2014. február 26. szerda

febr. 26
21:27
Jégkorong: Nagy Gergő az AHL-ben folytatja (She)
A magyar válogatott jégkorongozója, Nagy Gergő a 2013–2014-es szezont még a Mol Ligában, a HC Nové Zámky csapatánál kezdte. Az ezt követő észak-amerikai túrája során most jelentős előrelépést produkált: a Chicago Wolves AHL-es keretének lett a tagja.
febr. 26
21:29
Mol Liga: a Brassó elvette a DAB pályaelőnyét (She)
A rájátszásba listavezetőként jutó Dab.Docler elveszítette pályaelőnyét az ASC Corona Brasov ellen a Mol Liga elődöntőjében, miután hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a romániai csapattól. A másik párharcban a HC Nové Zámky 4–2-re legyőzte a Miskolci Jegesmedvéket Érsekújváron.
febr. 26
21:31
Videó: Huntelaaré az este legszebb gólja - élő gólkövető (She)
Ma este zárul a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első köre, két hét múlva már a visszavágókkal folytatják a kontinens legjobbjai. Előtte azonban két, nem is akármilyen párharcnak lehetünk még szemtanúi: a Galatasaray a Chelsea-t, míg a Schalke 04 – Szalai Ádám a cserepadon kezd – a Real Madridot fogadja. Cikkünk segítségével videós formában is nyomon követheti az események alakulását!
febr. 26
21:45
EBEL: a Volán nem szerzett pontot a Klagenfurt ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata hazai pályán 2–1-re kikapott a Klagenfurttól az EBEL középszakaszának szerdai játéknapján.
febr. 26
22:21
Női röplabda: negyedikként a Gödöllő is az elődöntőben (She)
A női röplabda bajnokság szerdai negyeddöntőjében a Magyar Kupa- és bajnoki ezüstérmes Teva-Gödöllő csapata harmadszor is legyőzte a Diamant-Kaposvárt, s így bejutott az elődöntőbe.
febr. 26
22:23
Videó: esély - „a Graz ellen bizonyítanunk kell” (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV19 2–1-es vereséget szenvedett egy rendkívül fontos mérkőzésen a Klagenfurt ellen az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszában. Ha nyernek, már lényegében a rájátszásban érezhették volna magukat a fehérváriak, így azonban nincs más teendőjük, mint aludni egy jót, holnap edzeni és videózni, majd pénteken legyőzni a Grazot – ahogyan ezt Magosi…
febr. 26
22:57
BL: a Real Madrid 6-1-re kiütötte idegenben a Schalkét (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Szalai Ádám együttese, a Schalke 04 a Veltins-Arenában a Real Madridot fogadta, és a visszavágó formalitássá degradálódott, mert a spanyolok hat-egyre győztek. Gareth Bale, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema is duplázott, a legvégén az egykori realos Klaas-Jan Huntelaar szépített, véget vetve 952 percnél Iker Casillas góltalansági rekordjának. Szalai…
febr. 26
22:59
BL: Torres gurított, a Chelsea ikszelt a Galatával (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Chelsea Törökországban 1–1-es döntetlent játszott a Galatasarayjal.
febr. 26
23:15
Gyász: 75 éves korában elhunyt Novák Dezső (She)
A családtól kapott tájékoztatás szerint ma este, 75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka – olvasható az mlsz.hu-n.
febr. 26
23:15
A Fehérvár kikapott a Klagenfurttól (Metropol)
A Fehérvár a forduló előtt két pont előnnyel vezette az alsóházat.
febr. 26
23:33
A Real kiütötte a Schalkét (Metropol)
A Madrid hatot rúgott, a Chelsea 1-1-es döntetlent ért el a Galatasaray vendégeként.
febr. 26
23:51
Elhunyt a világválogatott magyar labdarúgó (Infostart)
Életének 76. évében, súlyos betegség után elhunyt Novák Dezső, a Ferencváros korábbi világválogatott labdarúgója, majd edzője. Ő volt minden idők legeredményesebb futballista olimpikonja, kétszeres aranyérmes, egyszeres bronzérmes.
febr. 26
23:51
Bajnokok Ligája: Mancini és Mourinho sem panaszkodott az eredményre (Agroinform)
A Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a Galatasaray otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 26
23:53
Gyász: Elhunyt Novák Dezső (Agroinform)
Elhunyt Novák Dezső, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka.

Keresés