2015. február 11. szerda

febr. 11
2:36
200 milliós bukással jár a kiesés (Blikk)
Budapest – Nagy érvágás anyagilag a kiesés egy élvonalbeli magyar labdarúgócsapatnak, akár évi 200 milliós mínusszal is járhat, ha egy klub lecsúszik a másodosztályba.
febr. 11
2:54
60 millióról mond le Michelisz (Blikk)
Budapest — Michelisz Norbert (30) a szívére hallgatott, de a hűsége egy egész vagyonba kerül.
febr. 11
7:24
Női kézi: kiesett az ötödik emeletről a Vardar játékosa (She)
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának játékosát, Robertina Mecsevszkát, miután kiesett ötödik emeleti lakásának ablakán.
febr. 11
7:42
NHL: hosszabbítás döntött a nap csúcsrangadóján (She)
Hazai győzelem született a két főcsoportelső rangadóján: a Nashville Predators hosszabbítást követően 3–2-re legyőzte a Tampa Bay Lightning legénységét az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján.
febr. 11
8:36
Hertha: Dárdai nem szól bele a „zseni” visszatérésébe (She)
A Kicker riportja szerint Dárdai Pál rendhagyó edzésmetódusokat alkalmazva igyekszik tűzben tartani a Hertha BSC labdarúgóit. A berlini csapat irányítását a múlt héten megkapó és az első, Mainz elleni bajnokiján győzelemmel debütáló magyar kapitány az írás szerint abszolút profiként kezeli játékosait, ez mutatkozik meg abból is, ahogy az Afrika-kupáról győztesen visszatérő Salomon Kalouhoz…
febr. 11
8:38
Ajánló: meccscunami, Inter-Hali, duplázik a Loki - program (She)
Nem lazsálnak szerdán a magyar csapatok, összesen 21 mérkőzést játszanak NB I-es és NB II-es klubjaink. A Haladás az Internazionaléval találkozik, a Győr a Mariborral, a Videoton a Lokomotiv Moszkvával, a DVSC-Teva prdig két meccsen is pályára lép.
febr. 11
8:39
Vajda Attila: elkeseredés nélkül, bizalmi körben (Metropol)
A héten már elkezdhet kocogni az olimpiai bajnok kenus, akinél decemberben mélyvénás trombózist diagnosztizáltak. Interjú.
febr. 11
8:54
Románia: Miriuta újra beszélt magyar kapitányi álmairól (She)
Miriuta László és a román futball gondjairól alkotott véleménye hálás téma a román sajtóban, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzőjét legutóbb a román Digi Sport interjúvolta meg. Szóba került az is, amiről Miriuta már korábban beszélt: egyszer szeretne magyar szövetségi kapitány lenni.
febr. 11
8:56
Ajánló: Chelsea-Everton, pályán az MU, a City, a Barca és a PSG - program (She)
Szerdán hat mérkőzést rendeznek az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League). A találkozók közül kiemelkedik a Chelsea–Everton összecsapás, de pályára lép a két manchesteri nagycsapat is. Spanyolország és Franciaország kupamérkőzéseket kínál, pályára lép a Barcelona és a Paris Saint-Germain is, Olaszországban pedig alsóházi párharcot vív a Parma és a Chievo.
febr. 11
8:58
Újpest: öt nap után elköszöntek a mali támadótól (She)
Amint arról a Nemzeti Sport Online már beszámolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest nem számít a próbajátékra érkező Abdoulaye Sissokóra, és a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint már el is köszöntek a mali támadótól.
febr. 11
9:12
Ismét kikapott az Anaheim (Infostart)
A liga második legjobb mérlegével álló Anaheim Ducks sima vereséget szenvedett a Florida Panthers otthonában, ezzel sorozatban harmadszor kapott ki az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
febr. 11
9:12
Videó: Sturridge az év kapufáját lőtte a Liverpoolban (She)
Ha a Liverpoolban játszó Daniel Sturridge alábbi videón látható helyzete bemegy a Tottenham ellen, akkor mindenki elismeréssel csettint. Noha kimaradt, így is az év talán legszebb kapufáját mondhatja magáénak, bár ez biztosan nem vigasztalja. Persze mivel nyert a Liverpool, a győzelem azért megfelelő „kompenzáció”.
febr. 11
9:15
Serie A: Egy euróért adják-veszik a csőd szélén táncoló Parmát (Agroinform)
Ismét tulajdonosváltás történt az óriási adósságokkal küzdő Parmanál, amely újabb élet-halál meccset vív szerdán.
febr. 11
9:30
Dortmund: Reus több mint 50 millió fontba kerülhet a kérőinek (She)
Angol lapértesülések szerint a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Dortmund labdarúgójáért, Marco Reusért több mint 50 millió fontot kell leszurkolnia annak a csapatnak, amely szerződtetni kívánja.
febr. 11
9:30
Bajnert ünnepelte a magyar tábor - Videóval (Blikk)
London - Mintegy száz, főleg Angliában élő magyar látogatott ki kedd este az angol harmadosztályban megrendezett Leyton Orient-Notts County focimeccsre. Az ok a vendégek csatára, Bajner Bálint volt, aki el is döntötte a találkozót.
febr. 11
9:32
Ötödikről zuhant le a kézis (Blikk)
Ötödik emeleti lakásából zuhant ki a Vardar Szkopje kézilabdázónője, Robertina Mecsevszka. Macedón sajtóértesülés szerint a 30 éves beállós csodával határos módon túlélte a balesetet, de a játékost jelenleg is az intenzív osztályon ápolják.
febr. 11
9:48
NBA - Harden ismét brillírozott (Infostart)
A Houstont erősítő James Harden az előző mérkőzésen szerzett 45 pont után kedden 40 pontot dobott az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
febr. 11
9:48
NBA: Wade és Anthony is kiesett az All-Star-gáláról (She)
Dwyane Wade, a Miami Heat csillaga combsérülés miatt nem vehet részt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All-Star-gáláján, a tízszeres All-Star-dobóhátvéd helyettese Kyle Korver, az Atlanta Hawks triplavetője lesz.
febr. 11
10:06
Lech: Holman és Kádár kiváló állapotban érzi magát (She)
Kedden röviden beszámoltunk a Lech Poznan két újonnan igazolt magyar labdarúgója, Holman Dávid és Kádár Tamás hivatalos bemutatásáról – következzék most néhány mondat honfitársainktól.
febr. 11
10:08
Honvéd: A munka minden lesz, csak könnyű nem - Rossi (She)
Marco Rossi, a Budapest Honvéd régi-új vezetőedzője az olasz Tuttomercatoweb.com-nak elmondta, egy év elteltével örömmel tért vissza a kispestiekhez, ám rendkívül nehéz munkára számít, hiszen alig maradt pár napja a felkészülésre a csapattal.
febr. 11
10:09
Vízilabda: A magyar ezüstérmes bucira verheti a Galatasarayt (Agroinform)
Az Egerre viszont kőkemény mérkőzés vár a szerbiai Kragujevácon. Férfi vízilabda Bajnokok Ligája előzetes.
febr. 11
10:27
Usain Bolt újra triplázna (Metropol)
A hosszú kihagyás után visszatérő Usain Bolt idén ismét a világ legjobb sprintere szeretne lenni. Bele kell húznia.
febr. 11
10:42
Olimpia 2024 - A párizsi főpolgármester óvatos (Infostart)
Anne Hidalgo, Párizs főpolgármester asszonya egyelőre óvatos azzal kapcsolatban, hogy a francia főváros pályázzon-e a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
febr. 11
10:42
NB I: nemzetközi mérkőzéssel bővült a Szpari programja (She)
A labdarúgó NB I tavaszi rajtjára hangoló Nyíregyháza vasárnap felkészülési mérkőzést játszik a szlovák bajnokság 7. helyén álló MFK Kosice ellen – tudtuk meg a nyírségiek hivatalos honlapjáról.
febr. 11
11:00
Tenisz: szerencsés vesztes győzte le a Sao Pauló-i címvédőt (She)
A szerencsés vesztesként főtáblára jutó argentin Facundo Bagnis élt az ajándékba kapott lehetőséggel, és a Sao Pauló-i férfi tenisztorna első körének legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy három játszmában legyőzte a viadal címvédőjét, egyben honfitársát, Federico Delbonist.
febr. 11
11:02
NB I: felcsúti érettségizők, Benczés Miklós figyel titeket! (She)
Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője nemcsak edzéseket vezényel az NB I-es labdarúgócsapat spanyolországi edzőtáborában, hanem érettségire is felkészít – derül ki a felcsútiak hivatalos honlapjának szerdai rövid beszámolójából.
febr. 11
11:03
La Liga: Simeone elveszítette egyik bástyáját (Agroinform)
Bizonytalan időre kidőlt a sorból az Atlético Madrid középpályájának motorja.
febr. 11
11:18
Bundesliga 2.: távozott az edző Kalmár Zsolt csapatától (She)
Közös megegyezéssel távozott a posztjáról Alexander Zorniger, a válogatott Kalmár Zsoltot is foglalkoztató, német másodosztályú RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakmai munka irányítását átmenetileg az U17-es együttes trénerére, Achim Beierlorzerre bízta a klub vezetősége.
febr. 11
11:20
Videó: David Beckham fia kapufájával dicsekedett (She)
Brooklyn Beckham édesapja, David Beckham az egyik leghíresebb labdarúgó, akit valaha a hátán hordott a Föld, de az Arsenal korosztályos csapatában futballozó gyermeke azon dolgozik, hogy saját erőből szerezzen nevet magának a pályán.
febr. 11
11:22
Atlétika: Bolt elárulta nagy célját és visszavonulása idejét (She)
A hosszú kihagyás után visszatérő Usain Bolt idén ismét a világ legjobb sprintere szeretne lenni, az idei világbajnokságon és a jövő évi olimpián is az újabb triplázás a célja.
febr. 11
11:36
MOB - Mészáros Jánost jelölték alelnöknek (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem olimpiai sportágak tagozata Mészáros Jánost választotta meg elnökének, egyúttal jelölte a MOB alelnökének a január elején tragikus hirtelenséggel elhunyt Leyrer Richárd helyére.
febr. 11
11:36
Atlétika: Iszinbajeva idén edz és edzősködik, jövőre a cél Rio (She)
Idén elsősorban erőnléti edzésekkel kívánja formába hozni magát, hogy aztán jövőre megcélozhassa a riói olimpiai szereplést Jelena Iszinbajeva, az oroszok kétszeres ötkarikás bajnok rúdugrója, aki klubjában edzői szerepet is ellát majd.
febr. 11
11:38
Usain Bolt újra a legjobb akar lenni (Infostart)
A hosszú kihagyás után visszatérő Usain Bolt idén ismét a világ legjobb sprintere szeretne lenni, s az idei világbajnokságon és a jövő évi olimpián is a célja az újabb triplázás.
febr. 11
11:54
Távozott a vezetőedző Kalmár Zsolt csapatától (Infostart)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Alexander Zorniger, a válogatott Kalmár Zsoltot is foglalkoztató, német másodosztályú RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője.
febr. 11
11:54
Videó: labdaérzék - Sarapova dekázását bármeddig elnéznénk (She)
Marija Sarapova a lengyelországi Fed-kupa-mérkőzés felvezetéseként segítőivel együtt dekázgatott egy keveset. Az orosz tenoszezőszépség a nagyobb labdával sem ügyetlen, ezt már korábban is bizonyította néhányszor. Most sem csalódtunk benne...
febr. 11
11:57
Fa Nándor: kora reggel elütöttünk egy ufót (Metropol)
Kedden egy ismeretlen dologgal ütközött a Spirit of Hungary, és a sebessége sem volt az ideális az elmúlt héten.
febr. 11
11:57
Angol Foci: Bajner és Balotelli? Kedd este kiakadt a trollindex (Agroinform)
Egy nap talált be Bajner Bálint és Mario Balotelli is - ez pedig hosszú hetekre ellátja témával a mémgyárakat.
febr. 11
12:12
FTC: Akkora szerverszobánk van, mint a NASA-nak - Kubatov (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencia keretében beszélt a stadionfejlesztések fontosságáról, valamint elárult részleteket a Fradi új arénájáról, többek között azt, hogy amíg a korábbi stadiont gyakorlatilag két laptopról üzemeltették, a mostaninak akkora szerverszobája van, mint a NASA-nak.
febr. 11
12:14
Barcelona World Race: Elütöttünk egy ufót - Fa Nándor (She)
Az elmúlt egy hétben csak lassan haladt, ráadásul kedden egy ismeretlen „dologgal" ütközött a Spirit of Hungary, Fa Nándorral és új-zélandi társával, Conrad Colmannal a fedélzetén, így hátránya jelentősen nőtt a mezőny többi hajójával szemben a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen, melyen a második helyen haladó Neutrogenának műszaki hiba miatt meg kell állnia.
febr. 11
12:30
Vízilabda: rövidebb pálya, több gól, több pénz a fiatalokra (She)
Történelmi lesz a hétvégi vízilabda Volvo-kupa, amelyhez történelmi sajtótájékoztató dukált. A budapesti eseményre a jegyed.hu oldalon lehet még belépőt váltani.
febr. 11
12:32
Real: leállította a bíróság a Bernabéu felújítását (She)
A madridi legfelsõbb bíróság érvénytelenítette a városi önkormányzat által korábban kiadott engedélyt, amely a Real Madrid stadionjának átépítésére vonatkozott.
febr. 11
12:34
Győri ETO: Egyben vagyunk nagyon - Priskin Tamás (She)
Priskin Tamás, a labdarúgó NB I kilencedik helyén telelő Győri ETO csatára a téli felkészülés eddigi tapasztalatai alapján nagyon jó tavaszban reménykedik.
febr. 11
12:48
Felkészülés: a Vasas rutinos játékosai elintézték a Honvédot (She)
A Vasas felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a már újra Marco Rossi által irányított Budapest Honvédot.
febr. 11
13:06
Jimmy Connors végleg felhagy a tenisszel (Infostart)
Bemutató tornákat sem vállal már a jövőben Jimmy Connors, a 70-es és 80-as évek világklasszis amerikai teniszezője.
febr. 11
13:08
Afrika Kupa - Marokkói döbbenet a büntetés után (Infostart)
Marokkó döbbenten fogadta, hogy nem vehet részt a 2017-es és a 2019-es labdarúgó Afrika Kupán amiatt, mert visszalépett az idei torna megrendezésétől.
febr. 11
13:09
Spanyol foci: A tizedik siker akár döntőt is érhet a Barcának (Agroinform)
Szerda este rendezik a spanyol Király Kupa elődöntőinek első mérkőzéseit, a Barcelona a Villarrealt fogadja.
febr. 11
13:24
ANK: futballdöbbenet, alig találnak szavakat Marokkóban (She)
Marokkó döbbenten fogadta, hogy nem vehet részt a 2017-es és a 2019-es labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján amiatt, mert visszalépett az idei torna megrendezésétől.
febr. 11
14:00
Női kézi: Penát Pamplonában díjazták, majdnem lekéste (She)
Navarra tartomány legjobb sportolóit díjazták hétfőn Pamplonában. A nőknél a Ferencváros női kézilabdacsapatának spanyol válogatott kiválósága, Nerea Pena érdemelte ki az elismerést 2014-es teljesítménye aklapján.
febr. 11
14:02
FTC: a brazil nem jön, újra a Fluminensével gyakorol (She)
Marcos Júnior, a Ferencváros kiszemeltje újra együtt készül a Fluminense labdarúgóival, és csütörtökön akár már pályára is léphet a brazil csapat bajnoki mérkőzésén.
febr. 11
14:18
Nem engedélyezik a Bernabeu Stadion átépítését (Infostart)
A madridi legfelsőbb bíróság érvénytelenítette a városi önkormányzat által korábban kiadott engedélyt, amely a Real Madrid stadionjának átépítésére vonatkozott.

Keresés