2015. február 23. hétfő

febr. 23
6:39
Tolmácsolás – „Ó”! (Behaviour)
Az egy dolog, hogy nagy barátunk nyelvét nem beszéli a miniszterelnök!
febr. 23
6:41
Koszorúzás (Behaviour)
Mécs Imre nehezményezte ezt a fura koszorúzási akciót, és teljesen igaza van.
febr. 23
6:43
A karizmatikus szindróma (Behaviour)
Demokráciában a karizma nem követelmény, sőt, akár káros is lehet.
febr. 23
7:21
NHL: a Boston két, a Minnesota egy harmad alatt ütött hat gólt (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Boston Bruins idegenben 6–2-re megverte a Chicago Blackhawks együttesét, míg a Minnesota Wild hazai pályán hasonló különbséggel győzte le a Dallast – pedig két harmad után 1–0-ra még a Stars vezetett. A Pittsburgh Penguins magabiztos sikeréhez Jevgenyij Malkin két góllal és egy assziszttal járult hozzá.
febr. 23
7:24
Győzött és növelte előnyét a Real Madrid (Metropol)
A királyi gárda kétgólos győzelmével négy pontra növelte előnyét a tabella élén.
febr. 23
7:39
NBA: Westbrook karriercsúcsot ért el; parádés memphisi hajrá (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Oklahoma City Thunder a karriercsúcsot jelentő 17 asszisztot kiosztó Russell Westbrook vezérletével 119–94-re legyőzte hazai pályán a Denver Nuggetset. A záró negyedet 19 ponttal megnyerő Memphis Grizzlies idegenben múlta felül a Portland Trail Blazerst, míg a Nyugati főcsoport éllovasa, a Golden State…
febr. 23
7:57
DVSC: az új szerzemény három gólja a második csapatban (She)
Az NB I-es DVSC-Teva második csapata, a harmadosztályú DVSC-DEAC 5–1-re győzött felkészülési mérkőzésen az ugyancsak NB III-as Hajdúböszörmény ellen. A „kis” Lokiban hárman is lehetőséget kaptak az első keretből, közülük a télen Pécsről szerződtetett Wittrédi Dávid három gólt is szerzett – adta hírül hétfőn reggel a dvsc.hu.
febr. 23
7:59
Tenisz: Murray megelőzte Nadalt; Babos egy helyet rontott (She)
A férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján a brit Andy Murray megelőzte a riói salak pályás tornától az elődöntőben búcsúzó spanyol Rafael Nadalt, ezzel feljött a harmadik helyre. A brazíliai viadalon döntőt játszó olasz Fabio Fognini, a Delray Beachben rendezett versenyt megnyerő horvát Ivo Karlovic, valamint Fucsovics Márton egyaránt hat helyet lépett előre. A női ranglista…
febr. 23
8:36
Már döntős a Miskolc, bajban az Acélbikák (Metropol)
Zsinórban három elvesztett mérkőzés után a Corona Brasov játékosai számára kötelező lett volna a győzelem.
febr. 23
8:51
FTC: három hónap után betalált, majd megsérült a kölcsönadott holland (She)
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában rendezett Maastricht–Helmond (1–1) mérkőzésen a vendégek gólját a Ferencváros kötelékébe tartozó Jack Tuijp szerezte, akit tíz perccel később ágyéksérülés miatt le kellett cserélni.
febr. 23
8:53
Haladás: Rocchi jó esetben szombaton ismét edzésbe állhat (She)
Mint ismeretes, múlt héten az egyik edzésen megsérült a Haladás olasz csatára, Tommaso Rocchi, akinek a Diósgyőr elleni szombati hazai bajnokit biztosan ki kell hagynia.
febr. 23
9:03
A héten Budapestre jön a brit külügyminiszter (Behaviour)
Philip Hammondot Orbán Viktor miniszterelnök is fogadja majd.
febr. 23
9:05
Ne hagyja a NAV-nál a 150 ezer forintot! (Behaviour)
Az egészségükről tudatosan gondoskodók már most év elején optimalizálják egyéni patikakártyás befizetéseiket.
febr. 23
9:15
Heti műsor: Magyarországon is kitavaszodik! (Agroinform)
A héten a Bajnokok Ligája mellett az NB I játssza a főszerepet, jön a Győr-Videoton szuperrangadó!
febr. 23
9:27
NB I: a Videoton támadója hazája legértékesebb játékosa (She)
A Forbes magazin kimutatása szerint Arturo Álvarez, a Videoton támadója a legértékesebb salvadori futballista. A 29 esztendős játékos a becslések szerint 500 ezer dollárt ér – számolt be róla az edhdeportes.com című honlap.
febr. 23
9:45
Alain Prost 60 éves (Infostart)
Kedden ünnepli 60. születésnapját Alain Prost, "a Professzor", a Forma-1 négyszeres világbajnoka, minden idők egyik legjobb autóversenyzője. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
febr. 23
9:57
Iszonyú aljasság: megölték Nokedlit, a terápiás kutyát (Behaviour)
Az állatot a mellkasán két késszúrás érte.
febr. 23
10:06
Babos párosban a 17. a világranglistán (Metropol)
A szombaton Dubajban párosban tornagyőztes Babos Tímea egyesben egy helyet rontva a 93.
febr. 23
10:21
Paks: egyezség a győri védő ügyében, az aláírásra várnak (She)
Mint ismeretes, a Paksi FC-nél próbajátékon vett részt a Győri ETO U-válogatott védője, Lenzsér Bence. A Nemzeti sport Online értesülései szerint a fiatal futballista meggyőzte a tolnaiak vezetőedzőjét, Csertői Aurélt, sőt szóban már egyezség is született a szerződtetéséről.
febr. 23
10:33
Kamion szakította át a szalagkorlátot - Zárlat az M1-esen (Behaviour)
A Győr felé Zsámbéknál, Budapest felé Bicskénél terelik le a forgalmat.
febr. 23
10:35
Gyengült délelőtt a forint (Behaviour)
Az euró jegyzése a kora reggeli 305,55 forintról délelőtt tíz órára 305,80 forintra emelkedett.
febr. 23
10:57
Párosban javított Babos (Infostart)
A szombaton Dubajban párosban tornagyőztes Babos Tímea a 25.-ről a 17. helyre jött fel a női teniszezők páros világranglistáján, míg egyesben egy helyet rontva a 93.
febr. 23
10:57
Eurofutball: így változott pokollá a Pana stadionja - képgaléria (She)
Az, hogy erőszakba fulladt az athéni derbi, nem újdonság: a Panathinaikosz és az Olympiakosz táborának gyűlölködése legendás hírű (a rangadót egyszerűen az örök ellenségek derbijének nevezik) és sportágakon átívelő – ennek ellenére súlyos szankciókra számíthat a Pana a vasárnapi mérkőzésen látottak miatt. Rakétázás, pályainvázió, sérült Olympiakosz-játékos, elképesztő jelenetek – a pireuszi…
febr. 23
10:59
NBA - Kikapott a ligaelső (Infostart)
Az éllovas Golden State Warriors hat ponttal kikapott az Indiana Pacers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
febr. 23
10:59
Aranycipő: CR előnye nőtt, Agüero és Robben zárkózik (She)
A Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo háromgólos előnyre tett szert az Aranycipőért folyó versenyfutásban Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója előtt. A Manchester Cityt erősítő Sergio Agüero már csak egy lépésre van a képzeletbeli dobogótól, míg a Bayern München szélsője, Arjen Robben beférkőzött az első tízbe.
febr. 23
11:01
MTK: Vadnaira nagyobb az esély, Völgyi maradhat Pápán, Varga Debrecenben (She)
Mint beszámoltunk róla, ma éjfélig, az átigazolási időszak végéig az MTK mindenképp szeretne védőt igazolni, a debreceni Vadnai Dániel és a győri, de a hétvégén már a Lombardban játszó Völgyi Dániel kettősből előbbi megszerzésére mutatkozik nagyobb esélyt.
febr. 23
11:15
Megszakítják útjukat Fa Nándorék (Infostart)
A nagyvitorla fel-, illetve lehúzó szerkezetének meghibásodása miatt Fa Nándor és új-zélandi társa, Conrad Colman úgy döntött, hogy Új-Zélandon kikötve megszakítják útjukat a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen, melyen továbbra is a hetedik helyen haladnak.
febr. 23
11:15
Videó: Stieber betekerte, Guzmicsot kiállították - légiós-összeállítás (She)
Jól szerepeltek a magyar légiósok ezen a hétvégén. Stieber Zoltán a Borussia Mönchengladbach ellen szerezte meg a vezetést a Hamburgnak, míg Cipruson Leandro de Almeida góljával győzött 1–0-ra az Omonia a tavalyi alapszakaszgyőztes AEL vendégeként. Lengyelországban Lovrencsics Gergő készítette elő a poznaniak első találatát, de történt egy szerencsétlen eset is - a Wisla Kraków magyar…
febr. 23
11:17
Murray helyet cserélt Nadallal (Infostart)
Andy Murray és Rafael Nadal helyet cserélt a férfi teniszezők világranglistáján, a legfrissebb, hétfőn kiadott rangsorban előbbi a harmadik, utóbbi pedig a negyedik.
febr. 23
11:21
Topligák: Kapusgól a Bundesligában, bukott a Chelsea és a Barcelona is (Agroinform)
Dani Alves kapitális hibája okozta a Barca vesztét, a Leverkusenét pedig az Augsburg kapusa, Marwin Hitz.
febr. 23
11:27
Vigyázzunk a gyerekekre, megint romlik a levegő (Behaviour)
Három településen is egészségtelen a levegő.
febr. 23
11:33
NB II: Kozármislenybe szerződött a ZTE balhátvédje (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Kozármisleny fél évre kölcsönvette az NB II-es ZTE FC balhátvédjét, Kocsis Adriánt.
febr. 23
11:36
Ivánka Mária 65 éves (Metropol)
A négyszeres olimpiai ezüstérmes, kilencszeres magyar bajnok sakkozó pályafutását végigkísérte a szovjetekkel való csatározás.
febr. 23
11:51
Bundesliga 2.: Korcsmár Zsolt csapata is edzőt váltott (She)
Újabb magyar válogatott futballista klubja váltott edzőt a német másodosztályban: a Greuther Fürth menesztette Frank Kramert és ismét Mike Büskensre bízta a szakmai munka irányítását.
febr. 23
12:09
Manchester City: 60 millió plusz Jovetics Pogbáért? (She)
Szigetországi lapértesülés szerint a Manchester City igencsak komoly ajánlatot készül tenni a Juventus francia középpályásáért, Paul Pogbáért.
febr. 23
12:27
Ancelotti a legsikeresebb madridi (Infostart)
Az olasz Carlo Ancelotti nem akármilyen rekordot állított fel tegnap este a Real Madrid 1902 óta íródó történelmében. Századik mérkőzése a Királyi Klub kispadján ugyanis a 2-0-ás sikeren túl is emlékezetes marad.
febr. 23
12:27
Légiósok: „Lassú, körülményes, tehetetlen” - Vadóczról írták (She)
Mint arról beszámoltunk, Vadócz Krisztián múlt szombaton bemutatkozott a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Grasshoppersben, amely a városi derbin hazai pályán 2–0-ra kikapott az FC Zürichtől. A magyar középpályás első meccsén finoman fogalmazva sem kápráztatta el a helyieket.
febr. 23
12:45
Bridzs: huszáros hajrá a csapatbajnoki döntőben (She)
A Gál Péter–Kemény György, Gellér János–Szalka Tamás párokkal felálló Galim csapat nyerte a bridzsezők országos csapatbajnokságát.
febr. 23
13:06
Elárverezték Muhammad Ali és Sonny Liston kesztyűit (Metropol)
Az 1965 májusában vívott nehézsúlyú profi világbajnoki címmérkőzésen viselt bokszkesztyűkért Negy ew Yorkban tartott aukción 956 ezer dollárt fizetettek.
febr. 23
13:21
Boksz: 258 millióért keltek el Ali és Sonny Liston kesztyűi (She)
Csaknem egymillió dollárért keltek el egy árverésen azok a bokszkesztyűk, amelyeket Muhammad Ali és Sonny Liston viselt kettejük 1965 májusában vívott nehézsúlyú profi világbajnoki címmérkőzésén.
febr. 23
13:39
Győri ETO: Völgyi Dániel Pápán folytatja - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos honlapján adta hírül, hogy Völgyi Dániel a tavaszi szezonban a Lombard Pápánál szerepel kölcsönben.
febr. 23
13:45
Bundesliga: Lewandowski jobb, mint Mandzukic - véli a korábbi Bayern-támadó (Agroinform)
A számok viszont azt mutatják, nem érte meg a horvát támadót a lengyelre cserélni.
febr. 23
13:57
Kórházban tartják Fernando Alonsót (Infostart)
Egyelőre kórházban tartják Fernando Alonsót, a Forma-1-es McLaren istálló spanyol pilótáját, aki vasárnap, a barcelonai tesztelés közben szenvedett balesetet.
febr. 23
14:15
NB II: három és fél évre a ZTE-é a Honvéd csatára (She)
Az NB II-ben szereplő ZTE FC labdarúgócsapata hivatalos Facebook-oldalán tudatta, szerződtette a Bp. Honvéd fiatal csatárát, Daru Bencét.
febr. 23
14:17
Milan: Destro álma - minden vasárnap gólt szerezni (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan támadója, a Romától kölcsönvett Mattia Destro elmondása szerint különleges élmény gólt szerezni a San Siróban, és az az álma, hogy minden vasárnap betaláljon.
febr. 23
14:18
Alonso még mindig kórházban van (Metropol)
A Forma-1-es McLaren istálló spanyol pilótája vasárnap, a barcelonai tesztelés közben szenvedett balesetet.
febr. 23
14:33
Fernando Alonso az intenzíven fekszik (Blikk)
Barcelona – Az intenzív osztályon tartják megfigyelés alatt Fernando Alonsót (33). A Forma-1 kétszeres világbajnoka vasárnap, tesztelés közben szenvedett súlyos balesetet.
febr. 23
14:33
Serie A: a Parma játékosai fizetik útiköltségüket Genovába (She)
A csődközeli helyzetben lévő Parma labdarúgócsapatának játékosai fizetnének is azért, hogy eljussanak vasárnap Genovába, s játszani tudjanak a Genoa otthonában.
febr. 23
14:36
Philipp Lahm újra edzésben (Metropol)
A Bayer München világbajnok labdarúgója novemberben bokatörést szenvedett és meg is kellett operálni.
febr. 23
14:39
Tippjáték: Smart Tv-t ért a sok döntetlen (Agroinform)
Győztest hirdettünk nagyszabású tippjátékunkban, ahol a fődíj egy Samsung Smart Tv volt a winmasters.com jóvoltából.

Keresés