találkozón, Kádár Tamás viszont végig a pályán volt a győztes…

Keresés