2010. március 27. szombat

márc. 27
21:00
Besenyei harmadik Abu-Dzabiban (Behaviour)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei első versenyén, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában.
márc. 27
21:18
Nem hibázott a Manchester (Metropol)
A Manchester United magabiztosan nyert a Bolton Wanderers otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szombati mérkőzésén, ezzel visszavette az első helyet a tabellán.
márc. 27
21:33
Ausztria: Waltner gólja csak szépségtapasz volt a Salzburg ellen (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában Waltner Róbert csapata, a Mattersburg hazai pályán méretes zakót kapott, 6–1-re kikapott a listavezető Red Bull Salzburgtól. A Mattersburg gólját a 77. percben hatgólos hátránynál a végig pályán lévő magyar légiós szerezte.
márc. 27
21:35
Primera División: ritka tenerifei bravúr - pont idegenből (She)
Továbbra is a Tenerife a spanyol labdarúgó-bajnokság egyetlen olyan csapata, amely még nem nyert vendégként ebben a szezonban, ám a Málagában megszerzett egy pont még jól jöhet a bennmaradásért vívott harcban.
márc. 27
21:37
Rövid pályás gyorskorcsolya: nem jutottak négybe a magyarok (She)
Minimális különbséggel maradt le a magyar női csapat a továbbjutásról a rövid pályás gyorskorcsolyázók bormiói csapat-világbajnokságán.
márc. 27
21:51
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE a ráadásban győzte le az Albacompot (She)
A férfi kosárlabda NB I 24. fordulójában a listavezető Zalakerámia-ZTE KK fordulatos mérkőzésen, hosszabbítás után 88–87-re legyőzte az Albacompot, így továbbra is őrzi hazai veretlenségét.
márc. 27
21:53
Videó: Diego bombagólja és Kabát kihagyott tizenegyese a pesti rangadón (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Budapest Honvéd 1–0-ra győzött az Újpest otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában. Az alábbi videón megmutatjuk a találkozó összefoglalóját, benne Diego gyönyörű góljával.
márc. 27
21:55
Kerékpár, pálya-vb: hat aranyéremből kettőt megszereztek a hollandok (She)
A Koppenhágában zajló pályakerékpáros-világbajnokságon szombaton hat újabb aranyérem talált gazdára. A hollandok kettőt szereztek, de nem maradtak arany nélkül az ausztrálok, a németek, az amerikaiak és a fehéroroszok sem.
márc. 27
22:06
Eredivisie: Bodor Boldizsár is betalált a Heerenveen kapujába (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Bodor Boldizsár együttese, a Roda 4–2-re legyőzte hazai pályán a 9. perctől emberhátrányban játszó Heerenveent. A kerkradei csapat negyedik gólját a végig pályán lévő magyar légiós szerezte (4–0), a vendégek erejéből már csak a szépítésre futotta a hajrában.
márc. 27
22:08
Primera División: a Barcelona Ibrahimovic góljával nyert Mallorcán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójában a címvédő Barcelona Zlatan Ibrahimovic 63. percben szerzett találatával nyert Mallorcán. A katalánok most ismét hárompontos előnyre tettek szert a Real Madriddal szemben, amely város derbin fogadja vasárnap este az Atléticót.
márc. 27
22:10
Belgium: Sidibe eltiltva, Kouemaha csendben, a vége 0-0 (She)
Gól nélküli döntetlennel kezdődött meg a bajnoki címért vívott rájátszás a belga labdarúgó-bajnokságban: az FC Bruges a Sint-Truiden vendégeként végzett 0–0-ra szombaton.
márc. 27
22:12
Férfi kézilabda BL: Nagy Lászlóék győzelme Gál Gyuláék ellen (She)
A Nagy Lászlót is a soraiban tudó Barcelona kézilabdacsapata idegenben 33–26-os győzelmet aratott a Gál Gyulát is foglalkoztató CO Zagreb ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 27
23:00
Tenisz: Kuznyecova elbúcsúztatta Szávayt a miami tornán (She)
Szávay Ágnes 6:2, 6:3-as sima vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova ellen a Miamiban zajló WTA-tornán.
márc. 27
23:02
Serie A: Fabrizio Miccoli mesterhármasával győzött a Palermo (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának második szombati mérkőzésén a Palermo Fabrizio Miccoli mesterhármasával 3–1-re legyőzte a Bolognát. A Palermo sikerével négy pontra növelte előnyét az ötödik helyen álló Sampdoriával szemben, míg az olasz válogatott támadó 13. bajnoki találatát szerezte, amellyel feljött a góllövőlista negyedik helyére.
márc. 27
23:04
Francia Ligakupa: 1993-as BL-diadalát idézően gálázott a Marseille a döntőben (She)
Továbbra sincs olyan csapat a francia labdarúgó Ligakupában, amely képes megvédeni címét. A szombat esti saint-denis-i fináléban a serleget tavaly elhódító Girondins Bordeaux gól nélküli első félidő után 3–1-es vereséget szenvedett az Olympique Marseille-től, amely 1993-as Bajnokok Ligája-diadala óta először nyert jelentős trófeát.
márc. 27
23:36
Tereprali: a felügyelőtestület ülése után alakult ki a sorrend (She)
Az első szakasz volt a „mézesmadzag”. Csak az út felső rétegét áztatta fel az eső, éppen annyira, hogy csússzon, de még ne legyen veszélyes. A második, a hosszabb szelektíven azonban már konkrétan dagonyáztak a párosok – az már tényleg terepralis kihívás volt a Mohács-kupán, amelynek a Korda Erik, Tóth György páros felelt meg legjobban.

Keresés