2015. február 14. szombat

febr. 14
7:24
Kézilabda: a nőknél két győrit is jelöltek a világ legjobbjának (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) hivatalos honlapján tette közzé annak az öt-öt játékosnak a nevét, akik közül kikerül a 2014-es esztendő legjobb férfi és női kézilabdázója. A listán magyar játékos nem szerepel, ellenben ott található a Győri Audi ETO BL-győztes csapatából a norvég beálló, Heidi Löke és a brazil átlövő, Eduarda Amorim.
febr. 14
8:00
MU: „Scholes a barátunk” - Van Gaal nem aggódik a kritika miatt (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United labdarúgócsapatának ikonja, Paul Scholes éles kritikát fogalmazott meg Louis Van Gaal csapatával kapcsolatban. A holland menedzser reagált az egykori klasszis szavaira.
febr. 14
8:36
NB II: visszaatért Siófokra a saját nevelésű középpályás (She)
Horváth Attila a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófokhoz szerződött a szintén másodosztályú Zalaegerszegtől.
febr. 14
8:39
EHF Kupa: Súlyos vereséggel kezdett a Balatonfüred (Metropol)
A hazaiak végig gyengén játszottak.
febr. 14
8:41
Ligety történelmet írt óriás-műlesiklásban (Metropol)
A magyar felmenőkkel rendelkező síző harmadszor nyerte meg a világkupát szuperkombinációban.
febr. 14
8:54
Olaszország: Cassano nem zárja ki a Serie B-t (She)
A januártól szabadon igazolható Antonio Cassano nem zárja ki, hogy szülővárosában, illetve nevelőegyesületében, a másodosztályú Bariban folytassa pályafutását.
febr. 14
8:56
Ajánló: Stieber a Bayern ellen, CR-ék javítanának - program (She)
Bár Magyarországon még nem, Európa-szerte rengeteg országban indítják útjára bajnokin is a labdát szombaton. Ez alól kivételt jelent Anglia, ahol az FA-kupa nyolcaddöntőjét rendezik meg, de a nap legérdekesebb párosításait egyébként sem a szigetországban kell keresnünk. Németországban, a Bundesligában a Bayern München – a reményeink szerint Stieber Zoltánnal felálló – Hamburgot fogadja,…
febr. 14
9:15
Női kézilabda: A Siófok előnyös, az Újváros reménytelen helyzetből várja a visszavágót (Agroinform)
Még az Érd is pályára lép, méghozzá szombaton és vasárnap is, a spanyol bajnokság másodikja, a Gran Canaria ellen.
febr. 14
9:48
Videó: jobb, mint Kobe Bryant - 18 tripla egy meccsen! (She)
Elképesztő teljesítményt nyújtott a virginiai egyetemi kosárlabda-bajnokság másodosztályában (VISAA Division 2) szereplő Hargrave Military Academy játékosa. Scott Meredith 18 hárompontost szerzett a Combine Academy ellen 131–80-ra megnyert mérkőzésen. Meredith a triplákra helyezte a hangsúlyt: a hárompontosokon kívül ugyanis egyetlen pontot szerzett a találkozón.
febr. 14
10:06
FTC: Doll eredményei igazolták az edzőváltást - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi edzője elismerte, mivel Thomas Doll bronzéremig vezette az előző szezonban a zöld-fehéreket, jó döntés volt a menesztése a vezetők részéről.
febr. 14
10:24
NB I: Mi a fenét akarnak kilenc új légióssal a kispestiek?! - Bognár (She)
Bognár György, a korábbi ötvenszeres válogatott középpályás elmondta, miként vélekedik az átigazolási szezon eddigi történésekről. A Nemzeti Sport állandó szakértője nem érti a kispestiek téli stratégiáját.
febr. 14
10:27
Női kézilabda BL: Teljesen esélytelen a francia bajnok Győrben (Agroinform)
A BL-címvédő Győrnek ujjgyakorlat lehet az utóbbi hetekben formán kívül teljesítő Metz legyőzése szombaton.
febr. 14
11:18
Real Madrid: „Ronaldo bulija Isten áldása volt” (She)
Kevin Roldan kolumbiai énekes, Cristiano Ronaldo szülinapi bulijának egyik sztárvendége szerint jogtalanul kritizálják a Real Madrid labdarúgóját.
febr. 14
11:21
Sportfogadás: Valentin-napra ilyen kombi dukál! (Agroinform)
Új rovatot indított a hatharom.com, ezentúl minden hétvégére összeállítunk egy zsíros oddsal kecsegtető kombit!
febr. 14
11:36
Videó: ami Francesco Tottinak bejött, Bajzátnak nem (She)
Mint beszámoltunk róla, Bajzát Péter a téli átigazolási időszakban Nyíregyházáról a másodosztályú Mezőkövesdhez szerződött. Az NB I-ben és az NB II-ben is gólkirályi címet szerzett 33 éves csatár a klubhűségről és a legutóbbi átigazolásának okairól beszélt az NSO Tv-nek.
febr. 14
11:38
Bayern: nagyon nehéz vitatkozni Xabi Alonso álomcsapatával (She)
A közelmúlt trendjeinek megfelelően Xabi Alonso, a Bayern München középpályása is összeállította álomcsapatát. A baszk klasszis a Daily Mail kérésére válogatta össze személyes legjobbjait, s kizárólag a Bajnokok Ligájában szereplő játékosokból választhatott.
febr. 14
11:54
Premier League: gondok vannak az Arsenal új védőjével (She)
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint  problémát jelent, hogy Gabriel Paulista, a Villarrealtól átigazolt brazil hátvéd nem beszél angolul. A Middlesbrough elleni kupameccsen azonban pályára léphet.
febr. 14
12:12
Tenisz: cseh ellenfelét megverve Babos főtáblás Dubaiban (She)
A világranglista 93. helyén álló Babos Tímea három játszmában, 82 perc alatt megverte a 18 éves cseh Katerina Siniakovát (79.) a dubai kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, ezzel feljutott a több mint 2.5 millió dollár összdíjazású viadal főtáblájára.
febr. 14
12:14
Felkészülés: először nyert az Újpest - az „új” szélső betalált (She)
A Törökországban edzőtáborozó Újpest a japán Sonan Bellmare ellen játszotta ötödik téli felkészülési meccsét, és az eddigi három vereség és egy döntetlen után megszerezte első győzelmét.
febr. 14
13:06
Videó: ami Francesco Tottinak bejött, Bajzátnak nem (She)
Mint beszámoltunk róla, Bajzát Péter a téli átigazolási időszakban Nyíregyházáról a másodosztályú Mezőkövesdhez szerződött. Az NB I-ben és az NB II-ben is gólkirályi címet szerzett 33 éves csatár a klubhűségről és a legutóbbi átigazolásának okairól beszélt az NSO Tv-nek.
febr. 14
13:24
KTE: az országjáró kameruni most Kecskeméten tűnt fel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét szombat 13 órától a Szpartak Szuboticával játszik felkészülési mérkőzést. A lila-fehérek kezdőcsapatában George Menougong is helyet kapott, aki legutóbb a másodosztályú Mezőkövesdben szerepelt.
febr. 14
13:42
Arsenal: Jackson Martínezről áradozik Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere Jackson Martínezről, az FC Porto csatáráról zengett ódákat a BeIN Sportnak. Nyáron ajánlat is lesz belőle?
febr. 14
13:44
Felkészülés: Kaposváron minden bizonytalan, de a Pápát megverték (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvár jövőjét illetően sok a bizonytalanság, miután az eddigi befektetőjelölt, Sólyom Sándor bejelentette, mégsem lesz tulajdonos az adósságokkal küszködő klubnál. A somogyiak ennek ellenére 2–1-re győztek az NB I-es Lombard Pápa otthonában.
febr. 14
14:18
Inter: Roberto Mancini meg akarja venni Yaya Tourét (She)
Roberto Mancini, az olasz Serie A-ban szereplő Internazionale labdarúgócsapatának menedzsere arra kéri a klubvezetőket, áldozzanak pénzt Yaya Touré átigazolására.
febr. 14
14:36
Videó: kötényt adott David Villának, gólként ünnepelte (She)
Jim Goodwin karrierje talán legnagyobb sikerét könyvelhette el kedden, amikor kötényt adott a BL-győztes, Európa- és világbajnok David Villának.
febr. 14
14:39
Serie A: Hat pontot várunk Torinóból - hétvégi tippek (Agroinform)
A Torino a Cagliari, a Juventus a Cesena ellen hozhatja a kötelezőt a 23. játékhéten.
febr. 14
14:54
Felkészülés: CR-ék Dohában játszanak az olaszokkal (She)
A világfutball élvonalába tartozó olasz és portugál válogatott barátságos mérkőzést játszik a nyáron Dohában – jelentette be a Portugál Labdarúgó-szövetség (FPF).
febr. 14
14:57
Portugál-olasz mérkőzés lesz Katarban (Metropol)
Ez lesz a 25. mérkőzés a két ország nemzeti együttese között.
febr. 14
15:48
Bundesliga 2.: kikapott az éllovas, lopózik a K'lautern (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságot vezető Ingolstadt nagy meglepetésre hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett az alsóházban tanyázó Sandhausentől, míg a Kaiserslautern legyőzte az Aalent, így a K'lautern ötpontosra csökkentette hátrányát az éllovassal szemben.
febr. 14
16:27
Messi 300. bajnokija következik (Metropol)
A négyszeres aranylabdás támadó mostanáig 266 gólt szerzett La Liga-fellépésein.
febr. 14
16:27
Tipp: Folytatódhat a Fradi menetelése (Agroinform)
Vasárnap Thomas Dollék a szlovák élvonal újoncát fogadják a Népligetben. Hazai győzelemre fogadunk.
febr. 14
16:42
Messi 300. bajnokija (Infostart)
Spanyol csapata színeiben 300. bajnoki mérkőzésén léphet pályára Lionel Messi, az FC Barcelona argentin sztárfutballistája vasárnap délután a Levante ellen.
febr. 14
16:42
Sílövő-vk: helycsere a nőknél, Fourcade kikapott a férfiaknál (She)
Szombaton a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. A győzelmet előbbieknél a német Arnd Peiffer, utóbbiaknál pedig a fehérorosz Darja Domracseva szerezte meg, aki ezzel át is vette a vezetést az összetett világkupában. A sífutók östersundi sprintje óriási norvég fölényben zajlott.
febr. 14
16:44
Férfi röpi NB I: kétjátszmás hátrányból nyert a Dunaferr (She)
A Dunaferr kétjátszmás hátrányból fordítva öt szettben nyert a Pénzügyőr vendégeként a férfi röplabda NB I szombati mérkőzésén.
febr. 14
16:46
Videó: ezért rettegnek az ellenfelek Robben bal lábától (She)
A német labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén a Bayern München hamar háromgólos vezetésre tett szert hazai pályán a Stieber Zoltánnal felálló Hamburg ellen. A harmadik gólt Arjen Robben szerezte. A holland ismét a rettegett bal lábával villantott.
febr. 14
17:00
NB II: súlyos Vasas-vereség a Mislenytől - felkészülés (She)
A ZTE FC felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott a csáktornyai Medimurje ellen, de elveszítette csapatkapitányát, Simonfalvi Gábort, aki a klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint súlyos vállsérülést szenvedett, és egy hónapos pihenőre kényszerül. A Szeged legyőzte a Szolnokot, a Soroksár a Dorogot, a Csákvár kikapott a Budaörstől. A Kaposvár meglepetésgyőzelmet aratott a Lombard Pápa…
febr. 14
17:02
Felkészülés: négy gólt vágott a Paks örmény ellenfelének (She)
A labdarúgó NB I tavaszi rajtjára erőt gyűjtő Paks 4–2-re legyőzte az örmény Bananc Jerevánt a két csapat szombat délutáni beleki felkészülési mérkőzésén. A paksiaknak ez volt az utolsó meccsük a törökországi edzőtáborban.
febr. 14
17:18
PSG: Zlatan kungfugólt lőtt, és döbbenetes változáson ment át (She)
A második percben a második labdaérintéséből a hálóba talált Zlatan Ibrahimovic a PSG–Caen francia bajnoki (Ligue 1) mérkőzésen. A svéd csatár góljával alakult 1–0-ra a találkozó állása.
febr. 14
17:20
Felkészülés: Sowunmi-gólnak örülhettek Dunaújvárosban (She)
A Dunaújváros élvonalbeli labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re nyert az NB II 11. helyén álló Ajka ellen hazai környezetben.
febr. 14
17:21
Besenyei hetedik az abu-dzabi nyitányon (Metropol)
Idén Budapestre is visszatér a sorozat.
febr. 14
17:22
Air Race: Besenyei hetedik az abu-dzabi nyitányon (She)
Besenyi Péter hetedikként zárt a világ legjobb műrepülőit felvonultató sorozat, a Red Bull Air Race idei nyitó futamán, Abu-Dzabiban.
febr. 14
17:36
Női kézi EHF-kupa: az Érd nagy lépést tett a negyeddöntő felé (She)
Az Érd 30–22-re nyert hazai pályán a spanyol Gran Canaria ellen a női kézilabda EHF-kupa-nyolcaddöntő első mérkőzésén. A vasárnapi visszavágót szintén Érden játsszák.
febr. 14
17:38
Bundesliga: 8-0 a Bayern-HSV-n, 4-5 a Bayer-Wolfsburgon (She)
A Bundesliga történetében századszor csapott össze a rekordbajnok Bayern München és az élvonalból még sosem kieső Hamburger SV: a mérkőzés emlékezetes marad mindkét fél számára, a bajorok ugyanis katasztrofális, 8–0-s vereséget mértek a Stieber Zoltánt kezdőként bevető HSV-ra. A Wolfsburg három góllal is vezetett már Leverkusenben, de a Bayer 4–4-re visszahozta a meccset, csak…
febr. 14
17:54
La Liga: két kiállítás, a madridi vereségek után Sevilla-siker (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában a Sevilla könnyedén, 3–0-ra legyőzte a Córdobát úgy, hogy mindkét együttes tíz emberrel fejezte be a találkozót.
febr. 14
18:12
Arsenal: nem Cech kell; 25 millióért német kapus érkezik? (She)
Német sajtóhírek szerint az Arsenal labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban szeretné szerződtetni a Bayer Leverkusen kapusát, Bernd Lenót.
febr. 14
18:12
Jól menedzselt teniszsiker (Blikk)
Budapest — Minden idők legszínvonalasabb küzdelemsorozatát hozta a Valentin-napi Páros Teniszverseny, amelyet 17. alkalommal rendeztek meg a Tabáni Tenisz Centerben.
febr. 14
18:14
Videó: Bayern-parádé, mesternégyes és -hármas Leverkusenben (She)
Két igencsak gólgazdag mérkőzésnek is tanúi lehettek a nézők a német labdarúgó-bajnokság szombat délutáni játéknapján. A Bayern München hazai pályán 8–0-ra kiütötte a Hamburgot (Stieber Zoltán végig a pályán volt), az év meccsén pedig a Wolfsburg 5–4-re győzött Leverkusenben. Utóbbi találkozón Szon Hung Min a hazaiaknál mesterhármast, Bas Dost a vendégeknél mesternégyest szerzett – a holland…
febr. 14
18:16
Síugrás: negyed kilométert repült, óriási világcsúcs - videó (She)
Peter Prevc megdöntötte a sírepülés világcsúcsát a vikersundi világkupaversenyen. A szlovén ugró, aki ezzel megnyerte a viadalt, 250 méterre szállt, 3.5 métert verve a korábbi rekordra, amelyet a norvég Johan Remen Evensen állított fel 2011-ben.
febr. 14
18:18
Rp. gyorskorcsolya-vk: B-döntős a magyar női váltó (She)
Elődöntős futamában negyedik lett szombaton, így az 5-8. helyért versenyezhet vasárnap a B-fináléban a magyar női váltó a rövid pályás gyorskorcsolyázók Erzurumban zajló világkupáján.
febr. 14
18:30
Babos főtáblás Dubajban - Jankovic lesz az ellenfele (Infostart)
Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben, ezzel feljutott a 64-es főtáblára a 2,5 millió dollár összdíjazású, dubaji keménypályás női tenisztornán. Az első fordulóban a volt világelső szerb Jelena Jankovic lesz az ellenfele.

Keresés