2015. február 21. szombat

febr. 21
0:30
Férfi kosár: Hanga 15 pontot dobott, majdnem hős lett (She)
Hanga Ádám csapata, az Avellino nagy csatára késztette a bajnoki címvédő Olimpia Milanót, de végül 60–58-ra kikapott tőle a kosárlabda Olasz Kupa pénteki negyeddöntőjében.
febr. 21
7:42
Tenisz: Nadal játszmát veszített, de elődöntős Rióban (She)
Bár az első játszmát elveszítette, biztosan jutott be a Rio de Janeiró-i férfi tenisztorna elődöntőjébe az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal.
febr. 21
8:00
NHL: az Anaheim kilencgólos meccsen nyert Calgaryban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján hét meccset rendeztek, több találkozó is gólesőt hozott. Nyert a New York Rangers, továbbra is folytatja rossz sorozatát a Boston és a Toronto, valamint meglepetésre kikapott a Chicago.
febr. 21
8:18
NBA: Jamesék 127 pontja; Warriors-siker a Spurs ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapjának legnagyobb különbségű győzelmét a Cleveland aratta. A Cavaliers a 28 pontos LeBron James vezérletével 127–89-re, 38 ponttal győzött Washingtonban. Sorozatban a negyedik győzelmét könyvelhette el a ligát vezető Golden State Warriors, amely ezúttal a bajnoki címvédő San Antonio Spurs ellen nyert 110–99-re.
febr. 21
8:54
Ajánló: pótlás Pakson; Ligakupa; edzőmeccsek - DVSC-FTC (She)
Szombaton pótolják az őszről elhalasztott Paks–Nyíregyháza NB I-es bajnokit, valamint a Ligakupa-nyolcaddöntő szintén rossz időjárási körülmények miatt elhalasztott Honvéd–Diósgyőr visszavágójára is ma kerül sor. Ezenkívül hét meccset rendeznek az NB II-ben, míg az élvonalbeli klubok többsége ma játssza utolsó téli felkészülési mérkőzését – a DVSC-Teva a Ferencváros ellen.
febr. 21
9:15
Premier League: Pontokat hagyhat Walesben a United (Agroinform)
A Chelsea viszont alaposan elverheti az újonc Burnleyt a Stamford Bridge-en. Premier League előzetes.
febr. 21
10:06
Atlético: Simeonét nem érdekli a Real Madrid és a Barca (She)
Diego Simeone, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid vezetőedzője szerint nincs reális esélyük a címvédésre, jelenleg a legfőbb céljuk a Bajnokok Ligája-indulás biztosítása a következő szezonra.
febr. 21
10:09
Sportfogadás: Nyerni akarsz? Ezt a kombit játszd meg a hétvégén! (Agroinform)
Lássuk, ezen a héten milyen kombit raktak össze a hatharom.com szerkesztői.
febr. 21
10:24
Labdarúgás: Messi+CR=Diallo - szerénykedik a Fradi exlégiósa (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatával tavaly nyáron szerződést bontó Ulysse Diallo még mindig imádja a zöld-fehéreket.
febr. 21
11:00
Anglia: a The Sun Puskáshoz hasonlítja Bajner Bálintot - kép (She)
A The Sun angol bulvárlap mai számában interjút közölt a harmadik ligás Notts County magyar sztárjával, Bajner Bálinttal. A klub Facebook-oldalán posztolt büszkén egy fotót az újságról, amelyben a csatárt a Notts County Puskásának titulálják.
febr. 21
11:02
Profiboksz: 15 perc alatt lefoglaltak minden hotelszobát (She)
Péntek éjszaka hosszú huzavona után végre hivatalosan is bejelentették az illetékesek, hogy május 2-án összecsap egymással az elmúlt évek két P4P éllovasa, Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao. A hír kirobbanását követően felgyorsulni látszanak az események, és egyre több információ lát napvilágot az ökölvívó-mérkőzéssel kapcsolatban, most ezekből válogatunk.
febr. 21
11:03
Vízilabda: A második hely a tét az Eger-OSC rangadón (Agroinform)
Az Eger és az OSC az alapszakasz második helyéért küzd meg szombaton a bajnok otthonában.
febr. 21
11:21
Manchester United: Van Gaal nem Ferguson, ideje továbblépni (Agroinform)
Mondja nemrég megjelent Telegraph-cikkében az MU-legenda Gary Neville. Igaza van, és nem csak ebben.
febr. 21
11:39
Magyar foci: Szivics nem adja fel, de Rossinál a fór (Agroinform)
3-2-es előnyből várhatja a Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóját a Budapest Honvéd.
febr. 21
12:12
Mayweather-Pacquiao: ki a jobb? Szavazzon, és nézze meg a legszebb KO-kat (She)
Mint beszámoltunk róla, létrejött a várva várt összecsapás: májusban megmérkőzik Floyd Mayweather és Manny Pacquiao. A nagy érdeklődéssel várt összecsapás előtt felidézzük a két nagyágyú legszebb kiütéseit. Nézze meg a videókat, és döntse el, ki a jobb!
febr. 21
12:30
Fájdalmas volt a barcelonai F1-es teszt második napja (Infostart)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája autózta a legjobb köridőt a Formula-1-es csapatok barcelonai tesztelésének második napján.
febr. 21
12:32
Molnár Tamás: Vonzóbb lett a játékvezetés a vízilabdában (Infostart)
Egyre több aktív vagy nemrég visszavonult vízilabdázó jelzi, hogy szeretne játékvezetéssel foglalkozni - mondta az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Molnár Tamás, a Szeged ügyvezetője, a magyar szövetség játékvezetői bizottságának február elején kinevezett elnöke. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó elárulta, mennyi pénz lehet egy élvonalbeli meccs vezetésével keresni, miért nehéz…
febr. 21
13:06
Nadal elődöntős Rióban (Metropol)
Az első helyen kiemelt, a világranglistán harmadik spanyol Rafael Nadal bejutott az elődöntőbe, miután legyőzte az uruguayi Pablo Cuevast.
febr. 21
13:24
Felkészülés: Völgyi Dániellel a soraiban kapott ki a Lombard (She)
A Lombard Pápa a Győri ETO-tól érkező próbajátékossal, Völgyi Dániellel a soraiban 2–0-s vereséget szenvedett a szlovák másodosztályú Slovan Duslo Salától.
febr. 21
14:00
Videó: elképesztő bukás, óriásit repült a spanyol motoros (She)
Óriási bukás történt a Superbike-világbajnokság Phillip Island-i futamának edzésén, a Kawasakival versenyző spanyol David Salom esett nagyot.
febr. 21
14:02
NB I: két kapussal a Paks ellen a Nyíregyháza - kezdők (She)
Két kapus, Balogh János és Ovszijenko Volodimir is helyet kapott a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza kezdőcsapatában a Paks elleni mérkőzésen, utóbbi csatárt játszik majd. Mint ismeretes, Mátyus János csapata erősen foghíjas csapattal lép pályára, mivel a télen szerződtetett új játékosokat nem vetheti be a szakember – kezdők.
febr. 21
14:04
Lombard: megállapodtak a Győrrel Völgyi kölcsönvételéről (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa megegyezett a Győri ETO-val Völgyi Dániel kölcsönvételéről.
febr. 21
14:18
Május 2-án csap össze Mayweather és Pacquiao (Infostart)
Hosszadalmas huzavona után létrejött a megegyezés a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao mérkőzéséről, amelyet május 2-án vívnak a felek Las Vegasban.
febr. 21
14:18
Németország: a magyar szélső nem játszhat a Bayern ellen (She)
Vírusos megbetegedés miatt lemarad a Bayern München elleni idegenbeli rangadóról Jakabfi Zsanett, a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg magyar válogatott szélsője.
febr. 21
14:21
Álláshirdetés: Online szerkesztőt keresünk! (Agroinform)
Rendszeresen fogadsz? Szeretnéd a véleményed megosztani másokkal? Jól írsz angol nyelven? Itt a remek lehetőség!
febr. 21
14:36
Alpesisí-vk: osztrák siker a férfiaknál és a nőknél is (She)
A férfiak számára az ausztriai Saalbachban lesiklással, a nőknek pedig a szlovéniai Mariborban óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa szombaton. Előbbieknél az osztrák Matthias Mayer, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Anna Fenninger győzött.
febr. 21
15:12
Felkészülés: DVSC-Ferencváros - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen és Ferencváros egymás ellen zárja téli felkészülési mérkőzéseinek sorát. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
febr. 21
15:30
NHL - Rangers-siker Buffalóban (Infostart)
A legutóbbi idényben nagydöntős New York Rangers két góllal legyűrte a házigazda Buffalo Sabres csapatát az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) pénteki játéknapján, amelynek hét mérkőzése közül négyen született vendégsiker.
febr. 21
15:30
Bundesliga 2.: november óta nem nyertek, aztán Simon bekerült a kezdőbe… (She)
Simon Krisztián először volt kezdő bajnoki mérkőzésen a német másodosztályú 1860 Münchenben, amely hazai pályán 2–1-re nyert a sereghajtó St. Pauli ellen.
febr. 21
15:48
Sokat kell tenni a kluboknak is a nézőszám emeléséért (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára szerint nem szerencsés, hogy a televízió hétvégenként több bajnoki mérkőzést is közvetít, mert így kevesebb néző megy ki a stadionokba. Vági Márton bízik benne, hogy a nézőszám már most tavasszal növekedésnek indul.
febr. 21
15:50
Riói tenisztorna - Nadal elődöntős (Infostart)
Az első helyen kiemelt, a világranglistán harmadik spanyol Rafael Nadal bejutott az elődöntőbe, miután háromszettes mérkőzésen legyőzte az uruguayi Pablo Cuevast az 1,548 millió dollár (418 millió forint) összdíjazású riói salakpályás tenisztornán.
febr. 21
15:51
Tenisz: Babos Tímea tornagyőztes Dubajban! (Agroinform)
A magyar teniszező Kristina Mladenoviccsal győzött a szombati párosdöntőben a Muguruza-Navarro duó ellen.
febr. 21
16:06
NB II: a négy soproni gól egy pontot ért, a három ceglédi egyet sem (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójában a Sopron hazai pályán fordulatos mérkőzésen 4–4-es döntetlent játszott az Ajkával, míg a Cegléd szintén otthon 4–3-ra kikapott a Szolnoktól. A Siófok fordított és győzött Szegeden, a Soroksár és az SZTK, illetve a ZTE és a Békéscsaba nem bírt egymással.
febr. 21
16:06
Babosék nyerték a párosdöntőt Dubajban (Metropol)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal győzött a szombati párosdöntőben a dubaji keménypályás női tenisztornán.
febr. 21
17:00
NB I: csoda Pakson, ponttal távozott a tartalékos Nyíregyháza (She)
Az idén először rendeztek Magyarországon élvonalbeli bajnokit: az időjárási körülmények miatt elhalasztott Paks–Nyíregyháza találkozó nem mindennapi előzmények után 1 –1-re végződött. A vendégek csak 14 játékost nevezhettek, a 36 éves kapus, Ovszijenko Volodomir csatárként kezdett – hiába szereztek korán vezetést a hazaiak Vági András révén, Törtei Tamás szögletből egyenlített, és a hátralévő jó…
febr. 21
17:00
Vízilabdakapus lett Nagy Tímea lánya (Blikk)
Budapest — Élvonalbeli vízilabdakapus lett az olimpiai bajnok vívó, Nagy Tímea (44) lánya, Varga Csenge (16).
febr. 21
17:02
Felkészülés: az ETO Pátkai góljával megverte a Slovant (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO Pátkai Máté góljával 1–0-ra legyőzte a Slovan Bratislavát felkészülési mérkőzésen.
febr. 21
17:02
Dostot kell megállítania Dárdaiéknak (Blikk)
Wolfsburg – Pokolian nehéz mérkőzés előtt áll Dárdai Pál (38), s az általa irányított Hertha BSC futballcsapata.
febr. 21
17:04
Felkészülés: Debrecenben megszakadt a Fradi sorozata (She)
A DVSC-Teva NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott a szintén élvonalbeli Ferencvárossal – amely először nem nyert a téli felkészülési időszakban.
febr. 21
17:36
Dubaji tenisztorna - Babosék nyerték a párosdöntőt (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal győzött a szombati párosdöntőben a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.
febr. 21
17:36
Férfi kosár MK: a 3. negyedben robbantott, a Paksé a bronz (She)
A férfi kosárlabda Magyar Kupa bronzmérkőzésén a Paks magabiztos játékkal, a harmadik negyedben mutatott remek teljesítményével legyőzte a Sopront a budapesti Tüskecsarnokban, így dobogóra állhat.
febr. 21
17:38
Felkészülés: a Kecskemét két NB III-as listavezetőt is megvert (She)
A labdarúgó NB I-es Kecskemét két negyvenöt perces felkészülési mérkőzését is megnyerte ma: előbb a Budaörsöt győzte le 4–1-re, majd a Vác ellen diadalmaskodott 1–0-ra.
febr. 21
17:40
Vívó-vk: szoros volt, Márton Anna bronzérmes Belgiumban (She)
Márton Anna nagyszerű vívással a harmadik helyen végzett szombaton a kardozók belgiumi világkupaversenyén.
febr. 21
17:42
Bundesliga: Bayern-gólförgeteg itt, kapusgól a 94. percben ott (She)
A Bayern München idegenben 6–0-ra legyőzte az újonc Paderbornt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójának szombati játéknapján. Szalai Ádám a 85. percben lépett pályára a Hoffenheimben, amely 1–1-es döntetlent játszott a Freiburg vendégeként. Az Augsburg a 94. percben a szöglethez fellopakodó kapusa, Marwin Hitz góljával mentett pontot a Leverkusen ellen.
febr. 21
17:54
Labdarúgó Ligakupa - Diósgyőri győzelem, Honvéd-továbbjutás (Infostart)
A Diósgyőr ugyan 1-0-ra nyerni tudott szombaton a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, mivel azonban a szerdai első mérkőzésen a fővárosi csapat győzött 3-2-re, idegenben lőtt több góllal ő jutott a legjobb nyolc közé.
febr. 21
17:54
La Liga: nem várt fordulat - a Barca kikapott otthon (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában az FC Barcelona hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Málagától.
febr. 21
18:12
F1: megint Maldonado az élen, a McLaren nem javul (She)
A csütörtöki tesztnap után a szombatit is a Lotus-Mercedest kormányzó Pastor Maldonado zárta az élen Barcelonában. A venezuelai szuperlágy gumikkal futotta a leggyorsabb körét. Maldonado 100 kör fölé jutott, ezt rajta kívül négyen mondhatták el magukról, a legtöbbel Max Verstappen (129) végzett. Sebastian Vettel a nap első perceiben a kavicságyba csúszott a Ferrarival, míg Jenson Button McLaren-…
febr. 21
18:30
Felkészülés: a Videoton győzött Dunaszerdahelyen (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton a szlovákiai FK DAC elleni 1–0-s győzelemmel hangolt a Győri ETO elleni, jövő heti bajnokira.
febr. 21
18:30
Meglepetésre otthon kapott ki a Barca (Metropol)
A Málaga óriási meglepetésre 1-0-ra nyert az FC Barcelona otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati első mérkőzésén.
febr. 21
18:32
Anglia: ez nem Bajner napja volt, de nem is Tőzséré (She)
Tőzsér Dániel csapata, a második ligás Watford hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a lendületben lévő Norwichtól (0–3), Bajner Bálint klubja, a harmadosztályú Notts County a Fleetwood Town otthonában kapott ki 2–1-re az angliai futballszombat programdömpingje keretében.

Keresés