2015. február 16. hétfő

febr. 16
1:06
Dárdainak nem jött be a kockázatos húzás (Infostart)
Dárdai sokat kockáztatott, de nem nyert - értékelte a dpa német hírügynökség a Hertha hazai, a berlini Olimpiai Stadionban a Freiburg ellen elszenvedett 2-0-ás veresége után.
febr. 16
2:00
4,1 milliárdot költöttek Schumi kezelésére (Blikk)
Gland ‒ Az egészség minden pénzt megér, ám ép ésszel felfogni sem könnyű, mekkora összeget emésztett fel eddig Michael Schumacher (46) gyógykezelése.
febr. 16
7:06
NBA: Westbrook 41 pontot dobott a 321-ből az All-Staron (She)
Nyugat válogatottja nyerte meg az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) All-Star-gáláját, miután a New York-i Madison Square Gardenben rendezett eseményen 163–158-ra legyőzte Keletet. A gála kiemelkedő egyéni teljesítménye volt Russell Westbrooké, az Oklahoma City Thunder játékosa 41 pontot szerzett a mérkőzésen, amivel kiérdemelte az MVP-díjat.
febr. 16
7:24
NHL: Ovecskin négy pontjával Capitals-siker Anaheimben (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Washington Capitals 5–3-ra legyőzte idegenben az Anaheim Ducksot. A meccs hőse Alekszandr Ovecskin volt, aki két gólja mellett két asszisztot is jegyzett, mellette André Burakowsky és a hazaiaknál Andrew Cogliano is duplázott.
febr. 16
7:42
Babos búcsúzott a dubaji tenisztornán (Metropol)
A világranglistán a legelőkelőbb helyen (93.) jegyzett magyar játékos három játszmában kikapott a korábbi világelső szerb Jelena Jankovictól.
febr. 16
8:00
Ajánló: a negyeddöntőért a Man. United, pályán a PAFC - program (She)
Egy mérkőzés maradt az angol FA-kupa nyolcaddöntőjéből hétfőre, a Manchester United a harmadosztályú Preston North End vendégeként lép pályára a nyolc közé jutásért idegenben. Spanyolországban Eibar–Elche bajnoki mérkőzést rendeznek, miközben délelőtt egy magyar csapat is pályára lép, a Puskás Akadémia a brazil Atlético PR ellen vív felkészülési meccset.
febr. 16
8:18
Vívás: 4. a férfi párbajtőrcsapat a vancouveri vk-n (She)
A negyedik helyen végzett a magyar válogatott a férfi párbajtőrözők kanadai világkupaversenyén, Vancouverben.
febr. 16
8:36
Vívó vk - Negyedik lett a férfi párbajtőrcsapat Vancouverben (Infostart)
A negyedik helyen végzett a magyar válogatott a férfi párbajtőrözők kanadai világkupaversenyén, Vancouverben.
febr. 16
8:54
NBA - Pontrekorddal nyerte a nyugat az All Star-gálát (Infostart)
A nyugati főcsoport csapata 163-158-ra nyert a keleti ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hagyományos All Star-gáláján, New Yorkban magyar idő szerint hétfőn hajnalban.
febr. 16
8:54
Tenisz: Babos egyet javított, változás a dobogón - ranglista (She)
Az elmúlt héten a dubai torna selejtezőjéből a főtáblára jutó Babos Tímea egyet helyet javított a női teniszezők világranglistáján, amelynek harmadik helyén változás történt, Petra Kvitová letaszította a dobogóról Simona Halepet. A férfiak élmezőnyében is volt változás, Stanislas Wawrinka a rotterdami fináléban aratott sikerével megelőzte Tomás Berdychet, és fellépett a 7. helyre. A legjobb magyar…
febr. 16
8:56
Csúcsmeccs a BL-ben: Párizsban a Chelsea! (Infostart)
Kedden és szerdán négy nyolcaddöntős összecsapással folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája idei szezonja.
febr. 16
8:56
Dortmund: a Bayern tudatosan semmisítette meg a sikercsapatot (She)
Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetője a Kickernek adott interjújában elmondta: a klubja sztárjait rendszeresen elcsábító Bayern München Mario Götze és Robert Lewandowski mellett más BVB-játékosokra is szemet vetett.
febr. 16
9:12
Továbbjutó Brassó és Érsekújvár (Metropol)
A ligaújonc Debrecen már azzal kisebbfajta csodát tett, hogy hazai pályán legyűrte a tavalyi döntős Corona Brasovot.
febr. 16
9:15
Heti műsor: Folytatódik a Bajnokok Ligája! (Agroinform)
A héten a Bajnokok Ligája játssza a főszerepet a sport világában, kedden PSG-Chelsea, szerdán Schalke-Real Madrid.
febr. 16
9:48
Atlético: az Arsenal sztárját visszahoznák Spanyolországba (She)
A Primera Divisiónban szereplő Atlético Madrid labdarúgócsapata Santi Cazorlát, az Arsenal játékmesterét szerződtetné. A Cadena Cope információi szerint a spanyol válogatott játékos rá is bólintott az üzletre, már „csak” a kluboknak kell megegyeznie.
febr. 16
10:45
Topligák: Csúcsmeccsek a Bundesligában, hatalmas meglepetések Itáliában (Agroinform)
Nyolcat vágott a Bayern, csak ikszelt a Roma és a Juve, kikapott az Atlético és a Napoli. Nem volt unalmas hétvégénk.
febr. 16
10:51
Férfi tenisz-világranglista - Wawrinka helyet cserélt Berdychhel (Behaviour)
A lista élén továbbra is a szerb Novak Djokovic áll.
febr. 16
11:00
Női kézilabda BL - Nyert a Nagybánya (Infostart)
Szűcs Gabriella csapata, a Baia Mare értékes győzelmet aratott a dán Viborg otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.
febr. 16
11:18
Légiósok: Meglepődnék, ha a FIFA-ügy után visszahívnának - Gyepes (She)
Mint megírtuk, Gyepes Gábor távozott a maláj élvonalbeli Sarawak Crocstól. A magyar légiós a FIFA-hoz fordult ügyében, úgy érzi, hogy százszázalékosan igaza van. A jelenleg még csapat nélküli labdarúgó a távozás okairól, körülményeiről és jövőbeli lehetőségeiről is beszélt az NSO Tv-nek. Elmondta, nem gondolja, hogy ő lesz a magyar átigazolási piac új felfedezettje.
febr. 16
11:30
Világcsúcs: 251,5 métert repült a norvég síugró (Síelők)
Rekordokban és izgalmakban bővelkedő versenyt hozott a síugrók hétvégi összecsapása a norvégiai Vikersund sáncán. Szombaton a szlovén Peter Prevc ért el világcsúcsot sírepülésben 250 méteres távolsággal, majd vasárnap a norvég Anders Fannemel a negyedkilométeres távnál is messzebb jutott.
febr. 16
11:36
Glasgow nem rendezhet cselgáncs Európa-bajnokságot áprilisban (Infostart)
Az Európai Cselgáncs Szövetség (EJU) visszavette Glasgow-tól az áprilisi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság rendezési jogát.
febr. 16
11:36
DVSC: Kínából is jöhet ajánlat Varga Józsefért (She)
A Nemzeti Sport Online már beszámolt róla, hogy a DVSC-Teva válogatott középpályása, Varga József még a télen klubot válthat. Úgy tudjuk, már csak három ország jöhet szóba, a középpályás Kínában, Lengyelországban vagy Oroszországban folytatja pályafutását, feltéve, hogy érkezik olyan ajánlat, amelyet elfogadnak a debreceni vezetők.
febr. 16
11:54
Női kézi: A folytatásban ennyi már nem lesz elég! - Martín (She)
Láttunk már kézilabdaedzőtől ilyet, csak Ambros Martíntól nem. A Győri Audi ETO KC mestere a francia Metz elleni, szombati Bajnokok Ligája-középdöntős összecsapás 41. percében Gheorge Tadici módra bosszúsan rálegyintett csapatára az egyhuzamban bekapott ötödik gól után, majd elfordult és előkereste az időkérést jelző táblácskát. Az addigra már csak 19–18-ra vezető ETO természetesen…
febr. 16
12:12
Notts: Bajner „Big Baj” Bálint nem csak a magyaroknak szerez örömet (She)
Nem csökken a Bajner Bálint-láz az angol harmadosztályú Notts Countynál. A rendkívül népszerű magyar támadó ezúttal több angol szurkolónak szerzett örömöt.
febr. 16
12:30
Wawrinka helyet cserélt Berdychhel a ranglistán (Infostart)
A vasárnap Rotterdamban diadalmaskodó svájci Stan Wawrinka megelőzte a döntőben legyőzött cseh Tomas Berdychet a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az Australian Open-bajnok szerb Novak Djokovic vezet.
febr. 16
12:33
FA-kupa: Kellemetlen régi ismerősök keserítenék ismét a Manchester Unitedet (Agroinform)
A Preston North End szakvezetője és egyik gólfelelőse is ismeri a receptet a United legyőzéséhez az FA-kupában.
febr. 16
12:48
Videó: mellélőttek a CR-en gúnyolódó Barca-drukkerek (She)
Továbbra is beszédtéma Spanyolországban a 30. életévét nemrég betöltő Cristiano Ronaldo születésnapi bulija. A Real Madrid portugál klasszisát most a katalán drukkerek vették szájukra a partira utaló rigmusokkal a Barcelona–Levante (5–0) spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. Úgy tűnik, a Barca-szurkolók mellélőttek, hiszen CR szigorúan antialkoholista egy családi tragédia miatt.
febr. 16
13:06
Felkészülés: felcsúti iksz a brazil nyolcadikkal (She)
A Puskás Akadémia labdarúgócsapata kétszer 35 perces felkészülési mérkőzésen 0–0-ra végzett a brazil élvonalbeli Atlético Paranaensével.
febr. 16
13:24
Capellónak mennie kell, ha az oroszok nem jutnak ki az Európa-bajnokságra (Infostart)
Menesztik posztjáról Fabio Capellót, amennyiben az orosz válogatottal nem sikerül kijutnia a jövő évi, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra.
febr. 16
13:24
Videó: fürge - így bolondít a 8 éves Chelsea-palánta (She)
A nyolcéves Denim Nnamudi hihetetlen precízen és gyorsan bánik a futball-labdával. A fiatal Chelsea-palánta könnyedén képes magánál tartani a játékszert ellenfelei legnagyobb bánatára. A csodagyerek gyors mozdulatait idősebb társai is ámulva nézik. Íme!
febr. 16
13:26
Wigan: borzasztó hírt kapott a vb-t megjáró védő (She)
Leukémiát diagnosztizáltak Juan Carlos Garcíánál, az angol második ligás Wigan 26 éves, a brazíliai világbajnokságot megjáró hondurasi szélsőhátvédjénél.
febr. 16
13:27
Tenisz: Címvédésre készül Nadal Rióban (Agroinform)
A spanyol világklasszis idei első tornagyőzelmét szerezheti meg a brazíliai Rio de Janeiróban.
febr. 16
13:42
Labdarúgás: volt újpestiek az örmény sereghajtónál (She)
Az NB I-hez hasonlóan március 1-én kezdődik a tavaszi szezon az örmény élvonalban is. A közelgő rajt előtt egy sor új futballistát szerződtetett a nyolccsapatos bajnokságban sereghajtó jereváni FC Ararat, köztük két korábbi újpestit.
febr. 16
14:00
Kézi: Nem kell jobban félnünk, mint az ellenfeleknek - Nagy L. (She)
Nagy László, az MKB-MVM Veszprém férfi kéziseinek csapatkapitánya azt várja, hogy a magyar bajnok idén is eljusson Kölnbe, és döntőt játszhasson a Bajnokok Ligájában.
febr. 16
14:00
Két győri légiós is jelölt az év játékosa díjra (Metropol)
A norvég Heidi Löke és a brazil Eduarda Amorim is tagja volt a Bajnokok Ligájában a címét megvédő Győrnek.
febr. 16
14:18
Elhunyt a híres olimpikon (Infostart)
Hetvennégy éves korában elhunyt a holland Wim Ruska, aki a cselgáncstörténelemben egyedüliként két aranyérmet nyert egy olimpián.
febr. 16
14:18
U20: a Poolhoz és az Újbudához is postáztak meghívót (She)
A május végén kezdődő új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as labdarúgó-válogatott vasárnap óta együtt készül az MLSZ telki edzőközpontjában, az összetartás csütörtökig.
febr. 16
14:20
Arsenal: szintet lépett a 15 éves Beckham, U18-asokkal készül (She)
A Daily Mail információja szerint David Beckham fia, Brooklyn az Arsenal U18-as csapatával készülhet a jövőben. A korábbi Manchester United-legenda legidősebb gyermeke még csak 15 éves.
febr. 16
14:21
Sportfogadás: Nagy pofont kaptunk a hétvégén (Agroinform)
Igen kaotikus eredményekkel zárult a hétvége a sport világában, és bizony tippmestereinket is megtréfálták a csapatok.
febr. 16
14:36
Oroszország: ha nem jutnak ki az Eb-re, Capellónak mennie kell (She)
Menesztik posztjáról Fabio Capellót, amennyiben az orosz válogatottal nem sikerül kijutnia a jövő évi, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra.
febr. 16
14:54
Hazatér a maratoni kajak-kenu Győrbe (Infostart)
Győr lesz az első triplázó, még egyetlen helyszínen sem rendezett meg három maraton világbajnokságot a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF). A rutinos magyar szervezők és a nyugat-magyarországi sportváros már készül az év egyik legnagyobb szabású világversenyére, amire több mint 40 ország sportolóit várják - számolt be a kajakkenusport.hu.
febr. 16
15:30
Real Madrid: Joachim Löw váltja Ancelottit a kispadon 2016-ban? (She)
Olasz lapértesülés szerint a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw válthatja Carlo Ancelottit 2016-ban a Real Madrid kispadján.
febr. 16
15:32
Blog: Rendezzünk olimpiát!(?) - a most vagy soha érzés (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának témája a budapesti olimpia rendezése.
febr. 16
15:48
Videó: kinek üzent Di María közönséges markolásával? (She)
Ángel Di María ízléstelen felvételt tett közzé magáról egyik közösségi oldalon. A Manchester United argentin középpályása önmagát kamerázva markolt rá férfiasságára, miközben a háttérben Yayo Guridi argentin komikus „Ezt neked" (Esta es para vos) című száma szól. Legutóbb a Real Madrid színeiben látták nyilvánosan „markolni" a klasszist, mikor egy Celta Vigo elleni kupamérkőzésen húsz perccel a…
febr. 16
15:48
Bradfordi ünnep az FA-kupában (Blikk)
Bradford — Óriásölő kiscsapat lábai előtt hever Anglia.
febr. 16
15:51
Férfi kézilabda BL: A Veszprém és a Szeged is bizakodhat (Agroinform)
Az MKB-MVM Veszprém elsőként, a MOL-Pick Szeged pedig másodikként lép tovább csoportjából.
febr. 16
16:15
Kreml: Putyin tárgyalni fog a gázszerződésről (Behaviour)
Jurij Usakov szerint a paksi atomerőmű bővítése is szóba kerül majd az orosz elnök látogatásán.
febr. 16
16:17
Nincs esély Schumacher felépülésére (Behaviour)
10 millió font ment el eddig a családi kasszából a hétszeres világbajnok gyógykezelésére.
febr. 16
16:24
Videó: hatalmas luftot rúgott, pazar „gólpassz” lett belőle (She)
A Marseille pénteken 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Reims elleni bajnoki mérkőzésen, Marcelo Bielsa fiai az utolsó percekben engedték ki a kezükből a győzelmet. A találkozó harmadik találat nagyon különös módon született.
febr. 16
16:27
Átigazolás: Vadócz a svájci ezüstérmeshez szerződött (Agroinform)
Vadócz Krisztián a 27-szeres svájci bajnok Grasshoppers labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

Keresés