2015. október 1. csütörtök

okt. 1
16:18
Milliós bírsággal sújtották az E.ON-t (Behaviour)
Nem hárították el határidőre a szélsőséges időjárás miatt bekövetkezett üzemzavarokat.
okt. 1
16:20
Magyarország is megérezheti a VW-botrányt (Behaviour)
Az öt vizsgált gazdaság együtt a második legnagyobb autógyártó térség Európában.
okt. 1
16:22
Meghalt a Jobbik fővárosi képviselője (Behaviour)
Monostori Zsolt tragikus hirtelenséggel hunyt el.
okt. 1
16:24
Tenisz: Serena idén már nem lép pályára (Agroinform)
A 34 éves amerikai sztár visszalépett a pekingi tornától és a szingapúri világbajnokságtól is.
okt. 1
16:30
Kézi: veszélyben a nagybányai csapatok BL-szereplése? (She)
A nagybányai polgármesteri hivatalban, a HCM női és a Minaur férfi kézilabdaklubok székházában, valamint tucatnyi magánlakásban is házkutatást tartott szerdán a romániai Országos Korrupcióellenes Igazgatóság (DNA), amely a város által fenntartott két egyesület finanszírozásának törvényességét vizsgálja.
okt. 1
16:48
Profi boksz: 40 éves a szokatlan végű, legendás meccs – videó (She)
Pontosan ma 40 éve, hogy harmadszorra is összecsapott a ringben Muhammad Ali és Joe Frazier, akik minden idők legjobb ökölvívói közé tartoznak a mai napig. Az 1975. október 1-jén Manilában megrendezett csata a Manilai Thriller (Thrilla in Manila) nevet kapta, és Ali nyerte meg a 14. menet után, mivel az utolsóra Frazier már nem állt ki.
okt. 1
16:50
Videó: Totti felesége élő adásban tett nagy bejelentést (She)
Francesco Totti felesége, Ilary Blasi egy olasz tévéshow-ban, élőben jelentette be, hogy terhes az AS Roma legendájának harmadik gyermekével.
okt. 1
17:06
Magyar labdarúgó-válogatott - Böde maradt, Szalai kimaradt a keretszűkítésnél (Infostart)
Szalai Ádám és Stieber Zoltán sem került be a Feröer-szigetek és a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amelyben ugyanakkor bennmaradt az NB I góllövőlistáját vezető Böde Dániel.
okt. 1
17:06
Honvéd: „Aki lélekben van a csapattal, az is a stadionban van?” (She)
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa blogjában reagált a klub nézőszámairól közölt adatok hitelességét firtató boon.hu-s kritikára. A megyei lap válasza sem késett sokáig.
okt. 1
17:08
Férfi kézilabda Eb: 10 ezer jegy kelt el 12 perc alatt (She)
Október 1-jén újabb adag jegyet dobtak piacra a 2016-os férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezői. A kereslet nagy, csütörtökön 12 perc alatt tízezer belépő talált gazdára.
okt. 1
17:12
Lemondott a Kanadai Olimpiai Bizottság elnöke (Metropol)
A 67 éves Marcel Aubut azért távozik a posztjáról, mert a gyanú szerint szexuálisan zaklatta egyik női munkatársát.
okt. 1
17:24
Ezt kívánja Raúl C. Ronaldónak - videó (Infostart)
Cristiano Ronaldo a szerdai, Malmö FF elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés után elárulta, hogy korábbi csapattársa, Raúl sms-ben gratulált neki pályafutása 500. és 501. - tétmérkőzésen szerzett - góljához, és további háromszáz találatot kívánt.
okt. 1
17:42
Videó: 12 éves Szabics legnagyobb estéje - király volt az MU ellen (She)
Napra pontosan 12 éve, 2003. október 1-jén játszották a VfB Stuttgart–Manchester United (2–1) labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést. A hazaiak góljait Szabics Imre és Kevin Kurányi lőtte – utóbbit Szabics készítette elő.
okt. 1
17:48
Nikolics lett a hónap legjobbja Lengyelországban (Metropol)
A varsói Legia csatárát, a magyar válogatott Nikolics Nemanját választották szeptember legjobb labdarúgójának Lengyelországban.
okt. 1
18:00
Hertha: Kraft nem védhet, Dárdaiék két ékkel rohamoznak (She)
Eldőlt, hogy Dárdai Pál, a Bundesliga 6. helyén álló Hertha vezetőedzője a Hamburg elleni bajnokin sem számíthat a sérült Thomas Kraftra. Elöl viszont lehetnek változások.
okt. 1
18:12
Logibet: Döcögött a szekér szeptemberben - havi összesítő (Agroinform)
Aktuális havi összesítőnkben szeptember hónapot vettük górcső alá.
okt. 1
18:18
Asztalitenisz Eb - Csak Póta jutott tovább női egyesben (Infostart)
A lengyel Natalia Bajor legyőzésével Póta Georgina - egyedüli magyarként - a 32 közé jutott a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon női egyesben.
okt. 1
18:54
Asztalitenisz Eb: csak Póta jutott tovább női egyesben (She)
A lengyel Natalia Bajor legyőzésével Póta Georgina – egyedüli magyarként – a 32 közé jutott a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon női egyesben.
okt. 1
18:56
Eb 2016: nem vehetnek részt szerbiai szurkolók az albán–szerben (She)
Nem vehetnek részt szerbiai szurkolók az albán-szerb Európa-bajnoki selejtezőn jövő csütörtökön – jelentette be Ilir Shulku, az albán labdarúgó-szövetség főtitkára csütörtökön a Szabad Európa Rádió balkáni irodájának beszámolója szerint.
okt. 1
18:58
Videó: „Jézusom…” Messi reakciója a CR-film trailerére – mém (She)
Mint arról beszámoltunk, november 9-én a mozikba kerül a Cristiano Ronaldóról szóló dokumentumfilm. Az előzetest már láthattuk, sőt, most Lionel Messi véleményét is megtudhatjuk a trailerről. Természetesen csak egy paródiáról van szó, annak viszont tökéletes a videó!
okt. 1
19:12
El: hátrányban a Legia, egyenlített a Dortmund – ÉLŐ eredménykövető (She)
A labdarúgó Európa-ligában a Lech Poznan Kádárral a kezdőben és a csereként beálló Lovrencsics Gergővel kikapott a Baseltől, a Monaco ikszelt a Tottenhammel, a Schalke sima négyessel küldte haza az Aszteraszt. Paulo Sousa csapata, a Fiorentina simán, 4–0-ra verte a Belenensest. A Nikolics Nemanját foglalkoztató Legia Warszawa 21.05-től a Napoli ellen lép pályára.
okt. 1
19:14
El, J-csoport: AS Monaco–Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön folytatódnak a labdarúgó Európa-liga küzdelmei, az egyik legjobban várt összecsapást az AS Monaco és a Tottenham Hotspur vívja egymással. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 1
19:16
Hertha: Ronny marad, Dárdaira nagy kihívás vár (She)
Mégsem igazol Szaúd-Arábiába, az al-Naszrhoz a német labdarúgócsapat, a Hertha BSC brazil támadó középpályása, Ronny, akit 2017 nyaráig köt szerződés a berliniekhez.
okt. 1
19:30
Birkózás: török támogatás az UTE szakosztályának (She)
Többek között futópadokat és súlyzókészletet kapott a Török Köztársaság Miniszterelnöki Hivatala Török Együttműködési és Koordinációs Ügynökségétől (TIKA) az Újpesti Torna Egylet birkózó-szakosztálya.
okt. 1
19:36
Boateng az AC Milannal edz (Metropol)
A ghánai válogatott középpályás a milánóiakkal 2011-ben olasz bajnokságot nyert, két évvel később tízmillió euróért távozott Németországba.
okt. 1
19:48
Női kézi NB I: öt gólt kapott csak a Győr az első félidőben (She)
A Győri Audi ETO KC könnyedén, 35–16-ra nyert a Mosonmagyaróvár ellen a női kézilabda NB I-ben.
okt. 1
20:06
Kézilabda BL - Visszaléphetnek a sorozattól a nagybányai csapatok (Infostart)
A prosport.ro értesülése szerint visszalép a Bajnokok Ligája küzdelmeitől a magyar játékosokat is foglalkoztató román HCM Baia Mare női és férfi kézilabdacsapata.
okt. 1
20:06
Asztalitenisz Eb: Kosiba és Pattantyús is búcsúzott (She)
Kosiba Dániel és Pattantyús Ádám sem jutott a 32 közé a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon férfi egyes versenyében.
okt. 1
20:42
Férfi röplabda NB I: továbbra is nyeretlen a Dunaferr (She)
A Dág 3:0-ra győzött a Dunaferr otthonában a férfi röplabda NB I csütörtöki játéknapján.
okt. 1
21:06
Tragédia! Többen meghaltak az egyetemi lövöldözésben (Behaviour)
A rendőrség egy gyanúsítottat már elfogott.
okt. 1
21:08
Elhunyt a világ egyik leghíresebb filmjének rendezője (Behaviour)
A filmes halálát szívroham okozta 90 éves korában.
okt. 1
21:18
Egy győzelem, egy döntetlen az FTC csütörtöki mérlege (Infostart)
A Ferencváros csütörtöki második mérkőzését döntetlennel zárta a férfi vízilabda Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjában: a házigazda zöld-fehérek az esti programban az olasz Acquachiara együttesével végeztek 9-9-re a Népligetben.
okt. 1
21:18
El: Bogdán és Vanczák kispadról nézte a Sion liverpooli pontszerzését (She)
A labdarúgó Európa-liga 2. fordulójában Bázelben szenvedett vereséget a két magyart (Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő) bevető Lech Poznan. Kiütéses sikert aratott az olasz bajnoki listavezető Fiorentina, nyert a Lazio, a nap legkellemetlenebb meglepetése pedig a belga Anderlechtet érte Azerbajdzsánban. Bogdán Ádám (Liverpool) és Vanczák Vilmos (Sion) kispadról nézte a játéknapot – a svájciak pontot…
okt. 1
21:18
Román focicsapatot fenyeget perrel a Barcelona (Blikk)
Galati – Hivatalos felszólítást küldött az Otelul Galati csapatának a katalán klub, erősen ajánlott a románoknak, hogy átgondolják a címerválasztásukat...
okt. 1
21:20
Férfi vízilabda: az FTC döntetlent játszott az esti meccsen (She)
A Ferencváros csütörtöki második mérkőzését döntetlennel zárta a férfi vízilabda Európa-kupa budapesti selejtezőcsoportjában: a házigazda zöld-fehérek az esti programban az olasz Acquachiara együttesével végeztek 9–9-re a Népligetben. Az olaszok 27 másodperccel a vége előtt egyenlítettek.
okt. 1
21:36
Nikolics a hónap legjobb futballistája Lengyelországban (Infostart)
A varsói Legia csatárát, a magyar válogatott Nikolics Nemanját választották szeptember legjobb labdarúgójának Lengyelországban.
okt. 1
21:54
Videó: szempillantás alatt eltűnt a daytonai lelátó (She)
A legendás daytonai versenypályát egy nagyszabású terv alapján átépítik. A munkálatok már 2013 júliusa óta tartanak, és várhatóan 2016-ban fejeződnek be. A bontási fázis igen látványosan zajlik...
okt. 1
22:12
Hegymászás: Klein Dávid „alig létezett”, de felért a nyolcezres csúcsra (She)
Klein Dávid sikeresen felért a világ nyolcadik legmagasabb csúcsára, a 8156 méteres Manaslura, a „lélek hegyére". A magyar hegymászó oxigénpalack és magashegyi teherhordók használata nélkül hajtotta végre a nem mindennapi sportteljesítményt.
okt. 1
22:14
Békéscsaba: visszatérnek az ultrák a Kórház utcába (She)
A Békéscsaba labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy visszatérnek a lelátóra az Előre eddig bojkottot folytató szurkolói csoportjai. A Bad Boys és a Stormcorner a hétvégén már a lelátón szurkol az MTK elleni bajnokin.
okt. 1
22:48
Videó: így lett világbajnok a magyar szkanderes (She)
Mint arról beszámoltunk, Józsa Mihály aranyérmet nyert a 60 év felettiek senior grand master korosztályában a Kuala Lumpur-i szkander-világbajnokságon. Józsa a 75 kilogrammosok között jobb kézzel lett első. Íme, a győztes csata!
okt. 1
23:06
Videó: nagyon megette a dortmundi cselt a PAOK kapusa (She)
Ritkán látható góllal mentett pontot a Borussia Dortmund a PAOK elleni labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen. A 72. percben Gonzalo Castro rendkívül lágy ívelését a Robin Olsennek simán védenie kellett volna, ám a dortmundi Jonas Hofmann ott sertepertélt.
okt. 1
23:08
El: a játéknap összes eredménye és gólszerzője (She)
A labdarúgó Európa-ligában a Lech Poznan Kádárral a kezdőben és a csereként beálló Lovrencsics Gergővel kikapott a Baseltől, a Monaco ikszelt a Tottenhammel, a Schalke sima négyessel küldte haza az Aszteraszt. Paulo Sousa csapata, a Fiorentina simán, 4–0-ra verte a Belenensest. A Nikolics Nemanját foglalkoztató Legia Warszawa kikapott a Napolitól, a Borussia Dortmund Görögországban ikszelt, a…
okt. 1
23:42
Női röplabda Eb: a mieinket kiejtő németekkel kitoltak a törökök (She)
A negyeddöntőbe jutástól a magyar csapatot elütő német válogatott nem jutott a legjobb négy közé a belga-holland közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon.
okt. 1
23:44
Pénteki sportműsor: a Celta Vigo a La Liga élére állhat (She)
A Celta Vigo Getafe elleni mérkőzésével rajtol a hét végi spanyol bajnoki forduló, s ha nyer a Celta, ideiglenesen a La Liga tabellájának élére áll. Vízilabdában az FTC és a Szeged játszik az Európa-kupa-részvételért, míg futsalban a Rába ETO folytatja az UEFA Futsal Cup selejtezőjét. A Volán hokicsapata Salzburgban folytatja az EBEL alapszakaszában.

2015. október 2. péntek

okt. 2
0:54
Rögbi-vb: Franciaország és Wales még hibátlan (She)
Franciaország továbbra is hibátlan az angliai rögbi-világbajnokságon, miután Milton Keynes-ben 41–18-ra legyőzte Kanadát. Az irányító Frédéric Michalak 14 pontot szerzett, ezzel Franciaország legeredményesebb játékosa lett a vb-történelemben. Wales szintén hibátlan maradt, 23–13-ra győzött Fidzsi ellen, igaz, nem sikerült bónuszpontos sikert aratnia. Az angolok szombaton a Twickenham…
okt. 2
6:36
Férfi vízilabda Eurokupa-selejtező - Egy győzelem, egy döntetlen az FTC mérlege (Infostart)
A Ferencváros csütörtöki második mérkőzését döntetlennel zárta a férfi vízilabda Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjában: a házigazda zöld-fehérek az esti programban az olasz Acquachiara együttesével végeztek 9-9-re a Népligetben.
okt. 2
7:36
Nikolicsék nem bírtak a Napolival (Metropol)
A magyar válogatott csatára a második félidőben, 1-0-s olasz vezetésnél állt be.
okt. 2
7:48
El: nem csak hosszú kések éjszakája volt Rómában (She)
A római rendőrség kisebb fegyverarzenált foglalt le néhány vendégszurkolótól a csütörtöki Lazio–Saint-Étienne Európa-liga-mérkőzés előtt.
okt. 2
7:50
NFL: a csoportrivális Steelers ellen nyert először a Ravens (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) negyedik fordulójának csütörtök esti rangadóján a Baltimore Ravens hosszabbítás után 23–20-ra legyőzte a csoportrivális Pittsburgh Steelerst.
okt. 2
8:06
Asztalitenisz Eb: a Li Xuét legyőző Póta nyolcaddöntős (She)
Póta Georgina 4:1-re legyőzte a francia színekben versenyző Li Xuét a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon, ezzel női egyesben bejutott a legjobb 16 közé.

Keresés