2015. február 15. vasárnap

febr. 15
0:12
Videó: a Valentin-napi Vasas és a „fájó” csoki esete (She)
A címvédő Vasas-Óbuda kétszettes hátrányból, meccslabdáról fordítva nyerte meg a szombati döntőt a női röplabda Magyar Kupában a Fáy utcában. Szombathelyi Szandra, Jókay Zoltán és Tálas Zsuzsanna értékelt az NSO Tv-nek.
febr. 15
6:48
Felkészülés: pályán a Fradi és a Szpari, ETO-Dinamo - program (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő együttesek közül vasárnap – időrendi sorrendben – a Nyíregyháza, a Ferencváros és a Győr is felkészülési mérkőzést vív. A Szpari és a Fradi szlovák csapattal találkozik, míg az ETO a fehérorosz Dinamo Minszkkel csap össze. Íme, a program!
febr. 15
7:06
Ajánló: Dárdaiék hazai pályán - akárcsak a Barca és az Arsenal (She)
Vasárnap folytatódnak a küzdelmek a spanyol, az olasz, a német és a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, míg Angliában kupameccseket rendeznek. A La Ligában pályára lép a Barcelona és az Atlético Madrid, a Serie A-ban a bajnoki cím két első számú várományosa, a Roma és a Juventus, a Ligue 1-ben a listavezető Lyon, míg a Bundesligában a Dárdai Pál által irányított Hertha, amely a kieső…
febr. 15
7:24
NHL: közel járt a bravúrhoz a Toronto a főcsoportelsőnél (She)
Majdnem megszakította idegenbeli vereségsorozatát a Toronto Maple Leafs az NHL-ben, de hiába húzta ki 1–1-gyel a rendes játékidőt a Keleti főcsoportot vezető Montreal otthonában, szétlövésben kikapott a kanadai rangadón. A torontóiak így immár 13 meccs óta képtelenek győzni idegenben.
febr. 15
9:30
Bundesliga: elszabadult a pokol - overallos szurkolók a pályán (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Mönchengladbach hazai pályán Granit Xhaka 91. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Kölnt. A lefújás után nem várt fejlemények vették kezdetüket a Borussia-Park gyepén...
febr. 15
9:33
Bundesliga: Megduplázza Dárdai a pénzünket? (Agroinform)
Első hazai meccsére készül a Hertha vezetőedzőjeként Dárdai Pál, aki a Mainz legyőzése utána a Freiburgot sem kímélné.
febr. 15
9:48
Honvéd: a mexikói csatár tanulni jött, örül Rossinak (She)
A Honvédnál a szezon végéig kölcsönben játszó David Izazola azzal a feltétellel hagyta el fél évre Mexikót, hogy mindenképpen többet tanul kölcsönjátékosként, mintha hazájában maradt volna. Erről is beszélt egy mexikói lapnak adott interjúban.
febr. 15
10:24
F1: a Lotus szerint a Renault tavaly csak a Red Bullra figyelt (She)
A Formula–1-es Lotus-istálló szerint tavalyi gyengélkedésében rossz autója mellett az is szerepet játszott, hogy a ez erőtlen és megbízhatatlan motort készítő Renault szinte kizárólag a Red Bullra figyelt, és annak problémáira kereste a megoldást.
febr. 15
10:26
Videó: brutálisan „leápolta” ellenfelét, nem volt kegyelem (She)
Mint megírtuk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában a Sevilla 3–0-ra legyőzte a Córdobát. A találkozót mindkét együttes tíz emberrel fejezte be, a sevillai gólszerző, Grzegorz Krychowiak csúnya belépője miatt kapott piros lapot. Íme!
febr. 15
10:42
BL: „Ibra nagyszerű fickó, a média alkot róla hamis képet” (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi játéknapján az angol Chelsea a francia Paris Saint-Germainhez látogat. Az összecsapás kapcsán a brazil David Luiz – aki 2014-ben épp a „kékektől” szerződött a PSG-hez – elmondta, csapattársa, Zlatan Ibrahimovic teljesen más személyiség, mint amilyennek a média beállítja, és ha jó formában lesz, akkor még José Mourinho sem tudja semlegesíteni.
febr. 15
11:00
Barcelona: Iniesta nem játszik Messiék jubileumi meccsén (She)
Kijelölte tizennyolc fős keretét a Levante elleni bajnokira Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona vezetőedzője. A szakember Andrés Iniestára vírusos megbetegedés, Daniel Alvesre eltiltás miatt nem számíthat a 17 órakor kezdődő mérkőzésen.
febr. 15
11:02
Videoton: Calatayud névre szóló új Málaga-mezzel pózolt (She)
Juan Calatayud, a Videoton spanyol kapusa fényképeket osztott meg magáról a Twitteren, méghozzá vadonatúj, Calatayud feliratú Málaga-mezzel a kezében. Ám a Vidi szurkolóinak nem kell megijedniük, nevelőklubja csak ártalmatlan ajándékot küldött a 35 éves légiósnak, átigazolásról szó sincs.
febr. 15
11:21
Tenisz: Csoda menetelés egy "ismeretlen" olasztól (Agroinform)
Az olasz Luca Vanninak vajon zsinórban negyedik meccsén is sikerül borítania a papírformát?
febr. 15
11:54
MU: Talán Rooney a legjobb csatárunk, de marad hátrébb - Van Gaal (She)
Hiába játszatja Louis van Gaal menedzser egy ideje a Radamel Falcao, Robin van Persie duót a Manchester United csatársorában, a két ék tartozik a gólokkal. A brit szaksajtó egy része már azt is a szemére vetette a holland szakembernek, hogy elpazarolja Wayne Rooney tehetségét a középpályán. Van Gaal hozzájuk szólt a Preston North End elleni hétfői FA-kupa-nyolcaddöntőt megelőző sajtótájékoztatón.
febr. 15
12:30
Férfi kézi: mégis súlyos a szegedi irányító sérülése (She)
Rossz hírek érkeztek a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol irányítójáról. Vasárnap délelőtt az orvosi konzílium az újabb vizsgálat után megállapította, hogy Niko Mindegía keresztszalag-szakadást szenvedett, így számára véget ért az idény.
febr. 15
12:48
Volvo Kupa: hajrágyőzelem a szívós kanadaiak ellen (Infostart)
Százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a magyar férfi vízilabda-válogatott a budapesti Volvo Kupát. Benedek Tibor válogatottja a záró találkozón a vártnál nagyobb küzdelemben, Nagy Viktor, Erdélyi Balázs és Vámos Márton vezérletével 9-7-re verte a kanadaiakat.
febr. 15
13:06
Atlétika: az eddigi legjobb idő női félmaratonin és 20 km-en (She)
Florence Kiplagat az eddigi legjobb idővel győzött a női félmaratonin, s közben megdöntötte a 20 kilométeres táv világcsúcsát is a vasárnapi barcelonai nemzetközi versenyen.
febr. 15
13:09
Férfi kézilabda BL: Csoportelső lehet a Veszprém (Agroinform)
A Celje az életéért küzd, ám a Veszprém Arénában nem lehet kérdés a győztes kiléte.
febr. 15
13:42
Videó: jó mentális képesség is kell a válogatottsághoz (She)
Új szempontokat is figyelembe vesznek a jövőben az utánpótláskeretek szelekciójában a Bozsik Program szakmai vezetői és koordinátorai. A Telkiben rendezett konferencián az év céljai mellett szó volt a fiatal, tehetséges labdarúgók kiválasztásában szerepet játszó szakmai elvekről és arról, hogy milyen stílusú labdarúgókra lesz szüksége a magyar futballnak.
febr. 15
14:00
Férfi kézi BL: Csehovban nyert a Löwen a veszprémi csoportban (She)
A Rhein-Neckar Löwen 32–26-ra nyert Csehovban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában. Ebben a csoportban szerepel a Veszprém is, a magyar csapat 18.45-től fogadja a Celjét, és már egy pont is elég a bakonyiaknak az elsőséghez.
febr. 15
14:18
Felkészülés: FTC-ZP Sport Podbrezová élőben az NSO-n! (She)
Lesz-e hétből hét a Fradi mérlege? A labdarúgó NB I-ben szereplő zöld-fehérek hetedik téli felkészülési mérkőzésükön a szlovák élvonal nyolcadik helyén álló ZP Sport Podbrezovát fogadják. Kövessék a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
febr. 15
14:20
La Liga: büntető hozta meg a sikert a Valenciának (She)
Egygólos győzelmet aratott hazai pályán a Valencia a Getafe felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel a negyedik helyen áll a tabellán. Álvaro Negredo a 71. percben büntetőből volt eredményes.
febr. 15
14:54
NBA: Curry tarolt a triplázóknál, a tini mindenkit szétzsákolt (She)
A Golden State Warriors sztárja, Stephen Curry nyerte az NBA 2015-ös tripladobó versenyét, míg a zsákolóknál a Minnesota Timberwolves 19 éves tehetsége, Zach LaVine bizonyult a legjobbnak.
febr. 15
14:56
Légiósok: Futács duplázott a néggyel nyerő Mersinben - videó (She)
Futács Márkó két gólt szerzett a török bajnokság vasárnapi játéknapján a Rizespor otthonában 4–0-ra diadalmaskodó Mersinben. A holland élvonalban Otigba Kenneth kezdett a Cambuurnál vendégeskedő Heerenveenben.
febr. 15
15:30
Felkészülés: a Szpari nem tudta behozni a kezdeti hátrányt (She)
Tíz perc után kétgólos hátrányban volt a Nyíregyháza az MFK Kosice elleni felkészülési mérkőzésen, és végül 2–1-es vereséget szenvedett.
febr. 15
15:48
Videó: Sturridge és Moreno együtt ropta a Pool meccsén (She)
Gólja után Daniel Sturridge (tánc)partnerre talált Alberto Morenóban. A spanyol védő a pénteki edzésen tett ígéretet Sturridge-nak, hogy ha szombaton gólt szerez az angol csatár, akkor osztozik a gólörömében. A támadó a 49. percben egyenlített a Crystal Palace elleni FA-kupa-mérkőzésen, így jöhetett a közös tánc.
febr. 15
16:06
Felkészülés: hétből hét - a Ferencváros ezúttal is győzött (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte a szlovák élvonalbeli bajnokság nyolcadik helyén álló ZP Sport Podbrezovát. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a csapatok összesen három büntetőt is elvégezhettek.
febr. 15
16:09
Sporfogadás: Készíts teniszkombit és zsebeld be a bónuszokat! (Agroinform)
A bet365 jóvoltából dörzsölhetik tenyerüket a tenisz szerelmesei!
febr. 15
16:42
Példátlan: magyar gyorskoris nyert világkupa-futamot (Infostart)
Sporttörténelmi tettet hajtott végre vasárnap Knoch Viktor azzal, hogy 500 méteren a leggyorsabbnak bizonyult a rövidpályás gyorskorcsolyázók erzurumi világkupaversenyén.
febr. 15
16:42
NFL: Brady ötödik gyűrűjére hajt, Ryan közbeszólna, szétesőben a Miami (She)
A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning…
febr. 15
17:00
Serie A: mumus ellen Guarínt és Mancinit végy!; botlott a Roma (She)
Az Inter 4–1-re nyert az Atalanta otthonában Fredy Guarín vezérletével az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A Roma hazai pályán nem bírt a sereghajtó Parmával, így még távolabb került az aranyéremtől.
febr. 15
17:02
Videó: „Tégy valamit, mert elfelejtenek!” - Messi, Bale, Suárez (She)
Lionel Messi Gareth Bale, Luis Suárez és James Rodríguez is megjelenik az adidas legújabb reklámjában. Az NBA és NFL-sztárokat is felvonultató kisfilm inspirációs jellegű, fő mondanivalója: „A tegnap nincs többé. Ragadd meg a mát! Tegyél valamit, és légy felejthetetlen! Vagy ne tégy semmit, és elfelejtenek!”
febr. 15
17:04
La Liga: Barcelona-Levante mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában a Barcelona a Levantét fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
febr. 15
17:18
Knoch Viktor történelmi győzelmet aratott (Metropol)
A 25 éves magyar sportoló 500 méteren nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók törökországi világkupaversenyén.
febr. 15
17:54
Tenisz: Wawrinka sorozatban ötödik döntőjét nyerte meg (She)
A svájci Stanislas Wawrinka nyerte meg a rotterdami kemény pályás tenisztornát, miután a döntőben 4:6, 6:3, 6:4-re legyőzte a cseh Tomás Berdychet.
febr. 15
17:54
Kikapott Dárdai csapata a Bundesligában (Metropol)
Nem sikerült a hazai debütálása Dárdai Pálnak a Hertha BSC kispadján, együttese ugyanis 2-0-s vereséget szenvedett a Freiburgtól.
febr. 15
18:12
Női kézi BL: viborgi sikerükkel kapaszkodnak a nagybányaiak (She)
A HCM Baia Mare 31–30-ra nyert a Viborg otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A nagybányai csapat ezzel a győzelmével pontszámban beérte a negyedik helyen álló Metzet a Győr csoportjában.
febr. 15
18:14
Férfi röplabda Magyar Kupa: a Dág a bronzérmes (She)
A Dág szerezte meg a bronzérmet a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a vasárnapi helyosztón ötszettes csatában nyert a MAFC-BME ellen.
febr. 15
18:48
Barca: Luis Suárez pompás, félollózós góllal büntetett (She)
Az FC Barcelona gond nélkül győzte le a Levantét a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera Divísion) 23. fordulójában. A katalánoknál Neymar kezdte a gólgyártást, Messi triplázott, de a találkozó legszebb találatát Luis Suárez szerezte Adriano passza után egy félollózós mozdulattal.
febr. 15
18:50
Úszás: Hosszú országos csúccsal és négy elsőséggel zárt (She)
Hosszú Katinka 50 méter háton országos csúccsal nyert, összesen négy elsőséget szerzett Amiens-ben, a franciaországi hagyományos nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján.
febr. 15
18:52
Férfi kézi BL: Veszprém-Celje - élőben az NSO-n (She)
Az MKB-MVM Veszprém hazai pályán a Celjét fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, és amennyiben nem kap ki a szlovén csapattól, biztosítja első helyét a C-csoportban. Kövesse figyelemmel a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 15
19:06
FA-kupa: Woody Harrelson előtt jutott tovább az Arsenal? (She)
Az Arsenal könnyed és látványos játékkal 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Middlesbrough-t az FA-kupa nyolcaddöntőjében. A címvédő mindkét találatát Olivier Giroud szerezte.
febr. 15
19:06
Hosszú Katinka négy elsőséggel zárt (Metropol)
A magyar úszónő a franciaországi hagyományos nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján 50 méter háton országos csúccsal nyert.
febr. 15
19:24
Hosszú Katinka országos csúccsal és négy elsőséggel zárt Amiens-ben (Infostart)
Hosszú Katinka 50 méter háton országos csúccsal nyert, összesen pedig négy elsőséget szerzett Amiens-ben, a franciaországi hagyományos nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján.
febr. 15
19:24
Videó: Reusnak mindenkihez van egy titkos kézfogása (She)
Marco Reust, a Dortmund legnagyobb sztárját és őszinte futballját rendkívül nehéz nem kedvelni, a Mainz pénteki, 4–2-es legyőzését követően pedig tovább erősítette imázsát.
febr. 15
19:24
Megdöntötték a világcsúcsát, de így is Freund nyert (Metropol)
A szombati negyedkilométeres ugrás után a norvég Anders Fannemel 251,5 méteres világcsúcsot ért el a síugrók vk-sorozatában vasárnap.
febr. 15
19:26
Bundesliga: nyert a rivális, kieső helyen Dárdai csapata (She)
A Paderborn 2–1-re győzött a Hannover ellen idegenben a Bundesliga 21. fordulójának záró találkozóján, és ezzel ellépett a kieső helyről, ahova a Dárdai Pál vezette Hertha zuhant vissza mai vereségével.
febr. 15
19:26
Messi mesterhármasa a 300. bajnokiján (Metropol)
A katalánok sorozatban 11. meccsüket nyerték meg, erre legutóbb 2008 őszén volt példa a klub történetében.
febr. 15
20:00
Férfi vízilabda: Decker Ádám és Manhercz marad itthon (She)
A Volvo-kupa után, vasárnap estére döntött Benedek Tibor szövetségi kapitány arról, hogy mely 13 játékos utazik hétfő reggel Kassára, ahol kedden világliga-mérkőzést játszik a férfi vízilabda-válogatott.
febr. 15
20:02
Női kosár NB I: jó győri kezdés után a Soproné lett a rangadó (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban a Sopron otthon nyert biztosan a Győr ellen, a PEAC-Pécs pedig Cegléden diadalmaskodott meggyőzően.

Keresés