2015. február 8. vasárnap

febr. 8
6:33
Ghána ötödször vagy Elefántcsontpart másodszor az Afrika Kupában (Infostart)
A vasárnapi döntőben érdekelt csapatok közül Ghána ötödször, Elefántcsontpart pedig másodszor diadalmaskodhat a labdarúgó Afrika Kupán.
febr. 8
8:03
Ajánló: Afrikában döntő; Bilbaóban a Barca; pályán az MU - program (She)
A vasárnapi labdarúgóprogramból kiemelkedik a Ghána–Elefántcsontpart döntő az Afrika-kupán, de a Premier League-ben láthatjuk az MU-t, méghozzá a WHU vendégeként, a Serie A-ban a Romát, a Napolit és az Intert, a La Ligában pedig a Barcelona Bilbaóba az otthon mindig és mindenkire veszélyes Athletichez látogat. Vajon a katalánok ki tudják-e használni a Real Madrid szombati botlátását, és…
febr. 8
8:21
NBA: gálázott a Bulls és a Wizards, túlórázott a Dallas (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában gálázott a Chicago Bulls és a Washington Wizards, előbbi vendégként nyert 35 ponttal, utóbbi házigazdaként 27-tel. Nem volt ilyen könnyű dolga a Dallas Mavericksnek otthon a Portland Trailblazers ellen, hiszen túlórára kényszerült, bár ott már csak a házigazda „volt” a pályán.
febr. 8
9:15
Felkészülés: pályán a Győri ETO, a Vidi, az Újpest és a DVTK (She)
Vasárnap is több felkészülési mérkőzést játszanak NB I-es labdarúgócsapataink, a Győri ETO, a Videoton, a DVTK, az Újpest és a Dunaújváros is pályára lép.
febr. 8
9:33
A Real Sociedad nem bírt a Vigóval (Infostart)
A Real Sociedad döntetlent játszott az otthonában a Celta Vigóval a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 8
9:33
Videó: gólörömében majdnem nyakát törte a Juve gólszerzője (She)
Leonardo Bonuccinak rosszul jött ki a lépés a Juventus–Milan olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen lőtt  gólja után. A védő a hazaiak második találatát szerezte, de a gólörömből bukás lett. Azonban szó sincs megszégyenülésről, a Juventus 3–1-re megnyerte a találkozót.
febr. 8
9:51
Férfi vízilabda ob I - Fölényesen nyert idegenben az OSC (Infostart)
Az OSC 12 góllal jobbnak bizonyult a Debrecennél a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 8
9:53
Fed Kupa - A fehérorosz és a szerb csapat jutott fel (Infostart)
A fehérorosz és a szerb válogatott jutott fel a világcsoport II-be a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján, a budapesti Syma Csarnokban.
febr. 8
10:27
Japán: Prandelli visszautasította a szövetség felkérését (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott és a Galatasaray korábbi vezetőedzője biztosan nem lesz japán szövetségi kapitány.
febr. 8
10:27
Afrika Kupa: Eltapossák az Elefántok a Fekete csillagokat? (Agroinform)
Ghána ötödször, Elefántcsontpart pedig másodszor diadalmaskodhat a labdarúgó Afrika Kupán.
febr. 8
10:29
Real: micsoda buli! CR hatalmas szülinapi partija - a 0-4 után (She)
Hatalmas bulit csapott a Real Madrid labdarúgócsapata szombat este, az apropót Cristiano Ronaldo 30. születésnapja adta. A játékosok becsületére váljon, hogy csütörtök helyett megvárták a hétvégét, az már a pech kategória, hogy a ráhangolás nem sikerült a legjobban: az Atlético vendégeként 4–0-ra bukták el a bajnoki derbit. Talán azért, mert már a meccs előtt is inkább az esti bulival…
febr. 8
10:45
Videó: így „énekelt” Hámesz, Navas és Marcelo CR partiján (She)
Mint megírtuk, a Real Madrid szombaton 4–0-s vereséget szenvedett az Atlético Madridtól. A találkozó után nem sokáig szomorkodtak a királyiak, az egész csapat – és további 150 vendég – Cristiano Ronaldo harmincadik születésnapját ünnepelte egy klubban. A portugál klasszis tiszteletére James Rodríguez, Keylor Navas és Marcelo is mikrofont ragadott, de az ünnepelt se fogta vissza az énekhangját.…
febr. 8
10:47
Női kézi BL: „A Győr Európa legjobban szervezett klubja” (She)
Amikor legutóbb ilyesmi történt a Győri Audi ETO KC-val, éppen a Bajnokok Ligája döntőjére készülődött. A magyar bajnok majfnem két év után most először kényszerült vereséggel a háta mögött nekivágni a következő BL-túrának, csak most nem a norvég Larvik elleni finálé, hanem a román HCM Baia Mare elleni középdöntős összecsapás a cél. Az ellenfelet irányító Tone Tiselj szerint a Győr Európa…
febr. 8
11:21
Chelsea: Mourinho szerint hét pont a PL-ben még semmi (She)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere még korainak tartja, hogy a bajnoki címre gondoljon.
febr. 8
11:39
La Liga: A Real senki ellen nem veszíthet négy nullra - CR (She)
Ilyen nincs, és mégis van. Legalábbis Cristiano Ronaldo szerint a Real Madridnak egyik riválisától sem lenne szabad kikapnia 4–0-ra, a szombati derbin azonban mégis ez a csúfság esett meg velük a bajnoki címvédő Atléticóval szemben.
febr. 8
11:39
Női kézilabda BL: Erdélybe látogat a Győr (Agroinform)
Keleti szomszédunk kirakatcsapatánál, Nagybányán játszik BL-mérkőzést vasárnap a címvédő Győri Audi ETO KC.
febr. 8
11:57
Rögbi: bravúros angol nyitány Cardiffban (She)
A 2015-ös rögbi Hat Nemzet-kupa első fordulójában Anglia bravúros győzelmet aratott Cardiffban a házigazda Wales ellen. A címvédő írek erőt demonstráltak a mindössze egy sikeres büntetőt elkönyvelő olaszok vendégeként, a franciák pedig otthon kínlódtak a skótok ellen, de igazolták a papírformát.
febr. 8
13:45
Hollandia: amatőr szerződést kapott a vb-ezüstérmes (She)
Amatőr szerződéssel a NAC Breda labdarúgócsapatában szerepel az idény hátralévő részében Demy de Zeeuw.
febr. 8
14:03
La Liga: jobbhátvédje duplájával fordított az Almería (She)
Az Almería 2–1-re nyert a Córdoba otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 8
14:21
Videó: filmhőst idéző bizarr táncot lejtett a Chelsea-csatár (She)
Loic Rémy tánccal ünnepelte a Chelsea 2–1-es győzelmét az Aston Villa ellen, amivel klubja hétpontos előnyre tett szert a Manchester City előtt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A francia játékos mozgásában többen a Borat című film főszereplőjének táncát vélték felfedezni. Ön mit gondol róla?
febr. 8
14:39
Córdobában nyert az Almería (Infostart)
A második félidőben szerzett két Michel Machedo-góllal nyert 2-1-re az Almería a Córdoba otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság alsóházában, a 22. forduló első vasárnapi mérkőzésen.
febr. 8
14:39
Serie A: öt gólt hozott az Atalanta firenzei vendégjátéka (She)
A Fiorentina élvezetes mérkőzésen 3–2-re nyert hazai pályán az Atalanta ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 8
14:41
Barca: A barátságosabb légkör döntött - Tajti (She)
U17-es utánpótlás-válogatottunk Belekben edzőtáborozik, és Belvon Attila szövetségi edző Tajti Mátyást, a Barcelona labdarúgóját is a keretben tudhatja. A tavaly légiósnak álló fiatal magyar elmondta, hogy a barátságos légkör döntött a katalánok javára a Real Madrid ellenében, amelyre a csillogás, a fényűzés volt jellemző.
febr. 8
14:57
Asztalitenisz Európa Top 16 - Póta a hatodik helyen végzett (Infostart)
Póta Georgina a hatodik helyen végzett a bakui asztalitenisz Top 16 bajnokságon, miután vasárnap 4-3-ra kikapott a török Hu Melektől.
febr. 8
14:57
Real Madrid: Ronaldo kifakadt a „nehéz felfogású” újságíróra (She)
Egy 0–4 után nem könnyű nyilatkozni, még Cristiano Ronaldónak sem. A Real Madrid sztárja az Atlético Madridtól elszenvedett 4–0-s vereséget követően nézeteltérésbe keveredett egy általa „unintelligensnek" titulált újságíróval.
febr. 8
14:57
Premier Leauge: Akik milliókba kerültek meccsenként - a legbénább transzferek (Agroinform)
Az angol Sky Sports összeszedte a Premier League legnagyobb melléfogásait.
febr. 8
14:59
Hajrágóllal győzött a Fiorentina (Infostart)
Az esélyesebb Fiorentina a 89. percben szerzett góllal győzte le 3-2-re a vendég Atalantát az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
febr. 8
14:59
Serie A: a Milan szerint a Juventus manipulálta a felvételeket (She)
Ahogy azt megírtuk, az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójában a listavezető Juventus 3–1-es győzelmet aratott a Milan ellen. Az argentin Carlos Tévez szerezte a találkozó első gólját egy egyértelműnek tűnő leshelyzet után, ami azóta felkorbácsolta a kedélyeket. Adriano Galliani, a Milan alelnöke azt mondta, a rendező a mérkőzés folyamán többször is olyan szögből mutatta meg a gólról…
febr. 8
15:15
U20-as Copa América: Argentína a bajnok, Simeone a gólkirály (She)
Argentína nyerte meg a szombaton véget ért U20-as labdarúgó Dél-Amerika-bajnokságot.
febr. 8
15:33
Premier League - Döntetlen az alsóházban (Infostart)
Négy fejesgóllal 2-2-es döntetlent hozott a Burnley-West Bromwich Albion alsóházi mérkőzés az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 8
15:33
Győri ETO: Priso és Strestík már a csapattal edz, Rudolf pihen (She)
Az NB I-ben szereplő Győri ETO csapatában először edzett a frissen szerződtetett Njongo Priso, és visszatért a cseh Marek Strestík is, aki novemberben vállműtéten esett át.
febr. 8
15:35
Asztalitenisz Európa Top 16: Póta a hatodik helyen végzett (She)
Póta Georgina a hatodik helyen végzett a bakui asztalitenisz Top 16 bajnokságon, miután vasárnap 4-3-ra kikapott a török Hu Melektõl.
febr. 8
15:51
Tenisz: nem bírta sokáig a lázasan döntőt játszó lengyel (She)
Richard Gasquet harmadszor is megnyerte a montpellier-i kemény pályás tenisztornát, miután a döntőben 3:0-s vezetésénél feladta ellene a küzdelmet a lázas betegen pályára lépő Jerzy Janowicz.
febr. 8
16:09
Videó: pazar tekerés után a kapufáról vágódott be a labda (She)
Fede Cartabia védhetetlen szabadrúgásgóllal szerzett vezetést csapatának a Córdoba–Almería spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 10. percében. A hazaiak előnye a 61. percig tartott ki, majd öt perc alatt fordított a Córdoba és 2–1-re megnyerte a találkozót. Íme, a találat!
febr. 8
16:27
Felkészülés: bemutatkozott Koman, a DVTK ikszelt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr 1–1-es döntetlent játszott a német negyedosztályú Kickers Offenbachhal az első antalyai felkészülési mérkőzésén. A Nyíregyháza 1–0-ra nyert a szlovák élvonalbeli Senica ellen.
febr. 8
16:30
Orbán elérte a célját? Menekültek tömegét fogták el (Behaviour)
Koszovói állampolgárok százát tartóztatták fel a Keletinél, Csongrádban pedig ezernél is több határsértőt fogtak.
febr. 8
16:45
Hetedik a női tőrválogatott Algírban (Infostart)
A hetedik helyen végzett a magyar női tőrválogatott az algíri világkupaversenyen.
febr. 8
16:45
Felkészülés: a Nyíregyháza megverte szlovák ellenfelét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Juraj Halenár góljával 1–0-ra megverte a szlovák élvonalbeli FK Senicát Törökországban.
febr. 8
16:47
MTK: Vadnaival tárgyalnak, Szilágyi doktor távozik (She)
Az MTK labdarúgócsapatának hivatalos honlapján Domonyai László klubigazgató beszélt az NB I 2. helyén telelő kék-fehérek átigazolási terveiről. Tárgyalnak a DVSC-ben futballozó Vadnai Dániel átigazolásáról, Myke Bouard Ramos visszatér kölcsönbe Kisvárdára, Hangya Szilveszter szintén kölcsönben a Vasas játékosa lesz, Vass Patrikot pedig a több játéklehetőség reményében kölcsönadná a klub.…
febr. 8
16:49
Videó: brutálisan pofon rúgta ellenfelét, megúszta a pirosat (She)
Magasra emelte a lábát, és kíméletlenül arcon rúgta ellenfelét Jason Talbot, a Livingston–Hearts (2–3) skót másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A szerencsétlenül járt Sam Nicholson nem tudta folytatni a játékot, a Livingston szabálytalankodó csapatkapitánya viszont megúszta kiállítás nélkül az esetet.
febr. 8
16:51
Női kézi EHF-kupa: nehéz helyzetbe került az Újváros (She)
A Dunaújváros 28–19-es vereséget szenvedett a Rosztov-Don vendégeként a női kézilabda EHF-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 8
17:03
Női kézilabda EHF Kupa - Kilencgólos vereség Rosztovban (Infostart)
A Dunaújváros 28-19-re kikapott vasárnap az orosz Rosztov Don otthonában a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérőzésén.
febr. 8
17:03
Karate: egy arany és két bronz a korosztályos Eb-n (She)
Egy arany- és két bronzérmet szereztek a magyarok a zürichi korosztályos karate Európa-bajnokságon.
febr. 8
17:03
Tenisz: Dübörög a dél-amerikai salakszezon (Agroinform)
Íme néhány hasznos tanács, mielőtt a dél-amerikai salakpályás tornákra fogadnál.
febr. 8
17:05
FTC: Somália 14 vb-döntőt saccolt a magyaroknak (She)
Légióskvízt rendezett négy labdarúgójának a Ferencváros, amelyben Philipp Bönig, Emir Dilaver, Benjamin Lauth és Somália mérte össze a tudását Magyarországról. A „zöld-fehér" versenyzőket hazánk történelméről és a klub alapításáról is faggatták a szervezők. De a videóból az is kiderül, hogy a magyar válogatott eddig 14 alkalommal játszott világbajnoki döntőt. Legalábbis – a magyarokhoz igen…
febr. 8
17:07
Serie A: a Roma tartalékosan is legyőzte a Cagliarit (She)
A tartalékos Roma a fiatal Daniele Verde vezérletével 2–1-re nyert Cagliariban, így visszaállította a 22. forduló előtti hétpontos hátrányát a Milant szombaton 3–1-re legyőző listavezető Juventusszal szemben. A Napoli tapad a fővárosi csapatra, az Udinese megverése után négy ponttal áll Rudi Garcia együttese mögött.
febr. 8
17:09
Premier League: Crouch nyolc percet kapott, pontot mentett (She)
A Newcastle United a legutóbbi négy bajnokin már a harmadik gólját szerző Jack Colback találatával az utolsó percekig vezetett a Stoke City ellen az angol Premier League 24. fordulójában, de a 82. percben csereként beálló Peter Crouch a 90. percben pontot mentett a vendégeknek.
febr. 8
17:21
Nyert a Roma és a Napoli, pontokat veszített a Sampdoria (Infostart)
Az élmezőnyhöz tartozó csapatok közül a második helyen álló AS Roma idegenben, a harmadik Napoli pedig hazai pályán győzött, ugyanakkor a Sampdoria kisebb meglepetésre nem bírt a vendég Sassuolóval az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 8
17:21
Ligue 1: 842 perc után újra bevették a Monaco kapuját (She)
A Monaco 842 perc után gólt kapott a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A hercegségbeli csapat Guingampban lépett pályára a 24. fordulóban, és úgy szenvedett 1–0-s vereséget, hogy a 21. perctől emberelőnyben játszott.
febr. 8
17:23
Premier League - Döntetlen Newcastle-ban (Infostart)
A tabellán tizenegyedik Newcastle döntetlent játszott a közvetlenül előtte álló, vendég Stoke-kal az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés